FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.044.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zna li itko kada Puyol pocinje igrat?

BARCA - MES QUE UN CLUB
16 godina
FC Barcelona

Pa Bartra je imao 2 greške, ali je puno situacija i spasio, i to direktno kad bi Pique ispao kao dijete. Npr. ona situacija kad je igrač Almerie onim lažnjakom tako jednostavno riješio Piquea pa je Bartra ušao u udarac u zadnjem trenutku. Nekoliko puta u skoku je reagirao odlično ispred njihovih igrača. U svakom slučaju u usporedbi s Piqueom je bio odličan i sigurno zaslužuje više šansi nego što ih trenutno dobiva. Ja bi Piquea poslao na klupu mjesec dana pa nek se zamisli, je*o ga Twitter {#}

@i7 extreme - Puyol se vraća sad poslije ove reprezentativne pauze vjerojatno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 14:18 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Pa Bartra je imao 2 greške, ali je puno situacija i spasio, i to direktno kad bi Pique ispao kao dijete. Npr. ona situacija kad je igrač Almerie onim lažnjakom tako jednostavno riješio Piquea pa je Bartra ušao u udarac u zadnjem trenutku. Nekoliko puta u skoku je reagirao odlično ispred njihovih igrača. U svakom slučaju u usporedbi s Piqueom je bio odličan i sigurno zaslužuje više šansi nego što ih trenutno dobiva. Ja bi Piquea poslao na klupu mjesec dana pa nek se zamisli, je*o ga Twitter {#}

baš taj prijmer sam htio navesti, u toj akciji je Bartra nešto muljao s loptom, izgubio loptu, onda je ovaj vozao Piquea i na kraju je to Bartra uspio spasiti. Da je bio neki bolji igrač, vjerojatno bi to bio gol, a Bartra bi bio glavni krivac... ugl. on meni djeluje nesigurno i to je to. Djelovao je i Masche nesigurno, pa je u zadnje vrijeme VRH, nemam ništa protiv da tako bude i sa Bartrom.

16 godina
FC Barcelona

sve stoji, samo ja sam više gledao njegove stoperske reakcije nego neke greške u dodavanjima. Naravno, stoji da ih je napravio i to nije dobro, ali vjerujem da će s iskustvom to riješiti. Prošle sezone nije ni igrao praktički ništa i sad je gurnut u vatru u ne tako nebitnoj utakmici. Ali u skoku i po nekim reakcijama kad je spašavao je bio jako dobar. Gledam sad i ocjene na nekim stranicama i većinom su mu dali odličnu ocjenu.

Meni je Pique puno veći problem. On je proječan kad se ne branimo presingom. Pod Pepom je u sezoni 2010./2011. bio jedan od najboljih stopera na svijetu. Ako Tata ne vrati taj presing, ja sumnjam da će on još dugo biti u Barceloni jer ovako na širokom prostoru je loš, vjerojatno ga se zato i SAF riješio iz Uniteda. Najgore je što se sad ne zna kako se želimo braniti. Tata je govorio da će vratiti presing, a sve je isto kao prošle sezone. Teško da će se tu išta popraviti ako se to ne vrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 14:34 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Nidzo95 kaže...

Ako je tačno,RESPECT !  

Zašto respect? Molim te reci zašto? Porez nije plaćen i to nikako nije respect, u zadnje vrijeme stalno viđam ove nogometne vijesti i svako malo netko piše RESPECT, nije sve za respektirat, nešto treba i kudit...

Ne kazem Respect zbog toga sto nije placen porez,vec zbog Leovog oca,ne bi bas svako tako reagovao da je na njegovom mestu. {#}

16 godina
Nidzo95 kaže...
sirka666 kaže...
Nidzo95 kaže...

Ako je tačno,RESPECT !  

Zašto respect? Molim te reci zašto? Porez nije plaćen i to nikako nije respect, u zadnje vrijeme stalno viđam ove nogometne vijesti i svako malo netko piše RESPECT, nije sve za respektirat, nešto treba i kudit...

Ne kazem Respect zbog toga sto nije placen porez,vec zbog Leovog oca,ne bi bas svako tako reagovao da je na njegovom mestu. {#}

njegov otac je lako moguće i kriv. Ako je to bilo 2007. i 2009. godine, nekako sumnjam da je Messi sa svojih 20-ak godina vodio brigu o porezu.

12 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...
sirka666 kaže...
Nidzo95 kaže...

Ako je tačno,RESPECT !  

Hahahahah nisi normalan.

Breivik priznao da je ubio 77 ljudi. Veliki RESPECT za njega, to ne bi svatko priznao.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Andres Iniesta na Twitteru: "Ove sedmice imam iznenađenje za sve vas!
sve ću vam reći nakon utakmice protiv Celtica!"

Ja mislim da je ovo napisao zbog toga što će produžiti ugovor,šta mislite vi,zašto je ovo napisao ?{#} 

13 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

Španski mediji pišu da je Jorge Messi,Leov otac,na sebe preuzeo krivicu kada je u pitanju optužba za utaju poreza u periodu između 2007. i 2009. godine.Ukoliko tužilaštvo dokaže krivicu,Jorge bi mogao dobiti godinu dana zatvora.

Ako je tačno,RESPECT !  

ti si puko,kakav respect za kriminalca?daj covjece puka si

18 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Nidzo95 kaže...
sirka666 kaže...
Nidzo95 kaže...

Ako je tačno,RESPECT !  

njegov otac je lako moguće i kriv. Ako je to bilo 2007. i 2009. godine, nekako sumnjam da je Messi sa svojih 20-ak godina vodio brigu o porezu.

Brižan je s 20 godina mogao završiti srednju ekonomsku i lijepo rješavati ekonomski faks. Čak i da ima inteligenciju kamena punoljetan je i treba paziti koji vrag potpisuje ili kome prepušta svoje poslove.

P.S. Nemojte početi prodavati one fore da je vrhunski sportaš  i bla bla nema vremena ili posvetio se sportu. Ima onih koji imaju i karijeru i školu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 4:07 (Paolo2612).
16 godina
FC Barcelona

naravno da je odgovoran, svakako je u tom smislu kriv i to ne poričem. S onim postom gore sam se možda krivo izrazio jer nisam ni mislio skidati s njega odgovornost nego sam ciljao na to tko je to utajio s namjerom, jer osobno ne vjerujem da je on to vodio u tim godinama. Puno poznatih osoba i sportaša tako "nastrada" kad prepuštaju tko zna kome da im se brine oko toga.

ali odgovornost je u svakom slučaju na njemu, bilo da je baš on utajio s namjerom ili netko kome je prepustio brigu oko toga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 4:48 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Xavi je protiv Almerie odigrao 450. ligašku utakmicu u dresu Barce. Debitirao je još davne 1998. godine, a u tom perodu Barca je zabilježila 282 pobjede, 98 remija i 70 poraza.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Službeno: Barcelona će utakmicu protiv Celtica igrati u trećoj garnituri dresova za ovu sezonu. 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

nadamse da Fabregas nece sutra igrati laznu devtku nego da ce to biti alexis koji je to igrao u udinezeu

Postavljam glupa pitanja
16 godina
Fabregas4 kaže...

nadamse da Fabregas nece sutra igrati laznu devtku nego da ce to biti alexis koji je to igrao u udinezeu

da, to mi nikad nije bilo jasno. Ne samo da je igrao u Udineseu nego još uvijek igra tu poziciju u svojoj reprezentaciji. On do dolaska u Barcu uopće nije ni igrao krilo u niti jednoj ekipi, zbog toga se još dobro i snalazi u Barci kako je moglo biti. U reprezentaciji rastura na toj poziciji lažne devetke, vidi se da mu puno bolje to leži nego pozicija na krilu i zato mi nije jasno zašto njega ne stavi tamo kad se ozljedi Messi, nego stavi Cesca baš svaki put. Nažalost mislim da će Tata opet staviti Cesca na tu poziciju i sutra, s obzirom da je to napravio sad protiv Almerie kad je Messi izašao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 15:03 (antimadridista).
13 godina
protjeran
Fabregas4 kaže...

njeznam kako tok igraća još nismo prodlai,on je loš

16 godina
protjeran
windforce kaže...
Fabregas4 kaže...

njeznam kako tok igraća još nismo prodlai,on je loš

Nama je dobar. Dečko je veliki radnik i to se treba cijeniti.

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

jedna lijepa vijest u vezi onih najmlađih. U finalu Canillas kupa, Barçina ekipa Benjamín A s čak 7:0 pobijedila je vršnjake Real Madrida. Lijepa budućnost je pred njima {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 17:45 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Članovi žele smijeniti Sandra Rosella. 

Ne znam koliko je ovo pametno  u ovom trenutku {#} 

16 godina
FC Barcelona

Tata Martino i Cesc održali su kratku press konferenciju po dolasku u Glasgow.

Tata:
"Messi je najbolji igrač na svijetu i nije ga lako zamijeniti, ali imamo sjajnu momčad i to nam ne može biti opravdanje".
"Song bi mogao igrati zajedno sa Busquetsom? on bi mogao biti opcija za centralnog veznjaka ubuduće, ali nećemo mijenati koncept naše igre."
"Ne isključujem mogućnost da bi Neymar ili Alexis mogli igrati na poziciji lažne devetke ubuduće, moramo gledati koje je najbolje rješenje za pojedinu utakmicu."
"Sergi Gomez i Patric? Trenutno imamo problema sa ozljedama u obrani, a Adriano ima lagano istegnuće pa su njih dvojica za svaki slučaj došli s nama u Glasgow".

Cesc:
"Samo kad pogledaš njihove navijače, znaš da će biti teško na Celtic Parku. Tako je bilo prošle godine, također i kad sam s Arsenalom gostovao ovdje".
"Messi je najbolji igrač na svijetu, može riješiti svaku utakmicu u bilo kojem trenuitku, ali imamo i drugih sjajnih igrača. Svatko od nas mora dati sve od sebe."
"Neymar je zvijezda u usponu. Može postati jedan od najboljih za nekoliko godina, sve je u njegovim rukama. Mislim da je spreman za ovakve utakmice, psihički je vrlo jak i pritisak sa strane ne utječe na njega, Ima jasnu viziju što treba napraviti u pojedinom trenutku".
"Najbolje se osjećam na poziciji centralnog veznjaka, oduvijek igram na toj poziciji. Ali mogu odigrati i na poziciji lažne devetke ako trener to zahtjeva od mene".
"Neil Lennon je kao Škotska verzija Chola Simeonea, on je sjajan motivator."

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 22:17 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Messi daje intervju Agueru! {#}

Link

To bi bilo dobro pojačanje, ali imamo previše napadača.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
protjeran

Uvijek je bilo teško igrati protiv Celtica, puno su jači u skoku i opasni iz prekida. Nadam se večeras drugačijoj igri protiv njih nego što je to bilo prijašnji godina.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messiii ! ♥

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mlađi uzrasti Barce (U19) je dobio Celtic u gostima 2-1...2 gola je postigao Sanabria

16 godina
FC Barcelona
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Bartra Pique Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Cesc Neymar #fcblive
12 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Bartra Pique Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Cesc Neymar #fcblive

znao sam da ce cesc igrati laznu devetku
Sada cemo vidjeti jeli mozemo protiv fizicki jakih ekipa koje se zatvore sa svim igracima 

Postavljam glupa pitanja
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi najrađe probao ovakav sastav. Ako će Pedro biti loš onda njega van, Alexisa desno, Neymara u sredinu i Tella lijevo. Treba ih probat probiti odma po bokovima, pa onda poslje uvest Xavija da malo smiri tempo i laganini razigrava ekipu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 20:00 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gdje cete gledat tekmu? Ja obicno gledam na  http://livefootball.ws/ al sad mi za svaki stream kaže offline (za utakmice koje su u tom trenutku trajale), pa me zanima dal ima netko još koju stranicu sa sopcast channelima gdje ce bit prijenos, ili možda neko kvalitetno alternativno riješenje.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima neki HD kanal? Moze bit i Ruski komentator samo da je slika vrh! :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice