Kds čakovec

poruka: 21
|
čitano: 21.568
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kds čakovec
Molio bih nekog korisnika kabelske tv čakovec da mi napise kolko mu programa pronalazi tv.. Meni nekih 100 digitalnih, 34 analogna i par radio postaja. Samo 2 hd kanala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kds čakovec
tuga000 kaže...
Molio bih nekog korisnika kabelske tv čakovec da mi napise kolko mu programa pronalazi tv.. Meni nekih 100 digitalnih, 34 analogna i par radio postaja. Samo 2 hd kanala

da, to je to otprilke..a koja 2 HD programa ?

14 godina
neaktivan
Kds čakovec
Servus HD Slovenija 1 HD Ali nije mi jasno zasto dok na tv-u stavim izvor "zrak" onda imam 70-80 programa a dok stavim izvor "kabel" onda 100+
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tuga000 kaže...
Servus HD Slovenija 1 HD Ali nije mi jasno zasto dok na tv-u stavim izvor "zrak" onda imam 70-80 programa a dok stavim izvor "kabel" onda 100+

Mozda zato kaj ti kabelski provider šalje više kanala nego kaj ih možeš ovak zakačit?

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
15 godina
tuga000 kaže...

ja nemam Slovenija HD. ne kuzim kako je to moguce ako imamo istu kabelsku...a nema ni HRT2 HD preko DVB-t, mozda ga oni moraju ukljuciti ili sto..

14 godina
neaktivan
Kds čakovec
Oni su jednostavno je**n* nesposobni i za ze novce koje dajemo njima bi morali imat podrsku i svasta a ne ovem ih 5 puta u jednom danu i ni jednom mi se ne jave. Bolje da uzmem cardsharing, stavis si sat antenu i bok a ne se zezam s kretenima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kds čakovec

101 "digitalni",34 "kabelskih" i mislim da 6 radia. HD nemam ni jedan,možda bi trebao poskenirati ponovno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kds čakovec
Meni pronad HD dok stavim izvor "zrak" Dok je "kabel" nema HD kanala.. Sad sam upravo stavio skenirat kabel i pronaslo je 100 dtv(digitalnih) i 34 analognih kanala.. 9 radio postaja.. Budem napisal popis programa dok bum stigel s obadva izvora.. Postavka zemlje je "drugo" jer onda sve frekvencije pregleda.. EDIT: skenirao sam "zrak" Imam hrt2hd (ako je ti hd onda sam ja pop) hahahah Tu imam 74 dtv, 34 atv i 16 radio programa..
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 21:48 (tuga000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tuga000 kaže...
Meni pronad HD dok stavim izvor "zrak" Dok je "kabel" nema HD kanala.. Sad sam upravo stavio skenirat kabel i pronaslo je 100 dtv(digitalnih) i 34 analognih kanala.. 9 radio postaja.. Budem napisal popis programa dok bum stigel s obadva izvora.. Postavka zemlje je "drugo" jer onda sve frekvencije pregleda.. EDIT: skenirao sam "zrak" Imam hrt2hd (ako je ti hd onda sam ja pop) hahahah Tu imam 74 dtv, 34 atv i 16 radio programa..

ja na "zrak" imam samo 16 programa, hrt2 hd nigdje. da nemas uz kabelsku i vanjsku antenu mozda ? a "zrak" bi trebao biti dvb-t pretpostavljam. jer ja kad stavim obicnu sobnu antenu, onda mi nađe dosta vise kanala..na kabelskoj samo 16

15 godina
Igor666 kaže...
tuga000 kaže...

ja na "zrak" imam samo 16 programa, hrt2 hd nigdje. da nemas uz kabelsku i vanjsku antenu mozda ? a "zrak" bi trebao biti dvb-t pretpostavljam. jer ja kad stavim obicnu sobnu antenu, onda mi nađe dosta vise kanala..na kabelskoj samo 16

tak negde imam i ja 74,34 i 16 radio,Igor kakav tv imaš?

15 godina
TomekK kaže...

tak negde imam i ja 74,34 i 16 radio,Igor kakav tv imaš?

novi LG LB730, ima i dvb-t2 tuner, pa mi nije nista jasno..jedino je moguce da mi je preslab signal pa ne hvata sva podrucja..iako na dvb-c sve radi super.

mozda da stavim neko antensko pojacalo ?

15 godina
Kds čakovec

moze netko pogledati na kojoj frekvenciji kds emitira hrt2 hd ?

hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kds čakovec

Nisam videl da ima Htv HD još,možda neko drugi ima informaciju. Ja na svom LG-u imam 2 opcije kod skeniranja mislim da je antena i kabel. Pustil sam da skenira i na prvom sam dobil 70-tak kanala,a na drugom (dvbc) 101,34 "kabelskih" i par radija. Ionak ti sve ide prek jednog kabela :) pa po meni nebi dobil nikaj s pojačalom,a možda sam u krivu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomekK kaže...

Nisam videl da ima Htv HD još,možda neko drugi ima informaciju. Ja na svom LG-u imam 2 opcije kod skeniranja mislim da je antena i kabel. Pustil sam da skenira i na prvom sam dobil 70-tak kanala,a na drugom (dvbc) 101,34 "kabelskih" i par radija. Ionak ti sve ide prek jednog kabela :) pa po meni nebi dobil nikaj s pojačalom,a možda sam u krivu

pa gore u postu tuga000 veli "EDIT: skenirao sam "zrak" Imam hrt2hd", iako ne kuzim sto mu to znaci zrak, mozda ima vanjsku antenu...

a i na dvb-c mi je dosta niski signal, iako sve kanale vidim...mozda pomogne, sutra vjerojatno narucujem pojacalo pa mozda pomogne.. :)

14 godina
neaktivan
Kds čakovec
Nemam vanjsku antenu. Jednostavno na 2 razlicita izvora dobim druge liste programa. A zasto nemam pojma :O
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kds čakovec

jedan izvor je dvb a drugi dvb-c,idu prek istog kabla naravno...vjerovatno su u pitanju razne frekvencije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kds čakovec

Pozdrav. Evo imam 76 digitalnih, 34 kabelska i 15 radio kanala, naravno korisnik sam KDS Čakovec.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 20:58 (Toxic1337).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kds čakovec

Jednostavno mi nije jasno, 5 ljudi i 5 razlicitih lista programa.. o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tuga000 kaže...

Jednostavno mi nije jasno, 5 ljudi i 5 razlicitih lista programa.. o.O

sve je jasno, sto je veca frekvencija, slabiji je signal. znaci netko ima dobar signal duž cijelog pojasa, nekome kao meni je signal toliko slab da lovim samo prve dvije frekvencije.

znaci sve ovisi o jacini signala, jaci signal vise programa...

ja sam zvao KDS, i doci ce pogledati pa javim rezultate.

10 godina
neaktivan
Kds čakovec

Kako doći do tih 100 programa? ja ih imam 36.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kds čakovec

dakle,kako doći do tih digitalnih programa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice