imam dvbt karticu i ne mogu nači signal. da li ima koji program da mi pokazuje jačinu signala dok okrećem antenu? sve je dobro spojeno i kod kuće radi, ali treba mi na poslu?????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam dvbt karticu i ne mogu nači signal. da li ima koji program da mi pokazuje jačinu signala dok okrećem antenu? sve je dobro spojeno i kod kuće radi, ali treba mi na poslu?????
Možeš stavit DvbProg ili BlazeDVD. To kad staviš program pa skeniraš ako ne lovi onda trebaš imat produžni kabel koji spojiš sa obični kebel kakve spaja na TV. Jer sama antenica slabije lovi ako si u gradu onda lovi a na selu ne. Razlika u mjestu di neki ima jače i slabije signala.
to je slično što imam. treba mi kad zakrečem antenu da vidim ima li signala. ovako nabrzinu preskenira a ništa ne nađe
to je slično što imam. treba mi kad zakrečem antenu da vidim ima li signala. ovako nabrzinu preskenira a ništa ne nađe
- 90% da nije do jačine signala, nego pogrešne postavke, traženja..
- probaj istu tu antenu spojiti na TV (DVBt) pa ćeš skoro sigurno imati normalan signal. U slučaju da si jako daleko-slab signal odašiljača, tad ti nikakav soft neće pomoći osim vanjske antene (koja je vjerojatno spojena na TV..).
100 % je dobro spojeno i podešeno. na tu karticu glegam normalno kod kuće. u drugom gradu mogu samo radio slušati, i to 2 stanice. tv nikako. sve je dobro podešeno što se tiće kartice i ostalog. vanjsku antenu nemogu staviti jer sam u prizemlju zgrade u centru. samo kućna ili logaritamska u drugoj prostoriji ali neće nikako.
- ako nema tv-signala (zato se antene postavljaju na krov), nema software rješenja, nego antena..
-ako je signal oko granice osjetljivosti, tad bi ručno traženje-unošenje kanala moglo pomoći
-podatke možeš potražiti googlajući za svoj grad. Praktičnije, na nekom mjestu gdje loviš normalan signal pustiti da automatika obavi svoje i tad probati u stanu. Ako tad ne lovi, moraš nekako spojiti antenu. (zgrada bi morala imati zajedničku..).
pokušat ću nešto smisliti.hvala