Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.335.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Blamaža

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
18 godina

Točno sam znao da će izvaditi Jamesa, baš sam to napisao 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Ulazi Messi, sad ce past petarda.... 

Izvadi najboljeg igraca, James out.... hahahahahah koji kreten

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 19:35 (fakEEE).
18 godina

Kakve su ovo zamjene 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina

stanite, nije humano više

18 godina

Benitez više ne piše 

17 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
rooswelt1991 kaže...

Benitez više ne piše 

nema više mjesta ispunio bilježnicu još u 1 pol. 

14 godina

Jedini krivac ovdje je Benitez... od pocetka Real ne lici na nista. Barcelona prebila boga u njima. Trening utakmica.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
18 godina
Balvan8 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Benitez više ne piše 

Ili je čovjek shvatio da neće dočekati sljedeći trening 

12 godina

posljednji pozdrav za beniteza

14 godina

Gadno je kad si frustriran a ovaj se zahebava kraj tebe.... genijalno za gledat :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
rooswelt1991 kaže...
Balvan8 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Benitez više ne piše 

"Posljednja večera"

https://www.facebook.com/Troll.Football/videos/1638487222858154/

hahah

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
KiCo77 kaže...
rooswelt1991 kaže...
Balvan8 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Benitez više ne piše 

"Posljednja večera"

https://www.facebook.com/Troll.Football/videos/1638487222858154/

hahah

nemogu ga gledat smece fuj

15 godina

Sreća da su stavili ovog Munira u igru ;D

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

J*bem ti brava, vracaj pinta na gol 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
18 godina
Hexfire kaže...

Sreća da su stavili ovog Munira u igru ;D

Hebat će ga Pique u svlačionici 

15 godina
neaktivan

Benitez, Ronaldo i Benzema..... 

15 godina
antimadridista kaže...

Pozdrav fakee i ekipa. Hahahahahahhhhahahahahha

Pozdrav. Pustili te starci malo za komp?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina

Mislim da se jasno vidi koji klub je najbolji na svijetu, ne zbog ove utakmice, ona je to samo potvrdila. Barcelona se igra vec vise od 10 godina a cini se da ce nastavit pravim putem.. Sretno u nastavku sezone momci, trebat ce vam pored ovakve Barce i odlicnog Bayerna.  hahah

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 20:31 (el.šef).
18 godina

14 godina
neaktivan

Neka smo izgubili...nek napokon shavti i uprava da je ovaj rafa nesposoban za trenirat dinamo a kamoli real...nogu u dupe i nac adekvatnog trenera..a i igrae isto malo natuc pa da shvate da se na utakmicu treba i pojavit...a ne da glume kao brazil protiv njemacke

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Neponovljivi i neprezaljeni, trener stvoren da vodi najveci klub ikad, nas Real Madrid.... 

Najbolji i najljepsi nogomet pod njim smo igrali...... 

Vrati nam se! 

14 godina
neaktivan

Ma i Mou bi bio za ovog debelog konobara super..perez perez..imas milione a dovedes nekog tamo konobara koji nam slaze taktiku na tacni...u pauzi izmedju smjene...a i igraci..sramota..kao da na utakmicu nisu dosli..

Origin ID: ReaLazio
18 godina

Čitam izjave Beniteza, kao da se ništa nije dogodilo 

Ma da smo imali kakvu takvu igru, i da smo izgubili 7:0 nebi bio problem.

Stvar je u tome što se nismo s loptom sastali, trčali smo kao bez glave, u napadu nam se igrači sudarali.

I Ronaldo i Bale igraju previše za sebe, i onda se obojica zabijaju svaku akciju u sredinu, nebi li zabili gol.

Nema ni T od timske igre, a Modrić i Kroos su užasni danas bili. Modrića sam vidio jednu akciju prema naprijed i dva puta kad je izgubio loptu, Kroosa nije bilo na radaru.

James uvjerljivo najbolji igrač danas, i onda ga još izvadi van.

Ovog mutavog Balea bi najradije poslao u Getafe na posudbu 

Ronalda treba pod hitno prodati, iako je još uvijek igračina, čovjek jednostavno koči igru reala. I definitvno dovesti napokon nekog napadača.

Pa gledam Real gubi 3:0 na domaćem terenu i ti nemaš napadača za uvesti.

I još čitam po netu, ekipa priča da bi mogao pelegrini nazad na klupu, a Carlo na njegovo mjesto 

12 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Čitam izjave Beniteza, kao da se ništa nije dogodilo 

Ma da smo imali kakvu takvu igru, i da smo izgubili 7:0 nebi bio problem.

Stvar je u tome što se nismo s loptom sastali, trčali smo kao bez glave, u napadu nam se igrači sudarali.

I Ronaldo i Bale igraju previše za sebe, i onda se obojica zabijaju svaku akciju u sredinu, nebi li zabili gol.

Nema ni T od timske igre, a Modrić i Kroos su užasni danas bili. Modrića sam vidio jednu akciju prema naprijed i dva puta kad je izgubio loptu, Kroosa nije bilo na radaru.

James uvjerljivo najbolji igrač danas, i onda ga još izvadi van.

Ovog mutavog Balea bi najradije poslao u Getafe na posudbu 

Ronalda treba pod hitno prodati, iako je još uvijek igračina, čovjek jednostavno koči igru reala. I definitvno dovesti napokon nekog napadača.

Pa gledam Real gubi 3:0 na domaćem terenu i ti nemaš napadača za uvesti.

I još čitam po netu, ekipa priča da bi mogao pelegrini nazad na klupu, a Carlo na njegovo mjesto 

Nema kruha od Reala dok se ne poslože neke stvari...A to je kupovanje igrača kao što su James,Bale,Isco...Kupljnei radi dresova ili radi tog da ih netko drugi ne kupi...

Real ima očajnu skaut službu..

Tko bi rekao da će Rakitić biit bolje pojačanje za Barcu nego što je Kroos za Real...Zna se da je bio ponuđen Barci ali Barca ga nije htjela sad se vidi i zašto..

Barca ima sistem i to je ono što nitko drugi nema na svijetu...Zna se da se igra 4-3-3 i kakav ti igrač treba za pojedinu poziciju i takav se kupi...I cijena nije bitna.

Suarez,Neymar su takvi pgodoci da je to nemogče...Oni su se dvno isplatili...Tako će biti i sa Ardom i sa Vidalom...

A Real kupuje Balea,Kovacica,Danila i ostale klaunove koji nisu potrebni toj ekipi...Modrić je alibi igrač,igrač za male utakmice i nadam se da vam je to jasno...

Za vas nažalost još jedna sezona bez trofeja,jer sudeći dolazi Pellegrini ili Zidane...Neznam tko je gori uz poštavanje prema jednom od najboljih igrača ikad.

Trebat će tu puno vremena da se to uklopi.

This time next year we'll be millionaires
12 godina

kroos ja ne znam meni je taj decko katastrofa,da se mene pita on,bbc i konobar hvala i dovidenja.. (ovo za krossa je moje misljene,znam da se vecina nebi slozila)

11 godina
neaktivan

malo šale na naš račun :D

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina
neaktivan

Joj nemoj me j****, pricas da je Modric alibi igrac dok u svojem timu imas Rakitica koji je dobar koliko i prvi igrac do njega..... 

Modric je 2 sezone za redom bio najbolji vezni igrac na svijetu, ovu mu se losa igra ni ne moze pripisati jer lose igraju ama bas svi zahvaljujuci konobarcicu....

Kroos igra uzaaasno lose ove sezone, i tu stoji da je Rakitic bolji od njega no i dovezeni su za istu lovu, s tim da je Kroos prosle sezone odradivao sav prljav posao sam...

Danas nismo imali ni obrane, ni sredine ni napada... Za to moze biti kriva samo jedna osoba....

Kakav mrtvi Pellegrini  Ja sam citao za Mourinha sto je donekle, al Zidane-u je red da mu se pruzi prilika.....

Frajer bi imao cijelu polusezonu da se prilagodi, nitko mu nece zamjerit ako ne osvoji nista posto je La Liga prakticki izgubljena, a slozit ekipu koja bi donijela LP u tako kratkom vremenu je nerealno ocekivati.... Ustvari bi dobio bonus period do kraja sezone jer s Benitezom ionako nitko vise ne ocekuje da osvoji ista, na ljeto mu dat odrjesite ruke sto se tice transfera i napokon krenut u sezonu kako pripada.... Prodat Ronalda za masnu lovu PSGu, Benzemu takoder, stavit napokon Balea na lijevo krilo neka trci te desno neku mladu zvijezdu i Lewandowskog da ubija sve sto se pruza.... 

Napravit nove Galacticose na celu sa Zidaneom je jedini nacin da se vratimo na stare staze slave jer ove mrvice sto kupimo posljednjih, sto kazu, 7g ne prilici Real Madridu.......

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Joj nemoj me j****, pricas da je Modric alibi igrac dok u svojem timu imas Rakitica koji je dobar koliko i prvi igrac do njega..... 

Modric je 2 sezone za redom bio najbolji vezni igrac na svijetu, ovu mu se losa igra ni ne moze pripisati jer lose igraju ama bas svi zahvaljujuci konobarcicu....

Kroos igra uzaaasno lose ove sezone, i tu stoji da je Rakitic bolji od njega no i dovezeni su za istu lovu, s tim da je Kroos prosle sezone odradivao sav prljav posao sam...

Danas nismo imali ni obrane, ni sredine ni napada... Za to moze biti kriva samo jedna osoba....

Kakav mrtvi Pellegrini  Ja sam citao za Mourinha sto je donekle, al Zidane-u je red da mu se pruzi prilika.....

Frajer bi imao cijelu polusezonu da se prilagodi, nitko mu nece zamjerit ako ne osvoji nista posto je La Liga prakticki izgubljena, a slozit ekipu koja bi donijela LP u tako kratkom vremenu je nerealno ocekivati.... Ustvari bi dobio bonus period do kraja sezone jer s Benitezom ionako nitko vise ne ocekuje da osvoji ista, na ljeto mu dat odrjesite ruke sto se tice transfera i napokon krenut u sezonu kako pripada.... Prodat Ronalda za masnu lovu PSGu, Benzemu takoder, stavit napokon Balea na lijevo krilo neka trci te desno neku mladu zvijezdu i Lewandowskog da ubija sve sto se pruza.... 

Napravit nove Galacticose na celu sa Zidaneom je jedini nacin da se vratimo na stare staze slave jer ove mrvice sto kupimo posljednjih, sto kazu, 7g ne prilici Real Madridu.......

Lewandowski neće preči u Real to je valjda svim ajasno.Osobne hirove ostavite sa strane.Jednostavno Bayern je trenutno iznda Reala i nema smisla prelaziti sa konja na magarca.

A mislim da ga Guardiola nebi pustio za barem 80 milioncica...

Hazard dolazi to je svima jasno a Benzema ostaje ako Zidane dode.Ipak su obojica Francuzi...

This time next year we'll be millionaires
18 godina

Slažem se s večinom toga napisanog, ali kako si ti uspio Jamesa progurati kao propali transfer, nikako mi nije jasno 

Čak nebi rekao ni da je Kovačić flop, koliki je Benitez. Od odličnog jako dobrog ofanzivnog veznog, napravio je osrednjeg zadnjeg veznog 

Jedino greška (uz otkaz Carlu) je što se ove sezone nije prodao Ronaldo i doveo jedan napadač i jedno solidno DESNO krilo.

Ovako se gura Balea na tu poziciju, a čovjek izgubljen tu. Ronaldo više ne pomaže ni obrani ni napadu, na ljeto ga se još moglo utrpati za 100ak miliona, ali čisto sumnjam da je to sad slučaj.

Drugi je problem što baš na tržištu i nema desnih krila na bacanje, da su dobri, mladi, realu dostupni i financijski isplativi.

Što se tiče napadača, ja bi , ako već dolazi Pelegrini, zajedno s njim u paketu doveo i Aguera 

Nažalost Benitez je španjolac tako da sumnjam da će mu tako brzo uručit otkaz, tako da je ovo još uvijek samo sanjanje...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice