GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.380.236
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: GNK Dinamo Zagreb

Vidio sam onaj video danas (mislim na sportskim novostima) na kojem su njegovi najbolji potezi i, bez pretjerivanja, ak bude tak igrao u Dinamu definitivno bude najbolji igrač u povijesti HNL-a.

Ekstremno motoričan, odličan lažnjak i prati igru vrhunski, izrađen šut i odličan pregled igre i nos za ulazak u situaciju.

Ali, mnogi igrači su bili takvi dok nisu došli u Europu pa propali...

Ali opet, Japanac je (oni i Švabe najveći luđaci kaj se tiče "radne etike") pa bi mogao i uspjeti....

Ukratko, ako tak nastavi igrat vrijedio bude više od svih ovih Hajdukovih pojačanja i Dinamo bez problema opet šampion (naravno ako Ivanušec ostane).

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2023 22:08 (fer-de-lance).
18 godina
moderator
fer-de-lance kaže...
...a i Dinamo bez problema opet šampion (naravno ako Ivanušec ostane).

Mislim da je nerealno očekivati ostanak Ivanušeca - njegov transfer se očekivao još prije dvije godine (nije se ostvario iz raznih razloga - btw u to doba bi ga pustili da je netko ponudio 6-7M), ima uglednog menadžera koji je već izjavio da bi za njega osobno bio teški poraz ako bi Ivanušec i nakon ljeta ostao u Dinamu, a kako su mu dobre igre i očita igračka zrelost digle cijenu - to je to, trenutak kada se odlazi.

Zamjene za Livakovića i Šutala (koji bi isto vrlo lako mogli otići) postoje, ali za Petkovića i Ivanušeca još ne. Moglo se vratiti Oršu i problem bi bio riješen, ali nije. Meni se čini da bi iz trenutne "ponude" HNL igrača najbolja zamjena bio Stojković iz Lokomotive, po mnogim elementima svoje igre bi se uklopio. Probalo ga se dovesti za sitnu lovu, ali Šikić nije pristao. Djeluje kao da svi čekaju rasplet situacije oko Ivanušeca.

...
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nadprosječno zabavan derbi. Baturina će biti top tier veznjak, ako će sve ići kako treba, a Petkoviću treba dati povišicu i gotovo. Gdje će za te novce pronaći igrača te klase? 

Hajduk ušao u tekmu sa jednom seljačinom na tribini, završio sa dvije. Ali barem su izgledali ko da nisu pali s Marsa. U petak bi trebalo biti još zanimljivije.

Livaković navodno ide u Fener za 9m eura. Ne znam što misliti o tome. Nek mu je sa srećom.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Treba sve napraviti da se zadrži Petkovića. 

Ima svojih mušica, zna "birati" utakmice, ali čovjek je klasa i teško da se za njega može naći adekvatna zamjena

Odličan i kada Dinamo vodi igru, ali i u situacijama kada je Dinamo u podređenom položaju, možemo mjenjati taktiku i preskakati igru.

Još kada bi ostali Livaković i Ivanušec, ali čini se da je to sve manje izgledno.

Šutala moramo prodati, od toga živimo, a i nekako je lakše naći solidne obrambene igrače

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Jos jedan u nizu. DZG.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Dobro je sve završilo, ali već je zadnjih pola sada pokazalo koliko je trenutno "tanak" Dinamo. Većina zamjene se bile tragikomične, što su i pokazale svojom igrom. Ajde Bulat je pod kraj bljesnuo, nakon izlaska Mišića

Navodno će se Ivanušec oporaviti do petka, ali što da mora pauzirati dva tjedna?

Doista ne shvaćam zašto se nije riješilo dovođenje Luke Stojkovića, igrača koji može pokrivati i lijevo krilo i igrati u sredini, agresivan, izdržljiva. odgovoran u obrani.

...
12 godina
protjeran

@Miro

Novo Uprava, novi vjetrovi. Ne žele imati posla sa prijašnjim ništa. Naime, Šika je bio blizak sa Šefom (-i,sada je), te ili Šimić i co., ne žele imati posla, vjerojatno sa tim.

Il' pak Šef ne želi pomogati novoj Upravi. Treće bi moglo biti da Dinama ne želi iskrcati tolike milijune za malog Luku Stojlkovića.

Naime, spominje se cifra od 11 mill. € za njega i malog Kačevendu....

Da ih treba Dinamo kao igrače? Apsolutno.

Inače, plavi puk je dosta zbunjen, te se boji što će na kraju ispasti od našega Dinama iz Zagreba. Ovo nam je najvažnija sezona u kojoj moramo biti prvaci ako želimo ući u kraljevstvo reformirane Lige Šampiona iz koje se neće tako lako ispadati. Vječna Liga Prvaka.

Svaki dan novi igrači, novi odlasci, prodajemo kao da se igramo Football Managera tutorijalaa. Kada da se neki tek uče prodavati i kupovati igrače.

Mnogi Dinamovci sa  kojima sam u kontatku i sa kojima pričam, vele da je prije bilo bolje. Slažem se sa tim.

To i malo dijete vidi. Osobno, jako se bojim za Dinamo i njegovu budućnost. Bojim sa da ne postanemo nova Cibona.

Lako je biti pametan kada je kasa puna. Dok je para u Dinamu, svatko će biti tamo. Ako, Dinamo neki slučajem završi na prosjačkom štapu, malo će navijača i Dinamovaca biti spremni spašavati Dinamo kao takav.

Jako se bojim za Dinamo. Da su naši sporstki protivnici prošle sezone bili iole malo spremniji, te da nisu gubili bodove na bezveznim livadama HNL, sada bi oni bili prvaci, a ne mi.

Za nas je ovo sezona ključna da budemo prvi. 

Zakaj nisu vratili Oršu? Zakaj nisu zadržali Ademija? 

---------------

Jel neko znade kada idu promocija novih dresova našeg kluba Dinama?

Kada pitam ekipu iz fan shopa, odgovaraju mi kao ekipe iz grupe TNT, bude slijedeći tjedan, ako ne slijedeći, onda za dva, ako ne bude ni tada, onda onaj tjedan iza toga...

BTW, meni su najdraži dresovi od Diadore. Volim i ove treće garniture dresovova. Npr., ovi žuta boja Dinamovog dresa i je baš cool.

A,  vrlo su mi zanimljive i ove varijante boja koje naši Livi nosi kao golman.

Osobno dresove nosim na dnevoj bazi, te samo skoro uvijek u dresovima Dinama.

Ponekad se osjećam kao da nisam navijač Dinama, nego da sam ja Dinamo. 

dzg
18 godina
moderator
PzKpfw kaže...

@Miro

Novo Uprava, novi vjetrovi. Ne žele imati posla sa prijašnjim ništa. Naime, Šika je bio blizak sa Šefom (-i,sada je), te ili Šimić i co., ne žele imati posla, vjerojatno sa tim.

Il' pak Šef ne želi pomogati novoj Upravi. Treće bi moglo biti da Dinama ne želi iskrcati tolike milijune za malog Luku Stojlkovića.

Naime, spominje se cifra od 11 mill. € za njega i malog Kačevendu....

D.Šimić je prije dolaska u Dinamo bio član Uprave Lokomotive, njegov sin im je bio jedan od najvećih transfera u povijesti - znači da ima relacije sa Šikiem kao da su kućni prijatelji. Ako s njim ne može pronaći zajednički jezik, onda ne znam s kim drugim će moći?

A ovo da se traži 11M, to su plasirane provale, da se ima o čemu pisati i malo dizati maglu, nema to veze sa stvarnošću.

PzKpfw kaže...

---------------

Jel neko znade kada idu promocija novih dresova našeg kluba Dinama?

Kada pitam ekipu iz fan shopa, odgovaraju mi kao ekipe iz grupe TNT, bude slijedeći tjedan, ako ne slijedeći, onda za dva, ako ne bude ni tada, onda onaj tjedan iza toga...

Obično bi se novi dresovi predstavljali pred start europskih utakmica, tako da bi se to moglo dogoditi tijekom vikenda.

...
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Razgovor s Lukom Stojkovićem (SN) i ključno pitanje:

A kad biste vi birali gdje ćete nastaviti karijeru, kakav biste put izabrali?

- Za moj bi razvoj najbolji bio odlazak u Dinamo! Ostao bih u HNL-u, skupljao bih iskustvo, još bih se više afirmirao, a i osjetio bih igranje u europskim natjecanjima - rekao nam je Stojković.

...
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Ne odlazi, odlazi, ne bi on baš išao tamo, možda ipak ostane. Možda posao sa Turcima propadne u posljednji čas.

Zakaj mora otići Ladara naših dana? Ne idi Livi nigdje. Kaj ne vidiš kako je prošao Orša u tuđini?

Trebali smo dok je bilo prilike kupiti Kotarskog. Najboljeg mlado golmana. Ovih dana pišu da se Bayern zanima za njega.

Pisao sam svojedbono, da ga je Dinamo treba uzeti pod svoje skute.

Ako ipak Livi ode, vrijeme dok se novi golman prilagodi može biti jako kritično. Naime, jednu tekmu brani maestralno, drugi kiksa svaki gol.

Ko zna možda ipak nitko ne ode, a dođu nam Orša i Ademi.

dzg
10 godina
protjeran
PzKpfw kaže...

Mnogi Dinamovci sa  kojima sam u kontatku i sa kojima pričam, vele da je prije bilo bolje. Slažem se sa tim.

ti pricas sa nekim van foruma?

18 godina
moderator
PzKpfw kaže...

Ne odlazi, odlazi, ne bi on baš išao tamo, možda ipak ostane. Možda posao sa Turcima propadne u posljednji čas.

Zakaj mora otići Ladara naših dana? Ne idi Livi nigdje. Kaj ne vidiš kako je prošao Orša u tuđini?

Trebali smo dok je bilo prilike kupiti Kotarskog. Najboljeg mlado golmana. Ovih dana pišu da se Bayern zanima za njega.

Pisao sam svojedbono, da ga je Dinamo treba uzeti pod svoje skute.

Ako ipak Livi ode, vrijeme dok se novi golman prilagodi može biti jako kritično. Naime, jednu tekmu brani maestralno, drugi kiksa svaki gol.

Ko zna možda ipak nitko ne ode, a dođu nam Orša i Ademi.

Najskuplji hrvatski golman (ne po procjenama Transfermarkta, već po tome koliko je netko doista platio za njega) svih vremena je Ivo Grbić, za kojeg je Atletico Madrid platio 3,5 milijuna eura.

Dinamo je Rijeci za Ivana Nevistića platio 3 milijuna eura, s ciljem da imaju spremnu top zamjenu. To se dogodilo pred pandemijsku sezonu, otkazano prvenstvo Europe, sve je stalo, transferi su se usporili. Rijetko se kada Dinamo tako pripremio (hrabro i riskantno) za odlazak jednog od ključnih igrača (kao što golman doista i je), tako da ako oko nećega ne treba brinuti, to je o zamjeni za Livija, koliko god je on baš u zadnje dvije godine napredovao, stabilizirao se, postao miljenik tribina itd. - kvalitetnog golmana imamo (jasno, trebat će vremena da se stabilizira, u startu se mogu očekivati povremeni kiksevi, jer dugo je bio na klupi).

Livaković će dobiti najmanje duplo veću plaću kamo god da ode (osobno bih puno više volio da ode u Španjolsku i da ga tamo dalje pratimo), što nije zanemarivo - za tri godine će zaraditi koliko bi vjerojatno u Dinamu do kraja karijere. Ne treba ga u tome sputavati.

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 15:10 (Miro).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Ah, ne bi da Livi ode. Znam, stoji to što Miro piše, al' zakaj ne bi ušao u legendu kao našLadara?

A, postoji i opasnost da ne uspije vani. Npr., kao Halilović mali.

Recimo, Kelava je otišao radi specifične obiteljske situacije, pa je za svoju familiju išao osigursti egzistenciju.

Mada plaće igrača Dinama, ako normalno žive je sasvim dovoljna za pristojni života do kraja života.

dzg
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Predstavljanje novog dresa za 2023/24 najavljeno je za sutra.

Vizual novog dresa predstavit će MartinBaturina, StefanRistovski, DinoPerić i JosipMišić koji će s trenerom Bišćanom najaviti i početak HNL-a te derbi koji se igra u petak.

...
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Sutra novi dres, sutra ide novi dres.....

Index.hr, piše da Lokosi za Luku i Lukasa, traže ukupno 7 mil.evra. Hm, pa zakaj nismo doveli Oršu?

Zakaj se Dinamo nije odrekao zadnje rate u korist Engleza?

Zakaj Drma nije u planovima Bišćana?

Da, nije njega, ne bi vidjeli prošlu Ligu Šampiona.

Kaj mu nisu još oprostili onaj komentar, da je trebalo igrati agresivnije?

dzg
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Guba novi dresovi.

Zakaj nisu odmah i treći predstavili??

Kakav poslnovni plan ima Uprava Dinama?

Žele Eropu, Ligu Šampiona, a ne vidim da postoji neka strategija, te da znaju što rade.

Prodaje se srž momčadi, najbolji igrači, a dovode jeftina pojačanja koja bi se tek trebala pokazati. 

Ajd' za golmana postoji advektna zamjena, al se i on treba uigrati. Jedno su prave tekme, a drugo trenizi.

I M.Jordanu kada se vračao trebalo je 10 tekmi da se uigra. Npadači? Vratit nam Drmu u igru.

Budućnost Dinama ne miriše na dobro. Kao da igraju Football Manager, ovi iz Uprave.

Svaki dan nove priče, tko ostaje, tko odlazi.

Zašto nisu doveli Miuru? Još uvijek je aktivan igrač.

dzg
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo bolji većinu utakmice. Petković koliko je dobar, toliko je i neozbiljan na terenu. A Biščan nek se sam izvadi iz Dinama dok nije kasno. A može i šimić sa njime. Ovo je isključivo greška njega i stožera, imaš sve u svojim rukama, bolji si na terenu i onda izvodiš neke eskperimente na utakmici. Jel mi može neko objasnit zašto Baturina igra napad u drugom poluvremenu, što je Biščan htijeo napraviti sa podizanjem najboljeg veznog igrača gore? Pa tko tu koga pravi blesavim. I onda imamo Livakovića i Ivanušeca koji uopće nisu glavom u utakmici i počnu raditi greške . Ivanušec pogotovo, bolje da ga danas nije ni bilo na terenu, jako neozbiljna predstava. Ovu utakmicu smo doslovce sami sebe pobijedili.
EDIT:

Od pozitivnih stvari duo Mohharami i Ristovski (Mohharami napravi fantastičnu obrambenu reakciju nad Livajom u 70./71. minuti, i već je na drugom dijelu terena spreman za prodor ili ubačaj, da barem neke "zvijezde" se ugledaju na njega). Bulat napokon odigrao čak i solidnu utakmicu. Mišić odličan, ali ono loše izbijanje lopte kod 1. gola Hajduka je pokvarilo dojam. Baturina maestralan prvo poluvrijeme i onda Bičan u**be momka sa svojim idejama. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.7.2023 22:22 (fighterZu).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

ajd sto je dinamo izgubio. bili su 1. pol dobri, drugo su pali nakon penala...

al tko ce sad slusat hajdukovce... pa oni vec slave osvojenu ligu.

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo je bolji, ali zaslužena pobjeda protivničkog kluba. Igra obje momčadi, opet, jako, jako loša. Razlika ovaj put je što se vratio igrač poteza, odslužio je svoju kaznu. Dinamo ima ok momčad, pogotovo za HNL. To mora bolje, bez obzira na pripreme, start sezone... Ovo je loše. 

15 godina
neaktivan
cvaja997 kaže...

Dinamo je bolji, ali zaslužena pobjeda protivničkog kluba. Igra obje momčadi, opet, jako, jako loša. Razlika ovaj put je što se vratio igrač poteza, odslužio je svoju kaznu. Dinamo ima ok momčad, pogotovo za HNL. To mora bolje, bez obzira na pripreme, start sezone... Ovo je loše. 

Možemo se samo nadati da će to biti bolje, no energija stručnog stožera i uprave ne ulijeva neku nadu. Astana je zafrknuta ekpa, to će trebati riješiti na domaćem terenu jer gostovanje će biti zeznuto, a tu je i umjetni travnjak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.7.2023 22:32 (fighterZu).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Neiskorišten penal i greška Livakovića su usmjerila utakmicu.

Da li je bilo zaleđe u akciji prije zadnjeg kornera? Napadač Hajduka je u zaleđu, a obrambeni igrač prekida dodavanje, izbijanjem u korner. 

Sada treba zaboravit utakmicu i maksimalno se pripremiti za utorak

10 godina
protjeran
fighterZu kaže...

Dinamo bolji većinu utakmice. Petković koliko je dobar, toliko je i neozbiljan na terenu. A Biščan nek se sam izvadi iz Dinama dok nije kasno. A može i šimić sa njime. Ovo je isključivo greška njega i stožera, imaš sve u svojim rukama, bolji si na terenu i onda izvodiš neke eskperimente na utakmici. Jel mi može neko objasnit zašto Baturina igra napad u drugom poluvremenu, što je Biščan htijeo napraviti sa podizanjem najboljeg veznog igrača gore? Pa tko tu koga pravi blesavim. I onda imamo Livakovića i 

znas da neko ne prati nogomet i nema pojma o nogometu kad nakon jednog i to cak 1. Kola tira upravu i trenera iz kluba

Ili je to ili se klanjas gazdi iz medugorja

15 godina
neaktivan
Tvpronlem kaže...
fighterZu kaže...

Dinamo bolji većinu utakmice. Petković koliko je dobar, toliko je i neozbiljan na terenu. A Biščan nek se sam izvadi iz Dinama dok nije kasno. A može i šimić sa njime. Ovo je isključivo greška njega i stožera, imaš sve u svojim rukama, bolji si na terenu i onda izvodiš neke eskperimente na utakmici. Jel mi može neko objasnit zašto Baturina igra napad u drugom poluvremenu, što je Biščan htijeo napraviti sa podizanjem najboljeg veznog igrača gore? Pa tko tu koga pravi blesavim. I onda imamo Livakovića i 

znas da neko ne prati nogomet i nema pojma o nogometu kad nakon jednog i to cak 1. Kola tira upravu i trenera iz kluba

Ili je to ili se klanjas gazdi iz medugorja

Lol. Nogomet pratim od malih nogu, bio sam i igrač, a Dinamove utakmice pratim tijekom čitave sezone tako da se ne slažem da nemam pojma o nogometu. Takođe nemam idole u nogometu je nogomet je timska igra. No da sam neki nogometni guru to nisam (Zato i upitna rečenica u mome postu u vezi poteza sa Baturinom u drugom poluvremenu). Uostalom svako ima pravo na mišljenje. Ispričavam se Bišćanu i Šimiću ukoliko sam burno reagirao, moja greška. ispričavam se ovim putem i tebi. To je rečeno u afektu, odmah nakon utakmice, jer sam bio malo razočaran nakon nekih poteza tijekom utakmice. Ponijelo me. Nadam se da će to kroz naredni period biti bolje. Naravno da ne ne bi bilo dobro da Dinamo sada traži novoga trenera, niti Dinamo trenutno ima mogućnosti niti financija za to. I uostalom, to što kažeš tek je prvo kolo . Nije ni prvi ni zadnji puta da Dinamo loše krene.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.7.2023 0:40 (fighterZu).
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Igrali smo bolje, izgubili tekmu na glup, neprihvatljiv način, svojom krivicom.

Dobra stvar je igra. Dupliranje bokova na gusti Hajduk pokzalao se kao dobra kombinacija. 

Sa time da se meni Ljubičić i dalje ne sviđa. Nema potez ni ubačaj kao npr Moharami. Obranu igraju na sličnom lvl. Mekan je.Jedino kaj trči i može ponavljat.

Mišić vrhunski i sa Baturinom je odličan vezni red. No opet bez igrača tipa Petković to ne bude dobro prema naprijed. Također klasa Šutala u obrani imirnoća kod izošenja lopte bu teško nadoknadiva.

Ono što me jučer više naljutilo do samog poraza je izjava Biščana nakon tekme u stilu buli smo bolji pa izgubili, jbg.  To djeluje mlako kao zadnjih 30 minuta tekme. To nije stav pobjednika i to se mora promjeniti. Taktiku i ideje ima al ako ne promjeni taj stavn ikaj od toga. Izjava i akcije su trebale ići u smjeru;" Igrali smo dobro i na tome čestitam ekipi. No ovako izgubiti tekmu ste vidjeli danas i više se nikad neće desiti... "

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.7.2023 12:44 (plavi08).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo mora imati barem 16 ravnopranih igrača. Dakle, 4 odlične zamjene i još nekoliko koji mogu popuniti rupe.

Iz prve skupine imamo dvojicu (Drmić i Moharrami). Za popunjavanje smo pokriveni (Menalo, Bočkaj...)

Ako odu sva 3 stožerna igrača (Ivanušec, Petković, Šutalo), onda smo u velikim problemima.

Odbija nam se u glavu što Čačić kao sportski direktor na zimu nije napravio apsolutno ništa.

Pred Šimićem je ogroman posao. Što prije dovesti pojačanja i uklopiti ih u igru. I pokušati apsolutno sve da se zadrži Petković

18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Ako se ne varam Petkoviću je ovo jučer bio treći "promašeni" jedanaesterac u seriji. Nije uspio zabiti Šibeniku, za reprezentaciju, i sada Hajduku, a evidentno je da potpuno drugačije pristupa izvođenju nakon što je svojedobno dobio (rekao bih prestrogi) karton (tada mu je to bio drugi žuti, time crveni) zbog "pogrešno izvedenog kaznenog udarca", i kao da nema više onu sigurnost kao prije. Drugim riječima - trebalo bi ga osloboditi tog zadatka i prepustiti nekome drugom.

...
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Zanimalo bi me što vi kao navijači Dinama i Dinamovci mislite koliko bi neki novi stadion (-nebitno kada to bude), trebao imati sjedećih mjesta?

Znači, ne stadion za repku, nego baš za naše uvjete. 

15 000? 20 000?

Mislim da ne treba imati preveliki stadion, ako misliš igrati velike utakmice od 30 000 jednom godišnje,.....

dzg
8 godina

I 10000 je super ako će izgledat dobro, a tek da pišemo o natkrivenosti... Pampas je meni osobno super. Simpatičan stadion za hrvatske uvjete.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

10000 je premalo. Eva kako je to izgledao prije 20 godina: https://www.vecernji.hr/sport/dinamo-kamen-ingrad-10-736592

25000 je taman. Na običnim prvenstvenima bi bilo 10-15000. Derbiji i bolje evropske utakmice pun stadion

18 godina
moderator

Optimalno bi bilo da glavni stadion u Zgb ima dvije razine, odnosno donji i gornji prsten tribina. Donji cca 18-20k, a gornji 10-12k. Primarno bi se koristio samo donji dio, a prema potrebi i interesu otvarao bi se i gornji.

Idealno bi bilo da stadion bude potpuno natkriven, tako da se može u svako doba koristiti kao velika dvorana. To bi omogućilo organiziranje koncerata i događaja top klase, na koje bi dolazila publika iz cijele regije. S tim ciljem bilo bi opravdano izgraditi i nešto kvalitetniji stadion, jer bi se tako dao bolje komercijalno iskoristiti. Općenito - planirati da se na novom stadionu igraju samo 2 ili 3 utakmice mjesečno, bilo bi glupo - takav objekt mora biti gotovo stalno u funkciji.

Danas već malo popularniji pjevaći i grupe, prodaju po dvije ili tri večeri za redom Arenu - znači već na toj razini je moguće napuniti stadion koji se može u kratkom roku pretvarati u dvoranski prostor, a kamo li da dođu neke svjetske zvijezde.

...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice