B.net Satelitska TV

poruka: 6
|
čitano: 9.161
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
B.net Satelitska TV

danas popodne bi mi tehnicari iz b.neta trebali doc postavit satelitski tanjur i tu svu opremu sta je potrebno vezano uz taj njihov paket satelitska tv i sada sam dobio od kolege neku informaciju da se to ne isplati nikako da se nema sta gledat od tih svih silnih programa koje cu imat da nista nije zanimljivo, sve krcato reklamama itd..pa me sad zanima dali da otkazem to ili vec nekom to ima ili zna nekog ko ima pa da mi da informaciju dali da otkazem ili ne..treba mi hitan odgovor do 15h ako nije problem jer sam u velikoj nedoumici nebi htio da potpisem taj ugovor na 24mj i svaki mjesec placam 80kn, a da ne gledam jer nevalja...isto tako me zanima jel ima sportskih programa sa europskim ligama, spanjolska 1. nogometna da mogu gledati i hocu li imati kakvih smetnji ili pucanja slike i slicnog jer sam u ulici punoj velikih drveća(visokih platana)...ili je najbolje kupiti satelitski tanjur za 300-tinjak kn i sam ga montirati i preko njega hvatati kanale bez da placam ikakvu pretplatu...molio bih vas hitan i iskren odgovor sto je brze moguce. Unaprijed puno hvala! ;)

http://www.bnet.hr/televizija/satelitska_tv

0 0 hvala 0
15 godina
Re: B.net Satelitska TV
frixxor kaže...

danas popodne bi mi tehnicari iz b.neta trebali doc postavit satelitski tanjur i tu svu opremu sta je potrebno vezano uz taj njihov paket satelitska tv i sada sam dobio od kolege neku informaciju da se to ne isplati nikako da se nema sta gledat od tih svih silnih programa koje cu imat da nista nije zanimljivo, sve krcato reklamama itd..pa me sad zanima dali da otkazem to ili vec nekom to ima ili zna nekog ko ima pa da mi da informaciju dali da otkazem ili ne..treba mi hitan odgovor do 15h ako nije problem jer sam u velikoj nedoumici nebi htio da potpisem taj ugovor na 24mj i svaki mjesec placam 80kn, a da ne gledam jer nevalja...isto tako me zanima jel ima sportskih programa sa europskim ligama, spanjolska 1. nogometna da mogu gledati i hocu li imati kakvih smetnji ili pucanja slike i slicnog jer sam u ulici punoj velikih drveća(visokih platana)...ili je najbolje kupiti satelitski tanjur za 300-tinjak kn i sam ga montirati i preko njega hvatati kanale bez da placam ikakvu pretplatu...molio bih vas hitan i iskren odgovor sto je brze moguce. Unaprijed puno hvala! ;)

što se tiče sportskih programa,B.Net se ne isplati uzimati,jer nema ArenaSport 1,2,3 i 4. gdje su utakmice Talijanske,Španjolske i Francuske lige. Imaš samo Sportklub gdje je engleska liga i Eurosport gdje je Njemačka. Arenu Sport nudi samo T-Com sa MaxTV-om.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 13:25 (antimadridista).
16 godina
B.net Satelitska TV

Nema problema sa slikom, u funkciji je novi satelit, evo ti link gdje možeš vidjeti točnu ponudu programa, tematsku i po paketima.

Ja ga imam 2 godine i zadovoljan sam.

http://www.novisf.com/wbb3/digitalna-televizija/digitalne-platforme-i-kanali-iz-ex-yu-zemalja/total-tv/90464-b-net-total-tv-popis-kanala/

Što se tiće Areni, one se plačaju posebno u Max tv-u (sportski paket),što se ne isplati, preskupo je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 13:37 (kran).

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
frixxor kaže...

..nisi kući, ne javljaj se na fiksni i na mob s "nepoznatih" brojeva par dana ..

ako još nisi ništa potpisao tko ih šiša, nemaju ni oni milosti prema nikom ako im ne valja internet, slika ili nešto treće.

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
15 godina
kran kaže...

Nema problema sa slikom, u funkciji je novi satelit, evo ti link gdje možeš vidjeti točnu ponudu programa, tematsku i po paketima.

Ja ga imam 2 godine i zadovoljan sam.

http://www.novisf.com/wbb3/digitalna-televizija/digitalne-platforme-i-kanali-iz-ex-yu-zemalja/total-tv/90464-b-net-total-tv-popis-kanala/

Što se tiće Areni, one se plačaju posebno u Max tv-u (sportski paket),što se ne isplati, preskupo je.

isplati se ako čovjek stvarno voli nogomet,ja to imam i jako sam zadovoljan i smatram da mi nije preskupo,kad na to izgubim sate i sate mjesečno. Ima svih 5 najjačih liga,plus Nizozemska,Belgijska,Škotska i još dosta toga. Meni to nije previše kad vidim koliko ljudi dnevno potroše na cigarete ili neke druge nepotrebne stvari.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 13:41 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
B.net Satelitska TV

EDITIRANO: otkazao sam sve, puno hvala na savjetima jer mi je pomoglo :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 15:49 (frixxor).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice