Stadion nogometnog kluba Chester.
Stadion nogometnog kluba Chester.
tocno, dalje
Zbog čega se reprezentacija Indije povukla sa Svjetskog prvenstva 1950. godine?
zato jer su igrali bosonogi
Točno! Dalje..
koji igrac je nosio svoje prezime na zadnjoj i na PREDNJOJ strani svojeg dresa :)
Lee Sharpe kad je Man Utd imao Sharp za sponzora
Lee Sharpe kad je Man Utd imao Sharp za sponzora
točno!
13. Rujan 2003 - York City vs Yeovil Town
Kaj je tak posebno u vezi te tekme?
Prvi put su igrale dvije momčadi koje su počinjale na slovo Y
Tocno...
Koliko iznosi svjetski rekord u autogolovima u jednoj utakmici?
Koliko iznosi svjetski rekord u autogolovima u jednoj utakmici?
8
Puno više...
149 na madagaskaru,nezadovoljan sudenjem,trener jedne momcadi je reko svojim igracim da si zabijaju autogolove
Točno, može dalje...
koji od ovih igraca NIJE medu 10 najboljih strjelaca lige prvaka:
Raul Gonzalez,Pipo Inzaghi,Eusebio,Henrik Larrson,Di Stefano,Ibrahimovic
Ibrahimović, i jako je daleko od njih
tocno,bilo je lako:D
...ajd jedno lako pitanje...koji klub drži najneslavniji rekord po broju poraza...
EDIT:priješnje pitanje je bilo prelako pa sam ga malo prepravio...
Evo odgovora...Ibis iz Brazila je zvanično najlošiji klub na svijetu...u prvih 60 godina djelovanja zabio je samo 120 golova a primio oko 3700...samim time su upisali i najviše poraza na svijetu...u jednom trenutku su imali 50 utakmica bez pobjede od čega 23 uzastopna poraza...
Evo odgovora...Ibis iz Brazila je zvanično najlošiji klub na svijetu...u prvih 60 godina djelovanja zabio je samo 120 golova a primio oko 3700...samim time su upisali i najviše poraza na svijetu...u jednom trenutku su imali 50 utakmica bez pobjede od čega 23 uzastopna poraza...
Aj postavi hebeno pitanje...
sorry,sorry...radio cijeli dan i potpuno zaboravio...evo jednog...za koliko je postignut najbrži gol na utakmici NOGOMETAŠICA...
4 sekunde?
4 sekunde?
da i ja mislim da je je
Točno, nešta manje od 4 sekunde,al prihvačam...:)...dalje...
Kako su se zvala braća koja su igrala za Englesku 1966. u finalu Svjetskog prvenstva?
Kako su se zvala braća koja su igrala za Englesku 1966. u finalu Svjetskog prvenstva?
Bobby i Jack Charlton.
Točno, može dalje...
Jack i Bobby Charlton.