FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.041.477
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
iNo_bhf kaže...
antimadridista kaže...

Ovi iz UEFA-e nisu normalni. Nakon onako dosuđene utakmice Hoffenheim - Leverkusen, oni za nagradu Felixu Brychu dodjele da sudi Milan - Barcelona !? {#}

Možda nam dosudi neki nepostojeći gol. neka

Bolje mi je pošteno izgubiti, nego nepošteno pobijediti. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

Tata Martino (press konferencija):

"Rotacije su već dale rezultate? Rezultate ćemo vidjeti poslije, to je stvar koja se promatra dugoročno. Vidjeti ćemo na kraju sezone".

"Vrlo je važno putovati sa cijelom grupom od 22 igrača jer znamo da imamo kvalitetu i želimo da cijela ekipa bude ujedinjena i da svi znaju da se na njih može računati".

"Još uvijek nije sigurno hoće li Balotelli igrati? Kad veliki igrači kao što je Mario ne igraju, to je loše za gledatelje, a dobro za protivnika. Uvijek je tako". 

"Nikad ne gledam 2-3 utakmice unaprijed, uvijek samo na onu koja je pred nama. Sada smo fokusirani na Milan. O Madridu ćemo početi razmišljati u srijedu".

"U Barceloni imaš test svaka 3-4 dana. Niti jedna utakmica nije važnija od druge, sve su važne jer se iz svih utakmica traži pobjeda, sve ostalo smatra se neuspjehom".

"Ekipa Milana iz 80-ih je bila velika momčad, jedna od najvećih ikad. Ali za mene, Barcelona iz zadnjih nekoliko godina je najbolja ekipa ikad".

btw. Messi od malih nogu uči malog što valja, ac/dc majica {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 19:29 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Sutra ćemo igrati najvjerojatnije sa najjačim sastavom: Valdes-Adriano-Puyol-Pique-Alves-Xavi-Busquets-Iniesta-Neymar-Messi-Alexis.

Očekujem pobjedu sa najmanje 2 razlike. {#}

14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Sutra ćemo igrati najvjerojatnije sa najjačim sastavom: Valdes-Adriano-Puyol-Pique-Alves-Xavi-Busquets-Iniesta-Neymar-Messi-Alexis.

Očekujem pobjedu sa najmanje 2 razlike. {#}

A ocekivalo se i u proslim okrsajima sa Milanom pa smo znali i izgubit,kao i zadnji put...Milan nije u bajnom stanju,Balotelli ne igra vjerovatno,nesto sam cuo i za El Sharawya al opet su to Talijani i vjerujem da ce se zatvorit i cekat svoje prilike...zadnji put nismo imali lijeka protiv njihove obrane,nadam se da cemo sada razbiti to :)

16 godina
FC Barcelona

meni su te utakmice Barce i Milana stvarno već dosadile, koliko ih je bilo u zadnjih nekoliko sezona {#}

i nekako Barca uvijek loše igra protiv Milana, izuzev onog uzvrata iz prošle sezone sve protiv njih je bilo dosta loše iako se uvijek prije tih utakmica nagađalo ds će Barca lako pobijediti. Nadam se da će sutra napokon odigrati odlično protiv njih i pobijrediti, a to bi sigurno dosta utjecalo na samopouzdanje igrača uoči El Clasica.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Već je uobičajeno da prije svakog El Clasica vidimo "mosaic" ispisan sa preko 90.000 papira koje drže gledatelji na stadionu, svaki put sa drugom porukom. Ovaj put uprava kluba odlučila je mosaic posvetiti Titu Vilanovi. Tako će poruka subotnjeg mosaica biti "Força Tito".

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 1:03 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Messi i Neymar budu raspolozeni,mislim da nema problema u napadu,a sa Puyolom mislim da nece biti problema ni u odbrani {#}

16 godina
protjeran

Ja jednostavno vjerujem u ovu ekipu Barce i nadam se večeras pobjediti. I tako da već večeras osiguramo prolazak.

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

Barcini juniori zgazili Milan 6-2 {#}

17 godina
FC Barcelona

kad je utakmica ljudi i na kojem programu?

16 godina
Abomb kaže...

u 20.45h. Mislim da od naših prenosi samo Arenasport.

16 godina
protjeran
Abomb kaže...

Evo, ako imaš satelit.

B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Možete preko rusa pratit tekmu također.

http://livefootball.ws/5808-champions-league-milan-barcelona.html

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Messi Neymar
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta je sa Puyol-om?

16 godina
QuidZz kaže...

Sta je sa Puyol-om?

ništa, vjerojatno odmara za El Clasico.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
QuidZz kaže...

Sta je sa Puyol-om?

ništa, vjerojatno odmara za El Clasico.

Aa tako, vec sam pomislio da je opet ozljeda.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Već mi se plače..

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

obrana na vrhuncu {#} ( {#} )

14 godina
FC Barcelona

Ovaj Pique stalno igra toplo/hladno. Bolje da je Puyola stavio.

16 godina
neaktivan
Nisu ni dosli na utakmicu.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katastrofa...ma ista igra ko i prosle sezone,15 minuta nisu nista pokazali

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 21:04 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemaju glad za pobijedama ko prije, nemaju motivacije ko prije. To je glavni problem, igraju ko gospoda. Nema ništa bez znoja. A drugi je problem što sam tvrdio cijelu prošlu sezonu, tvrdim to i dalje, BARCELONA IMA SMIJEŠNU OBRANU, koja je možda dosta za la ligu, ali u europi izgledaju smiješno.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messiiiiiiiii,tako je bre,presing i odmah gol :D {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Piqueu nebi dao da igra za Segestu a kamoli za Barcu.

Messi gospodski nas vadi iz govana :D

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
protjeran

Loše. Obrana je stvarno nula.

B-A-R-C-A
14 godina
FC Barcelona

Messi mi nekako previše igra na krilu, bolje igra kao lažna devetka. 

16 godina
FC Barcelona

Mascherano je bezveze pogriješio za gol Milana. Ali osim toga Milan nije ništa napravio i za to se ne brinem sad. Brine me napad, oni meni djeluju kao da su nezainteresirani, nitko ne trči bez lopte. Sad jeli to zbog Clasica u subotu, neznam, ali ne sviđa mi se nikako.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo LINK za drugo poluvrijeme (tko se još nije snašao kako gledati tekmu)

A, A5, B5, C#5, D, D5, Dm, E, E5, F#5, F#m, G#5, G#D5, G5
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja ne znam zašto krivite samo Piquea za gol. Tu je jednako kriv, ako ne i više Mascherano. Onako napucat vlastitog igrača. Očaj.

Obrana nam je loša da su to strahote. Sva sreća pa smo kupili ovo ljeto svjetsku klasu na poziciji CBa.

Svaka čast Rosellu na fantastičnom transfer periodu. Valjda mu savjete daje Zdravko Mamić.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice