Nadajmo se da su naši dovoljno.pametni da kupe Coutinha

onog dana kada Messi ode iz Barce, celnici uprave istog trena trebaju: 1. dici spomenik Messiju, 2. umiroviti broj 10 i 3. svaki dan se zahvaljivati dotičnome na svim golovima koje je zabio u dresu Barce
I onda se nađe neki šarlatan i krene pizdit o tome kako je Kiki bolji od Messija. Gledam u utorak Reala, gledam sinoć Barcu i samo se tome čudim.
Mislim da je ronaldo došao u te godine kada više nemože i neće postizat golove kao na traci. Sve je stariji i stariji. Igrat će do 50 godine samo da bude bolji strijelac od Messija.
30 udaraca, ne na gol..
Cijeli Real ima 33 udarca na gol (postotak zabijenih od toga je 21,2%), dok Barcelona ima 39 (postotak zabijenih 36,4%)
Znači, pomolimo se prije Anoete, jedan bod u zadnjih 6 gostovanja
Marca nas podsjetila
http://www.marca.com/futbol/barcelona/2016/11/25/58384391468aeb163d8b4594.html
Za Iniestu postoji nada a će zaigrati u El Clasicu ali me zanima što je sa Umtitijem?
Dokad se može vratiti a vidim po transfermatktu da se očekuje u 2. mjesec?
Jel neka greška ili?A bome za Iniestu su dobro napisali da će biti spreman do 03.12.
Btw vidim li sutra u početnoj postavi Dignea,Alcacera,Ardu ili nekog tko se nebi smio naći neću ni gledati utakmicu.
Neymar ako dobije žuti ne igra u Clasicu.
Mislim da ako sutra pobjedimo da dobijamo i u Clasicu.
Vidjeli smo prošle godine koliko nas je poraz unazadio a koliko je poguralo Real u psihološkom smislu.
Vrijeme je da nam se sreća osmijehne.
Jedna prosječna ekipa,a zadaje takve glavobolje već prije same utakmice.Nadam se da je vrijeme da prekinemo taj crni niz od 10 godina bez pobjede na Anoeti. U napadu MSN što je odlično ali sa druge strane i ne baš zbog mogućnosti da Neymar propusti Clasico,nadam se da će biti pametan danas. Sredina ok,sve više dobiva prilika Gomes,mora već jednom proigrati kako treba.
Očekujem tešku ali dobru tekmu sa naše strane,nema više mjesta kiksu.
Treba kupit dva tri vezna igrača, pa ovi su pogubljeni. Messi dolazi na centar po loptu, Neymar je vidi svaki pet minuta a Suki svaki deset.
kako cemo gol popit
kako cemo gol popit
Koliko su samo bolji od nas, a tako prosječna ekipa. Gol nam visi u zraku.
30minuta 0 suteva sramota haha...pitanje ako ostane 0 0 do poluvremena dal se nadat nesta u drugom ili prestat gledat
sramotna igra i ništa više, da se oni ne mogu dogovorit prije utakmice i nabrijat to mi nije jasno... ako ovak misle igrat 2 pol bolje da ne izlaze van
30minuta 0 suteva sramota haha...pitanje ako ostane 0 0 do poluvremena dal se nadat nesta u drugom ili prestat gledat
Nema igre, nema ničega. Idem gledat američki nogomet.
Nemamo mi pravog kapitena koji će im reći da igraju ko pičke. Messi nije nikakav kapiten.
ja neznam sto se dovode igraci koji su tromi ili koji nece igrat zadnjeg veznog nama treba brzi igraci barca igra brzo i brz protok lopte ovo je sve sporo i jadno
Ovo je bilo bolno za gledati. Ne pamtim kad su ovako loše odigrali jedno poluvrijeme,prvi udarac nam je bio u 40. minuti i to onako čisto za statistiku,žalosno.Veza nam je užasno bezidejna,troma,dosadna,danas kao da je ni nema,Sociedad prolazi kroz sredinu kao na treningu. Ne znam ima li se smisla nadati boljem nastavku,ali ako ne primimo gol ovu tekmu to će bit pravo čudo,ovi su nas toliko izdominirali da je to strašno.Enriqueu se bliži polagano kraj,lik je gori od Martina,onaj se barem imao muda zaderati i pokušati nešto napraviti.Ovaj kreten će ako ostane 0-0 u 70.minuti ubaciti Marlona i Dignea umjesto Arde,Rafinhe ili Paca.
Još šlag na sve to,samo je pitanje vremena kad će se neko ozlijediti,Alba i Pique su bili na rubu,ali nije ni čudo kad igraju ko pi*kice kakve,postali su svi stakleni. Ako ovdje ne ostvarimo pobjedu,ode Real na visoku prednost,još ako najmanje X ostvare u Clasicu bojim se da je prvenstvo riješeno.
Nemože, al moral je bitan. Kolike novce zarađuju trebaju svaku utakmicu dobit sa 3 razlike.
nije samo enrique kriv, najvecu krivicu snosi uprava.
ja neznam sto se dovode igraci koji su tromi ili koji nece igrat zadnjeg veznog nama treba brzi igraci barca igra brzo i brz protok lopte ovo je sve sporo i jadno
Zato sto luis enrique nema pojma sta radi, kakvi igraci mu trebaju i opcenito se cini da lik nema pojma.