Da li kupiti 32'' (82 cm) Full HD ili HD Ready

poruka: 32
|
čitano: 36.613
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Da li kupiti 32'' (82 cm) Full HD ili HD Ready
virtuozo kaže...

Bitan je digitalni sd signal tj ako potonji izgleda isto ili bolje na full hd onda definitivno valja ići na full hd

Ako je rađen TV istom tehnologijom HDready i FullHD onda nema teorije da potonji daje bolje SD sliku pa bila ona odašiljana analogno ili digitalno, ne može čak ni jednako izgledat dok može samo (u najbolju ruku) biti približno dobra kao na HDready.

17 godina
neaktivan
Da li kupiti 32'' (82 cm) Full HD ili HD Ready

Prije odabira kupovine televizora, ne znam da li si upoznat, ali ako se misliš priključiti na neki domaći TV portal, vodi računa da se programi u Full HD rezoluciji naplaćuju dodatno. Recimo, MaxTV naplaćuje iber 40 kn mjesečno za par HD programa. Ne znam kakva je situacija sa satelitskim izborom, no da je slika drastično različita u veličini ekrana, to još nije ni znanstveno dokazano. Razlika u slici je vidljiva u onoj drugoj bitnoj stavci a to je da li je riječ o progressive načinu prikaza slike ili interlacedu. Ako je program loše kodiran, i slika će biti loša, tj. na kvalitetu slike najviše utiču oni koji šalju signal do tvog televizora. Veličina ekrana trebala bi biti proporcionalna veličini prostorije u kojoj se televizor gleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice