Hamilton mi nikada nije sjeo kao čovjek, vozač i javna osoba. Čim je došao u F1 bio je zlatno dijete koje se moglo zabiti u bilo koga bez kazne, sve dobro što je ikada napravio je bilo proglašavano kao da je mesija došao među obične ljude. Recite mi da sam gad, ali često sam pomislio kako bih volio vidjeti da ga bilo koji vozač onako pošteno odalami, zidarska ili odgojna, svejedno.
Da, moram priznati da se glede Hamiltona često spominje riječ rasizam. Njegova boja kože nema veza s činjenicom da ga nevolim. Više ga gledam kao licjemjera i općenito kao PR pizduna (u svim pojmovima te riječi).
S druge strane Michael Jordan ili Ronaldinho su legende, opet neovisno o boji kože.
Oba vasa komentara dokazuju upravo ovo sto vi pokusavate pobiti a to je da ga ne volite kao covjeka i to iskazujete na forumu o F1. Kakve veze ima kakav je van bolida?????????
Vase licne animozitete iskazujte na drugom forumu a ovdje komentarisite njega i druge kao vozace a ne sta nosi van staze i sta prica u kafani. Koga briga za tim. Isapde da je on hodajuce zlo a ostalih 19 vozaca da su svetci van staze.... Do olabavite malo....
Pogotovo je glupo da se on zabija u bilo koga. Pa ako je iko sampion incidenata to je Max...Lewis maximalno izbjegava takve stavri i nabijati mu to na nos je jadno i smijesno...
A F1 pratiš otkad? Od 2017.?