FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.044.358
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

jednostavno slika govori tisuću riječi. Tolika razlika u penalima nije normalna, ne samo u odnosu Reala na Barcelonu, nego prema čitavoj ligi, ali neka. Kad smo o tome pričali prije 2 sezone, pa čak donekle i prošle sezone, onda smo eto mi ludi. I počne se automatski prebacivati priča u stilu "a što je bilo 2009. sa Ovrebrom" i slično. I koliko vidim sad se priča o tome kako je isti ovaj sudac "pokrao" Sevillu na Nou Campu nedavno. Istina je da je poništen gol Sevilli, ali na toj utakmici oni su morali ostati sa 10 igrača u prvom poluvremenu pa im je taj sudac progledao kroz prste. I onda takvu stvar izjednačavati sa ovime što se dogodilo nekidan, to je smiješno. Iz nekog razloga svi pričaju kao da je na utakmici Elche- Real bio sumnjiv samo penal koji je dosuđen u zadnjoj minuti, a ne i dosta drugih stvari poput crvenog kartona Ramosu i nepostojeći prekršaj za prvi gol.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 20:36 (antimadridista).
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
monkey2 kaže...

Ne ide to tako u nogometu, jesu li onda trebali izbaciti Barcelonu 2009. iz LP. Je li Realova krivica što je sudac krivo dosudio? Nije? Pa trebaju li oni onda ispaštati? Uostalom, kako ti možeš garantirati da Real već u sljedećoj akciji ne bi zabio pobjednički pogodak? Ili da ga Elche ne bi zabio?

Uvijek se vraćate na tu 2009. Jedna greška i to je sve što znate. 

Kada vama sudije donose prvenstva, onda ništa ne komentirate.

Znam da ne ide al bilo bi dobro da ide, mislim da bi real imao pun manje bodova i bio negdje u sredini tablice.

A penala sto ste dobili, joooj.

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona
19 igrača pozvanih za Almeriu:

Valdes, Pinto, Alves, Montoya, Pique, Bartra, Adriano, Busquets, Song. Xavi, Dos Santos, Cesc, Sergi Roberto, Iniesta, Pedro, Alexis, Messi, Neymar, Tello.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

Raul: 741 games
     323 goals

Messi: 387 games
       323 goals {#}   Grande LEO ! : 

messi je messi,ali bzv ti je usporedba ako misliš Raula pokazati kao malog igrača,a i u ono vrijeme se nije davalo toliko golovo jer je više momčadi bilo podjednako

16 godina
windforce kaže...

messi je messi,ali bzv ti je usporedba ako misliš Raula pokazati kao malog igrača,a i u ono vrijeme se nije davalo toliko golovo jer je više momčadi bilo podjednako

ma da, sigurno mu je to bila namjera lol. Raula se ne može prikazati kao malog igrača kad su mu brojke vrhunske i svi znaju da je bio igračina. S ovime je vjerojatno pokušao prikazati kakve su Messijeve brojke kad svi znamo kako se Raula pamti kao rođenog golgetera. S tom usporedbom se vidi kakva je tek Messi igračina.

s ovime da se prije nije zabijalo toliko golova se nebi složio. Zabijalo se, samo nije bilo pojedinaca koji su bili baš toliko strašno dominantni. Recimo danas da izuzmeš brojke Messija i Ronalda, koji igrač osim njih dvojice zabija bar upola golova koliko ih zabijaju oni? osim njih dvojice mislim da trenutno na svijetu nema igrača koji može zabiti preko 30 golova po sezoni. Isto tako je bilo i prije 7-8 godina, samo tada nije bilo toliko dominantnih igrača kakvi su danas ova dvojica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 3:33 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Bartra Adriano - Cesc Busquets Iniesta - Alexis Messi Pedro #fcblive
16 godina

ufff, predviđam rat u svlačionici i borbu za ostanak. Kako me strašno pogodila ova infromacija {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ufff, predviđam rat u svlačionici i borbu za ostanak. Kako me strašno pogodila ova infromacija {#}

Koji provokatorski odgovor, a ja apsolutno ništa nisam insinuirao.

16 godina
Zeromaxy21 kaže...
antimadridista kaže...

provokatorski odgovor? {#}

pa neznam što tu tebe uopće ima provocirati, niti se radi o klubu kojeg simpatiziraš niti sam uopće napisao bilo što provokatorski.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...
antimadridista kaže...

provokatorski odgovor? {#}

pa neznam što tu tebe uopće ima provocirati, niti se radi o klubu kojeg simpatiziraš niti sam uopće napisao bilo što provokatorski.

Ne nego da je netko drugi podjelio ovu informaciju, npr. ne-simpatizer-RMa onda bi odgovorio nešto tipa šteta, brani dobro ove sezone i volio bi da ostane ka šta pišete već 50ak strana otkad je najavio odlazak.

Ali samo ti nastavi biti djetinjast.

16 godina
Zeromaxy21 kaže...

Ne nego da je netko drugi podjelio ovu informaciju, npr. ne-simpatizer-RMa onda bi odgovorio nešto tipa šteta, brani dobro ove sezone i volio bi da ostane ka šta pišete već 50ak strana otkad je najavio odlazak.

Ali samo ti nastavi biti djetinjast.

znači dođeš u ovu temu kao navijač Reala stavljati ovako glupe "vijesti" sa kao nekim tužnim smajlićem i sarkazmom i onda sam ja "provokator i djetinjast" {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 17:51 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Je*em ti i ozljede i sve! 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 18:28 (KiX777).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

valjda  nije nista ozbiljno, ali isto se nadam da ovo nije opet bio nacin da se odmori messi, tj. da ga vadi bezveze samo da se odmori do utorka. 
I ako vec ga mjenja zasto ubacuje xavija, sta ce 4 vezna, jos xavi igra svaku utakmicu, prije bih njega cuvo za utorak 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
16 godina
protjeran
Mislim da je osjetio neku bol u nozi, bolje je da su ga izvadili.
B-A-R-C-A
16 godina
d3stroy3r_cro kaže...

valjda  nije nista ozbiljno, ali isto se nadam da ovo nije opet bio nacin da se odmori messi, tj. da ga vadi bezveze samo da se odmori do utorka. 
I ako vec ga mjenja zasto ubacuje xavija, sta ce 4 vezna, jos xavi igra svaku utakmicu, prije bih njega cuvo za utorak 

nije odmor, Messi je signalizirao ozljedu i morao je izaći. Ubacio je Xavija umjesto Messija, ali Cesc je prešao na Messijevu poziciju.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

E jbm mu povrede vise,taman sam se ponadao da je sa tim zavrsio i sad opet,nadam se da nije nista ozbiljno ,AJMO MESSI ! {#}

14 godina
FC Barcelona

Prema navodima Munda Deportiva, Leo je osjetio bol u bedrenom mišiću na lijevoj nozi, te je izvađen zbog opreza, da se ne riskira ozbiljnija ozljeda.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
protjeran
Kako nam gol visi u zraku. Treba malo vise u obrani igraca biti.
B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

Pique je smiješan, neznam stvarno koji mu je vrag. Po trenutnom stanju Bartra je izmislio nogomet za njega, o Mascheranu da ne govorim.
Treba ubaciti Neymara u drugom poluvremenu, moraju tražiti još jedan gol jer bi ga lako mogli primiti, presinga opet nema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 18:50 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

na zimskom roku barem 2 igraca...
David Luiz ili Mangala
Oscar Cardozo 2m jak lijevak skok glavom da ne pricam...bio bi pravo osvjezenje
Jedan od najzapostvljenijih igarca na svijetu,svake godine barem 35 komada zabije 

Postavljam glupa pitanja
16 godina
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 18:59 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo se trazii :D 2-0 Bravoo {#}

16 godina
FC Barcelona

Svaka čast Bartri, pun je samopouzdanja i igra odlično.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav ishod priželjkujete večeras?

7 Pobjeda Atletica
4 Remi
3 Pobjeda Reala
1911 & 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

0-2,nije lose,Tata je usao u istoriju Barce,prvi trener koji je u prvih 7 kola imao isto toliko pobeda,Visca Barca ♥

15 godina
N3N0 kaže...

Kakav ishod priželjkujete večeras?

Što se tiče ankete, hahahahahaha, na forumu temi o FC Barcelona, i još jednom hahahahahaha, bravo!!!! 

A što se tiče vaše današnje pobjede, makar je Messi rano izašao van, ovo su za barcu Veeeeliki bodovi, ne prejaka utakmica uopće a bodovi na kontu, i da, još i CS!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
FC Barcelona

pobjeda još draža kad vidim da iz susjedne teme od bjesnoće dolazi "TD bojna" u našu temu i lupaju TD na svaki post {#}

Messiju navodno ista ozljeda kao prije, nadam se da nije ozbiljno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 20:04 (antimadridista).
16 godina
neaktivan

Pametni stvorovi ne shvacaju da je normalno da se zanimamo za ishod utakmice glavnih konkurenata. Statisticki nam samo pobjeda Atletica NE odgovara, kod drugih ishoda imamo (napokon) prednost od +2.

E: to da sam stavio samo prve dvije opcije, a sad mi je žao što nisam, bi bilo iz ruganja i provokacije, ovako nevidim na kakvim si drogama.

1911 & 1899
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 20:36 (N3N0).
15 godina
N3N0 kaže...

Maloumni stvorovi ne shvacaju da je normalno da se zanimamo za ishod utakmice glavnih konkurenata. Statisticki nam samo pobjeda Atletica NE odgovara, kod drugih ishoda imamo (napokon) prednost od +2.

E: to da sam stavio samo prve dvije opcije, a sad mi je žao što nisam, bi bilo iz ruganja i provokacije, ovako nevidim na kakvim si drogama.

Zahtijevam od TEBE javnu ispriku ovdje i sada u svezi tvog posta jer sam ja za tebe netko koga bi u četri oka oslovio sa gospodine najmanje, inače te prijavljujem i tražim baniranje na najmanje tjedan dana!!!! 

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice