FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Loše je to. Atletico puno bolji. Naši se previše dodaju i od toga nema ništa, krenuti na gol niko ni ne razmišlja.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Mozda je vrijeme da shvatite da vi nemate nikakvu magicnu igru. Cruyffovo nasljede i te gluposti. Dodavanje u obrani nije vasa igra nego dodavanje u obrani. Vasa igra je kad Messi ili Iniesta individualno zabljesnu. I to donosi pobjede. A nije trener kriv sto se Messi vise uzivio u malverzacije nego u nogomet.

Idi se liječi.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
10 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
ks95hr kaže...

Mozda je vrijeme da shvatite da vi nemate nikakvu magicnu igru. Cruyffovo nasljede i te gluposti. Dodavanje u obrani nije vasa igra nego dodavanje u obrani. Vasa igra je kad Messi ili Iniesta individualno zabljesnu. I to donosi pobjede. A nije trener kriv sto se Messi vise uzivio u malverzacije nego u nogomet.

Idi se liječi.

Idi se nauci razumjeti nogomet

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako neće u gol.....

14 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Vrijeme ti je da shvatiš koliko si nebitan.

16 godina
Napokon!
17 godina
FC Barcelona

Pada bunker...problem je kaj ce sad i taj 9. igrac izvan njega uc u 16erac.

Ali ne moze drukcije, mora se brzo selit lopta sa strane na stranu...steta sto nesto od Neymara nije uslo, ako cemo imat srece bit ce to 2-1, uz sut izvana 3-1.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
17 godina
Rakitic izgleda ozlijeden :(

Srecom Rafinha je nazad! Valjda ce ofenzivno pomoci
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

LOL.

Šta sad sudac ne smije dati žuti karton kome hoće jer će se u suprotnom reći da navija za Barcelonu? Ja bih prije rekao da Torres navija za Barcu pa radi onako glupe faulove i zarađuje kartone da im pomogne.

Beware of the sharp edged weapon called human being
17 godina
Kakva golcina!

Bravo Suki
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Akcija milina, ajmo nabit ovo pa na revijalnu tekmu u smrdljivi madrid.

13 godina
FC Barcelona

Ajde ne serite, cisti crveni karton je bio, tj. drugi zuti, izgleda da ste nepismeni

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

LOL.

Šta sad sudac ne smije dati žuti karton kome hoće jer će se u suprotnom reći da navija za Barcelonu? Ja bih prije rekao da Torres navija za Barcu pa radi onako glupe faulove i zarađuje kartone da im pomogne.

Upravo to. Pa koliko glup igrac moras biti da kao napadac radis onakve faulove s leda.
I onda se cudi kada dobije karton. 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije moderator Felix Brych da bi bez veze dijelio kartone

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tako tako ali važno da je pobjeda tu, završit stvari u Madridu i idemo dalje.

16 godina
Da su ovako igrali i prvo poluvrijeme, sve bi riješili u ovoj utakmici. Sad tamo pobjediti ili izvuć neriješeno. Sudac se pogubio, autoritet nikakav.
12 godina
FC Barcelona

u madridu predviđam kantanje atletica jer se jednostavno moraju otvorit

17 godina
Kako imate obraza uopce spominjati suce?

Sta svaki put trebamo vadit videe gdje vam se sviraju nepostojeci penali?

Ili pak zesca ostecenja Granade?
Ili ovo http://ftw.usatoday.com/2015/10/referee-claims-he-was-ordered-to-favor-real-madrid-over-barcelona-in-el-clasico

?

Stalno kmecite....a meni je to bas smijesno :D
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mitch, to su pačenici koji ne znaju što bi s životom, a dam se kladit sutra da će Wolsburg dobiti, prošle godine ih je skoro Schalke izbacio, ali su imali više sreće nego pameti.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Fakee cod i ostali dusbrižnici na aparatima...

Ronaldo je trebao dobiti 5 puta crveni karton u lgigi zbog istog što je suki napravio ali ond anisu o tome pricali...

Suđenje čisto ko suza hejteri neće spavati 3 dana hahaah

This time next year we'll be millionaires
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidi ovih "navijaca" sto su mocni. Ni jedan vas nije vidio ni Barcelone ni Camp Noua, a sve navijaci. Bas bi bili navijaci da igraju u trecoj ligi... Koji ste vi pacenici.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hvala Isusu pa se netko sjetio da se mora odigravati na bokove i po krilima, jer opet su krenuli po starome, to forsiranje i nabijanje u sredinu Messija, Inieste i Neymara već vrapci na grani znaju. I čim su počeli tako igrati, razlika je u igri ko nebo i zemlja, ama baš svako nabacivanje je rezultiralo panikom obrane Atletica i realnom šansom za gol.

Čisti primjer je ova situacija za 2-1. Suarez je primio loptu u sredinu i otprve ju predao na bok gdje mu Alves nabacuje na glavu i golčina na mrtvo, a da se Suarez išao odmah okretati, iste sekunde bi mu oduzeli ili izbili loptu.

I sad tako se nije moglo igrati protiv Reala. Pa velike utakmice, a pogotovo knock-out faza se dobivaju na taktici. Jordi Alba je totalno precijenjen igrač, znao sam svojevremeno reći da je na razini Sagne, ali ovaj je barem ziheraš pa dodaje prvom do sebe, ali Alba baš zna bit beton, beton.

14 godina
neaktivan
MijoC kaže...
CoLLo kaže...
MijoC kaže...

DABOGDA MESI SLOMIO NOGU NA 3 MJESTA!!! NE MOZE NISTA OVA BARCA BEZ POMOCI SUDACA!!!

Pa legendo, kontam da si troll, nije frka na ignoru ces biti od sada, ali ni najgorem dusmaninu ne bi zelio da slomi nogu. Smiri se malo, ohladi, idi popij dvije hladne pive u lokalnom bircu. Sry na off topicu. Utakmica prevrtljiva, interesantna, trideset puta su me trnci prosli, odavno napetiju utakmicu nisam gledao. Mi dobili pobjedu. Oni imaju gol u gostima. Bice tijesno u drugoj utakmici.

Koji "mi", je si to ti Katalonac mozda?

Ja sam Katalonac, a sad odjebi iz teme.

9 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
MijoC kaže...
CoLLo kaže...
MijoC kaže...

DABOGDA MESI SLOMIO NOGU NA 3 MJESTA!!! NE MOZE NISTA OVA BARCA BEZ POMOCI SUDACA!!!

Pa legendo, kontam da si troll, nije frka na ignoru ces biti od sada, ali ni najgorem dusmaninu ne bi zelio da slomi nogu. Smiri se malo, ohladi, idi popij dvije hladne pive u lokalnom bircu. Sry na off topicu. Utakmica prevrtljiva, interesantna, trideset puta su me trnci prosli, odavno napetiju utakmicu nisam gledao. Mi dobili pobjedu. Oni imaju gol u gostima. Bice tijesno u drugoj utakmici.

Idu dvije krave ulicom i prva krava pita drugu jesi li cula za ono kravlje ludilo. Druga krava se okrene, zbunjeno je pogleda i kaze prvoj kravi sta mene birga ja sam helikopter. Tako i ti, blago ti pameti...

16 godina
MijoC, u čemu je tvoj problem?! Čemu sve ovo? Ako ti se ne sviđa šta mi pišemo ovdje, lagano prošeći dalje. Dosta nam je intelektualaca kao što si ti.
12 godina
MijoC kaže...

Vidi ovih "navijaca" sto su mocni. Ni jedan vas nije vidio ni Barcelone ni Camp Noua, a sve navijaci. Bas bi bili navijaci da igraju u trecoj ligi... Koji ste vi pacenici.

hoćeš se kladit?

14 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Uuu delboy je na maturalcu vidio kako se kosi trava na camp nou. Zeni me

Ljudi bar dobe priliku vidjeti Camp Nou, Madrid i tu pada u drugi plan.

10 godina
neaktivan

O ne kako me ovo slomilo smrc smrc

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
MijoC kaže...
CoLLo kaže...
MijoC kaže...

hahahaahahahahha ajmee ubio si 

I always tell the truth.Even when I lie.
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Napetiju utakmicu dosad nisam vidio. Bravo Barcelona 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice