pozdrav sinoc mi se nadogradio soft od istog .. ali ne vidim neke graficke promjene osim
nekog polugruga zutog i crvenu tocku usredini kod izbornika hmm ? o cemu se radi
pozdrav sinoc mi se nadogradio soft od istog .. ali ne vidim neke graficke promjene osim
nekog polugruga zutog i crvenu tocku usredini kod izbornika hmm ? o cemu se radi
Ja sam neki dan morao restartat stb i začudilo me da je slika došla jako brzo za razliku da se prije čekalo i po 10 minuta.
Fora je sad u tome da se slika učita jako brzo ali vodič se učitava narednih nekoliko minuta.
Dodana je i mogučnost gledanja programa koji su već završili ali samo za korisnike snimalice (do 48 sati unatrag). To ti je žuti polukrug:)
Jel ima netko problema sa handshakeom HDMI-a nakon instalacije ovog novog softwarea (STB Siemens 7710)? Do sada nikakvih problema, a sad u cca 30% slučajava pri paljenju TV-a (ili mijenjanju inputa na TV-u) dobijem zvuk bez slike. Ponovna promjena inputa (forsiranje novog handshake-a) rješava problem ali me živcira što se sad to počelo dešavati. Problem se počeo dešavati u petak-subotu tako da sam prilično siguran da je zbog novog software-a.
Ako niste primjetili, ima grafičih promjena, na radiu kad pritisneš crvenu tipku!