danas popodne bi mi tehnicari iz b.neta trebali doc postavit satelitski tanjur i tu svu opremu sta je potrebno vezano uz taj njihov paket satelitska tv i sada sam dobio od kolege neku informaciju da se to ne isplati nikako da se nema sta gledat od tih svih silnih programa koje cu imat da nista nije zanimljivo, sve krcato reklamama itd..pa me sad zanima dali da otkazem to ili vec nekom to ima ili zna nekog ko ima pa da mi da informaciju dali da otkazem ili ne..treba mi hitan odgovor do 15h ako nije problem jer sam u velikoj nedoumici nebi htio da potpisem taj ugovor na 24mj i svaki mjesec placam 80kn, a da ne gledam jer nevalja...isto tako me zanima jel ima sportskih programa sa europskim ligama, spanjolska 1. nogometna da mogu gledati i hocu li imati kakvih smetnji ili pucanja slike i slicnog jer sam u ulici punoj velikih drveća(visokih platana)...ili je najbolje kupiti satelitski tanjur za 300-tinjak kn i sam ga montirati i preko njega hvatati kanale bez da placam ikakvu pretplatu...molio bih vas hitan i iskren odgovor sto je brze moguce. Unaprijed puno hvala! ;)