Ali je zato Messi drugo bio najbolji i doslovno namjestio drugi i treci gol. Lakse malo sa prozivanjem svaki kurac vam smeta, teska utakmica vrijeme je bilo katastrofalno. Kisa vjetar i visoka pobjeda od 3 0 sa igracem manje. 7 0 gol razlika protiv Villareala i Celte koji su sve samo ne laki protivnici.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ovo je sasvim druga priča, ovakva Barca je kakvu priželjkujemo, puuuno trke, lijepih dodavanja, kontri, a sve to skupa s igračem manje. Stvarno se sad vidi koliku ulogu je igrala fizička sprema igrača, pod Setienom i Valverdeom, Barca u drugom poluvremenu bi se branila do kraja pa što bude, a ova Komanova je još mogla i zabiti 3-4 gola.
Jako sam zadovoljan, Messi je pokazao zašto ga ne treba nikad uzimati u usta, možda je u prvom poluvremenu odigrao malo slabije nego što smo navikli, al evo u drugom izdominirao. Coutinho, veliko pojačanje, napokon na pravoj poziciji, Fati čudo, imaju i ovi ostali klinci veliki potencijal. Ne treba zaboraviti da Barca 5 godina nije ovdje pobjedila, a sad glatko, važna tri boda, i samo nastaviti ovim tempom.
Iduća tekma u nedjelju kod kuće protiv Seville u 21h, zatim stanka od 2 tjedna.
Messi je svime što je dosad učinio zaslužio da, ako želi, u 47. godini stoji nasred terena i sad i mrkvu.
Tak da prestanite kenjat po najboljem igraču kojeg ste ikad vidjeli i kojeg ćete ikad vidjeti zato jer je triput krivo dodao loptu.
Nisam gledao tekmu od početka, ali mogu reći da se vidi ogroman napredak u fizičkoj pripremi, gdje je čak i Messi letio po terenu i u svim smjerovima. Ne znam kako su oni do sada trenirali, ali izgleda da su konačno došli stručni ljudi.Iako je još početak i ima još dosta stvari za uigrati, 4-2-3-1 sa 'doble pivote' uopće ne izgleda loše i možda najbolje odgovara s obzirom na vezni red, jer zapravo 4-3-3 kojeg su godinama forsirali, bez Xavija i ekipe, to nije to. Novi trener ima svoj sistem u kojemu nema mjesta za sve igrače i s obzirom na onaj debakl, vrijeme je za osvježenje ekipe i riješio bih se ja još nekih 'prvotimaca' kad se već okreće novi list.
Solidna igra protiv tvrde Celte. Ono što me najviše veseli je presing bez lopte. To nismo imali još od Guardiole.
Mislim da će ekipica kroz koju utakmicu biti sve bolja i bolja, protiv Seville očekujem Pjanića barem 45 min na Busquetsovoj poziciji.
Žao mi je Neta, odličan golman, propada na klupi.. ali ipak ne može protiv Matsa.
Isto tako je bilo i sa Cillessenom. Zadnjih par godina imamo najbolje rezervne golmane na svijetu 
Lord Sergi Roberto je motika.
Sad se vidi da igra niđe veze čim jači protivnik dođe.
Ne znaš ko je lošiji danas Busquets ili De Jong, očajna predstava obojice.
Hahahahahahahahaah i on izvede Coutinha
Trenutno najbolji vezni sjedi na klupi a ovi koji se nemogu sastat sa loptom igraju.
Nego, Messi je potpuno krivo koristen kod Koemana. Slazem se da je previse masirao loptu, ali ovo bez prave spice ne funkcionira.
Eto vam sad "ne moramo ovisiti o Messiju". Koeman pokušava da ne ide sve preko njega i to je u redu, ali ovaj klub i ova uprava je svoje loše odluke i poslovanje izvlačila upravo sa Messijem. Sad se vidi da neće to baš preko noći biti lako promijeniti. Godine lošeg poslovanja nam ne dozvoljavaju da imamo ekipu koja može bez Messija. Real proda masu vaznih igrača i opet igraju dobro. Zato što su kupovali pametno. A mi smo dovodili Boatenge, Vidale, Braithwaite i p*cke materine.
Ima tu i nekih pozitivnih stvari, ali trebat će vremena, i to dosta. Ovo je ključ prema naprijed da ne ide sve preko Messija, ali zato klub mora početi donositi pametne odluke.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Može reći ko šta hoće ali Grizmann je izgubljen slučaj u ovakvoj Barceloni, u 70 minuta 3 puta dirnuo loptu, kao trči al to je sve nekako bezveze, treba na toj desnoj strani forsirati Trincaa, ili Dembelea koji je očito u nekoj kazni od strane Koemana, ili ga planiraju prodati uskoro.
Nije danas to bilo tako lepršavo i učinkovito kao u prve dvije tekme, ali treba uzeti u obzir da je s druge strane bila odlična Sevilla, koja je i Bayernu u superkupu zadala probleme. S druge strane malo nejasno zašto Koeman treću utakmicu zaredom isti sastav forsira, ok, u prve dvije tekme kao što rekoh je to bilo odlično, ali raspored je gust, ne možeš očekivati da će svi ti igrači biti na 100%, tek je početak sezone. Najveći problem je danas bila sredina koja je preloše odigrala, izuzev Coua, toliko greški u dodavanju, strašno.
Sve u svemu, 7 bodova od mogućih 9, s obzirom na protivnike i nije loše, nadati se da će kako će sezona odmicati ekipa biti sve uigranija, i fizički još bolja, pa vjerujem da će i igra biti još kvalitetnija.
Sevilja u naponu snage. dobar rezultat.
Ovo sto je Liverpul dozivio danas je vece ponizenje pd Barcine tekme sa Bayernom
Danas su išli dosta na Messija, nije ni on ništa bolji od prosjeka ekipe. Sevilla ih nadigrala skoro cijelu utakmicu, Barca bolja u sudačkoj nadoknadi.
Jel samo meni onaj start na Messiju pred kraj utakmice izgledao kao penal? Pogledao sam snimku samo jednom pa sam možda i u krivu. A gledao sam i Real i Casemiro je izbjegao najčistiji crveni (odnosno drugi žuti karton) koji sam vidio dugo vremena.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Jel samo meni onaj start na Messiju pred kraj utakmice izgledao kao penal? Pogledao sam snimku samo jednom pa sam možda i u krivu. A gledao sam i Real i Casemiro je izbjegao najčistiji crveni (odnosno drugi žuti karton) koji sam vidio dugo vremena.
i meni se činilo da ga je nagazio, a kao pregledavali su i odlučili da nije penal
al pod uvjetom da dembele potpiše za united koliko sam čuo
Griezmann će biti loš sve dok na desnoj strani bude beka igrao Lord Sergi Roberto. Normalno da će čovjek u toku utakmice primiti loptu 3 puta kad 95% naših napada ide kroz sredinu i Coutinha, te na lijevoj strani preko Albe i Fatija.
De Jong i Fati su mi protiv Seville podbacili. Jordan i Fernando pojeli sredinu.
Fati je imao par loših odluka, npr forsiranje udarca iz loše situacije, pa kad je skužio da je potrošio previše lopti, onda je u situacijama gdje je bolja opcija bio udarac tražio Messija povratnom loptom iako na leđima i ispred njega imaju po 3-4 igrača.
Trincao se čini kao da bi mogao postati solidan igrač. Šteta što nije bio koncentriraniji u završnici, mogao je zabiti za pobjedu.
Busquets standardno loš pa me njegova igra ne iznenađuje.
Nadam se da ćemo uskoro gledati u početnoj postavi Desta na desnom beku te Milorada Pjanića umjesto Busquetsa.
Pjanić svaki puta kad uđe s klupe igra Barce postane dosta brža. Mislim da bi "trokut" De Jong, Pjanić, Coutinho mogao imati dobru kemiju na terenu.
13.500 potpisa dosad verficiranih potpisa je ispravno. Još je ostalo oko 6000 potpisa za verficiranje, a dovoljno je da 3000 bude ispravno i uprava odlazi.
Tik tok...
13.500 potpisa dosad verficiranih potpisa je ispravno. Još je ostalo oko 6000 potpisa za verficiranje, a dovoljno je da 3000 bude ispravno i uprava odlazi.
Tik tok...
Nebu se ništa desilo. Ide se u drugi krug gdje još više ljudi treba glasat da bi uprava otišla.
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Na papiru ovih 20000 potpisa i nije nešto na 110000 članova s pravom glasa.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Lako za rusenje, tako i tako istice ugovor. Medutim koga dovest da sredi ovo? Nema takvog kandidata koji je uzeo i uspjesno ispunio izazov sa sportske i financijske strane. Jednu se da sredit, drugu ne..
1:1 protiv Seville nije loše. Trenerov Odnos prema odličnom bivšem igraču AM, višestrukom kandidatu za zlatnu loptu, zabijao je važnih golova i golova za repku. To je loše. Griezman ne može igrat Messijevu poziciju. A to je njegova pozicija. Mogli su prodat toliko igrača, za toliko novaca... Na kraju nisu napravili ništa. Poslovni model 0!!
Ništa na kraju od Garcie niti Depaya.
Izgleda da se Dembele opet ozlijedio, nije trenirao s ekipom
Tik tok...
Nebu se ništa desilo. Ide se u drugi krug gdje još više ljudi treba glasat da bi uprava otišla.
Otkud ti to? Samo 10% članova kluba mora izaći na referendum u sljedećem krugu. Što u prijevodu znači 11000 ljudi. Znači manje ljudi treba izaći na to glasanje nego što je trebalo potpisa u ovom sad krugu. I 2/3 njih koji će glasati na referendumu treba glasati za smjenu uprave.
Ovaj trenutni korak sa skupljanjem potpisa je bio puno teži.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali