Update DVB-t prijamnika

poruka: 7
|
čitano: 9.451
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Update DVB-t prijamnika

Pozdrav, čitajući po netu skužio sam da se moj Strong SRT 8100 može updejtati da snima program na disk/USB. E nigdje nemogu naći ako se može šta zeznuti(da prijamnik postane neupotrebljiv) i dali se može vratiti na stau verziju firmware ?

Mogu dobiti neke upute za update firmwarea i odgovarajući update koji mi omogućuje snimanje TV programa ?

Ustajte prezreni na svijetu !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Update DVB-t prijamnika

Ne znam jesi li već gledao ovdje: link.

Edit: još jedan link (firmware s mogućnošću snimanja).

Kako vratiti na staro u slučaju potrebe, nisam siguran za SRT 8100, nisam detaljno proučavao, ali znam da se na SRT 8110 može nazad s Xoro firmwarea tako da se jednostavno firmware preimenuje u oblik koji odgovara Xoro-u.

Naravno, standardni disclaimer: radiš sve na svoj rizik :)

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 15:11 (KaeR).
14 godina
neaktivan
Update DVB-t prijamnika

Ako instaliram ovo s drugoga linka, imam li pravo na garanciju ? Možeš mi obrasnite šta su ti Xoro i Abeo ? Koji je taj ?

EDIT: Znači moći ću snimati kad stisnem gumb "pauza" ? Jel se može dogoditi da daljinski prestane raditi (Mislim, da prijemnik ne prihvaća komande,kao što sam pročitao na jednom forumu) ?

Nitko na forumu nije updejtao firware svog prijemnika ?{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 16:41 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Update DVB-t prijamnika

Mene zanima gdje mogu pronaći firmware za DVB-T receiver Megasy 7100T ? Nikako se ne mogu snaći ili za megasy odgovara firmware neke druge marke.. :S

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update DVB-t prijamnika

Evo stavio sam radi snimanje, ali nema podršku za NTFS, i kanali su mi od 800 nadalje. Inače radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Update DVB-t prijamnika

Oprosti na upadu u temu, ali i ja sam nedavno kupio Strong (iako SRT5203) za sobu nakon krepanog Vivaxa. Kako da updateam, koje su pogodnosti i odakle da vadim updateove.

Puno hvala!

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update DVB-t prijamnika
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: