- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, to je to otprilke..a koja 2 HD programa ?
Mozda zato kaj ti kabelski provider šalje više kanala nego kaj ih možeš ovak zakačit?
ja nemam Slovenija HD. ne kuzim kako je to moguce ako imamo istu kabelsku...a nema ni HRT2 HD preko DVB-t, mozda ga oni moraju ukljuciti ili sto..
101 "digitalni",34 "kabelskih" i mislim da 6 radia. HD nemam ni jedan,možda bi trebao poskenirati ponovno.
ja na "zrak" imam samo 16 programa, hrt2 hd nigdje. da nemas uz kabelsku i vanjsku antenu mozda ? a "zrak" bi trebao biti dvb-t pretpostavljam. jer ja kad stavim obicnu sobnu antenu, onda mi nađe dosta vise kanala..na kabelskoj samo 16
ja na "zrak" imam samo 16 programa, hrt2 hd nigdje. da nemas uz kabelsku i vanjsku antenu mozda ? a "zrak" bi trebao biti dvb-t pretpostavljam. jer ja kad stavim obicnu sobnu antenu, onda mi nađe dosta vise kanala..na kabelskoj samo 16
tak negde imam i ja 74,34 i 16 radio,Igor kakav tv imaš?
tak negde imam i ja 74,34 i 16 radio,Igor kakav tv imaš?
novi LG LB730, ima i dvb-t2 tuner, pa mi nije nista jasno..jedino je moguce da mi je preslab signal pa ne hvata sva podrucja..iako na dvb-c sve radi super.
mozda da stavim neko antensko pojacalo ?
moze netko pogledati na kojoj frekvenciji kds emitira hrt2 hd ?
hvala.
Nisam videl da ima Htv HD još,možda neko drugi ima informaciju. Ja na svom LG-u imam 2 opcije kod skeniranja mislim da je antena i kabel. Pustil sam da skenira i na prvom sam dobil 70-tak kanala,a na drugom (dvbc) 101,34 "kabelskih" i par radija. Ionak ti sve ide prek jednog kabela :) pa po meni nebi dobil nikaj s pojačalom,a možda sam u krivu
Nisam videl da ima Htv HD još,možda neko drugi ima informaciju. Ja na svom LG-u imam 2 opcije kod skeniranja mislim da je antena i kabel. Pustil sam da skenira i na prvom sam dobil 70-tak kanala,a na drugom (dvbc) 101,34 "kabelskih" i par radija. Ionak ti sve ide prek jednog kabela :) pa po meni nebi dobil nikaj s pojačalom,a možda sam u krivu
pa gore u postu tuga000 veli "EDIT: skenirao sam "zrak" Imam hrt2hd", iako ne kuzim sto mu to znaci zrak, mozda ima vanjsku antenu...
a i na dvb-c mi je dosta niski signal, iako sve kanale vidim...mozda pomogne, sutra vjerojatno narucujem pojacalo pa mozda pomogne.. :)
jedan izvor je dvb a drugi dvb-c,idu prek istog kabla naravno...vjerovatno su u pitanju razne frekvencije
Pozdrav. Evo imam 76 digitalnih, 34 kabelska i 15 radio kanala, naravno korisnik sam KDS Čakovec.
Jednostavno mi nije jasno, 5 ljudi i 5 razlicitih lista programa.. o.O
Jednostavno mi nije jasno, 5 ljudi i 5 razlicitih lista programa.. o.O
sve je jasno, sto je veca frekvencija, slabiji je signal. znaci netko ima dobar signal duž cijelog pojasa, nekome kao meni je signal toliko slab da lovim samo prve dvije frekvencije.
znaci sve ovisi o jacini signala, jaci signal vise programa...
ja sam zvao KDS, i doci ce pogledati pa javim rezultate.
Kako doći do tih 100 programa? ja ih imam 36.
dakle,kako doći do tih digitalnih programa?