FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.803.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona

Zaleđe, te penal za Alaves. Zaslužili su neriješeno, bili su bolji. Al ajde, moramo i mi seravački pobjediti jednom.

All truly great thoughts are conceived by walking.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 22:44 (x18x05x).
15 godina
FC Barcelona

Neznam zasto Coutihno je igrao desno doveli ga za 160mil i stavi ga na mjesto di nikad valjda nije ni igrao 

11 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Aj ne serendajte previse o loptama na Messija.

Koliko on samo sansi iskreira za druge.

U realovim utakmicama 700 lopti ide na penalda pa se nitko ne buni.

Da ono, kojim slucajem suigraci posluzivaju Messija ko tamo onog, Messi bi imao 150 golova po sezoni.

Neka vas sram bude.

Iskreno jebe mi se za Ronalda i kak Real njem daje i slicno. To nek se bune realovci.

Niko ne sere sto se messiu daju lopte, sve to ok. Ali aj malo pameti i logike stav u glavu, patis se cijelu utakmicu, ne mos 
gola dat i onda imas igraca na 5 metara samog, prazan gol i ti mjesto njem ides messiu dat oko kojeg su 3 igraca i nema sanse da lopta prode.
Pa da je ne znam kolko ucinio Messi nema logike to. Prozirno je i osveti se. Danas pukum srecom i greskama suca smo okrenuli rezultat.
Slobodnjak iz kojeg je messi dao gol je cisto zalede. Tako da ovaj put proslo, drugi put mozda nece. Protiv chelsea nek se tak zajebavaju
pa kad ispdnu bice onda kako i zasto. Zna se kad se moze igrat, a kad ne.

11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Ajde napokon je Cou vani, sa njim je to niđe veze. Pokušava nešto a nezna ni sam šta.

A sta je Cou tu kriv?? Sto ga trener stavi na poziciju koja ni blizu nije njegova i koju bas i ne igra??
Sta ti vrijedi imat takvog igraca i onda ga tusit tamo gdje je slabiji. Ovo danas je cista Valverdeova greska,
stavio coutinha mislim ni sam ne zna gdje. Malo spica sa suarezom, malo desni krilni i onda kad messi se tam nade, 
covjek jadan ni sam ne zna sta bi. Mogao ga je stavit na lijevog krilnog, a messia na desnog i igraj. Ne znam cemu 
izmisljanje tople vode kad se zna di je coutinho jak. Lijevi krilni i lijevi vezni, ono sto najvise igro u Liverpoolu i Brazilu. 
Je stavgljan je i u Brazilu nekad na desno, pa se vidilo da to nije njegovo mjesto.
Coutinha i rakitica uopce ne krivim i da su bili najgori, jer su bili zrtva valverdeove zamisli koja se kod coutinmha pokazal kao
promasaj, a nesto bolji bio je rakitic, iako i on pokazao da to nije njegova uloga.

To sta je napravio sa Coutinhom bi bilo kao da je Messia stavio na lijevog krilnog. odigrao bi messi to, ali ne prilicno
dobro kao desnog krilnog ili laznu 9 i slicno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 22:52 (danny_2).
15 godina

Možda je trener kriv, ali ono svako dodavanje prvom do sebe tj Messiju mi nije sjelo. Baš svaku loptu, ništa da sam proba napravit. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
15 godina
FC Barcelona

Mozemo se samo nadat da je trener skuzio da Coutinho nemoze odigrat na desnoj strani kako treba i da ga tamo vise nece stavljat

11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Možda je trener kriv, ali ono svako dodavanje prvom do sebe tj Messiju mi nije sjelo. Baš svaku loptu, ništa da sam proba napravit. 

A cuj, jos je nov igrac, jos je impersioniran svime, vjerojatno jos i nelagoda da ne pogrijesi, nije se oslobodio jos. Uz to stavljen na poziciju koja nije njegova,
na kojoj je slab. Plus u nekoliko navrata na njegovoj strani i messi, i suarez i on, guzva. A druga strana prazna. Tako da, klasicna greska Valverdea
i bacanje coutinha i talenta u prazno. 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alaves je odigrao junački, mislim da su danas dobro namučili Barcu, u dosta situacija su čak i rugali igrače sa potezima, što se rijetko viđa. Evo vidjeli ste kako to izgleda odmah drugačije kada se promijeni formacija. Pogotovo u sredini, Raketa je sam odigrao ulogu Busquetsa i morao popravljati stvari, a Paulinho i Coutinho su više igrali prema naprijed. I koliko odmah drugačije izgleda kada igraju Sergi Roberto i Jordi Alba.

Ovo su sada taktički eksperimenti Valverdea u naizgled rutinskoj utakmici da se vidi kako stvari stoje na terenu. A stoje tako da je bolje da igraju zajedno Busquets i Raketa, nego da igraju zajedno Iniesta i Coutinho.

11 godina
neaktivan
Dante05 kaže...

Alaves je odigrao junački, mislim da su danas dobro namučili Barcu, u dosta situacija su čak i rugali igrače sa potezima, što se rijetko viđa. Evo vidjeli ste kako to izgleda odmah drugačije kada se promijeni formacija. Pogotovo u sredini, Raketa je sam odigrao ulogu Busquetsa i morao popravljati stvari, a Paulinho i Coutinho su više igrali prema naprijed. I koliko odmah drugačije izgleda kada igraju Sergi Roberto i Jordi Alba.

Ovo su sada taktički eksperimenti Valverdea u naizgled rutinskoj utakmici da se vidi kako stvari stoje na terenu. A stoje tako da je bolje da igraju zajedno Busquets i Raketa, nego da igraju zajedno Iniesta i Coutinho.

Uopce nije stvar da li zajednop igraju iniesta i coutinho, kada je velika greska bila sto coutinho nije igrao svoje mjesto,
vec je stavljen na desnu stranu. Zapravo pitanje jel i valverde znao gdje ga je stavio i zasto.

Vjeruj da je Barca veceras igrala 433, iniesta svoje mjesto, a coutinho kao lijevi krilni napadac sto je igrao cesto u Liverpoolu,
vidio bi da njih dva itekako mogu zajedno. Medutim coutinho je odigrao slabo, neovisno o iniesti i slicno. Ono nije njegovo mjesto.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa dobro, zato kažem, čovjek sad isprobava stvari, nema razloga za paniku, nije ovo bilo finale lige prvaka. Budite sigurni da je izvukao pouku. Mislim da je već očigledno da Valverde nije neki mutavac i figura koja samo sjedi na klupi ili stoji. Čovjek ima klikere i razmišlja taktički i što je najvažnije, sluša ga ekipa. Ja sam vjerovao u njega od prvog dana i vjerujem da će naći način kako da uklopi Coutinha i Dembelea a da se ne poremeti stabilnost formacije i ravnoteža na terenu.

A nekako mi čini da tu više nema 4-3-3, da je kod ovoga to prošlost, dokle god dobro ide 4-4-2 i varijacije, i sad je pokušao Iniestu lijevo, a Coutinha desno, zato i kažem da ne mogu baš zajedno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 23:35 (Dante05).
11 godina
neaktivan
Dante05 kaže...

Pa dobro, zato kažem, čovjek sad isprobava stvari, nema razloga za paniku, nije ovo bilo finale lige prvaka. Budite sigurni da je izvukao pouku. Mislim da je već očigledno da Valverde nije neki mutavac i figura koja samo sjedi na klupi ili stoji. Čovjek ima klikere i razmišlja taktički i što je najvažnije, sluša ga ekipa. Ja sam vjerovao u njega od prvog dana i vjerujem da će naći način kako da uklopi Coutinha i Dembelea a da se ne poremeti stabilnost formacije i ravnoteža na terenu.

A nekako mi čini da tu više nema 4-3-3, da je kod ovoga to prošlost, dokle god dobro ide 4-4-2 i varijacije, i sad je pokušao Iniestu lijevo, a Coutinha desno, zato i kažem da ne mogu baš zajedno.

Uz igrace koje imamo, mozemo igrati 433 bez problema. Mozda dobra rotacija izmedu 442 i 433 ovisno o utakmici.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jebote, za koji dan ce februar a mi jos utakmice nismo izgubili u ligi. Nevjerovatno. Bas me zanima koliko cemo imat poraza na kraju sezone ukupno u svim takmicenjima.

11 godina
Barcelonista kaže...

Jebote, za koji dan ce februar a mi jos utakmice nismo izgubili u ligi. Nevjerovatno. Bas me zanima koliko cemo imat poraza na kraju sezone ukupno u svim takmicenjima.

Vjerojatno će popustiti u ligi kada budu igrali knockout fazu LP-a.

Do druge utakmice sa chelsea-om nemaju nekih težih protivnika u La Ligi (osim Atletico M.), a do tada treba skupljati bodove pa se koncentrirati na LP

8 godina
neaktivan
marsovac zemaljski kaže...
Barcelonista kaže...

Vjerojatno će popustiti u ligi kada budu igrali knockout fazu LP-a.

Do druge utakmice sa chelsea-om nemaju nekih težih protivnika u La Ligi (osim Atletico M.), a do tada treba skupljati bodove pa se koncentrirati na LP

Toga se i bojim. Recimo samo prosle sezone dobili smo skoro u svim utakmica protiv jacih protivnika. Bodove prosuli protiv Malage, Celte, Alvesa.... To i jest velika zasluga Valverdea, sto nismo gubili kriticne utakmice ko Enrike prosle sezone. 

13 godina
protjeran
kad se vraca dembele?
17 godina
neaktivan
Ima li netko link koji bi mogao gledati na mobu?
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosadna utakmica za popizdit, Valencia je toliko podređena da ne može centar preć, a Barcelona pak ne može jednu smislenu akciju složit, sve ide preko nekih ubačaja i dugih lopti. Rakitić po meni najbolje odigrao, xy presječenih lopti, skoro bez greške u predaji lopte, odličan je.

Ostali kao da s 30% kapaciteta igraju, nezainteresirano, mislim da bi ih jedan pogodak Valencije probudio i shvatili bi da igraju polufinale kupa. Ne znam meni je ovo jako loše, uvesti što prije Coutinha i Paulinha jer fali malo kreacije i udaraca izvana.

11 godina
protjeran

Ljudi su usli u svojih 11 metara te[ko je puno tu kreirati a i nisu beyveye drugi na tablici tako da...Nije lo[ epo meni bilo samo gol fali

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma bolja je Barca daleko od toga samo utakmica bez puno prilika pa nije bilo nekih uzbuđenja pa je s te strane dosadna. Kažem kao da igraju s 30% snage sad ako stisnu u drugom poluvremenu ne sumnjam da će zabiti koji gol.

17 godina
FC Barcelona

Super igramo samo je tvrdo.

Volim ovog covjeka bas iz razloga jer sve tri zamjene iskoristi do 70. minute

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zaslužena pobjeda, mogao je i koji gol više ali i ovo je odlično. Umtiti je zmaj, kako čovjek igra, čudo. Bitno da nisu primili gol, bili su nadmoćni, i to je bitno. Lijepa prednost pred uzvrat.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

785 clean sheet sa Valverdeom

Marcelinjo je izvanredan strucnjak. Ovo veceras je bas bilo takticko nadmudrivanje sa Valverdeom. Zna da nemamo brza krila, samo je jos trebao da sprijeci duge lopte Messija na Albu i to je to. Al isto tako je znao da je skoro nemoguce takvom igrom doci do gola. Ocigledno je zelio 0 0, al srecom nije uspio.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam cemu forsiranje Vidala. Ok lik ide na prodaju i oce mu se mozda cijena podic utakmicama, medutim

volio bi da kada vec igraju 442, da desnog veznog igra roberto, a a bocnog Semedo. Iako semedo ne briljira i
ima oscilacija i vidi se da prema naprijed nije ono sto treba, ali bas zato decku treba utakmica. Lik ima tehniku, 

brzinu i dobar je odozad, a moze i naprijed. Samo ga treba stavljat da igra da stekne samopouzdanje i slicno. 
Bojim se da ce ovako igrajuci na kapaljku stagnirati i ne ispuniti svoj potencijal, a veliki je.

Izlaskom Vidala i ulaskom Coutinha je dobilo se na kvaliteti, pogotovo kada se Coua stavilo lijevo di inace igra.
Takoder bi volio da Messi slobodnjake s lijeve strane prepusti Coutinho malo, jer bolje pase desnjacima, a 
Coutinho ima jako dobar udarac. Ovako Messi malo previse isforsira sam sebe, sa 16, sa 30, lijevo, desno sve puca.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 0:04 (danny_2).
13 godina
protjeran
danny_2 kaže...

Ne znam cemu forsiranje Vidala. Ok lik ide na prodaju i oce mu se mozda cijena podic utakmicama, medutim

volio bi da kada vec igraju 442, da desnog veznog igra roberto, a a bocnog Semedo. Iako semedo ne briljira i
ima oscilacija i vidi se da prema naprijed nije ono sto treba, ali bas zato decku treba utakmica. Lik ima tehniku, 

brzinu i dobar je odozad, a moze i naprijed. Samo ga treba stavljat da igra da stekne samopouzdanje i slicno. 
Bojim se da ce ovako igrajuci na kapaljku stagnirati i ne ispuniti svoj potencijal, a veliki je.

Izlaskom Vidala i ulaskom Coutinha je dobilo se na kvaliteti, pogotovo kada se Coua stavilo lijevo di inace igra.
Takoder bi volio da Messi slobodnjake s lijeve strane prepusti Coutinho malo, jer bolje pase desnjacima, a 
Coutinho ima jako dobar udarac. Ovako Messi malo previse isforsira sam sebe, sa 16, sa 30, lijevo, desno sve puca.

slazem se s apsolutno svime sto si napisao!

8 godina
neaktivan
danny_2 kaže...

Kakvo forsiranje zbog prodaje dan poslije zavrsetka prelaznog roka. Nidje veze. A Samedo je internet mit. I ja mislim da je odlican igrac, al da Valverde grijesi sto ga izostavlja - to nikako. Sve u svoje vrijeme. Valverde jako dobro zna zasto radi to sto radi. 

13 godina
protjeran
Barcelonista kaže...
danny_2 kaže...

Kakvo forsiranje zbog prodaje dan poslije zavrsetka prelaznog roka. Nidje veze. A Samedo je internet mit. I ja mislim da je odlican igrac, al da Valverde grijesi sto ga izostavlja - to nikako. Sve u svoje vrijeme. Valverde jako dobro zna zasto radi to sto radi. 

panj vidal mora malo igrat da ga neke budale kupe na ljeto.

17 godina
Tocno to, ne znam zasto ga Sevilla nije uzela prosli tjedan, propalo zbog necega
12 godina
Mitch kaže...
Tocno to, ne znam zasto ga Sevilla nije uzela prosli tjedan, propalo zbog necega

nisu pristali platit cifru

13 godina
FC Barcelona

Neznam čemu nezadovoljstvo.

Pa i da smo remizirali.

80% posjeda lopte, naši stoperi cijelu tekmu na njihovoj polovici, pritisak se radio kao u najboljoj Guardiolinoj eri(čak i bolje, i sam komentator spominjao to tijekom tekme)

Oni u teškom bunkeru, i sad ti kreiraj u 20metara čudesa... očito neki se nisu baš bavili nogometom.

Barca je dominirala, čak i stvarala prilike koje su pojedini sje...poput rakete, kad je dobio loptu na 5m od golmana, samo trebao sukiju petom vratit i prazan gol ima, ali ne, on kao da su mu vrući krumpir bacili u ruke(inače odigro maestralno).

Radije ovakva igra i dominacija nego pobjeda na neku kontru, individualnu klasu a bez igre.

13 godina
protjeran
je li moguce??? kopirano s barce balkan.
Mundo Deportivo piše kako Ernesto Valverde nije zadovoljan igrama koje Yerry Mina pokazuje na treninzima, te kako Barçin stručnjak razmišlja o slanju Kolumbijca na posudbu.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice