FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.064
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Mogli bi prodati Gomesa Juveu.
This time next year we'll be millionaires
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Iduce godine ce Neymar dobiti zlatnu loptu nakon sto Brazil postane prvak svjeta, naravno da je vazno za ovu temu da ljudi raspravljaju je li barca mogla da uradi nesto vise da zadrzi Neymara.

...
16 godina
Evil Access kaže...

Iduce godine ce Neymar dobiti zlatnu loptu nakon sto Brazil postane prvak svjeta, naravno da je vazno za ovu temu da ljudi raspravljaju je li barca mogla da uradi nesto vise da zadrzi Neymara.

ti znas i brojeve lota sigurno... podijeli s prijateljima pa mozemo i o tome ovdje raspravljati

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
Evil Access kaže...

Nije vezano jer on više nije igrač Barce. Daj utuvi više u tu svoju glavu da si bolestan i da ti nije mjesto ovdje na forumu.

All truly great thoughts are conceived by walking.
15 godina
playjob kaže...
Inače se ne slažem s Evilom, al ovaj put je suprotno, barca ga je popušila a mogli su mu uvalit poboljšani ugovor i zadržat ga, svaki put ću udarit nešto o neymaru jer zbilja smatram da je to potrebno i da dosta ljudi to zanima

Sa njim se niko ne slaže.

8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Nije vezano jer on više nije igrač Barce. Daj utuvi više u tu svoju glavu da si bolestan i da ti nije mjesto ovdje na forumu.

A da mu nekako pokušamo pomoći. Ima li neko kavih prijedloga? terapija neka, krst i bijeli luk il nešto slično. Da svakako odmorimo malo od ovih transfer lažnjaka do subote i nove utakmice.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ja sam pisao na startu prelaznog da vam ode Neymar i da ce vas panika uhvatiti jer ne radite nista i uprava vam je za kurac, rekli ste da sam lud. Tko je sada lud?!

...
17 godina
Evil Access kaže...

Pa Neymar je sam rekao nakon tekme s Toulouseom. Pogledajte presicu.

nešto u stilu, prevedeno, da "postoje direktori u Barci koji ne bi tamo smjeli biti, Barca ne zaslužuje neke igrače"

15 godina

Op Op, dobi ja žuti zbog Devila.

10 godina

Eno propao transfer i Dembelea. Šta sad ekipa??? Zadovoljit se Serijem i Paulinhom?!

Odem Messi jos ovaj tjedan.

12 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Dobro ti, al zasto su moji postovi pobrisani a nikog nisam vrijedjao.

A da, mislim da znam zasto.

Katalonac_HR
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Problem barce je Messi, postao je veci od kluba i to je sve. A zapravo je problem uprave koja nema kraljeznicu, trebalo je mesija potapsati po ramenu i nabit ga nogom u guzicu da ide pametovat i odredjivati stvari negdje drugo!!!

...
15 godina
Evil Access kaže...

Problem barce je Messi, postao je veci od kluba i to je sve. A zapravo je problem uprave koja nema kraljeznicu, trebalo je mesija potapsati po ramenu i nabit ga nogom u guzicu da ide pametovat i odredjivati stvari negdje drugo!!!

Baš vam smeta najbolji ikad. Jesi me prijavio za vrijeđanje? Ja tebe nisam ni jednom, a svaki dan vrijeđaš našu inteligenciju.

15 godina
barcaINTER kaže...
x18x05x kaže...

Realovac je neko...

12 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
barcaINTER kaže...
x18x05x kaže...

Realovac je neko...

Da, za k..rac ti prijavljivanje......

Katalonac_HR
9 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Baš vam smeta najbolji ikad. Jesi me prijavio za vrijeđanje? Ja tebe nisam ni jednom, a svaki dan vrijeđaš našu inteligenciju.

Ne prijavljujem nikada nikoga ni za sto, tako da... A najveci svih vremena je Diego.

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.8.2017 20:02 (Evil Access).
12 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Ne prijavljujem nikada nikoga ni za sto, tako da... A najveci svih vremena je Diego.

Jel to onaj sta je u realu igrao ?

Citaj brzo, vjerojatno ce mi ovo bit obrisano !!!

Katalonac_HR
15 godina

Nebi rekao, Diego je solidan igrač. Sad igra u Flamengu, nije baš neku karijeru imao.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahahah, real ulaze zalbu zbog ramosovog drugog zutog, pa ovo je cirkus, likovi se zale na svaki zuti karton cijele sezone. Lakrdija od lige.

Katalonac_HR
14 godina
neaktivan
Di si procitao za Dembelea?
10 godina
matrix777 kaže...

Eno propao transfer i Dembelea. Šta sad ekipa??? Zadovoljit se Serijem i Paulinhom?!

Odem Messi jos ovaj tjedan.

RAC1 izvjestava da sve ide po planu i da su dogovereni uvjeti. Di si to procitao, da nije 24sta mozda?

Barcelona - Mes que un club
14 godina
neaktivan
A i ovi iz Barca Balkan su počeli jest govna, dnevno barem 10 statusa napišu vezano za istu stvar odnosno igrača, a svaka je drugačija od prethodne. Nisu ni oni više što su bili, ne treba ni njima vjerovati više.
Dok igrač ne stane na Camp Nou ne treba ništa shvaćati ozbiljno.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kaj ce Barci Dembele kada ima onog Adamu Traorea, iste pozicije pokrivaju, skoro su jednako stari.

Upisao sam adama traore u tražilicu ove teme i izbacilo mi je svakakve hvalospjeve na račun tog igrača. 

10 godina

To je stara vijest da su im dali rok. Svaka budala bi im dala rok kada se boje dat par miliona vise a daju 40 za Paulinha. Ne vidim da je nesto propalo. Dembele bi trebao doci jer im je glavna zelja jedino ako budu toliko skrti onda propada 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.8.2017 20:38 (el.šef).
10 godina
FC Barcelona

Ljudi, ja želim barci sve najbolje, ali znate šta će se iduće dešavati?

Dembele za 150mil naravno da neće ispuniti očekivanja kako se treba očekivati za takav iznos.

I opet će pljuvat po upravi. Po meni loš potez, bez obzira što nema puno drugih opcija... Perišić za 60mil bi odigrao solidno, a Dembele da će biti 3x bolji čisto sumnjam.

10 godina
matrix777 kaže...

Dembele za 150mil naravno da neće ispuniti očekivanja kako se treba očekivati za takav iznos.

I opet će pljuvat po upravi. Po meni loš potez, bez obzira što nema puno drugih opcija... Perišić za 60mil bi odigrao solidno, a Dembele da će biti 3x bolji čisto sumnjam.

Dembele bi mogao biti buducnost Barcelone ako dodje naravno. 

12 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Ali Dembele ima za igrati 3x više godina nego to ima Perišić :)

14 godina
neaktivan
Problem je što će svi poslije Neymara očekivati da tko god dođe bude na tom nivou. To je nemoguće, recimo da Dembele pruži ono što je Pedro davao u najboljim danima ja sretan. Razumijem Barcu da im je previše dati 150 milijuna za klinca koji može bit promašaj ali moraju shvatiti da nema druge, premalo je vremena ostalo, nisu se nadali odlasku Neymara i to ih je sad zateklo.
A ne znam što čekaju sa Serijem, pa ako se oko njega jebu za 5-10 milijuna više manje, e onda ga jebi.
12 godina
barcaINTER kaže...
x18x05x kaže...
barcaINTER kaže...
x18x05x kaže...

Realovac je neko...

Da, za k..rac ti prijavljivanje......

da da, dezurni pirat

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice