Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.335.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
protjeran
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Dobar je James,svidja mi se kao igrač dosta direktan ima dosta golova i asistencija...Ali očito ima staklene noge i pauzira po pola sezone.Tu je problem...

Kad ode nakon 2 sezone (rekla baba Vanga) ostat će uplata od 80 milina eura, možda neki trofejcic tipa CDR i to je to...

This time next year we'll be millionaires
18 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Nije to njegov problem, problem je Reala. Očito ima neki problem u njihovoj medicinskoj službi, čak je to Ramos javno rekao, jer je nemoguće na na početku sezone imaš 6 prvotimaca ozljeđenih.

I on nije samo talent, pa pogledaj njegove golove, ni za jedan gol ne možeš reći "da je običan" kakvi su recimo u 90% slučajeva kod Ronalda i Messia. Istina zabijaju i oni eurogolove, ali takav gol im je svaki 10-ti.

Dok James u zadnje 3 godine nije zabio gol da možeš reći da nije Eurogol.

Problem Jamesa je jedanak kao i Neymara. Trenutno se nalaze u klubu u kojem postoji igrač čiji je ego zakucan u nebo.

Otkako se Messi ozljedio, Neymar je procvjetao, sad kako će igrati narednih par težih utakmica vidjet ćemo, jer Neymar u ovakvoj formi sumnjam da će fokusirati se na Messia kao prošle sezone.

S druge strane imaš Jamesa, koji jednostavno kad igra ne hebe Ronalda ni 5%, a to znači nesretan Ronaldo. Da je neki normalan trener u Reala, posjeo bi malo Ronalda na klupu, ali on je navikao da sve ide u njegovom smjeru tako da sam mišljenja da će prije James na klupu, nažalost...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Ronaldo porucio Perezu: Ili Benitez ili ja! .......... A moze obojica? 

18 godina
fakEEE kaže...

Ronaldo porucio Perezu: Ili Benitez ili ja! .......... A moze obojica? 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Drugi je problem što baš na tržištu i nema desnih krila na bacanje, da su dobri, mladi, realu dostupni i financijski isplativi.

Sad sam primjetio ovaj redak.... Nema? 

A sto je Di Maria?

Mi imamo stvarno debilnu upravu... Prodat nekog i onda 2godine ne imat za tu poziciju nikog jer Bale to ne moze igrat OMG 

Ista stvar je sa Alonsom....

Zato nas Barcelona jede, jer ne kupujemo sta treba vec mijenjamo poziciju za pozicijom ko na traci, taman kad neko proigra ga se proda da se dovede novopecena zvijezda... 

Prodaja Di Marie, Alonsa i otkaz Ancelottiu su unazadili ovaj klub za narednih 5g.... Njih troje su nesto sto je trenutno nedostupno i sto jedino moze izvuc klub iz ovih govana, a sto smo imali u svojim rukama....

Benitez je uzas, rjesit ga se sto prije, no cini mi se da nas predsjednik ima problema sam sa sobom....

13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
rooswelt1991 kaže...

Drugi je problem što baš na tržištu i nema desnih krila na bacanje, da su dobri, mladi, realu dostupni i financijski isplativi.

Sad sam primjetio ovaj redak.... Nema? 

A sto je Di Maria?

Mi imamo stvarno debilnu upravu... Prodat nekog i onda 2godine ne imat za tu poziciju nikog jer Bale to ne moze igrat OMG 

Ista stvar je sa Alonsom....

Zato nas Barcelona jede, jer ne kupujemo sta treba vec mijenjamo poziciju za pozicijom ko na traci, taman kad neko proigra ga se proda da se dovede novopecena zvijezda... 

Prodaja Di Marie, Alonsa i otkaz Ancelottiu su unazadili ovaj klub za narednih 5g.... Njih troje su nesto sto je trenutno nedostupno i sto jedino moze izvuc klub iz ovih govana, a sto smo imali u svojim rukama....

Benitez je uzas, rjesit ga se sto prije, no cini mi se da nas predsjednik ima problema sam sa sobom....

Slazem se u potpunosti. najbolje rjesenje je Benizezu otkaz!!  Dati otkaz Ancelotiju covjeku koji je osvojio La decimu je stvarno bila velika greska i to se sada bas vidi..Benitez nije za Real Madrid i tocka.

Nitko sinoc nije igrao kako treba,osim Isca koji je usao i bas se vidi da se trudio,nazalost na kraju je izgubio zivce i napravio onaj crveni,sa njegovog polozaja i ja bih isto to napravio,svaka mu cast..

Ronaldo,Bale,Kroos, Sergio Ramos, Danilo su sonoc bili najgori umjesto dab udu najbolji.. 

Ne znam sta bih vise rekao i napisao,pogoidio me jako ovaj sinoc poraz kao Madridistu,kao nekoga tko navija za ovaj klub od kad znam za sebe..

Svaka cast Barci, bili su bolji sinoc za 2 klase i zasluzili su pobjedu,nema se sta reci treba biti realan..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
18 godina

Ne slažem se, Di Maria za svaku odigranu vrhunsku utakmicu odigra 10 ispodprosječnih.

Uostalom on je u Realu igrao više na poziciji iz "trozupca" a na toj pozciji je James po meni 3 puta bolji. Istina do sad nije imao priliku zbog ozljeda, ali ovo što je igrao, igrao je na vrhunskoj razini.

Što se tiče Alonsa, bilo tko bi ti rekao da zamjena alonso (30 godina) + 10ak miliona za Kroosa (inače ponajboljeg igrača prvaka svijeta u tom trenutku) je deal koji se ne propušta.

Za otkaz Carlu se slažem, on je za konobara nogemet izmislio.

Španjolci masovno pišu o tome da bi već ovaj tjedan Zidane mogao preuzeti Real, i da Ronlado na zimu ide put engleske 

Iako nisam pobornik davanja momčadi mladim trenerima, imam osječaj da bi Zidane bio gazda u svlačionici, a i bio je pomočnik Carlu, tako da zna kako raditi vjerovatno...

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ma ljudi ne brinite se...ja sam siguran da ce Rafa Benitez osvajati trofeje s RM...

Europa ligu, al hebiga trofej je trofej :D

Sta sam ja govorio u 5. mj....pa ste rekli "pustite ga, treba mu dat sansu za dokazat se, covjek je iskusan u LP..."

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
18 godina

hahha nije bilo teško pogodit, ali ja sam iskreno očekivao da će barem forsirati jednu taktiku. Ako ćemo se branit, onda ćemo se pošteno branit.

Ona jučer utakmica nit je imala napad ni obranu...

15 godina
neaktivan

Di Maria nema sto raditi na poziciji AM, tu nema dvojbe da je James zvijer, ali striktno desno krilo za Real nema bolje...... 

Trebalo bi ga vratit dok je jos voljan, na FB profilu ispod profilne ima banner halamadrid a slikan u dresu PSGa 

Ma nisam ja protiv dovodenja Kroosa, on je bio prvu sezonu sam nosac Realove sredine al ove ga je Benitez ugusio do kraja... Jos se sjecam onog konflikta na pripremama sto su imali....

Alonso je trebao ostati, klasa je sam za sebe.... 

Zidane mora preuzeti klupu, posto je Ancelotti nevjerojatna mogucnost i Benitez mora otici... Tu se nema sto cekati, pa cijela ekipa je protiv njega i uspio je od njih napravit vece individualce nego sto su po prirodi.... Vjerujem da on ima muda posjest i samog Ronalda na klupu, ucio je od najboljeg i mislim da je to najbolje sto se u ovom trenutku moze dogoditi.... 

Pa ni Guardiola ni Enrique nisu imali velikog iskustva prije nego su sjeli na klupu Barcelone pa kako je to zavrsilo.... 

Svi znamo kakav je Zidane i uopce ne sumnjam da bi to ispalo na dobro... 

Jos mozemo uzet i kup i LP, s tim da na zimu moramo opasno dobro poslovat...... 

15 godina
neaktivan

Prema navodima Marce, Perez je odlucio dati otkaz Benitezu!!!!! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 15:41 (fakEEE).
12 godina
protjeran
Znači neće dobit otkaz čim marca piše..On uvijek izmišljaju vijesti
This time next year we'll be millionaires
18 godina

To bi bilo po meni najbolaj solucija.

Dati kormilo Zidaneu i Heierru i dati im odrješene ruke za kupovinu igrača.

Još kad bi se riješili odmah i Ronalda, to bi bilo jebeno...

15 godina

Barci se posrećilo s Guardiolom ko nikad nikome, a Enrique je ipak bio puno iskusniji kad je došao na klupu pa i nije neki primjer. Ako se procjeni da je Zidan dovoljno dobar da vodi prvu momčad (sigurno će biti veći autoritet od konobara) nemam ništa protiv, ali neka se čovjeku da realno razdoblje da posloži stvari. Jer ako je plan da se Zidanu na kraju sezone da otkaz ukoliko ostanemo bez trofeja, onda je bolje da ga se uopće i ne dovodi na klupu. Ancelotti je bez sumnje najbolji izbor jer pozna momčad, ali baš ne znam koliko bi on bio spreman vratiti se nakon svega. Pellegrini je isto fail od trenera. Šteta da nismo Klopa upiknuli, barem bi pres konferencije bile zabavne. Ovo je prvenstveno Perezov zajeb zbog njegovog "ajmo dovest Španjolca na klupu kakav god da je" i "ajmo prodat sve igrače koji meni osobno nisu simpatični", pa nek se sad vadi iz toga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Barci se posrećilo s Guardiolom ko nikad nikome, a Enrique je ipak bio puno iskusniji kad je došao na klupu pa i nije neki primjer. Ako se procjeni da je Zidan dovoljno dobar da vodi prvu momčad (sigurno će biti veći autoritet od konobara) nemam ništa protiv, ali neka se čovjeku da realno razdoblje da posloži stvari. Jer ako je plan da se Zidanu na kraju sezone da otkaz ukoliko ostanemo bez trofeja, onda je bolje da ga se uopće i ne dovodi na klupu. Ancelotti je bez sumnje najbolji izbor jer pozna momčad, ali baš ne znam koliko bi on bio spreman vratiti se nakon svega. Pellegrini je isto fail od trenera. Šteta da nismo Klopa upiknuli, barem bi pres konferencije bile zabavne. Ovo je prvenstveno Perezov zajeb zbog njegovog "ajmo dovest Španjolca na klupu kakav god da je" i "ajmo prodat sve igrače koji meni osobno nisu simpatični", pa nek se sad vadi iz toga.

Apsolutno potpisujem... 

Kao sto sam i ja rekao, Zidaneu dat klupu ali bez uslova... Ovo bi mu trebalo biti bonus sezona jer nerealno je ocekivati da bi on u tako kratkom vremenu mogao toliko posloziti momcad da osvoji bilo koji trofej osim mozda kupa ukoliko bude srece... Iako s druge strane sigurno bolje pozna momcad od bilo kojeg drugog trenera osim naravno Ancelottia... Zidane bi trebao biti dugogodisnji projekt....

Dovesti Ancelottia u ovu momcad moze biti samo luda sreca i pun pogodak, jako dobro pozna cjelokupnu momcad i nista se previse nije promjenilo osim sto smo se hvala bogu rijesili Khedire i Illare i vratili Casemira, Vasqueza i Kovacic je tu.... S njim bi mozda i imali sanse za LP posto je La Liga gotovo izgubljena jer konkurencija nije dovoljno velika da bi Barci otkinula 6 bodova prednosti....

18 godina

Jučer me kod nas barem iznenadila ona jedna kontra koja me podsjetila na ekipu prije 2 godine, mislim da ju je Isco povukao, ali Ronaldu je na kraju obranio Bravo (tipično za Ronalda, ne može u 90% slučajeva zabit 1 na 1, a on je kao "najbolji" igrač na svijetu).

Ja bih Beniteza otpustio jer očito je da nešto ne štima i sumnjam da će se promijeniti.

Oko Ronalda i Bale-a se nema šta pričati, žive na staroj slavi dok je Benzema jednom nogom u zatvoru.

Trenutno budućnost izgleda crno, no volim reći, nikad se ne zna.

Fortune favours the brave
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Dovesti Ancelottia u ovu momcad moze biti samo luda sreca i pun pogodak, jako dobro pozna cjelokupnu momcad i nista se previse nije promjenilo osim sto smo se hvala bogu rijesili Khedire i Illare i vratili Casemira, Vasqueza i Kovacic je tu.... S njim bi mozda i imali sanse za LP posto je La Liga gotovo izgubljena jer konkurencija nije dovoljno velika da bi Barci otkinula 6 bodova prednosti....

Joj bože, lani ste imali niz od 23 (?) utakmice bez poraza, pa je svejedno Barca osvojila ligu
Se*ete po treneru, a igračima se nije dalo trčat za Iniestom od kojega su svi bar dvije godine mlađi

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
fakEEE kaže...

Joj bože, lani ste imali niz od 23 (?) utakmice bez poraza, pa je svejedno Barca osvojila ligu
Se*ete po treneru, a igračima se nije dalo trčat za Iniestom od kojega su svi bar dvije godine mlađi

Kao prvo po prirodi nam je tesko osvojiti Ligu, ne znam zasto, tako da cisto sumnjam da cemo sad iz vedra neba dostic 6 bodova zaostatka za vama koji se tek zahuktavate i gdje ce vam, kao i nama, ovi slabiji protivnici biti kao trening utakmice..... 

Kao drugo ne se*emo po treneru samo zbog ove jucerasnje utakmice koja je odigrana apsolutno bez zelje i volje, nego zbog niza od X tekmi gdje momcad ne izgleda kao momcad, djeluje nezainteresirano a taktike nema ni na vidiku.... Preocito je da Benitez ne zna kako da se postavi u ovoj momcadi ni prema igracima btw., koja nije navikla na njegovo pintlanje po lopti i bilo kakvo zatvaranje.... 

Real je oduvijek igrao na 1,2, brzinu, kontre i na kraju krajeva atraktivan nogomet... Nesto sto je tako lijepo usavrsio Ancelotti a onda su ga ozljede shebale....

Protiv PSGa bi rade da smo izgubili nego onako kukavicki osvojili 3boda pobjedom 1:0 gdje su se svima tresle gace....

Ovo sve se ne moze promijeniti nikako drugacije nego promjenom trenera, tu igraci nisu krivi.... 

Upravo kako si rekao, nije uopce bila stvar u tome da ste nas nadigrali ili igrali nesto fenomenalno koliko je Benitez uspio igracima jedan Clasico ucinit neinteresantnim vjerojatno svojim famoznim idejama toliko da nisu imala zelje ni za trcanjem a kamoli nesto vise.....

Ukoliko Benitez ostane trener Real vec sada moze znati da trofeja vidjeti nece, a i sam Benitez je stvarno dobio prilik kao Spanjolac,  kao sto je red da se treneru pruzi od navijaca pa i nas ovdje na forumu, ali kod mene barem osobno a i daleko daleko vise ostalih ljudi je spiskao sve kredite.....

18 godina

Baš čitam Perez navodno rekao benitezu da smije Ronalda posjesti na klupu 

Baš me zanima hoće li konobar imati hrabrosti to i napravit 

15 godina

Nešto se dogaja, u Madridu!!!! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/perez-sazvao-pressicu-za-18-sati-je-li-rafa-vec-sad-bivsi/857784.aspx 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/carlo-ancelotti-o-povratku-u-realu-zasto-ne/857779.aspx

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 15:38 (ATJLučko).
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Nešto se dogaja, u Madridu!!!! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/perez-sazvao-pressicu-za-18-sati-je-li-rafa-vec-sad-bivsi/857784.aspx 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/carlo-ancelotti-o-povratku-u-realu-zasto-ne/857779.aspx

1. Rafa dobija sigurno otkaz

2. Nema nista od toga 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
12 godina

vjerovatno nece dobiti otkaz jer citam nesto da ga perez podrzava,ako je istina perez imam teskih problema u glavi...

14 godina
neaktivan

Mislim da je doslo vrijeme da Perez malo preuzme odgovornost i dovede klub u red, izjasni se oko beniteza i smiri ronalda ako treba, ili ga proda. Puno nam je dao Ronaldo, al nijedan igrac nije veci od kluba. Ako se rafa i ronaldo ne slazu, nek nekako napravi kompromisili nek ode netko. radje bi da ode benitez za kojeg sam od pocetka govorio da nije kalibar za real. Istina govorio sam to i za ancelotia...al cak nakraju anceloti je pokazao da je triput bolji od ovog konobara.

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan

Bas da je Perez stao uz Beniteza a ne uz Ronalda i ne vjerujem, ne vidim razlog za to... 

Puno nam je vise dao i puno nam vise Ronaldo moze dat nego konobar... 

Treba Ronalda spustit na zemlju i posjest ga na klupu mozda, ali ne u korist jednog Beniteza, toga on nije vrijedan ziher.... 

Nadam se otkazu Beniteza danas, a Ancelotti je rekao da bi se rado povratio u klub ali tek na kraju sezone.... Hmmm, moze malo ranije.... 

Mislim koja je korist drzati na klupi trenera prema kojem igraci nemaju ni respekt? Jedino ako namjeravamo i dalje pruzat partije kao prekjucer, drugome se ne moze nadati a to nikome nije u interesu... 

14 godina
neaktivan

Nek pocne koristit svoj utjecaj u prave stvari Perez, da smiri ronalda, dovede nekog trenera adekvatnog, iako postavlja se pitanje tko je trenutno adekvatan osim ancelotia i mozda moua...ne vidim bas da ima puno trenera sposobnih za real. Ako Rafa ostane trener onda stvarno neznam sta da ocekujem u sljedecim tjednima i mjesecima..najbolje da prestanem pratit real dok ne dobi otkaz...da si sacuvam zivce i frustracije...

Origin ID: ReaLazio
15 godina

U pravilu nisam za česte promjene trenera, ali kod Beniteza nažalost ne vidim nikakav pomak od početka sezone. Možda ne bi bilo toliko loše dati Benitezu slobodnije ruke do kraja sezone pa onda vidjeti. A ovako kad si prisiljen stavljati igrača van forme u igru i još te igrači odluče bojkotirati jer znaju da su nedodirljive primadone... šta uopće i možeš. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

Zna li se koja je glavna novost sa presice Pereza, konačno?!?!

ATJ Lučko
12 godina
ATJLučko kaže...

Zna li se koja je glavna novost sa presice Pereza, konačno?!?!

"We have had a board meeting and analysed the sporting situation at Real Madrid. Rafa has all our support and all our confidence.”  kao sto sam i ranije rekao...

15 godina

Debeli ostaje a egocentrična plačipička čini se da odlazi čim prije pošto je rekao da je on ili Benitez.

15 godina
neaktivan

Super, ako naletimo na nedaj Boze Bayern u Ligi Prvaka gledat cemo na ovaj poraz od Barcelone sa sjetnoscu.... 

Perez ce naravno tek u 3.mj. shvatiti sta je napravio kad cemo sve izgubit, jer je budali tesko sada priznat da je zesce us*o.... 

Perez out, jedino rjesenje za nas klub.... Do tada mrvice koje ostavi Barca 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice