- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pravi kapiten, bori se do zadnje. CP
BARÇA: Valdés; Montoya- PUYOL- Bartra- Adriano; Busquets- Xavi- Iniesta; Pedro- Cesc- Neymar
PUYOLLL ♥
Nije toliko ni lose,samo premalo prilika su stvorili...Neymar super,Puyol isto odlicno,ostali manje vise ok...svakako Messija ubaciti sto prije
neznam zasto nepucaju i daju 2 gola sa 20m a onda se zezeaj i sa dodavanjima udi u branku, lagano igraj cijelu utakmicu a ovako lako mozes primiti gol
Eh da su iskoristili one prilike sad ne bi imali samo x,izgleda tako ce i ostati
kao sto sam i rekao
A. Madrid ce veceras da bude prvi na tabli :)
j*biga, Barca uvijek ima problema poslije ovih reprezentativnih utakmica. Još kad ove šanse ne iskoristiš, ne možeš pobijediti. Možda je čak Tata rotirao malo više nego je trebalo jer nije ovo bila nevažna utakmica, ali opet, lako je sad pričati poslije utakmice. Da se iskoristila bar jedna šansa sve bi bilo u redu.
Mislim da Atletico neće još dugo biti u ovakvoj formi, tako je i prošle sezone pratio Barcu pa je odjednom pao. Treba se pripremiti za Milan i Real. Nadam se pobjedama.
ne mogu vjerovat kako su mlohavo igrali, zasto ne pucaju na gol. Svi smo znali da će biti teško kao i svaki put, pa nemogu vjerovat da su s ovakvim pristupom igrali od početka do kraja. Pa barem zadnjih 10 minuta nisu bili u stanju napravit pošteni pritisak. Neznam koliko još puta fabregas treba odigrati na laznoj devetki da uvjeri trenera da TO NE IDE. Nije sad neka katastrofa, ali sam poprilično razočaran, više pristupom i željom pojedinaca.
Citam i vidim da se prulje po Fabregasu. Ako netko naleti na dobar highlights neka okaci vamo.
Najvise sam se izviciro kod situacije kad je Neymar prosao 3-4 igraca i doda Montoyi na bok koji moze birati hoce pucati ubaciti,on prima loptu,brljavi i u*ere cistu priliku...neznam zasto toliko hoce s tom loptom u gol,bezveze...Fabregas danas jako lose,imao je 2-3 dobre prilike i nije iskoristio...znalo se da kad tad mora doc kraj serije pobjeda,ali su ovdje to mogli izbjeci...steta za x,Real nam je sad blizi a Atletico danas vjerovatno ide na 1.mjesto...
Najvise sam se izviciro kod situacije kad je Neymar prosao 3-4 igraca i doda Montoyi na bok koji moze birati hoce pucati ubaciti,on prima loptu,brljavi i u*ere cistu priliku...neznam zasto toliko hoce s tom loptom u gol,bezveze...Fabregas danas jako lose,imao je 2-3 dobre prilike i nije iskoristio...znalo se da kad tad mora doc kraj serije pobjeda,ali su ovdje to mogli izbjeci...steta za x,Real nam je sad blizi a Atletico danas vjerovatno ide na 1.mjesto...
Bile su još barem tri takve situacije. I uvijek se nešto mudruje, pa pukni je brate mili. . .
Citam i vidim da se prulje po Fabregasu. Ako netko naleti na dobar highlights neka okaci vamo.
Fabregas je bio loš, ustvari mogao je riješiti utakmicu. Ali ne krivim njega, problem je što je puno puta dokazano da on na toj poziciji nije pravi. Ne sjećam se kad je tu odigrao neku ekstra utakmicu, prespor je nekako za to. Ja sam se nadao da će večeras Neymar igrati u sredini pošto je to funkconiralo prošlu utakmicu.
Fabregas je bio loš, ustvari mogao je riješiti utakmicu. Ali ne krivim njega, problem je što je puno puta dokazano da on na toj poziciji nije pravi. Ne sjećam se kad je tu odigrao neku ekstra utakmicu, prespor je nekako za to. Ja sam se nadao da će večeras Neymar igrati u sredini pošto je to funkconiralo prošlu utakmicu.
Ma to i najgori nogometni znalac vidi da Fabregas nije za laznu 9tku...gubi sve svoje vrline,svaki put kad je igrao na prirodnoj poziciji asistirao je i igrao odlicno...bezveze ga forsira tamo...mogao je krenut Tello-Neymar-Pedro i to bi 100% bolje izgledalo,a Fabregasa umjesto Xavija ili Inieste...nije sad Fabregas kriv ali da je mogao i morao zabiti je...jos jednom steta za ovaj X ali eto nadam se puno boljoj igri protiv Milana...i da Puyol je zvjerski odigro,nakon 220 dana pauze :))
Pa sta je Neymar trebao uciniti da bi onaj Montoya sutirao? Kao sto sam pre nekoliko dana rekao,ovo je mozda najtezi period u sezoni i nikako nismo smeli ovde ispustiti bodove,Fabregas ocajan,mogao je da resi mec,ali sta je tu je,idemo dalje,ovo treba da se zaboravi i da gledamo prema napred,to jest utakmici protiv Milana.
short summary utakmice: puno zuje, malo meda daju...
samo da ih sad ne sj*be ovaj remi pa lose odigraju protiv milana i reala
Montoya loš skroz.. Cesc je pogriješio u par ključnih trenutaka, Neymar sve bolji i bolji... Puyol, zar se tu treba šta govoriti...
Montoya kao zali se sto igra malo... nezeli potpisati novi ugovor.....nekoliko 1000 postotnih situacija je upropastio
Fabregasa danas nije islo sta ces los dan
Puyol i Bartra nisu imali nekog posla ali su ostalo odlicno odradili
Neymar sto reci za ovog dokotora nogometa (zaksanio na drugu stativu ali sta ces nedide nikoga danas)
Ostali prosjecno nista posebno osim Inieste(par poteza koji su kao melem za oci)
I dalje je Barca na vrhu Atletico Madrid je kiksao
Barca ostaje prva,bravoo :)
Espanyol 1-0 Atletico Madrid
sada El Clasico dosta toga odlucuje :) VISCA BARCA ♥
Hvala Espanyol. Barca jedina bez poraza u Primeri.
nerazumijem zasto nepucaju nemoras imati praznu bramku pred sobom da bi opucao...da vise pucamo sigurno bi davali mnogo lakih golova koji put bi se i posrecilo i nebi se dogadale ovakve utakmice
Ne znam zasto,ali u zadnje vreme mi se cini da Iniesta uopste ne igra dobro,pokusava da posalje neke nemoguce lopte,znamo da je odlican igrac i mozda najbolji vezni,ali stvarno preteruje.
Ne znam zasto,ali u zadnje vreme mi se cini da Iniesta uopste ne igra dobro,pokusava da posalje neke nemoguce lopte,znamo da je odlican igrac i mozda najbolji vezni,ali stvarno preteruje.
Nazalost od pocetka ove sezone igra vrlo lose mozda je jednu dobru tekmu odigral..
Ovi iz UEFA-e nisu normalni. Nakon onako dosuđene utakmice Hoffenheim - Leverkusen, oni za nagradu Felixu Brychu dodjele da sudi Milan - Barcelona !? 
Ovi iz UEFA-e nisu normalni. Nakon onako dosuđene utakmice Hoffenheim - Leverkusen, oni za nagradu Felixu Brychu dodjele da sudi Milan - Barcelona !? 
Možda nam dosudi neki nepostojeći gol. neka