Mundo Deportivo navodi da će Reus potpisati za 40 mil € ukoliko FIFA ukine kaznu... Što se mene tiče, može i Kloppa sa sobom povesti :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa čemu Reus, mslm fali stoper, kompletnu obranu treba renovirat, od stopera i pogotovo ako Dani ode. Ako se još ukine kazna, sa Ter Stegenom se dovršava posao. S posudbe se vraća još Deulofeu i Rafinha. A ima još par koji griju klupicu. Nema smisla.
Ukoliko nastupi danas, Busquetsu će to biti 175. ligaška utakmica, te će izjednačiti rekord Stoichkova.
Pa čemu Reus, mslm fali stoper, kompletnu obranu treba renovirat, od stopera i pogotovo ako Dani ode. Ako se još ukine kazna, sa Ter Stegenom se dovršava posao. S posudbe se vraća još Deulofeu i Rafinha. A ima još par koji griju klupicu. Nema smisla.
Pa jedan Reus bi svakako dobro došao, takav kalibar igrača, pa samo pogledaj kako je igrao protiv reala i ostalih, sam nosi BvB.
Pretrči stvarno puno, ima pas i dribling, ima završnicu što recimo jedan xavi nema, i naravno još puno kvalitetnih godina ispred sebe, što je ogroman plus.
igrač koji se nikad ne predaje i nije iznad tima.
Sad, da su nama potrebna 2 stopera, bek, to stoji, da su potrebniji od veznog igrača, da, al daj ti to objasni upravi.
al s njegovim dovođenjem nebi promašili.
valjda golman dođe pa bar taj dio nadam se kvalitetno riješimo.
za kraj, ja stojim pri tome da dost ovisi o treneru, njegovom autoritetu i kvaliteti.
ako isti nema vizije i žara, nema tu kruha.
nek mu je sa srećom, al kad vidim Tatu, nema tu skakanja i divljanja uz aut liniju, nema deranja na igrače...
pa nekad ih treba sterat u 3pm, dat iza uha i 2tekme hlađenja pa neće bit tekmi di se messi šeće itd.
Klub je iznad igrača, pa ako neki igrač izgubi motivaciju jer je s klubom sve osvojio, prodaj ga ako vrijedi i kupi nekog tko će ginut.
za primjer uzmite igrače BvB il Atl.M.
Naravno da bi bio ogroman plus, ali treba pazit na cijene, neznam kolko imamo za potrošiti. Neki govore 60, neki 100. Vidjet ćemo uglavnom.
Kakav prodor Deulofeua za pogodak Evertona. Genije
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya Busquets Mascherano Adriano - Cesc Song Iniesta - Pedro Messi Neymar
T-20min. Da vidimo jesu se ovi trgnuli...
Offtopic: Reus dao 2 Realu, evo i jedan Bayernu. Zvjer od igrača. Sigurno bi se isplatilo, samo da ga mogu dovest za malo manje para.
Offtopic: Reus dao 2 Realu, evo i jedan Bayernu. Zvjer od igrača. Sigurno bi se isplatilo, samo da ga mogu dovest za malo manje para.
Ovo je već sramota. Bayern - BVB 0-3
Bayern igra lose unatrag tjedan dva i to osjetno.. nasi najdrazi protivnik RM ima dosta srece prvo su imali relativno lagani put u LP a sad najveci favorit igra za k*rac no dobro ponekad treba imati i malo srece.
Bayern igra lose unatrag tjedan dva i to osjetno.. nasi najdrazi protivnik RM ima dosta srece prvo su imali relativno lagani put u LP a sad najveci favorit igra za k*rac no dobro ponekad treba imati i malo srece.
Perez sredio da Bayern padne u formi.
Bayern je osvojio je prvenstvo u ožujku, imali su 28 utakmica bez poraza (i niz od 19 pobjeda), dok su paralelno osvojili skupinu LP i prošli dvije knock-out faze. Još su u polufinalu kupa i igraju protiv RM u polufinalu LP.
Mislim da je sada idealno vrijeme za ležerniju igru i pokušaj da se usavrše formacije za ozbiljnije utakmice, a tko je bolji protivnik od Borussie? Također bila bi veoma glupa odluka da idu na isključivu pobjedu, pa da se ozlijedi neki igrač.
Obrana LP-a donosi novaca da se plati slijedeću veliku akviziciju. Poraz od 3:0 nakon 28 utakmica bitan je samo... Ne znam kome.
Kakva igra, takav i rezultat.
Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Ovo nema veze s nogometom čovječe Božji. Pa šta nisu naučili lekciju prošlu tekmu ? Jedino Neymar i Montoya dobri, ostali katastrofalno loši. Pinto nas je spasio, ma neću pričati uopće.
Bayern gubi od Dortmunda,mi od Granade,ovo je tuzno,kad treba najbolje da se igra oni se zezaju,na kraju bice im dovoljan superkup.
Ovo nema veze s nogometom čovječe Božji. Pa šta nisu naučili lekciju prošlu tekmu ? Jedino Neymar i Montoya dobri, ostali katastrofalno loši. Pinto nas je spasio, ma neću pričati uopće.
To sam i vidio u zadnjih 10 minuta kolko sam pratio ovu utakmicu,jednostavno ovo je raspad sistema,vise ne mozemo pobjediti igrom nego nekim individualnim potezom Messija,Neymara...zalosno,ova ekipa nema igru i to se vidjelo jos jako davno,al eto nazalost u najgore vrijeme izlazi na vidjelo...ako zaribaju ovu utakmicu prvenstvo ni ne zasluzujemo osvojit
Loša igra obrane se protegla na cijelu ekipu.
Neymar bi mogao malo više igrat a manje se valjat. Za Lea nemam riječi, klupa jarane.
Bože sveti što je ovo? Nemaju nikakvu ideju. Tata Martino marš iz Barce.
Ovo nije Barca, neznam što se Messiju dogodilo ali jednostavno je nesposoban bilo što napraviti. Gotova je i la liga, katastrofa, užas. Eto, tako se osjećam.
Glavno da se Messi bavi novim ugovorom, njemu je glava u pregovorima, a ovo na što liči njegova igra je sramota.
Jedini se Neymar nešto trudi ali sam nemože ( izgleda da nikad neće ni moći ), jer igrač koji je plaćen 100mil. mora nešto i sam napraviti, kad klubu ne ide. To je nekad Messi mogao, nekad....
Bože sveti što je ovo? Nemaju nikakvu ideju. Tata Martino marš iz Barce.
Ovo nije Barca, neznam što se Messiju dogodilo ali jednostavno je nesposoban bilo što napraviti. Gotova je i la liga, katastrofa, užas. Eto, tako se osjećam.
Glavno da se Messi bavi novim ugovorom, njemu je glava u pregovorima, a ovo na što liči njegova igra je sramota.
Jedini se Neymar nešto trudi ali sam nemože ( izgleda da nikad neće ni moći ), jer igrač koji je plaćen 100mil. mora nešto i sam napraviti, kad klubu ne ide. To je nekad Messi mogao, nekad....
Nisu oni zaboravili igrati nogomet. Fali trener koji zna posao, Tata očito nezna. Kad su neki igrači iznad Barce i trenera nema tu rezultata.
Imaju još jedno poluvrijeme za dva gola, ako to ne odrade kako treba nek se gone iz Barce svi po redu !!!!!!
Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Pa jel ovo šala neka čovječe, neće u gol da ga yebeš.
Neymar i Iniesta jedini vrijedni spomena,ovo ostalo ocajno do bola,Montoya najlosiji igrac u Barci daleko,nesposoban dobru loptu poslati u 16...prvenstvo je izgubljeno,kup je isto vrlo upitan sa ovakvom igrom,i to je to,otkaz Martinu je najrealnije rjesenje
Podržavao sam Tatu sve do sad... Sad je već previše... Nadam se da će dobiti Real u srijedu, ali jednostavno, nije on klasa za Barcu
Liga je izgubljena,nismo ni zasluzili sa ovakvom igrom,i Superkup im je mnogo,Atletico ove sezone moze da nam drzi casove fudbala,ovo je smesno,kad ne mozemo sa Granadom izaci na kraj,sta ce tek bit protiv Reala u sredu.Ovo je bruka i sramota.
1911 /\/\/\/\/\ 1899