FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.798
|
čitano: 6.661.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Ne ide on nigdje iz PSGa .
Nadajmo se da su naši dovoljno.pametni da kupe Coutinha
This time next year we'll be millionaires
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

onog dana kada Messi ode iz Barce, celnici uprave istog trena trebaju: 1. dici spomenik Messiju, 2. umiroviti broj 10 i 3. svaki dan se zahvaljivati dotičnome na svim golovima koje je zabio u dresu Barce

artuditu
16 godina
FC Barcelona

I onda se nađe neki šarlatan i krene pizdit o tome kako je Kiki bolji od Messija. Gledam u utorak Reala, gledam sinoć Barcu i samo se tome čudim.

11 godina
protjeran
100 ljudi 100 čudi.
Pa Ronaldo protiv Atletica je bezveze odigrao nego je imao sreće da mu upisu Varanov gol,izsimulira penal sto je i beusan potvrdio i na kraju tap-in na praznu branku.
15 godina

Lijepo guraju njih dva, Raul je već 20 golova iza. Niko drugi ni blizu. 

Liga Prvaka Liga Prvaka
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 15:31 (x18x05x).
15 godina
Jedna usporedba za Ligu Prvaka ove sezone:

Messi - 4 utakmice, 9 golova uz 18 udaraca na gol

Ronaldo - 5 utakmica, 2 gola uz 30 udaraca na gol
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...

Mislim da je ronaldo došao u te godine kada više nemože i neće postizat golove kao na traci. Sve je stariji i stariji. Igrat će do 50 godine samo da bude bolji strijelac od Messija.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

30 udaraca, ne na gol..

Cijeli Real ima 33 udarca na gol (postotak zabijenih od toga je 21,2%), dok Barcelona ima 39 (postotak zabijenih 36,4%)

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znači, pomolimo se prije Anoete, jedan bod u zadnjih 6 gostovanja

Marca nas podsjetila

http://www.marca.com/futbol/barcelona/2016/11/25/58384391468aeb163d8b4594.html

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Za Iniestu postoji nada a će zaigrati u El Clasicu ali me zanima što je sa Umtitijem?

Dokad se može vratiti a vidim po transfermatktu da se očekuje u 2. mjesec?

Jel neka greška ili?A bome za Iniestu su dobro napisali da će biti spreman do 03.12.

Btw vidim li sutra u početnoj postavi Dignea,Alcacera,Ardu ili nekog tko se nebi smio naći neću ni gledati utakmicu.

Neymar ako dobije žuti ne igra u Clasicu.

Mislim da ako sutra pobjedimo da dobijamo i u Clasicu.

Vidjeli smo prošle godine koliko nas je poraz unazadio a koliko je poguralo Real u psihološkom smislu.

Vrijeme je da nam se sreća osmijehne.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedna prosječna ekipa,a zadaje takve glavobolje već prije same utakmice.Nadam se da je vrijeme da prekinemo taj crni niz od 10 godina bez pobjede na Anoeti. U napadu MSN što je odlično ali sa druge strane i ne baš zbog mogućnosti da Neymar propusti Clasico,nadam se da će biti pametan danas. Sredina ok,sve više dobiva prilika Gomes,mora već jednom proigrati kako treba.

Očekujem tešku ali dobru tekmu sa naše strane,nema više mjesta kiksu.

9 godina
FC Barcelona

Ajmo Barca, po pobjedu.

15 godina

Treba kupit dva tri vezna igrača, pa ovi su pogubljeni. Messi dolazi na centar po loptu, Neymar je vidi svaki pet minuta a Suki svaki deset.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

kako cemo gol popit

15 godina
wowrules kaže...

kako cemo gol popit

Koliko su samo bolji od nas, a tako prosječna ekipa. Gol nam visi u zraku.

13 godina
protjeran
Enrike treba podnijeti ostavku na poluvremenu, ova nasa kriza traje jos od proslog el clasica kad smo izgubili s igracem vise.
11 godina
neaktivan
Blaugrani se odsjekle noge. Ovo je na psihičkoj bazi, tako su se presrali da uopće nije upitan gol, nego samo pitanje vremena. Ko da ih netko drži na nišanu, Sociedad 'samo' agilni, rade presing i tjeraju ih u grešku. A ovi veći paničari od moje stare.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

30minuta 0 suteva sramota haha...pitanje ako ostane 0 0 do poluvremena dal se nadat nesta u drugom ili prestat gledat

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 21:18 (wowrules).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

sramotna igra i ništa više, da se oni ne mogu dogovorit prije utakmice i nabrijat to mi nije jasno... ako ovak misle igrat 2 pol bolje da ne izlaze van

15 godina
wowrules kaže...

30minuta 0 suteva sramota haha...pitanje ako ostane 0 0 do poluvremena dal se nadat nesta u drugom ili prestat gledat

Nema igre, nema ničega. Idem gledat američki nogomet. 

13 godina
protjeran
Bolje da sam s curom gledao sam u kuci :/
15 godina

Nemamo mi pravog kapitena koji će im reći da igraju ko pičke. Messi nije nikakav kapiten.

13 godina
protjeran
Nije messi kriv sto igra s rakiticem, gomesom I ekipom, povisivanjem tona on ne moze od gomesa napraviti igracinu.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja neznam sto se dovode igraci koji su tromi ili koji nece igrat zadnjeg veznog nama treba brzi igraci barca igra brzo i brz protok lopte ovo je sve sporo i jadno 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je bilo bolno za gledati. Ne pamtim kad su ovako loše odigrali jedno poluvrijeme,prvi udarac nam je bio u 40. minuti i to onako čisto za statistiku,žalosno.Veza nam je užasno bezidejna,troma,dosadna,danas kao da je ni nema,Sociedad prolazi kroz sredinu kao na treningu. Ne znam ima li se smisla nadati boljem nastavku,ali ako ne primimo gol ovu tekmu to će bit pravo čudo,ovi su nas toliko izdominirali da je to strašno.Enriqueu se bliži polagano kraj,lik je gori od Martina,onaj se barem imao muda zaderati i pokušati nešto napraviti.Ovaj kreten će ako ostane 0-0 u 70.minuti ubaciti Marlona i Dignea umjesto Arde,Rafinhe ili Paca.

Još šlag na sve to,samo je pitanje vremena kad će se neko ozlijediti,Alba i Pique su bili na rubu,ali nije ni čudo kad igraju ko pi*kice kakve,postali su svi stakleni. Ako ovdje ne ostvarimo pobjedu,ode Real na visoku prednost,još ako najmanje X ostvare u Clasicu bojim se da je prvenstvo riješeno.

15 godina
kexzoR kaže...
Nije messi kriv sto igra s rakiticem, gomesom I ekipom, povisivanjem tona on ne moze od gomesa napraviti igracinu.

Nemože, al moral je bitan. Kolike novce zarađuju trebaju svaku utakmicu dobit sa 3 razlike.

12 godina
Barca moze bit sretna al ovakvom igrom izvuce nulu. Tezak je to bod osvojen na gostovanju. Moze se reci da bi sociedad izgubio 2 nego dobio 1 bod
11 godina
protjeran
Sva sreća pa ne moram gledati Rakitića panja sa 20 pave-om i njegove frendove Gomesa i Busqetsa.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

nije samo enrique kriv, najvecu krivicu snosi uprava.

11 godina
neaktivan
wowrules kaže...

ja neznam sto se dovode igraci koji su tromi ili koji nece igrat zadnjeg veznog nama treba brzi igraci barca igra brzo i brz protok lopte ovo je sve sporo i jadno 

Zato sto luis enrique nema pojma sta radi, kakvi igraci mu trebaju i opcenito se cini da lik nema pojma.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice