FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.372
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
iMoljac kaže...
mrzech kaže...

Barcelona plan to offer Messi (2016 contract) a renewal. It would be 6th renewal since 2005. The club want him to stay until he retires.

valjda su se prepali da se Messi ne pretvori u razmazenu placivaginu poput nekih :)

Ili se je Messi pretvorio u razmazenu placivaginu :)

nisam baš vidio da Messi plače po novinama.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
iMoljac kaže...
mrzech kaže...

Barcelona plan to offer Messi (2016 contract) a renewal. It would be 6th renewal since 2005. The club want him to stay until he retires.

valjda su se prepali da se Messi ne pretvori u razmazenu placivaginu poput nekih :)

nisam baš vidio da Messi plače po novinama.

onda moras bolje gledati ;)

16 godina
iMoljac kaže...

ne bih rekao... jos se uvijek veseli kad zabije gol, ne cmizdri, ne ponasa se razmazeno, nikome ne ide na zivce, ne pazi na frizuru, nokte, ne kvarca se, nema pristeve od nerviranja i nezrelosti... sve u svemu, ne ponasa se kao razmazeni bogati tinejdzer kojem je tatica rekao da tjedan dana nece smjeti voziti svoj novi BMW koji je dobio za 17. rodjendan ;)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...
iMoljac kaže...

ne bih rekao... jos se uvijek veseli kad zabije gol, ne cmizdri, ne ponasa se razmazeno, nikome ne ide na zivce, ne pazi na frizuru, nokte, ne kvarca se, nema pristeve od nerviranja i nezrelosti... sve u svemu, ne ponasa se kao razmazeni bogati tinejdzer kojem je tatica rekao da tjedan dana nece smjeti voziti svoj novi BMW koji je dobio za 17. rodjendan ;)

Ronaldo trenutno ima nekih problema, Messi ih je sigurno isto imao, ali njega novinari ne napadaju toliko.Isto je bilo poslje classica kad su pisali da je Ronaldo odbio Messiu pružiti ruku, a znamo da nije bilo tako.

I kaj onda ak pazi na nokte i frizuru, to govori da čovjeku ima neku higijenu.Čim stavi gela na kosu on je razmažena peder*ina, ali niste vi krivi nego novinari koji su stvorili takvu sliku o njemu.

15 godina
iMoljac kaže...

Ronaldo trenutno ima nekih problema, Messi ih je sigurno isto imao, ali njega novinari ne napadaju toliko.Isto je bilo poslje classica kad su pisali da je Ronaldo odbio Messiu pružiti ruku, a znamo da nije bilo tako.

I kaj onda ak pazi na nokte i frizuru, to govori da čovjeku ima neku higijenu.Čim stavi gela na kosu on je razmažena peder*ina, ali niste vi krivi nego novinari koji su stvorili takvu sliku o njemu.

daj ne piz*i. Nije Ronalda novinar pitao o trenutnom stanju u klubu nego je on sam rekao da nije zadovoljan. Ispao je pi*kica jer bezveze unosi nervozu u klub sa svojim djetinjastim ponašanjem. Ako već ideš govoriti o nekim problemima onda i iznesi u čemu je probelm, a ne se ponašati kao dijete koje želi da je uvijek u centru pažnje. Smiješno mi je kako uvijek govorite da novinari stvaraju takvu sliku o Ronaldu, a kao inače se on ponaša normalno. Ok, ja znam da nekad novinari i izmišljaju neke stvari o njemu, ali svatko je mogao bar jednom vidjeti da je on bahat i egocentričan lik. Ali ne, novinari su sve izmislili i glavni cilj svih svjetskih novinara je pljuvati po jadničku Ronaldu i sve stvari o njemu su izmišljene, ona kad je rekao da je on prvi,drugi i treći najbolji na svijetu, pa onda da su svi ljubomorni na njega jer je najljepši, najzgodniji, najbogatiji itd itd da dalje ne nabrajam...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 18:14 (antimadridista).
16 godina
iMoljac kaže...

zanimljivo je kako zlocesti novinari ne izmisljaju price o Messiju i nekim drugim igracima, nego samo o finim deckima, Kristini, Balotelliju i takvima... nemoj biti naivan.

decec je razmazen do boli i koliko god da bi Realu nedostajali njegovi golovi, mislim da bi vecina navijaca Reala (iznad 12 godina) bila sretna da tip ode. dobro bi zaradili na njemu i nastao bi mir u svlacionici... jos da ode i Mourinho i ja bih stekao izgubljeno postovanje prema Barçinom najvecem suparniku.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
iMoljac kaže...

daj ne piz*i. Nije Ronalda novinar pitao o trenutnom stanju u klubu nego je on sam rekao da nije zadovoljan. Ispao je pi*kica jer bezveze unosi nervozu u klub sa svojim djetinjastim ponašanjem. Ako već ideš govoriti o nekim problemima onda i iznesi u čemu je probelm, a ne se ponašati kao dijete koje želi da je uvijek u centru pažnje. Smiješno mi je kako uvijek govorite da novinari stvaraju takvu sliku o Ronaldu, a kao inače se on ponaša normalno. Ok, ja znam da nekad novinari i izmišljaju neke stvari o njemu, ali svatko je mogao bar jednom vidjeti da je on bahat i egocentričan lik. Ali ne, novinari su sve izmislili i glavni cilj svih svjetskih novinara je pljuvati po jadničku Ronaldu i sve stvari o njemu su izmišljene, ona kad je rekao da je on prvi,drugi i treći najbolji na svijetu, pa onda da su svi ljubomorni na njega jer je najljepši, najzogniji, najbogatiji itd itd...

Je, novinar ga je pitao dal je nezadovoljan jer nije proslavio gol.I nisu ga uopće trebali pitati jer svaki normalan čovjek može zakjučiti da onaj koji ne slavi golove i nije najsretniji.A ne govori o tome možda zato što je stvar delikatna i očekuje da će se riješiti u klubu, zašto bi u javnost iznosio detalje, pa ni ja nebi da me stalno tako popljuju. 

15 godina
iMoljac kaže...
antimadridista kaže...
iMoljac kaže...

daj ne piz*i. Nije Ronalda novinar pitao o trenutnom stanju u klubu nego je on sam rekao da nije zadovoljan. Ispao je pi*kica jer bezveze unosi nervozu u klub sa svojim djetinjastim ponašanjem. Ako već ideš govoriti o nekim problemima onda i iznesi u čemu je probelm, a ne se ponašati kao dijete koje želi da je uvijek u centru pažnje. Smiješno mi je kako uvijek govorite da novinari stvaraju takvu sliku o Ronaldu, a kao inače se on ponaša normalno. Ok, ja znam da nekad novinari i izmišljaju neke stvari o njemu, ali svatko je mogao bar jednom vidjeti da je on bahat i egocentričan lik. Ali ne, novinari su sve izmislili i glavni cilj svih svjetskih novinara je pljuvati po jadničku Ronaldu i sve stvari o njemu su izmišljene, ona kad je rekao da je on prvi,drugi i treći najbolji na svijetu, pa onda da su svi ljubomorni na njega jer je najljepši, najzogniji, najbogatiji itd itd...

Je, novinar ga je pitao dal je nezadovoljan jer nije proslavio gol.I nisu ga uopće trebali pitati jer svaki normalan čovjek može zakjučiti da onaj koji ne slavi golove i nije najsretniji.A ne govori o tome možda zato što je stvar delikatna i očekuje da će se riješiti u klubu, zašto bi u javnost iznosio detalje, pa ni ja nebi da me stalno tako popljuju. 

a joj, jadna Kikica, naljutili je novinari i učinili ju nesretnom :(

ma ja se kladim da su novinari krivi, zbog njih je on nesretan, moguće da mu nisu dali mira prethodnu noć pa se nije naspavao dobro, ma nešto sa novinarima mora biti, stvarno mu ne daju živjeti.

16 godina
FC Barcelona

hehe :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 18:34 (mrzech).
15 godina
FC Barcelona
najjači je Messijev izraz lica, "u mad bro" :D
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Grafika na zidu sobe gotovaa:) /stavim navecer kad dodem do kompa nece da uploada sliku s mobitela/

juka
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 18:39 (Juka_91).
14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Tko ti je to radio? Ja ću si ispod grba ispisat Mes Que Un Club :)

EDIT: Antimadrista, nešto mio nije jasno. Ako naručim i doljni dio dresa, oče mi više naplatit ili će mi cijena ostat ista tj 350kn ? :O

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 19:50 (Tommy_123).
15 godina
Tommy_123 kaže...

EDIT: Antimadrista, nešto mio nije jasno. Ako naručim i doljni dio dresa, oče mi više naplatit ili će mi cijena ostat ista tj 350kn ? :O

350kn ti je sve skupa.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

350kn ti je sve skupa.

Pa to je full jeftino onda. Znaći oriđiđi ko iz Nike dučana ? xD 

Uzet ću si za rođendan sigurno :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Pa to je full jeftino onda. Znaći oriđiđi ko iz Nike dučana ? xD 

Uzet ću si za rođendan sigurno :)

je, dođe ti sve lijepo spakirano i sa etiketama Nike-a, onom oznakom na dresu za "official product" i i sve ostalo.

14 godina
neaktivan
@tomi jedna cura sto se tim bavi...ako te zanima spojim vas..
juka
15 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
@tomi jedna cura sto se tim bavi...ako te zanima spojim vas..

Vidiš mogel bi, kolko love to košta?

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Nisam siguran mislim oko 300/400 kn...meni je to napravila iz usluge pa nije naplatila
juka
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona će predložiti svoj susret 22. septembra, da održi referendum među članovima kluba za izgradnju novog stadiona ili obnovu starog. Prema glasinama, novi stadion će biti izgrađen na vodi i imat će oko 150.000 sjedećih mjesta.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona
sve je to odlično samo neznam otkud pare za novi stadion kad je klub u dugu 300 milijuna eura, a Nou Camp je i ovako jedan od boljih stadiona u Europi, samo bi ga trebalo malo obnoviti i to je to.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
sve je to odlično samo neznam otkud pare za novi stadion kad je klub u dugu 300 milijuna eura, a Nou Camp je i ovako jedan od boljih stadiona u Europi, samo bi ga trebalo malo obnoviti i to je to.

Nema svrhe da se novi izgradi, nek se doda oko 10, 15 tisuča sjedala i preurede ga i bok.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona
ma ne treba čak ni više sjedećih mjesta, ionako se rijetko popuni do kraja. Čitao sam da bi se sa tim uređenjem stadiona poboljšao samo izgled izvana, i još bi se dodale sve one tehnikalije i ostale moderne stvari koje imaju ovi noviji stadioni.
16 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Nema svrhe da se novi izgradi, nek se doda oko 10, 15 tisuča sjedala i preurede ga i bok.

Ma netreba se ništa dodavat ionako ima ogroman kapacitet, samo eventualno malo modernizirat, možda krov napravit.

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Ma netreba se ništa dodavat ionako ima ogroman kapacitet, samo eventualno malo modernizirat, možda krov napravit.

Bilo bi dobro krov napravit, ali nebi htio da sad tolko preurede da ne liči više na Camp Nou. Par novijih stvari kako ste rekli i to ej to.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znat li gdje ima kupiti zimsku kapu od barce (kratku),a da nije ebay ili amazon ???

Jos treba grb popravit na nekim mjestima i napisat Mes que un club radeno s rodakom :) Jos treba grb popravit na nekim mjestima i napisat Mes que un club radeno s rodakom :)
Mes que un club!
14 godina
protjeran
ExE123 kaže...

Znat li gdje ima kupiti zimsku kapu od barce (kratku),a da nije ebay ili amazon ???

Na pijaci,stand pored banana...
15 godina
ExE123 kaže...

u Nike dućanima je bilo Barcinih kapa, bar tu kod mene u Zadru. Samo neznam ima li ih i sad, nisam baš gledao u zadnje vrijeme, ali trebalo bi biti.

pogledaj po raznim sportskim dućanima, trebalo bi biti negdje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 10:33 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puyol (Tarzan) počeo trenirat sa zaštitnom maskom.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 13:54 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan

hhahahh ali čovjek se trudi igrati!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice