Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.249.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
17 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
TheDarkSide kaže...

zar nije utakmica sezone bila uzvrat sa wolfom ? :D sutra barem X odigrat, i na bernabeu dovrsit, al nece bit laka utakmica...

Trenutno je utakmica sezone City, a ako njih prođemo, utakmica sezone će biti finale lige prvaka XD

X odigrat, ali sa bar golom ili dva u gostima, da smo donekle mirni kod kuće.

Makar naravno, totalno rasturanje City-a ne bi bilo loše ^_^

Real Madrid je momčad za koju nikad ne znaš, tako da ni to ne bih odbacio. Tko je mogao očekivati 0-4 u sred Munchena 2014.?

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 21:44 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

DelBoy i Boix (nisam te citao, vidim samo ime da si pisao), keep calm and..... 

12 godina
protjeran
Zabio si glavu u pijesak kao noj.
To je reakcija kad bjezis od problema.

Jadan si kao i Real.Sudačka i režimska tvorevina je na koljenima a vi ste tu nemoćni.
This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Zabio si glavu u pijesak kao noj.
To je reakcija kad bjezis od problema.

Jadan si kao i Real.Sudačka i režimska tvorevina je na koljenima a vi ste tu nemoćni.

hahahahahaha kako mi nekad tvoji komentari dobro dodju, bas me nasmiju 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina

strasno se radujem vašem ispadanju hahahahahahaha, cuj kompleksi, fala bogu pa otkad znam za sebe i navijam za barcu od 2005 godine barca vas redovito rastura, a ta vaša pobjeda se može poistovjećiti sa izjavom da "jedna lasta ne čini proljeće" a bome ni jedna pobjeda prvaka

9 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

TonyAdams hahahahahaha. Neka si se registrirao da lijecis svoje komplekse. Ali nisi valjda mislio da cu citati tu hrpu gluposti. Ovo malo sto mi je oko uhvatilo mogu ti reci da si neznalica. Cak mislim da ne lazes namjerno nego stvarno vjerujes u te gluposti. Istina je da se sudi i za Real a za Barcu 10x vise. Tvoje laprdanje ce biti zaboravljeno kad odemo na novu stranicu. A Barcelona-Chelsea, Barcelona-Arsenal, Barcelona-Real Madrid ce zauvijek biti vasa mrlja. Eto sad si dobio svoje i mozes ponosno reci da si jos jedan popisani kantalonac. 

Volio bi da napišeš samo jednu stvar koju sam slagao, samo jednu. Barcelona - Arsenal? O čemu ti? Eboue simulira faul 2006 godine iz kojeg Arsenal postiže gol? 2010 godine Arsenalu se sudi penal na Fabregasu + crveni Puyola (ako je bio penal onda je i Barca u prvom poluvremenu oštećena za penal na Messiju), 2011 godine poništen čist gol Messiju protiv Arsenala + 2 igranja rukom u 16-ercu. U drugoj utakmici Barci se ne sudi penal nakon što jedan igrač Arsenala (ne sjećam se koji) ruši Messija u 16-ercu. Poslije RvP dobija drugi žuti. U pitanju je isti sudac koji je pomogao Arsenalu protiv Barce 2010 godine. Barcelona - Real? Hah besmisleno. U neku ruku jeste tačno, Pepe je trebao dobiti žuti ali da žalim jedan klub kao što je Real zbog jedne sudijske odluke stvarno nema smisla i ako uzmemo u obzir koliko je puta Barcelona bila oštećena protiv istog kluba. Možda i najveća krađa u povijesti El Clasica se vjerovatno desila u sezoni 2000/01 i kada je poništen regularan gol Rivaldu bez ikakvog razloga. Zapravo, poništena su mu 2 gola ali taj prvi je ništa u odnosu na drugi. A čija će mrlja zauvijek ostati u npr. utakmici Uniteda i Reala i kada je Nani dobio crveni ili 2012 godine u polufinalu kada se Realu sudi penal zbog igranja rukom Alabe dok se nekoliko minuta poslije identičan penal ne sudi Bayernu kada Pepe spriječava rukom šut na gol? Ali dobro... za Realove standarde to i jeste sasvim normalno u odnosu na to šta se sve radilo u korist istog kluba. Još je Pepe trebao dobiti i drugi žuti karton pa bi Real ostalih 65 minuta igrao za igračem manje + još i 30 minuta produžetak.

@Hexfire, penal je penal. To je istina. Ali za Barcu bi bilo bitnije i potrebnije da im je suđen protiv Atletica na početku sezone 1 penal od ona 3 igranja rukom igrača Atletica kod rezultata 0-0 i 1-1 nego ovih 10 što su svirali protiv Getafea, Levantea itd kada je Barca već vodila 2 ili više razlike.

12 godina
protjeran
Nemoj dalje od 2012 Fakee i ks95hr nisu tad ni krenuli pratit nogomet.

Sad će se javiti obojica i reći da nisu ni čitali i spomenut Chelsea i La Decimu.A djecurliju nezna da je Barca ta koja je pokradena u 4 utakmice 3 puta.
This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan

Aj sad ste se malo raspisali jer vam je dosadno postu sutra Farsa ne igra polufinale... 

Ne berite brigu! U subotu vas ceka velika tekma protiv Betisa, i bolje je da odmarate glavne igrace kako bi vam opet dosudili cim vise penala i cim vise crvenih kartona u vasu korist... 

Sve za jadnu i uvijek, ali uvijek tlacenu Barcu cak i sada da osvoji to jadno prvenstvo koje je trebalo biti rjeseno jos do 1.mj. dok nas je debil svjetske klase Benitez 'vodio'... 

14 godina

daj dodajte na ignore ove paćenike

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
TheDarkSide kaže...

zar nije utakmica sezone bila uzvrat sa wolfom ? :D sutra barem X odigrat, i na bernabeu dovrsit, al nece bit laka utakmica...

Trenutno je utakmica sezone City, a ako njih prođemo, utakmica sezone će biti finale lige prvaka XD

X odigrat, ali sa bar golom ili dva u gostima, da smo donekle mirni kod kuće.

Makar naravno, totalno rasturanje City-a ne bi bilo loše ^_^

Real Madrid je momčad za koju nikad ne znaš, tako da ni to ne bih odbacio. Tko je mogao očekivati 0-4 u sred Munchena 2014.?

Istina...sjecam se da onakvo demoliranje nisam ocekivao :)

Tako da tko zna...nek ih zidan dovololjno napali i mi smo prosli...da se ne ponovi wolf broj 2...pa da moramo ganjat zaostatak, jer city nije wolf da ce primit 2 gola u minuti i po.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
TonyAdams kaže...

Bajo moj, ja na ovu temu ne dolazim da bih čitao kobasice o Barci. Uostalom pokoji novi red ne bi škodio.

btw: Nivea reklama u kojoj su James, Modrić, Varane i Carvajal.

13 godina
neaktivan

Moramo se tu i tamo zabavit malo sa del bojem i boksicem, ipak oni su nase maskote :D ionako provode vise vremena ovdje nego u temi barce za koju navodno navijaju :D

17 godina
TheDarkSide kaže...

Moramo se tu i tamo zabavit malo sa del bojem i boksicem, ipak oni su nase maskote :D ionako provode vise vremena ovdje nego u temi barce za koju navodno navijaju :D

To je odavno prešlo "malo zabavit", pa jel vi vidite da na svakoj jebenoj stranici se samo s njima i prepirete, ništ drugo ni ne možeš pročitat tj. od Boixusa, a  sada i od Delboya te Tony-a sada vidim samo da su postali, ali ne i sadržaj zbog ignore-a, međutim i to je previše.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 23:23 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
TheDarkSide kaže...

To je odavno prešlo "malo zabavit", pa jel vi vidite da na svakoj jebenoj stranici se samo s njima i prepirete, ništ drugo ni ne možeš pročitat.

Boksic je odavno na ignore, a i del ce uskoro..ma nije to prepiranje..to je vise zabava daj :) Sad je vjeruj mi mirno kako je znalo bit zadnjih godina...al kad dodju ovako klinci kao oni, to su te godine dokazivanja...prosli bi makar kroz zid da dokazu da su u pravu oni ili ono sta "vole" ..pa mi je zanimljivo to gledat i dodatno provocirat :D

12 godina

najbolje je što ti misliš da nas trolaš hahahahhaahhaha

15 godina
Del_Boy97 kaže...

A još je bolje da ti i skupina istih kao ti su uvjereni da su nešto pametno napisali, ili kazali! 

U vašem slučaju je jedino jasno, da ste uzalud patili jer niste shvatili da ste uzalud patili jer ste ...!!!! 

Ligu Prvaka sezona 2015/2016 nećete vidjeti, osvajanje La Primere vam opako visi, pa da ste i malo komplementarni, začepili bi ste bacgu, makar dok se sve ne svrši i odsvira!!!! 

Nitko ne garantira Real Madridu osvajanje kako La Lige tako i/ili Lige Prvaka, i neću biti sretan ako nešto ipak ne osvoje, ali neću pognuti čelom, jer vjerujem da će idući puta biti bolje, ali ne bih vam bio u koži ako vi Barcelonaši ne osvojite La Ligu, jer ustvari u tom slučaju vi nećete osvojiti ali apasolutno ništa, njente, nada, nitchevo, nothing, nichts, ....!!!!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

Zašto je Zidane poveo i Kovačića:

"City je odlična momčad. Ako im ostavimo prostora, napravit će nam problema. Moja ideja je ta da smo u svemu zajedno. Zbog toga sam poveo čitavu momčad, jer smo mi zajednica."

Inače, čestitke Mandžukiću i Juveu na petom uzastopnom naslovu. Pogba je bučno proslavio, možda zna nešto što mi ne znamo :)

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
15 godina
TonyAdams kaže...
@Hexfire, penal je penal. To je istina. Ali za Barcu bi bilo bitnije i potrebnije da im je suđen protiv Atletica na početku sezone 1 penal od ona 3 igranja rukom igrača Atletica kod rezultata 0-0 i 1-1 nego ovih 10 što su svirali protiv Getafea, Levantea itd kada je Barca već vodila 2 ili više razlike.

Gle, lako je pričati par mjeseci nakon tekme kad znaš završni rezultat. Tko veli da onda taj penal za Barcu nije skroz prelomio tekmu i ubio Levanteu/Getafeu/kome već svaku nadu u preokret. Naravno da ako je tekma završila 8:0 izgleda nebitno što je penal bio dosuđen kod 2:0, ali ne možeš nikako znati kako bi tekma išla dalje da penala nije bilo.

Greška suca je greška suca i svi smo svjesni koliko su suci u Primeri loši, ali pričati da su penali dosuđeni Barci nebitni jer su bili kad je tekma već "riješena" ili nisu uopće iskorišteni je stvarno smiješno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Del_Boy97 kaže...

Bolje ti pristaje nadimak Klaun_Boy nego Del_Boy ,žalosno što ovakav lik kakav si ti nosi nadimak legendarnog glumca iz svima nam poznater serije. 

12 godina
Vidim na fejsu da radio marca javlja da Ronaldo nece igrati veceras...
17 godina

Yep, nema Ronalda u prvih 11.

Najbolje bi bilo onda Vasqueza desno, a Bale-a na njegovu prirodnu lijevu stranu.

EDIT: Nisam ni vidio, tako će i biti XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 19:53 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

Ronaldo ne igra, Vasquez u prvoj... Pa hebem ti oca i maiku, bolje se rodit bez one stvari nego bez srece.... 

Pepe takoder u prvoj ispred Varanea, Danilo hvala svecima na klupi... 

Ne pise se dobro, uhvatimo li X lupi se petama po guzici i bjezi kuci.... 

17 godina
fakEEE kaže...

Ronaldo ne igra, Vasquez u prvoj... Pa hebem ti oca i maiku, bolje se rodit bez one stvari nego bez srece.... 

Pepe takoder u prvoj ispred Varanea, Danilo hvala svecima na klupi... 

Ne pise se dobro, uhvatimo li X lupi se petama po guzici i bjezi kuci.... 

Od tebe sam zadnjeg očekivao da ćeš biti pesimističan.

Vjerujem u Bale-a, prošle godine sam ga popljuvao i prodavao koliko sam god mogao, ali ove godine se popravio i podsjeća na onog Bale-a iz 2013/14. Ako se istakne kao protiv Rayo Vallecana, bit će dobro.

Vasquez isto nije za bacit, ljudina može svašta napraviti u napadu i to dokazuje stalno.

Najviše sumnjam u Benzemu, sigurno nije 100% fit, a još ako se bude vukao po terenu kao da nema volje za životom, bit će igrač manje.

Pošto nema Ronalda očekujem od Modrića da malo više muda danas pokaže i zaprijeti Joe Hartu iz daljine!

Hala Madrid!

15 godina

Vidjelo se protiv Raya da ne znamo igrati kad nema Ronalda u momčadi. Ali očekujem pozitivan rezultat bez obzira na to. Možda se baš večeras netko drugi iz ekipe iskaže kad najviše treba.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Ma lako za Balea i Vasqueza... Bale je spreman preuzeti to breme, a Vasquez uvijek ima puno za dati... Od Balea ocekujem da eksplodira veceras...

No Benzema je problem, vec ga vidim kao mrtvo krme do 40min. i onda ce izaci zbog ozlijede... 

Daj Boze da se varam, ali rekao sam vec odavno da sa Xom i pokojim golom u gostima otici kuci je super, a sad bez Ronija vrhunski rezultat...

Nebi ja bio pesimistican da nisam vidio kako je to izledalo protiv Vallecana hahaha 

Ali evo tko nam je jos spreman za vecerasnju utakmicu... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 20:17 (fakEEE).
16 godina

ekipa dajte neki link na neki dobar stream, molim Vas. unaprijed zahvaljujem

Tigar Krezumica
12 godina
protjeran
fromcelltohell kaže...

ekipa dajte neki link na neki dobar stream, molim Vas. unaprijed zahvaljujem

http://www.ronaldo7.net/video/real-madrid-live/real-madrid-live-stream.html

scrolaj malo prema dole pa si izaberi link....

15 godina
neaktivan

Evo linkova

koristiti sopcast ili acestream za HD

15 godina

Sa Cristiano Ronaldom, očekivao bih i pobjedu, no bez njega, biti će tu svačega sve mi se vidi večeras! 

ATJ Lučko
14 godina

evo link http://livestream-l.info/video/422968.html , bit ce ovo teska utakmica ali mislim da ce ronaldo uci u drugom poluvremenu.City doveo i navijace hahahah.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice