Svima iste aute, pa da vidimo tko je najbolji, najhrabriji.
idi gledaj nascar onda
Svima iste aute, pa da vidimo tko je najbolji, najhrabriji.
idi gledaj nascar onda
idi gledaj nascar onda
Očekivan odgovor ! 
Jako puno vas je na ovoj temi neurotično, vrijeđate jedni druge, kao da vam je ćaća vlasnik Mercedesa ili Redbula, a vi vozači.
To su uglavnom isfrustrirani likovi koji loše voze u gradskom prometu, ali oni znaju sve o trkaćim automobilima, taktikama, psihologiji vozača.
Ideššššš...
mogo si stavit sliku i još pol sekunde kasnije pa da se vidi onda pozicije ima li mjesta...
čuj kad se ideš zabiti u nekoga normalno da nema mjesta, može svatko samo stisniti gas i lagano ciljati svaku rupu koju vidi, a onda se praviti grbav i plakati kako mu nije ostavio mjesta 😅 ...
edit hahah pa tražiš da bolidi budu isti, a takav sport već postoji
Ali isto je licemjerstvo je i tvoje, što si tvrdio 2021, da je u Silverstone-u Hamilton imao pravo na zavoj jer je bio na pola bolida kraj Verstapena, ali danas je doslovno bilo identično (iako na puno sporijem dijelu staze) pa to ne vrijedi za drugog vozača (nebitno što su i jedan i drugi dobili zaslužene kazne i bili proglašeni krivi, i što si odlučio u 2022 godini promjeniti retoriku)
Ne mislim polemizirati s tobom, no gdje si u mom postu vidio da smatram kako je Verstappen kriv za ovaj incident? Ili da branim Hamiltona?
Procitaj jos jednom, pa ces vidjeti da nisam iznio nikakvo misljenje o tome.
Ali evo sad cu ga iznijeti, pa da to rijesimo - ovo je obican trkaci incident u kojem nitko nije trebao biti kaznjen. Verstappen je trebao pustiti gas kad je vidio da mu Hamilton nece ostaviti mjesta. Ista situacija je bila na sprintu u petak, kad je Russell bio na unutarnjoj strani istog zavoja. I pustio je gas kako se ne bi zabio u Verstappena i kompromitirao si utrku.
Verstappen se bukvalno zabio u njega...ulijece u nepostojeće rupe, kao i uvijek, samo što mu se svi drugi sklanjaju. Kada mu se Hamilton ne skloni, onda je on kriv i fia namješta u korist njemu i mercedesu 
Obojica su krivi, ali po meni je vise kriv Hamilton. Trebao je ostavit vise mjesta, a Max nije trebao ic pod rebra, pusti gas malo imas dovoljno pozicija na stazi da ga pretenkes kasnije.
S druge strane ne znam koji mi je potez jadniji, molbe Leclerca na radio da ga puste na postolje ili Maxovo nepropustanje kolege koji mu dvije godine pomaze gdje god zatreba. Schumacher je bio svakakav u svoje doba, ali je imao fer odnos prema Rubensu i zahvaljivao mu sportskim potezima na stazi. Hamiltona nazivaju svakakvih, ali je u proslosti uvijek pustao momcadske kolege naprijed usred sezone dok je svaki bod bio bitan.
Ovaj vikend je dosta vozaca na gridu pokazalo mracnu stranu moderne F1 i covjecanstva. Samo ja, ja, ja.
Pa trebali su obojica malo popustiti i sve bi bilo ok. Samo činjenica je da između njih dvojice nikada nema popuštanja i samo je pitanje tko će izvući deblji kraj.
George je odvozio odlično. Posebno zadnji stint. Pit wall nije napravio grešku i dopustio da Lewis napravi undercut ili nešto s gumama. Jedino mu zamjeram glup start nakon prvog SC. Dopustio je da se grupa nagomila i lako je mogao zeznuti ovakav konačni rezultat.
Daniel mi je od dragog vozača postao ono što je Kris Meeke i sad Breen u WRCu. Glupost na glupost. Žao mi je Kevina.
Alonso je bio maestralan.
Kad Ferrari više nezna, onda im sudbina da dobar rezultat. Mislim da su to trebali. Jel je moguće da će Ferrari prosuti #2 poziciju?
Slažem se sa stewardima za Maxovu kaznu. Čak i na slikama se vidi da nije ni blizu trkaće linije i bio je blesav. Za jučerašnju utrku stavljam ga u koš sa Danielom.
Bottas u Alfi super. Aston je izgledao dobro. AT je i dalje izgubljen. Kad će Williamsu krenuti bolje?!
AUDIOFIL
Svaki put kad je Perez pomogao Verstappenu prosle sezone. A i ove bi se moglo navesti vise prilika.
Pokazao je kakav je sebicnjak.
F1 je i dalje timski sport, samo on to ocito nije shvatio...
Tebi je Verstappen trn u oku pa sad udaraš po njemu. I što kad ga nije pustija. Ne bi ni ja. Dobij me na stazi daso ako možeš. .ebe me se za tvoje drugo misto u poretku. Na kraju krajeva što Red Bull ima od toga da je Perez drugi ili treći? Kaže netko Senna prepustio Bergeru čistu pobjedu. Je, sjećam se, ali rijetko glup i nepotreban potez.
Ali isto je licemjerstvo je i tvoje, što si tvrdio 2021, da je u Silverstone-u Hamilton imao pravo na zavoj jer je bio na pola bolida kraj Verstapena, ali danas je doslovno bilo identično (iako na puno sporijem dijelu staze) pa to ne vrijedi za drugog vozača (nebitno što su i jedan i drugi dobili zaslužene kazne i bili proglašeni krivi, i što si odlučio u 2022 godini promjeniti retoriku)
Ne mislim polemizirati s tobom, no gdje si u mom postu vidio da smatram kako je Verstappen kriv za ovaj incident? Ili da branim Hamiltona?
Procitaj jos jednom, pa ces vidjeti da nisam iznio nikakvo misljenje o tome.
Ali evo sad cu ga iznijeti, pa da to rijesimo - ovo je obican trkaci incident u kojem nitko nije trebao biti kaznjen. Verstappen je trebao pustiti gas kad je vidio da mu Hamilton nece ostaviti mjesta. Ista situacija je bila na sprintu u petak, kad je Russell bio na unutarnjoj strani istog zavoja. I pustio je gas kako se ne bi zabio u Verstappena i kompromitirao si utrku.
Kad nema argumenta prelazimo na politikanstvo... Cijeli tvoj post govori o tome da misliš da je Vestapen kriv, i nikakvo pakiranje u celofan to ne može sakriti. Sorry.
Izjave nisu izbrisane od prošle godine, i štoviše više sam te cijenio kada si imao svoj stav i mišljenje (bez obzira što se ne slažu s drugima, to je ok), a ne mjenjati retoriku jer eto tako je lakše.
I baš radi toga niti ja ne mislim s tobom išta raspravljati, samo sam ti stavio post da se posjetiš što si pričao prije godinu dana, kada, bilo kome (pa i zaljubljenicima/zaluđenicima u Max-a) govoriš o licemjeru.
Lijep pozdrav
Svaki put kad je Perez pomogao Verstappenu prosle sezone. A i ove bi se moglo navesti vise prilika.
Tebi je Verstappen trn u oku pa sad udaraš po njemu. I što kad ga nije pustija. Ne bi ni ja. Dobij me na stazi daso ako možeš. .ebe me se za tvoje drugo misto u poretku. Na kraju krajeva što Red Bull ima od toga da je Perez drugi ili treći? Kaže netko Senna prepustio Bergeru čistu pobjedu. Je, sjećam se, ali rijetko glup i nepotreban potez.
Nije poenta u tome vec da je itekako se okoristio od perezovog pomaganja njemu... Da li bi bio prvak prosle godine da je njega perez otpilio?
koji si ti isto lik...
Ne radi se o koristi Red Bulla ovdje nego o čistoj solidarnosti prema svom kolegi koji je njemu by the way prepustio također svoje mjesto (a da ne govorimo o prošloj sezoni) u jučerašnjoj trci, šta sve nećeš pročitat na ovom forumu.
Na kraju ispada da je HAM bio kamilica prema Botasu 
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Može izvor?
Što god da tražim izbacuje mi najviše Micka i njegov debeli troškovnik kod Haasa.
Ovisi da li gledaš sudjelovanje ili baš štetu. Nisam siguran.
Za 2021. sam pronašao ovo:
The full list of driver crash damages incurred by teams in 2021 (courtesy of Sky Germany) is as follows:
Nije poenta u tome vec da je itekako se okoristio od perezovog pomaganja njemu... Da li bi bio prvak prosle godine da je njega perez otpilio?
Poanta je u tome da nema pravog utrkivanja nekakvim pomaganjem pa vraćanjem usluga. Mi ne znamo kakvi su detalji njihovih ugovora. Zašto je Verstappen rekao ono što je rekao ekipi s pitwalla? Ovo ovdje je samo tlapnja, nagađanje. Schumacher je u ugovoru imao da je prvi vozač pa mu se Barichello micao s puta. Ne znamo nikakve detalje pa preostaje samo prdekana.
Procitao na Sky, pisalo je da je Hamilton prvi a ako se dobro sjecam Russel cak drugi po broju udesa ove sezone.
Skysport? Zbilja?
Prošao sam sve https://www.skysports.com/f1/drivers/lewis-hamilton i nisam to našao. Ispričavam se ako sam previdio.
Pitam zato jer su Lewis i Carlos jedini bez ijednog kaznenog boda i da je "prvi" vjerojatno bi se našao jedan ili dva. Ima 1 jedini retirement. Možda nisam primjetio, no nekako mi se čini da ima bar nekoliko kandidata koji su više udarali (sebe i druge). Jel bi mogao reći koje je to udese imao?
Procitao na Sky, pisalo je da je Hamilton prvi a ako se dobro sjecam Russel cak drugi po broju udesa ove sezone.
je prvi, a on i Sainz sa 0 kaznenih bodova 
Izgleda da od iduće sezone Binotto odlazi, a umjesto njega stiže Vasseur! Ima li tko neki info? Nadam se da nije fake. Bilo je već i vrijeme da se nešto promijeni - ovo bih rekao da su zamjenu napravili prije 2 godine.
EDIT: Ferrari poriče -.-
Max ispade g...o prema Perezu. Izgubio je respekt od velikog broja svojih navijaca. Nadam se da mu sljedece godine Perez vratiti barem malo.
Po meni Max je zeznuo veoma lagani PR moment. Dakle bio je u situaciji koja je bila čisti win-win. Nije bio niti blizu postolju i mogao je dobiti milijune ljudi sa lijepim prepuštanjem pozicije i nekom kulturnom porukom za Pereza na radio.
Opće je poznato da ne volim Hamiltona koji je majstor i najveća legenda licemjerstva i muljator za medije, ali sam siguran da bi on to izveo na način da još dobije 100 000 sljedbenika na instagramu, pustio drugog vozača i još pozdravio čistačicu i sve u studiju i režiji.
Max je ovim potezom odabrao čisti gubitnički potez jer je ispao loš kod gledatelja, ispao je pomalo papak prema Perezu, javno je napravio od šefa Hornera idiota pred širom javnosti (totalno ga ne šljivi pola posto), a dobio je svega par bodova razlike na poziciji koja bi bila zaboravljena za 20 minuta nakon utrke. Mogao je ispasti baja, a da ne žrtvuje ništa.
Po meni Max je zeznuo veoma lagani PR moment. Dakle bio je u situaciji koja je bila čisti win-win. Nije bio niti blizu postolju i mogao je dobiti milijune ljudi sa lijepim prepuštanjem pozicije i nekom kulturnom porukom za Pereza na radio.
Opće je poznato da ne volim Hamiltona koji je majstor i najveća legenda licemjerstva i muljator za medije, ali sam siguran da bi on to izveo na način da još dobije 100 000 sljedbenika na instagramu, pustio drugog vozača i još pozdravio čistačicu i sve u studiju i režiji.
Max je ovim potezom odabrao čisti gubitnički potez jer je ispao loš kod gledatelja, ispao je pomalo papak prema Perezu, javno je napravio od šefa Hornera idiota pred širom javnosti (totalno ga ne šljivi pola posto), a dobio je svega par bodova razlike na poziciji koja bi bila zaboravljena za 20 minuta nakon utrke. Mogao je ispasti baja, a da ne žrtvuje ništa.
Sto bi nas narod ponijela ga pjesma. A luis je u daleko boljoj situaciji da se tako ponasa a ne ponasa se.....Covjek osvojio dva naslova (jedan jedva i vrlo upitno) i vec umislio da je neka faca.....
Hulkenberg umjesto Micka u Haas-u
AUDIOFIL
Ne treba Maxu dati nogu, ali Horner mora naći način da pokaže gradu i svijetu da je on Red Bull, a ne Max. Što bi rekao stari Enzo Ferrari: "Vozači su zamjenjiva roba.".