hehe
ja imam 42st50, prvih 400 sati sam vrtio video material skinut sa hd portala da se "uhoda ekran" iskoristio njihove kalibracijske postavke....
nakon što se uhodao ekran, u prvom gledanju crtića Cars 2, koje je sin stopirao, dobio sam burn in na ekranu. Doduše nestao je nakon 45 min....
tv strašno zuji..... i iritira..... čim sam otputovao od kuće, tv je prestao radit..... napajanje..... na svu sreću da sam uzeo produljeno jamstvo na 5 godina....
nisam imao sreće sa toshibom, 40zf355dg, čim je prošlo jamstvo, pojavile su se crvene crte preko ekrana.... tvorinička greška al eto nemože se popravit....
pa sa panasonicom nisam htio riskirat.... refleksija je užasna, inače prozor je sa desne strane tva udaljen 2 m od njega.....
no slika je perfektna, crna je perfektna.... kalibracijske postavke su malo poboljšale sliku....
usput imam neki 32" lcd isto panasonic.... koji je star preko 10 godina.... 720p. prije godinu ga rastavio da ga ispušem jer se nakupio jako puno prašine.... radi perfektno kod sina u sobi po 2 dana bez gašenja....