B-A-R-C-A
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
B-A-R-C-A
Zahtijevam od TEBE javnu ispriku ovdje i sada u svezi tvog posta jer sam ja za tebe netko koga bi u četri oka oslovio sa gospodine najmanje, inače te prijavljujem i tražim baniranje na najmanje tjedan dana!!!!
Šteta što si na forumu...
Žao mi je Messija, ali i Neymara, nije mi baš jasno na što cilja Martino ali vidjet ćemo. :)
Zahtijevam od TEBE javnu ispriku ovdje i sada u svezi tvog posta jer sam ja za tebe netko koga bi u četri oka oslovio sa gospodine najmanje, inače te prijavljujem i tražim baniranje na najmanje tjedan dana!!!!
Šteta što si na forumu...
Žao mi je Messija, ali i Neymara, nije mi baš jasno na što cilja Martino ali vidjet ćemo. :)
Vidi, gledaj to ovako, slobode govora i pisanja su Ustavom zagarantirana prava skorom svima, a ja ne uočavam niti ijedan promil razloga da ja ne participiram na ovom forumu na ovoj temi!!!!
I uz osnovnu razliku između mene per se, i tvojeg kolege sumnjivog nivoa kulture, ja komentiram ili se bar potrudim komentirati sa argumentima i razlogom, bez vrijeđanja bilo koga, po bilo kojem osnovu, opet kažem, za razliku od tvog kolege a i tebe napose!!!!
ATJ Lučko
Vidi, gledaj to ovako, slobode govora i pisanja su Ustavom zagarantirana prava skorom svima, a ja ne uočavam niti ijedan promil razloga da ja ne participiram na ovom forumu na ovoj temi!!!!
I uz osnovnu razliku između mene per se, i tvojeg kolege sumnjivog nivoa kulture, ja komentiram ili se bar potrudim komentirati sa argumentima i razlogom, bez vrijeđanja bilo koga, po bilo kojem osnovu, opet kažem, za razliku od tvog kolege a i tebe napose!!!!
Ma nebitan si čovječe...
Što se tiče utakmice danas, nisam gledao drugo poluvrijeme (gledam Rijeka-Hajduk), jel to izgledalo ikako bez Messija?
Dosta offtopica, ja znam samo da sam stavio običnu anketu i dođe mi neki uvaženi gospodin i ruga se, a anketa skroz smislena. Trebao sam ignorirati, ali baš zato šta je ovo jbni forum napisat ću bilo šta...
Messi could have a small muscle tear. He would anyhow miss next two games (Celtic - Valladolid) and be back after international break.
ako je ozljeda već morala doći, onda dobro da je došla sad. Propušta samo 2 utakmice i odmarati će onaj tjedan kad su reprezentativne utakmice. Samo se nadam da će se konačno zauvijek riješiti te ozljede....
Messi could have a small muscle tear. He would anyhow miss next two games (Celtic - Valladolid) and be back after international break.
ako je ozljeda već morala doći, onda dobro da je došla sad. Propušta samo 2 utakmice i odmarati će onaj tjedan kad su reprezentativne utakmice. Samo se nadam da će se konačno zauvijek riješiti te ozljede....
Jos ovo nije 100% tacno,kad su ga prikazivali na klupi bio je raspolozen,mislim da ce propustiti samo sledecu utakmicu i to da se povreda ne bi pogrosala,to je moje misljenje ,cekamo sutra zvanicnu potvrdu.
Prema navodima radija Katalonije, Messi je out 3 tjedna!
Čeka se sutrašnji pregled.
Džaba svi ti silni milioni kada oni igraju kao TETKICE.
Atletico je strašna ekipa.
Edit: Nekako je već hladno u Madridu. / -5 /
Bome Atletico odnese pobjedu.
+5 u odnosu na Real, ali on nije najbolji rival, Atletico je.
Ovaj Atletico će biti ravnopravan konkurent do kraja lige, siguran sam. Imaju strašnu ekipu i odličnu klupu, teško će kiksati na manjim utakmicama. A večeras kao i protiv nas u superkupu su pokazali da mogu biti ravnopravni, ako ne i bolji i u međusobnim utakmicama
brrrr
i ja sam navijač barce,ali nemoraš se ponašati kao dijete
GROW UP
Ovaj Atletico će biti ravnopravan konkurent do kraja lige, siguran sam. Imaju strašnu ekipu i odličnu klupu, teško će kiksati na manjim utakmicama. A večeras kao i protiv nas u superkupu su pokazali da mogu biti ravnopravni, ako ne i bolji i u međusobnim utakmicama
stvarno su strašni,el igraju oni LP?
brrrr
GROW UP
Da si navijač Barce ovo ti nebi smetalo. Zato shušš
kako nebi smetalo?ti si smiješan.Moj stari realovac,najbolji frend realova ja barcelonaš svi međusobno RESPECT jer se ponašamo odgovorno,ne kao ti ljepiti bzv slike
stvarno su strašni,el igraju oni LP?
Da u grupi su s Portom, Zenitom i Austrijom Bec. Dobili su prvu tekmu 3-0 Zenita ako se ne varam.
+5 u odnosu na Real, ali on nije najbolji rival, Atletico je.
daleko je sezona od kraja, nesmijemo se opustiti - ja vjerujem na kraju Barca n1 , a Real ce izvuci n2
brrrr
GROW UP
lol sta je tolko strasno u toj slici??
malo šale ne škodi..
a i stvarno je taj real smijesan u zadnje vrijeme, covjece tolke pare na igrace, a kad ih vidis skupa na terenu neznas dal bi se smijao il plakao...
najveci problem reala je u tome sto precesto kupuju nove igrace, pa nemogu se ni uigrati vec dva-tri odu/dodu
kako nebi smetalo?ti si smiješan.Moj stari realovac,najbolji frend realova ja barcelonaš svi međusobno RESPECT jer se ponašamo odgovorno,ne kao ti ljepiti bzv slike
Ti nisi nikakav navijač. Čim te je bezvezna slika tako napalila.
Ti nisi nikakav navijač. Čim te je bezvezna slika tako napalila.
Sry ali cilj navijanja nije mržnja prema drugim klubovima i vrijeđanje drugih klubova.Cilj navijanja je voljeti svoju momčad i u dobru i u zlu, i kad gube i kad pobjeđuju.Zato ne moraš odma počinjati s nekim dječjim forama.Pa ja imam 15 godina i shvaćam da bi to napisalo jedino dijete koje nema blage veze o nogometu.Bez uvrede, ali to tako izgleda.
Španski mediji pišu da je Jorge Messi,Leov otac,na sebe preuzeo krivicu kada je u pitanju optužba za utaju poreza u periodu između 2007. i 2009. godine.Ukoliko tužilaštvo dokaže krivicu,Jorge bi mogao dobiti godinu dana zatvora.
Ako je tačno,RESPECT !
Ako je tačno,RESPECT !
Zašto respect? Molim te reci zašto? Porez nije plaćen i to nikako nije respect, u zadnje vrijeme stalno viđam ove nogometne vijesti i svako malo netko piše RESPECT, nije sve za respektirat, nešto treba i kudit...
Ne znam zašto ste se uzbudili s tim minus forama, svaki navijač Reala koji je gledao utakmice ove sezone će reći da je ovo očekivano i da Real nema šanse za prvo mjesto.
A da se malo smirite, i ne znam kakve slobode zajamčene Ustavom spominjete i zašto odmah zauzimate takav obrambeni stav kao da me je uopće briga . Samo sam napisao da ste na forumu i da bih Vas još ovdje trebao persirati? Ali evo uredu. Također ne znam kojeg ''kolegu'' spominjete...
Šteta za RM, nisam bio siguran za koga točno navijam dok sam gledao utakmicu.
Benzema mi je sada definitivno najdraži igrač Reala iz Madrida.
A Messijeva ozljeda, ovo je sada na drugoj nozi?
brrrr
Tebi to možda je smiješno i fora, ali kad ti netko kaže da je djetinjasto i glupo (što i jest), zašto on ne bi bio pravi navijač?
Takvim slikama i postovima se samo potvrđuje stereotip.
Sjećam se da je nakon nekog poraza Barce brdo tipova iz Realove teme došlo slavodobitno likovati. I digla se čitava rasprava kako su oni ovo i ono i da oni nisu pravi navijači jer koliko navijaju za Real, toliko više mrze Barcelonu. E pa ovakvim postovima im baš pokazujemo da nemamo dvostruke standarde. 
Potvrdjena Messijeva povreda! S travnjaka ce izbivati 2-3 sedmice. Steta,ali sta je tu je :) 
@antimadridista ja neznam kako se tebi Bartra svidio u jučerašnjoj utakmici, al mali je bio žešća taraba skupa sa Piqueom. Da su njihovi napadači bili malo koncentriraniji Bartra bi bio direktan krivac za primljena 2 gola. Nikakvu sigurnost mi on ne uljeva, a nije igrao još protiv nekih top močadi. Jedva čekam povratak Puyola da vidim kako će to izgledati.