Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.249.651
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
16 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
fakEEE kaže...

Uopce nije stvar o osvajanju prvenstva, stvar je u tome da sve sto je povezano sa FC Barcelona ima veze sa kriminalom...

Evo samo ove godine, sve price od samog pocetka sezone su oni plasirali, da ce se Realu podilazit u prvenstvu, da su izabrali suca za El Clasico, napravili razdor u svlacionici Reala... Sve ono sta je na kraju izaslo na vidjelo i vidi se tko to sve naravno plasira i kome se ustvari podilazi od pocetka... Zbog svih tih prica Realu nisu priznavani regularni pogoci, nisu bili dosudivani regularni jedanesterci etc.... 

Stvarno jedna od ljigavijih rezija Barcelone u zadnje vrijeme, a to je jako tesko nadmasiti i ustvari sami sebe pobjeduju u tome jer konkurenciji u lopovstini i kriminalu Barceloni nema... 

Ali nasa ekipa je jedno 2 klase jaca od svega sta ti cigani mogu izmisliti, eno ih na -1 u prvenstvu i polufinalu LP a njihovi simulatori i padavicari odavna ispali iako su i tu pokusali preko sudaca i raznih kriminalnih organizacija otici dalje no nije islo preko srcanog Atletica koji im je zabio cavao No.2 nakon cavla No.1 naseg Cristiana... 

Osvajanjem Lige Prvaka bi im tako socno hracnuli u njihovo prljavo lice i malo ga isprali... Svim srcem navijam da se to desi, vise nego ikada... 

I onda je palo brdo i nebo se srusilo i sad pusimo bijele ruze koje sam sadio u zimu sa jednim eskimom iz juzne afrike koji se rodio na malti i zeko je dosao sa njim i pusio travu sa nekim covjekom

15 godina
hrvooje kaže...

Nisam gledao jučer utakmice, al nitko ne komentira Kovačića. Vidim ne baš sjajne ocjene. Kako se snašao?

A onako, li-la. Par dobrih prolaza i finih lopti, ali i par izgubljenih zbog oklijevanja. Cijela momčad je prvo poluvrijeme odigrala preko ku*ca, a i Zidane izvede skroz debilnu veznu liniju. Plus Kroos odigra jednu od najgorih tekmi otkad je u Realu. Nije baš tekma na temelju koje se moglo prosuditi da li si je osigurao jaču poziciju kod Zidanea. U svakom slučaju, promijenio ga je tek pred kraj tekme pa i to nešto znači.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan

Opa cini se da se đanki iznervirao. Kako nazvati ovo nego luzerski obrambeni mehanizam srednjovjecne propalice. Je li te smeta sto si opet popisan. Mene zabavljaju tvoji jadni trzaji. Nadam se da i tebi postaje jasno da si se upustio u krivu raspravu. Mozda da slozis jedan dzoint da se smiris. I zaboravis da je tvoje vrijeme proslo. A nikad nije ni doslo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 16:51 (ks95hr).
17 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Nego, za 2 dana igramo protiv Manchester City-a, rađe pišite o tome...

Sudi nam Cakir

Carvajal i Ronaldo će igrati, tako da imamo full squad osim Benzeme koji bi mogao igrati, ali je i dalje upitan.

Bez benzeme možda i možemo, ali glavno da Danillo ne igra jer bi nas bušili po toj strani, ako su mogli Wolfsburg, Rayo i slični, šta bi tek City radio.

Pročitao sam na više mjesta da su zadnjih godina u polufinalu uglavnom prolazili timovi koji su prvu utakmicu igrali kod kuće, pa sam otišao to provjeriti:

Zadnje četiri sezone svi timovi koji su prošli su zaista igrali prvu utakmicu kod kuće, tek 2010/11 oba tima koja su prošla su igrala prvu u gostima (Real Madrid vs. Barcelona i Schalke vs. Man. United), pa zatim opet 2009/10 i 2008/09 su prošli timovi opet koji su igrali kod kuće prvu utakmicu.

Ako se uzorak godinama ponavlja vjerovatno nešto ima do toga, u svakom slučaju zanimljiva statistika.

Fortune favours the brave
10 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

đanki kaze: jesi popravio zub

Jesam prijatelju :)

Đanki sto se ponavljas. Da ti nije skunk sprzio memoriju. Pazi na zdravlje

16 godina
neaktivan
ks95hr kaže...
ks95hr kaže...

đanki kaze: jesi popravio zub

Jesam prijatelju :)

Đanki sto se ponavljas. Da ti nije skunk sprzio memoriju. Pazi na zdravlje

ne pamtim ono sta pisu nebitni ljudi, al eto kad smo kod tog nisi na drugo pitanje odgovorio... losi zubi dovode i do mozdanog udara da ti mozak nije sprzen?

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Nego, za 2 dana igramo protiv Manchester City-a, rađe pišite o tome...

Sudi nam Cakir

Carvajal i Ronaldo će igrati, tako da imamo full squad osim Benzeme koji bi mogao igrati, ali je i dalje upitan.

Bez benzeme možda i možemo, ali glavno da Danillo ne igra jer bi nas bušili po toj strani, ako su mogli Wolfsburg, Rayo i slični, šta bi tek City radio.

Pročitao sam na više mjesta da su zadnjih godina u polufinalu uglavnom prolazili timovi koji su prvu utakmicu igrali kod kuće, pa sam otišao to provjeriti:

Zadnje četiri sezone svi timovi koji su prošli su zaista igrali prvu utakmicu kod kuće, tek 2010/11 oba tima koja su prošla su igrala prvu u gostima (Real Madrid vs. Barcelona i Schalke vs. Man. United), pa zatim opet 2009/10 i 2008/09 su prošli timovi opet koji su igrali kod kuće prvu utakmicu.

Ako se uzorak godinama ponavlja vjerovatno nešto ima do toga, u svakom slučaju zanimljiva statistika.

Vrijeme je, dosta smo vremena na ove propalice izgubili... 

Sudac je dobar sto se Reala tice, 3 pobjede i 1 remi ali nemojmo se zavaravati, nismo mi Uefalona... 

Sto se Benzeme tice, mislim da je vrijeme da on ode... Jednostavno je barem klasu ispod Ronalda i Balea, a i ispod ostalih top napadaca... Pogotovo sto jedan mjesec bez ozlijede ne moze spojit, to je nedopustivo... Mislim da je vrijeme za Lewandowskog, Aguera ili Aubameyanga... 

Nadam se doduse da ce igrati za City jer kakav je ipak nam je jedini napadac, a Ronaldo i Bale moraju igrati krila jer inace dosta gubimo... 

Ukoliko on nece biti spreman, Vasquez mora igrati... Pa taj decko svaku sansu iskoristi maximalno, tehnicki je strasno potkovan, jako je dobar ulog za buducnost... 

Meni je nekako lakse sto cemo drugu igrati kod kuce, ipak je Santiago nasa najjaca karika... Sa odigranim Xom u Manchesteru bih bio prezadovoljan, pogotovo ako postignemo koji gol...

Njihova obrana je uzasno spora, tu moramo traziti sansu preko dvoje najbrzih krila na svijetu... 

Dakako, to sto ce Carvajal igrati i sto je proslu tekmu odmarao i on i CR7 ce biti velika olaksavajuca okolnost... 

A evo kako izgledamo kad gledamo Danila kako igra obranu hahahah

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 17:17 (fakEEE).
9 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Rekordi koje su srusili ove sezone:

- penali suđeni u njihovu korist - 19

- golovi iz nedozvoljene pozicije - 11

- iskljuceni protivnicki igraci - 8

Penali za/protiv:

FCB 19-1
ATM 2-1
RMA 9-4

Crveni kartoni:

FCB 8-1
ATM 4-3
RMA 4-5

Bolje ostati gospodski klub i nista ne osvojiti nego ovako kaljati svoje ime i ostavstinu.

Registrovao sam se samo iz razloga da te našamaram ČINJENICAMA. Da je Barci suđeno 19 penala to je tačno i to je rekord. Ove sezone je Barca igrala 7 puta sa igračom više što je dalekooo od rekorda, to čak nije ni najviše ove sezone. Sevilla je igrala 9 puta sa igračem više, a Granada 8. Real je npr. u sezoni 2011/12 igrao čak 14 puta sa igračem više. Crvene su dobijali (Manu del Moral, Siqueira, Courtois, Michu, Godín, Satrústegui, Eguren, Moisés Hurtado, Javi Martínez, Cisma, Lamah, Canella, De Marcos, Iborra). To je ona svima poznata sezona kada je Real osvojio titulu u Primeri zahvaljujući svim onim krađama u korist Reala i na štetu Barce koje se se desile te sezone. Isto tako, to da je Barca dala 11 golova iz ofsajda nije ni tačno da je rekord, niti je istina jer sam poprilično siguran da ih je Real samo ove sezone dao znatno više. U onom dijelu sezone kada je Zidan preuzeo Real, Real je samo tada davao golove iz ofsajda 5-6 utakmica zaredom uključujući i onaj gol Balea protiv Valencie (za 1-2) kada je Benitez bio trener Reala (zadnja njegova utakmica), a poslije toga su dali gol iz ofsajda i protiv Betisa (Benzema za 1-1) i protiv Malage (Ronaldo za 0-1), a prije tog i to još sa početka sezone sjetimo se gola iz ofsajda Isca protiv Granade (Real pobjedio 1-0) + poništen čist gol Granadi za 0-1. Sve te stvari su uticale direktno na rezultat i Realu su poklanjani bodovi + gdje su tu još i sumnjivi penali + crveni kartoni. Što se tiče Barceloninih penala situacija je sljedeća:

1 kolo Bilbao-Barca: Messi promašio, završilo 0-1
4 kolo Barca-Levante: Messi iz penala za 3-0, kasnije promašio penal za 4-0, završilo 4-1
6 kolo Barca-Las Palmas: Neymar promašio penal pri rezultatu 2-0, Las Palmas zabi pred kraj, završilo 2-1
7 kolo Sevilla-Barca: Neymar smanjio iz penala na 2-1, tako i završilo
8 kolo Barcelona-Rayo: Rayo poveo, dva penala na Neymaru za preokret na 2-1, završilo 5-2
11 kolo Barca-Villarreal: Surez iz penala za 2-0, kraj 3-0
17 kolo Barcelona - Betis: Neymar promašio penal kod 0-0, završilo 4-0
20 kolo Barca-Bilbao: Messi iz penala za 1-0, završilo 6-0
24 kolo Barcelona - Celta: Messi promašio penal kod 3-1, završilo 6-1
25 kolo Gijon - Barcelona: Suarez promašio penal kod 1-2, kraj 1-3
27 kolo Rayo - Barca: Suarez promašio kod 1-3, kraj 1-5
28 kolo Eibar- Barcelona: Messi iz penala za 0-3, kraj 0-4
29 kolo Barcelona - Getafe: Messi promašio penal kod 0-0, završilo 6-0
30 kolo Villarreal - Barcelona: Neymar iz penala za 0-2, završilo 2-2

+ 3 ova sad protiv Gijona kada je Barca vodila 2-0

Dakle od svih 19 penala koji su suđeni Barci bitna su samo njih 6 i samo njih 6 je suđeno u bitnim trenutcima utakmica. Protiv Bilbao-a na početku sezone kod 0-0, protiv Raya 2 penala za preokret, protiv Betisa kod 0-0, opet protiv Bilbao-a kod 0-0 i protiv Villareala kod rezultata 1-0 za Barcu). Svi ostali penali su bili potpuno nebitni jer bi Barca bez problema dobila utakmice i bez tih penala, a mnogi od njih su i promašeni tako da se to može i sa sigurnošću reći.

Dok je u isto vrijeme Realu suđeno 9, a isto njih 6 je dosuđeno u bitnim trenutcima utakmica. Protiv Eibara kod 0-1, protiv Raya kod rezultata 2-2, protiv Sociedada 2 penala kod rezultata 0-0 (Ronaldo prvi promašio), protiv Malage kod 1-0 za Real (Ronaldo ga je promašio pa je Real poslije kiksao), protiv Levantea kod rezultata 0-0.

Eto, sad si dobio svoje. Trebaš shvatiti da sada živimo u vremenu kompjutera, interneta itd tako da se sve može vidjeti i provjeriti tj. više ne živimo u vremenu od prije 50-60 godina pa da mnogi ne znaju da je npr. Real osvajao lige prvaka tako što su krali Partizan, Frankfurt u finalu, Fiorentinu u finalu i sl... Lijep pozdrav! :) I da za kraj:

Penalties awarded in La Liga since 2009/10 (od dolaska Ronalda u Real):
Real Madrid 70
Barça 62

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 15:37 (TonyAdams).
14 godina

S kim se sad ovaj svađa

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina
neaktivan

Ukratko citajuci tebe TonyAdams ispada da sve sta je real osvojio je "ukradeno" hahah...a naravno barci sve dosuđeno posteno :D

Toliko o objektivnosti :D Bolje da se nisi ni registrirao ako mislis bit boksic broj dva...dovoljno on bruka navijace barce..a ako ih bude jos..mogli bi pocet u susjedno temi suicide izvrsavat...

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan

A dada, upravu si Tony, kako sam zaboravio taj vas mentalitet samo...

Svi penali dosudeni Barci su nebitni, a njih 90% sto ih je manje dosudeno Realu su bitni... Kako li smo samo smetnuli tu vasu logiku s uma, ispricavam se, necu vise barem ja... :)

14 godina

Iz svega sto si napisao zakljucujem jedino da vasi igraci definitivno trebaju vise vjezbat izvodenje penala, svaki drugi promašen 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 16:40 (KiCo77).
9 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

A dada, upravu si Tony, kako sam zaboravio taj vas mentalitet samo...

Svi penali dosudeni Barci su nebitni, a njih 90% sto ih je manje dosudeno Realu su bitni... Kako li smo samo smetnuli tu vasu logiku s uma, ispricavam se, necu vise barem ja... :)

Uzeo sam u obzir penale samo kada je rezultat bio aktivan tj. kada je bilo 0-0, 1-0, 0-1, 1-1, 2-2 i sl. Obojica znamo da treba čudo da se desi pa da Barca ili Real ne pobjede kada povedu po 2-0, 3-0... Čak sam bio i toliko ne objektivan da sam spomenuo da je Barci suđen penal protiv Villareala kod 1-0 za Barcu, a nisam htio (namjerno) spomenuti da je i Real dobio još 2 takva penala kada su vodili po 1-0. I to oba protiv Espanyola. I u prvoj i u drugoj utakmici. NEPOBITNA ČINJENICA je da je Realu ove sezone suđeno 8 od 9 penala kada su vodili jedan razlike ili je rezultat bio neriješen ili su gubili dok je Barci suđeno 6 takvih penala. Ostali su suđeni kada je Barca već vodila 2 ili više razlike. To je činjenica.

9 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Iz svega sto si napisao zakljucujem jedino da vasi igraci definitivno trebaju vise vjezbat izvodenje penala, svaki drugi promašen 

8 od 19 penala su mašili 

17 godina
neaktivan
TonyAdams kaže...
...

Penalties awarded in La Liga since 2009/10 (od dolaska Ronalda u Real):
Real Madrid 70
Barça 62

E, gdje ide ovaj svijet. Sve je namješteno!

Šta roda donese, to vrana odnese.
15 godina
TonyAdams kaže...
Svi ostali penali su bili potpuno nebitni jer bi Barca bez problema dobila utakmice i bez tih penala

Znam da si troll, ali ova rečenica ti je za anale. Penal je penal, ne budi glup.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan

TonyAdams hahahahahaha. Neka si se registrirao da lijecis svoje komplekse. Ali nisi valjda mislio da cu citati tu hrpu gluposti. Ovo malo sto mi je oko uhvatilo mogu ti reci da si neznalica. Cak mislim da ne lazes namjerno nego stvarno vjerujes u te gluposti. Istina je da se sudi i za Real a za Barcu 10x vise. Tvoje laprdanje ce biti zaboravljeno kad odemo na novu stranicu. A Barcelona-Chelsea, Barcelona-Arsenal, Barcelona-Real Madrid ce zauvijek biti vasa mrlja. Eto sad si dobio svoje i mozes ponosno reci da si jos jedan popisani kantalonac. 

13 godina
neaktivan

Ljudi moji ja kazem da je franco kriv za sve to, i za ovo sad i za ubuduce..covjek iz groba i dalje vodi politiku i narađuje penale i tako :D

Perez mora slusat franca :D sad i ako se desi da barca prospe bodove i prvenstvo to sigurno ce bit naređeno od strane franca. Ako neymar ode iz barce, to nisu razlog financije, nego franco naredio.

Trebali bi otvorit grupu da skupimo za "why always me?" majcu francu :D

17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TonyAdams kaže...
Svi ostali penali su bili potpuno nebitni jer bi Barca bez problema dobila utakmice i bez tih penala

Znam da si troll, ali ova rečenica ti je za anale. Penal je penal, ne budi glup.

Da. Izjavu da bi netko dobio neku utakmicu u prošlosti bez nekog penala je činjenica kako?

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
13 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
Hexfire kaže...
TonyAdams kaže...

Da. Izjavu da bi netko dobio neku utakmicu u prošlosti bez nekog penala je činjenica kako?

Cinjenica je ta, da barci netreaju penali, ionako ih tako rec pola promasi zahvaljujuci leu.

15 godina
neaktivan

Pa da La Decima koju je Ancelotti osvojio je nista samo zato sto je Real daleko ispred svih i bit ce jos dugi niz godina.... 

Undecima ce isto biti nista ukoliko je Real sa Zidaneom osvoji samo zato jer to Barca za svojeg vijeka vidjeti nece... 

Ipak su Kup Kralja, Kup Katalonije i Kup malih patuljaka najvazniji trofeji po sezoni.... 

A Beniteza nemoj ni spominjati kao nekoga u kontekstu 'trener' vec vise sestogodisnjakom u glavi sa vjerojatno kupljenom trenerskom licencom...

12 godina

uh, netko nam je nervozan sada

jer tripla kruna je manje nego vasa sezona u kojoj ste na jedvite jade osvojili ligu prvaka

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

uh, netko nam je nervozan sada

jer tripla kruna je manje nego vasa sezona u kojoj ste na jedvite jade osvojili ligu prvaka

Ostavi se nogometa..u svakom smislu..predji na kosarku...manje ces brukat :)

12 godina

joj, tvoje riječi me tako bole, počinit ću samoubojstvo ili ipak ne

prije će tu određena skupina iskompleksiranih jadnika umrijet od muke jer barca dominira otkad znaju za sebe, a to ih najviše boli pa su onda skloni izmišljanjima o namještaljkama itd itd samo kako bi opravdali barcine uspjehe, a realove neuspjehe.

POMIRITE SE DA STE TRENUTNO LOŠIJI I DA VAM DECIMA VRIJEDI PIŠLJIVOG BOBA

13 godina
neaktivan

Koliko vidim vise vremena provodis u nasoj temi nego u "svojoj" kao i onaj boksic..tako da dalo bi se raspravljat o tome tko ima komplekse :)

Ima navijaca barce koje respektiram..a ovakvi kao ti...to su losi trolovi :) trenutno mi je dosadno pa zasto ne vas malo "prcat" u mozak..jer sta god da napisem..ti jadan jedino mozes citat i uzvracat glupostima :)

16 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

prije će tu određena skupina iskompleksiranih jadnika umrijet od muke jer barca dominira otkad znaju za sebe, a to ih najviše boli pa su onda skloni izmišljanjima o namještaljkama itd itd samo kako bi opravdali barcine uspjehe, a realove neuspjehe.

Koliko mene pamcenje sluzi Real je dobio zadnji El Clasico i jos uvijek je u borbi za LP. Razumin frustraciju barcinih navijaca trenutno, nije lako prihvatit da ste  u tjedan-dva ispali iz LP i zasrali vec osvojenu ligu.

13 godina
neaktivan
Neutral kaže...
Del_Boy97 kaže...

Koliko mene pamcenje sluzi Real je dobio zadnji El Clasico i jos uvijek je u borbi za LP. Razumin frustraciju barcinih navijaca trenutno, nije lako prihvatit da ste  u tjedan-dva ispali iz LP i zasrali vec osvojenu ligu.

I nikako zaboravit, za ispadanje barce iz LP, kao i prosipanje bodova kriv je franco, perez, trenutni kralj spanjolske, primera, obama, NASA, baba vanga i tako dalje...bar u ocima del boya i takvih kao on :)

15 godina
neaktivan

Sad ce Barca osvojit Ligu Prvaka kad im se vratio ponajbolji igrac pa su opet poceli igrati fantasticno... 

5/6 neregularnih pogodaka, kakav majstor i vanzemaljac taj igrac... 

17 godina

Utakmica sezone počinje za manje od 24h!

U Manchester ide cijela ekipa, izgleda da će i Benzema igrati.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 21:31 (Hyperion).
13 godina
neaktivan

zar nije utakmica sezone bila uzvrat sa wolfom ? :D sutra barem X odigrat, i na bernabeu dovrsit, al nece bit laka utakmica...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice