Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.670
|
čitano: 27.672.718
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu

hehe

ja imam 42st50, prvih 400 sati sam vrtio video material skinut sa hd portala da se "uhoda ekran" iskoristio njihove kalibracijske postavke....

nakon što se uhodao ekran, u prvom gledanju crtića Cars 2, koje je sin stopirao, dobio sam burn in na ekranu. Doduše nestao je nakon 45 min....

tv strašno zuji..... i iritira..... čim sam otputovao od kuće, tv je prestao radit..... napajanje..... na svu sreću da sam uzeo produljeno jamstvo na 5 godina....

nisam imao sreće sa toshibom, 40zf355dg, čim je prošlo jamstvo, pojavile su se crvene crte preko ekrana.... tvorinička greška al eto nemože se popravit.... 

pa sa panasonicom nisam htio riskirat.... refleksija je užasna, inače prozor je sa desne strane tva udaljen 2 m od njega..... 

no slika je perfektna, crna je perfektna.... kalibracijske postavke su malo poboljšale sliku....

usput imam neki 32" lcd isto panasonic.... koji je star preko 10 godina.... 720p. prije godinu ga rastavio da ga ispušem jer se nakupio jako puno prašine.... radi perfektno kod sina u sobi po 2 dana bez gašenja....

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 18:35 (Robert_84).
12 godina
neaktivan
LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu

Hvala Vam na mišljenjima, mislim da ću ipak odustati od plasme, možda je bolje uzeti full hd, a i moj dnevni boravak je dosta svijetao i ima dosta prozora tako da bi vjerovatno bilo problema s refleksijom, pogotovo na ovoj low budget plasmi panasonic x60.

Ima li nekih preporuka za led lcd oko 3000 -3500 kn? Neki best buy? Ili ići preko četiri tisuće kn i uzeti nešto tipa sony w650, w605, panasonic et60e...

0 0 hvala 0
13 godina
senderos kaže...

Hvala Vam na mišljenjima, mislim da ću ipak odustati od plasme, možda je bolje uzeti full hd, a i moj dnevni boravak je dosta svijetao i ima dosta prozora tako da bi vjerovatno bilo problema s refleksijom, pogotovo na ovoj low budget plasmi panasonic x60.

Ima li nekih preporuka za led lcd oko 3000 -3500 kn? Neki best buy? Ili ići preko četiri tisuće kn i uzeti nešto tipa sony w650, w605, panasonic et60e...

Po meni ako bi zelio veliki ekran napravi si ovako Grundig 48" + ako ti se pokaze prilika za kvalitetnim vanjskim playerom uzmešwd tv live

Ako zelis vrlo kvalitetnu sliku ali sa losijim media playerom od koreanaca onda Panasonic + opet po potrebi vanjski media player

12 godina
neaktivan

I jedno i drugo se čini dobro. Kakav je ovaj Grundig, imaš li iskustva, je li ima koja recenzija možda? Da li kod ovog prodavača mogu uzimati na rate, jer tv planiram uzeti na 12 rata? Hvala na pomoći...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gledao sam malo televizore i pronasao sam ovaj model.

Zanima me dali se moze dobiti sta da je bolje od toga za te novce,

lnova65

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stigao Samsung.

Rijec je o UE48H6400 modelu.

Mogu reci da sam jako jako zadovoljan, uspio sam naci na netu postavke kalibracije i tek sad je slika kako treba.

Smart radi besprijekorno, sve zivo vrti sa harda,sticka,wifi-a, i cim je bio online odmah je azurirao software.

Jedino sto me malo smeta jesu 3D naocale, ne leze bas kako treba i prostorija mora biti zamracena .

Ali sve u svemu mislim da je za te novce ovaj tv je best buy.

Svakako preporuka :)

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 13:04 (C3c1l).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebaju mi 2 televizije: 1. veca (42-46") za 4-6000kn 2. manja (82cm) do 2500kn

Obe trebaju biti SMART tv, 3d nije potreban, da ne bude(veca) losa za gejmanje, i barem FHD rezolucija

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
Zikko kaže...

Trebaju mi 2 televizije: 1. veca (42-46") za 4-6000kn 2. manja (82cm) do 2500kn

Obe trebaju biti SMART tv, 3d nije potreban, da ne bude(veca) losa za gejmanje, i barem FHD rezolucija

Hvala

Samsung 48h6400

LG 32LN575S
12 godina

Pozdrav,

Dali je netko imao iskustava sa ovim TV-om? Cijena mu je oko 3500kn u pevecu.

Dali se isplati uzeti? Prodavac tamo kaze da ih je prodao oko 50 komada i nije jos imao niti jednu reklmaciju..

http://www.koncar-ka.hr/hr/proizvodi/televizori/lcd-televizori/ktv50fhd-745/

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
pPreporuka za sto povoljniji tv sa mkv podrskom

Pozdrav svima !

U viječna lovista mi otišao stari crt u spavačoj sobi i sada bih si uzeo neki TV ali mora biti sto povoljniji a opet zadovoljiti moje

potrebe pa vas molim za savjet.Recimo da mi je osnovno da mogu preko njega gledati mkv serije te da podržava titlove.

Veličina ekrana 32". Kad spominjem podršku za mkv kontejner, volio bih da ima sposobnost reprodukcije dd,ac3 audio formata

jer je velika vecina serija ripana sa tim zvukom i neke u dts pa bi bilo zgodno da to moze. Za titlove se razumije da budu citki 

sa nekih 3m ili da mogu sam podesavati njihovu velicinu. Dakle ovo je najbitnije e sad opcija strimanja filmova sa kompa ili     

popcorna hour a-200 bi bila super. Svejedno mi je dali ide preko lana i w-lana ali samo neka ide jer to mi olaksava stvar jer ne

moram prebacivati na stick serije. Znači lan i wlan nisu obavezni ali dobro dodju a mkv i titlovi su obavezni.

Hvala na pomoci.

P.S. od trgovina dolazi u obzir bilo koja iz Osijeka i Vinkovaca te recimo Links ili HG Shop.

THX !

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 13:29 (dxdandy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Trebam led tv sa cim vise herza moguce koristit ce se uglavom za glesanje max tva i gaming na pcu i ps4. 6000kn pozeljno je da je smart i 3d i da ima varem 500hz. Ako u toj cijeni nema takvog mozete preporuciti neki skuplji.

0 0 hvala 0
15 godina

TV je za baku, za vijesti i sapunice :). Do oko 1000 kn, što valja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

isprika što sam otvorio novu temu fan ovog topica nisam vidio ovo.

Uglavnom zanima me da li mi netko može preporučiti LED TV do 5500kn. U svoj toj šumi televizora ne mogu se snaći pa mi pomozite. Hvala

daemon {GmF}

0 0 hvala 0
13 godina
daemon kaže...

isprika što sam otvorio novu temu fan ovog topica nisam vidio ovo.

Uglavnom zanima me da li mi netko može preporučiti LED TV do 5500kn. U svoj toj šumi televizora ne mogu se snaći pa mi pomozite. Hvala

S koje udaljenosti gledaš? Što ti je jako bitno kod tv-a i koje izvore signala gledaš? 

16 godina
neaktivan

gledam sa nekih 3m, bitno mi je da je što bolja slika, po mogućnosti 3d, wi-fi, spojen će biti na max tv ali ce se geldati i blu ray filmovi itd....

daemon {GmF}
13 godina
13 godina
neaktivan

Molim preporuku !

Nesto sto povoljnije a da pusta mkv format. Dijagonala 32" , nikako veca. Za gledanje telke iz spavace sobe i za serije. Ne mora biti fullHD. Samo da radi mkv i titlovi naški.

Hvala i LP !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trebao bi preporuku nekog dobrog a jeftinog tv-a, uvjet je CI+ utor da radi max tv na prenosivoj kartici, do nekih 2500kn dijagonala 32"

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG 50LA660S 3D Full HD LED MPEG4

Evo molim i savjet za jos jedan model. Imate li nesto bolje u ovom cjenovnom rangu a iste dijagonale.

LG 50LA660S 3D Full HD LED MPEG4

Uvjet je da je cjena oko 1000-1100€ ne vise i da ima bolju sliku od TV koji sad koristim ( Panasonic plazma TH-42pv80p ).

Meni je slika odlicna na ovom TV-u i ne bih isao na nesto losije a novije. Bitno mi je da nema umjesto crne boje onu sivo-crne i probijajuce svijetlo sa strane i naravno da je veca dijagonala od starog TV-a. Ima li tko iskustva sa oviim modelmo i nekim slicnim.

Hvala !

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Koji TV 46 ili 47 incha oko 4.000 kn

Jel ok ovaj tv za gledanje hd filmova na usb, igranje ps4, hd satelitski programi i poneki 3d film?{#}

17 godina
neaktivan

Ljudi jel se isplati i vrijedi li sto ovaj lg k4 televizor:

http://www.njuskalo.hr/led-tv/lg-ultra-hd-tv-139-cm-zapakirano-garancija-oglas-12203679

Moze li netko dati svoje misljenje opcenito o 4k televizorima, uglavnom koristio bih ga za gledanje 3D filmova i PS3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav. Molio bi preporuku za 3d naočale. U pitanju je Panasonic 48AS640.

Hvala unaprijed na prijedlozima..Lp

0 0 hvala 0
13 godina
geci1981 kaže...

Pozdrav. Molio bi preporuku za 3d naočale. U pitanju je Panasonic 48AS640.

Hvala unaprijed na prijedlozima..Lp

Za 3D naočale najbolje baci pogled ovdje na službeni Panasonic store.

Trebaju ti aktivne naočale a sad nisam siguran točno koji model odgovara ovom tv-u

No sa televizorom bi trebao dobiti dva para 3D naočala...

17 godina

Akcija TV-a.

S. Domenica

Ima dobrih cijena.

LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nažalost s uređajem nisu došle naočale :(

16 godina

Pozdrav svima,

trebao bih prijedlog za LED TV.

Gledalo bi se sa cca 3.5m. Cijena do 4000kn moze i 4500 ako se isplati dat.

3D mislim da mi ne treba. Bilo bi lijepo da ima ugrađen satelitski tuner.

Gledao bi se MAX tv i filmovi s laptopa.

Vidim da se gore spominje 48VLE7422BL, ima li jos neki u tom rangu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav,

prijatelj traži novi TV od 55", namjena i smještaj telke je u vili za odmor tokom ljeta. Prostor je prepun svjetla, prozora i staklenih stijena te plazma ne dolazi u obzir, nažalost. Tražim mu najbolji omjer uloženo/dobiveno kao i svatko drugi. Pošto sam ja svoj TV kupio prošle godine, nisam od onda praktički ništa pratio trendove i trebam savjet. Išao bi do 9000kn. Nešto od LG-a mi je upalo u oko, no otvoren sam za sve opcije

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

pozdrav :)

ima li netko mozda ovaj TV http://www.ekupi.hr/Toshiba-22L1333G-Full-HD-LED-TV-368990.aspx , kakvi su dojmovi?

trazim nesto do 60cm za u sobu stavit , jer mi je stari crt tevejac riknuo

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav svima, narucio sam  LG 42LB650V , ocekujem ga sutra prekosutra i imam par pitanja za eksperte kojih ima podosta na temi ,ili jos bolje za vlasnike ovog modela .

1. Gdje mogu nabaviti Magic Motion daljinski upravljac i po kojoj cijeni ?

2. Sto se tice tipkovnica i miseva jesu li samo odredjeni modeli kompatibilni ili moze bilo koja ? ( imam Gigabyte set KM 7600 , stoji mi bezze u ladici i zanima me bi li ga mogao iskoristiti u tu svrhu da ne kupujem MagicMotion bespotrebno)

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Magic remote bi trebao moći kupiti u bilo kojem vecem centru technomarket,elipso i dr...cijena za nove modele bi trebala biti 500-600kn.......u praksi bilo koja tipkovnica i mis bi trebali odgovarat tako da nemas potrebe kupovat nista dok ti nedode tv i ne isprobas to sta imas....

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice