Max TV na tri TV-a

poruka: 6
|
čitano: 4.361
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Max TV na tri TV-a

Dobar dan,

imam dva stb-a na dva tv-a, sad je došla potreba i za trećim uređajem na trećem tv-u.

Ovi u T-comu kazu da nemože,da je max dva stb-a, te je jedini način uvesti maxtv preko tanjura (satelita) za treči, a to mi je na ovo sve malo too much skupo.

Sad sam si razmišljao da li bi to bilo kak moguce izvesti da se povuce sa jednog stb-a na dva televizora, , ali onda bi malo bio problem ici mjenjati programe u drugu sobu svaki put.

Da li bi s ovakvim nekakvim uređajem mogao riješiti problem?

http://www.dacco.hr/shop/item/invisible_scart_300_22516-1808/

ili

http://www.dacco.hr/shop/item/tv_anywhere_58_akcija_22545-1808/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Max TV na tri TV-a

To bi bilo rješenje jedino u slučaju da na tom trećem TV-u gledaš isti program kao i na jednom od prva dva. Inače ne.

KaeR
15 godina
Max TV na tri TV-a

znam da programi nebi bili nezavisni...ma bitno mi je da se programi mogu mijenjati i iz te druge sobe, a to bi se postiglo pomocu toga IR extendera? ionako se ne bi gledalo istovremeno u te dvije sobe.

Da li stb od max tv-a istovremeno salje sliku i na scart i na chinch izlaze? jer je tv di je stb povezan preko scarta a taj video sender bi povezao onda preko chinceva.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam koji konkretni MaxTV prijemnik imaš, ali ovi noviji imaju izlaz samo na scart ili HDMI, a i 2 cinch priključka samo za audio izlaz. Znači, ako nema video izlaz u obliku cinch priključka, trebao bi ti nekakav scart razdjelnik da istovremeno dobiješ i sliku na prvom TV-u i izlaz prema tom ekstenderu.

KaeR
17 godina

Po novom kako je max tv ažuriran mislim da se mogu j 4 tv-a dobiti.

Nekad su prva 2 lan porta bila za internet a druga 2 lan porta za tv.

Sada je nebitno u kojem če lan port  mrežni kabal spojen.

10 godina

Ne može, mogao bi 10 portova konfigurirati za MaxTV i spojiti 10 STBa, radila bi samo 2. Backend neće autorizirati treći.

Jedino mi pada na pamet opcija 2 MaxTVa + app (na TVu sa Androidom ili neki Android STB).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice