FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.840.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...

Tw Pique: "Congratulations to the journalist who represented Spain and who did NOT vote for Andres Iniesta!

note: the spanish journalist who voted was francisco justicia from madrid paper marca, who always claim to support the spanish cause.

sto reci? 

Oboje kreteni

ako se glasa za najboljeg igrača onda se glasa za najboljeg igrača, a ne za najbojeg igrača koji je moj sunarodnjak

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
FC Barcelona
@ mrzech - a što je čudno u tome da je marcin novinar glasao za igrača Reala? To ti je isto kao da na glasovanje pošalju nekog urednika Barcine službene stranice, zna se tko je marca i kome su naklonjeni. Primjetio sam na tom glasanju da je Ronaldo prilično lako zaradio nekoliko glasova, novinar marce, portugalski novinar i još nekoliko novnara za koje se moglo znati unaprijed za koga će glasati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Paolo2612 kaže...

Oboje kreteni

ako se glasa za najboljeg igrača onda se glasa za najboljeg igrača, a ne za najbojeg igrača koji je moj sunarodnjak

isto bi razmisljao da je medju top 3 bio Luka Modric i da je novinar iz Hrvatske glasao za Ronalda ili nekog drugog?

@antimadridista, da je mogao Ronaldo bi glasao sam za sebe, u to sam siguran ;)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
mrzech kaže...
isto bi razmisljao da je medju top 3 bio Luka Modric i da je novinar iz Hrvatske glasao za Ronalda ili nekog drugog?

@antimadridista, da je mogao Ronaldo bi glasao sam za sebe, u to sam siguran ;)

Da jer  jednako mi se sralo od poznate jugoslavenske solidarnosti na Eurosongu kada svi pumpaju susjedima maksimalne bodove (dok je eurosong bio gledljiv, sada nemam pojma kako je jer ga više ne gledam). Nekih drugih primjera se trenutno ne mogu baš sjetiti...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 22:39 (Paolo2612).
15 godina
FC Barcelona
naš raspored za utakmice grupne faze LP:

srijeda 19.9. - Barcelona - Spartak Moskva
utorak 2.10. - Benfica - Barcelona
utorak 23.10. - Barcelona - Celtic
srijeda 7.11. - Celtic - Barcelona
utorak 20.11. - Spartak Moskva - Barcelona
srijeda 5.12. - Barcelona - Benfica
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Vilanovi treba dati priliku. Sezona je tek pocela. Nijedan trener nije vjecan jer je samo covjek. Priznali vi to ili ne, prosla sezona izgubljena je samo radi Pepovog rotiranja i stavljanja u igru mladih i jos uvijek nesposobnih igraca. Dajte covjeku priliku i ne kenjajte. Kad ce u desetom mjesecu dobiti Real, onda cete biti ponosni i dizat Vilanovu do krova, a taj nas mentalitet je ocajan, eto. Dajte covjeku priliku, pa u prvenstvu je Barca daleko ispred Reala i zato valja ici iz tekme u tekmu, a ne radi jedne tekme kenjati.
15 godina
jurica_m kaže...
Vilanovi treba dati priliku. Sezona je tek pocela. Nijedan trener nije vjecan jer je samo covjek. Priznali vi to ili ne, prosla sezona izgubljena je samo radi Pepovog rotiranja i stavljanja u igru mladih i jos uvijek nesposobnih igraca. Dajte covjeku priliku i ne kenjajte. Kad ce u desetom mjesecu dobiti Real, onda cete biti ponosni i dizat Vilanovu do krova, a taj nas mentalitet je ocajan, eto. Dajte covjeku priliku, pa u prvenstvu je Barca daleko ispred Reala i zato valja ici iz tekme u tekmu, a ne radi jedne tekme kenjati.

treba biti kritičan prema nekim stvarima koje ti smetaju, ne trebamo se pretvarati da je sve u savršenom redu kad i nije baš istina, ja prvi ću reći što me smeta.

Glupo je uopće uspoređivati Vilanovu sa Guardiolom, koji je u svoje 4 godine napravio nogometnu revoluciju u Barci.

to što ga kritiziram, ne znači da mu želim otkaz ili nešto slično, samo napominjem stvari koje mi se ne sviđaju, ali naravno da mu i dalje želim svu sreću i što više trofeja. Vidjet ćemo na kraju sezone što će biti od toga.

13 godina
FC Barcelona

Treba igrati na sigurno, a ne improvizirati sa mladim, neiskusnim igračima. Villa a ne Tello, Villa zabije preko 150 golova u Primeri i ne stavi ga u prvi sastav. {#}

Nadam se da će se do 7.10. (El Clasico kod kuće) Villanova opametiti, prestati igrati previše kroz bokove, nego kroz sredinu, to je naša prepoznatljiva igra.

Treba nastaviti pobijeđivati preostale utakmice do El Clasica da se dobije na samopouzdanju. Villu stavljati u svakoj utakmici, mora bit u top formi protiv Reala, vidi se da fali.

Prvo poluvrijme protiv Reala je bilo ispitivanje mogućnosti, drugo poluvrijeme realizam, naša igra, 5 zicera, da su bili bolji igrači u tim situacijama-osvojili bi kup.
U Ligi Prvaka bi trebali završiti grupu sa 18 bodova. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 23:46 (KiX777).
15 godina
FC Barcelona
Villa nemože igrati od početka, još nije u potpunosti spreman i ne smije se nikako riskirati sa njim
13 godina
FC Barcelona

Negdje sam pročitao da će Villa biti spreman u potpunosti za manje od mjesec dana.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
FC Barcelona

Gul bivšeg Barcinog napadača Samuela Eto-a u današnjoj utakmici protiv AZ-a.

16 godina
FC Barcelona

Nikad Eto'a nisam prežalio, kako je to dobar strijelac bio.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Nikad Eto'a nisam prežalio, kako je to dobar strijelac bio.

takoder{#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Također, kakav je to tandem bio s Ronaldinhom... Sjećam se jednog intervjua gdje su ga pitali nešto o Etoou i njihovoj igri, a on je rekao nešto tipa - ti samo treba da trčiš i zabijaš, a lopte će same da dolaze. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uvijek sam zažalio što su prodali Eto'oa i kupili Nosonju. Sad bi bio zvijer od igrača da je ustao u Barci :/

Sretno Majstore :D

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 13:47 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Ibra je dobar napadač, al on je i sam reko da njegovo ponašanje neće nitko promijenit, u takvom je društvu odrasto, to je problem.

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Ma Ibra je dobar napadač, al on je i sam reko da njegovo ponašanje neće nitko promijenit, u takvom je društvu odrasto, to je problem.

Ma Ibra je obični balkanski folirant koji kad mu nešto ne paše odmah cvili. Žalosno je da smo prodali Eto-a i kupili tog "nosonju", ali valjda je klub izvukao pouku iz svega toga.

16 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Jabulani kaže...

Ma Ibra je obični balkanski folirant koji kad mu nešto ne paše odmah cvili. Žalosno je da smo prodali Eto-a i kupili tog "nosonju", ali valjda je klub izvukao pouku iz svega toga.

Što dobro radi ne treba mjenjati. Dobar je Ibra, ali se nije uklapao u igru Barce kao Etoo.

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
16 godina
neaktivan
vgetik kaže...
mrzech kaže...

tko ovo jos moze raditi Realu na njihovom terenu... i to s igracem manje!

samo Barça!

Zašto tako nisu igrali prvih pola sata?

Zasto nisu igrali??? jer nisu mogli centra preci u prvom poluvremenu

Moje videnje utakmice Real je imo najbolje poluvrjeme u derbiu odkad pamtim barca je bila u teskom nokautu, realno 5 komada je trebalo biti u prvih 45 minuta,drugo poluvrjeme se dogada nesta cudno mjesto da nastave istim ritmom i pokopaju barcu sa 4-5 golova oni neobjasnjivo staju razlozi toga mi nisu jasni ,oni znaju ,ali sigurno razlog nije barca,realovi igraci su ti koji su im dali namjerno posjed zasto to, ne znam bolje za publiku da je ostalo 11-11 onda bi gledali show a ne operu u drugom poluvremenu,  pobjeda je zasluzena isto tako bi bilo zasluzeno da je bilo 2-2

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...

Moje videnje utakmice Real je imo najbolje poluvrjeme u derbiu odkad pamtim barca je bila u teskom nokautu, realno 5 komada je trebalo biti u prvih 45 minuta,drugo poluvrjeme se dogada nesta cudno mjesto da nastave istim ritmom i pokopaju barcu sa 4-5 golova oni neobjasnjivo staju razlozi toga mi nisu jasni ,oni znaju ,ali sigurno razlog nije barca,realovi igraci su ti koji su im dali namjerno posjed zasto to, ne znam bolje za publiku da je ostalo 11-11 onda bi gledali show a ne operu u drugom poluvremenu,  pobjeda je zasluzena isto tako bi bilo zasluzeno da je bilo 2-2

evo ga, vratio se, a bolje bi bilo da nisi. Nastavite vi vjerovati u što god želite, osvojili ste trofej zasluženo i to je to, ali ove gluposti koje pišete vam ni najveća budala neće povjerovati.

ali stvarno se mora priznati da imate bujnu maštu. Mourinho nije želio razbiti Barcu, došlo mu je žao {#}. Pa taj bi da može ukniuo Barcu kao klub, niti jedna ličnost u nogoemtu ne mrzi jedan klub kao što Mourinho mrzi Barcelonu.

Vas boli to što ste bili razbijeni  u drugom poluvremenu, a imali ste igrača više i držali ste gaće na kraju, malo vas je sram.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 19:40 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

evo ga, vratio se, a bolje bi bilo da nisi. Nastavite vi vjerovati u što god želite, osvojili ste trofej zasluženo i to je to, ali ove gluposti koje pišete vam ni najveća budala neće povjerovati.

ali stvarno se mora priznati da imate bujnu maštu. Mourinho nije želio razbiti Barcu, došlo mu je žao {#}. Pa taj bi da može ukniuo Barcu kao klub, niti jedna ličnost u nogoemtu ne mrzi jedan klub kao što Mourinho mrzi Barcelonu.

Vas boli to što ste bili razbijeni  u drugom poluvremenu, a imali ste igrača više i držali ste gaće na kraju, malo vas je sram.

Osobno mislim da bi bilo puno lakše branit rezultat nego da su nastavili u istom ritmu, Higuan je promašio 3-4 zicera, da je promašio još toliko ja vjerujem da bi se Realu to odbilo u glavu, tj. da bi primili neki gol. Da se Higuan nije ispromašivao tko zna koliko bi bilo, možda bi bilo 5-5, al to su babske priče. Ponta jest da je bila veča vjerojatnost da Barca neče zabit gol tj. bila bi veća vjerojatnost da bi Barca zabila gol da je Real nastvio igrati onako furizno te da bi se češće dešavalo da s jednim pasom izbaci čitava Realova obrana.

To je samo mišljenje, ti moje možeš ignorirati kao što ću ja tvoje.

15 godina
vgetik kaže...

Osobno mislim da bi bilo puno lakše branit rezultat nego da su nastavili u istom ritmu, Higuan je promašio 3-4 zicera, da je promašio još toliko ja vjerujem da bi se Realu to odbilo u glavu, tj. da bi primili neki gol. Da se Higuan nije ispromašivao tko zna koliko bi bilo, možda bi bilo 5-5, al to su babske priče. Ponta jest da je bila veča vjerojatnost da Barca neče zabit gol tj. bila bi veća vjerojatnost da bi Barca zabila gol da je Real nastvio igrati onako furizno te da bi se češće dešavalo da s jednim pasom izbaci čitava Realova obrana.

To je samo mišljenje, ti moje možeš ignorirati kao što ću ja tvoje.

pa zašto bi bilo straha da se Real otvorio ako neki kažu da bi zabili još 5 komada? ne kažem da si ti to govorio, govorim za druge. One priče kako je Mourinho mogao zabiti bez problema koliko mu se prohtije golova da ga je bilo volja, pa zašto bi se onda bezveze zatvarao na svoju polovicu da je mogao tako?

btw. ova zadnja rečenica sa ignoriranjem mog mišljenja ti nije trebala jer tebe nitko nije ni pitao za mišljenje biti što misliš o mom mišljenju, odgovarao sam drugome.

jedina istina je da je Barca bila katastrofalna i neprepoznatljiva u prvom poluvremenu (sad će te reći da je to zbog Realove dobre igre).

i isto tako je Barca bila odlična sa igračem manje u drugom poluvremenu (sad će te reći da je to zbog Realove taktike).

Činjenica je da je Real zaluženo pobijedio, ali ovi glupi komentari kako je Mourinho da je htio mogao zabiti i 10 golova su smiješni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 20:30 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kaj se imaš prepirat sa njime. Vidiš da jadniji nemože bit, doć u Barcinu temu i srat. Kad bi mi počeli pričat o rezlutatima pokopali bi ga al mi nismo takvi. Anti pusti.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pa zašto bi bilo straha da se Real otvorio ako neki kažu da bi zabili još 5 komada? ne kažem da si ti to govorio, govorim za druge. One priče kako je Mourinho mogao zabiti bez problema koliko mu se prohtije golova da ga je bilo volja, pa zašto bi se onda bezveze zatvarao na svoju polovicu da je mogao tako?

btw. ova zadnja rečenica sa ignoriranjem mog mišljenja ti nije trebala jer tebe nitko nije ni pitao za mišljenje biti što misliš o mom mišljenju, odgovarao sam drugome.

jedina istina je da je Barca bila katastrofalna i neprepoznatljiva u prvom poluvremenu (sad će te reći da je to zbog Realove dobre igre).

i isto tako je Barca bila odlična sa igračem manje u drugom poluvremenu (sad će te reći da je to zbog Realove taktike).

Činjenica je da je Real zaluženo pobijedio, ali ovi glupi komentari kako je Mourinho da je htio mogao zabiti i 10 golova su smiješni.

Trebalo je biti 5:0 u tih pola sata, ali nije... i što se desilo, primili su gol. Uostalom, pa što ti misliš da bilo koji klub može onako zaprijetiti Barceloni kao što je Real. Nego šta da je zbog dobre igre Reala Barcelona našla u toj situaciji. i na kraju krajeva Barcelona nije ništa konkretnoga napravila, ti zaboravljaš da je i Real također imao prilike u drugom poluvremenu. Samo nisu imali kontrolu lopte. I iskreno mi reci, jesi ti vidio irače Reala da su izlazili na igrače Barcelone kao što su to radili u 1. pol. za razliku od drugog. Nisi vidio da su u drugom pol. igrači Real Madrida zatvorili sredinu i puštali da lopta ide na stranu. Reci mi, koliko su igrači Barcelone igrali kroz sredinu u drugom poluvremenu.

15 godina
neaktivan
vgetik kaže...
antimadridista kaže...

Trebalo je biti 5:0 u tih pola sata, ali nije... i što se desilo, primili su gol. Uostalom, pa što ti misliš da bilo koji klub može onako zaprijetiti Barceloni kao što je Real. Nego šta da je zbog dobre igre Reala Barcelona našla u toj situaciji. i na kraju krajeva Barcelona nije ništa konkretnoga napravila, ti zaboravljaš da je i Real također imao prilike u drugom poluvremenu. Samo nisu imali kontrolu lopte. I iskreno mi reci, jesi ti vidio irače Reala da su izlazili na igrače Barcelone kao što su to radili u 1. pol. za razliku od drugog. Nisi vidio da su u drugom pol. igrači Real Madrida zatvorili sredinu i puštali da lopta ide na stranu. Reci mi, koliko su igrači Barcelone igrali kroz sredinu u drugom poluvremenu.

Daj mi reci kako su onda 3 Xavieve lopte prošle na Pedra. I još jedna na Albu?

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona
Naravno da je Real imao prilike i u drugom poluvremenu i naravno da je moglo biti i 5-1 u prvom, s time se svi slažemo. I kako misliš da Barca nije bila konkretna? Pa imali su 3-4 čiste šanse u drugom poluvremenu s kojima su mogli slaviti na kraju, i sve su to napravili sa igračem manje. Ja samo govorim o tome da je glupost to što neki misle da je Mourinho mogao dati i 10 golova da je htio, a ako i ti tako misliš onda neznam što da ti kažem.

Skoro svaki navijač Reala razmišlja da ako Barcelona igra dobro, to je onda zbog Mourinhove taktike i smirivanja igre, jer nema teoretske šanse da Barca inače bude bolja od Reala. S druge strane, kad Barca igra loše, onda je to zbog ubojitog Reala koji je nezaustavljiv i slične gluposti. Zbog toga je i nastala ova rasprava, došlo je 2-3 realovca u temu sa tom glupom spikom.
15 godina
antimadridista kaže...
Naravno da je Real imao prilike i u drugom poluvremenu i naravno da je moglo biti i 5-1 u prvom, s time se svi slažemo. I kako misliš da Barca nije bila konkretna? Pa imali su 3-4 čiste šanse u drugom poluvremenu s kojima su mogli slaviti na kraju, i sve su to napravili sa igračem manje. Ja samo govorim o tome da je glupost to što neki misle da je Mourinho mogao dati i 10 golova da je htio, a ako i ti tako misliš onda neznam što da ti kažem.

Skoro svaki navijač Reala razmišlja da ako Barcelona igra dobro, to je onda zbog Mourinhove taktike i smirivanja igre, jer nema teoretske šanse da Barca inače bude bolja od Reala. S druge strane, kad Barca igra loše, onda je to zbog ubojitog Reala koji je nezaustavljiv i slične gluposti. Zbog toga je i nastala ova rasprava, došlo je 2-3 realovca u temu sa tom glupom spikom.

To je tak uvijek ali pa daj lol sa igracem manje su ih vozali ko malu djecu..

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi bi rekli da je Real igrao loše u drugom pol. da rezultat nije bio na njihovoj strani. Dakle dokle god su oni imali rezultat, igrali su  dobro[iliti dovoljno s jednom rukom na peharu], nisu se dešavale prilike za prilikom, Barcelona nije stisla Real u obruč i jedino što se dešavalo jest tu i tamo pad koncentracije da lopta prođe neometano. Real nije bio nadigran, ali nije imao inicijativu, čemu. Uostalom, da je Mourinho popušio gol vjerujem da bi radio neke promjene u igri koje bi rezultirale tko zna kako.

Između ostalog, nek vam i ostane za utjehu ta vaša dominacija u 2. pol, rezultat je tu, trofej također. Prvih pola sata možete slobodno pogledati na redtubu i čemu da se zamaram. Slobodno se tješite do mile volje s tim drugim pol. Sljedeći put ćemo znati za sigurno. Volio bih da se ponovi isti scenarij. Do tada lijep pozdrav.

15 godina
vgetik kaže...

Svi bi rekli da je Real igrao loše u drugom pol. da rezultat nije bio na njihovoj strani. Dakle dokle god su oni imali rezultat, igrali su  dobro[iliti dovoljno s jednom rukom na peharu], nisu se dešavale prilike za prilikom, Barcelona nije stisla Real u obruč i jedino što se dešavalo jest tu i tamo pad koncentracije da lopta prođe neometano. Real nije bio nadigran, ali nije imao inicijativu, čemu. Uostalom, da je Mourinho popušio gol vjerujem da bi radio neke promjene u igri koje bi rezultirale tko zna kako.

Između ostalog, nek vam i ostane za utjehu ta vaša dominacija u 2. pol, rezultat je tu, trofej također. Prvih pola sata možete slobodno pogledati na redtubu i čemu da se zamaram. Slobodno se tješite do mile volje s tim drugim pol. Sljedeći put ćemo znati za sigurno. Volio bih da se ponovi isti scenarij. Do tada lijep pozdrav.

ti uporno dokazuješ da razmišljaš jednako kao i drugi koji govore gluposti ovdje i još si jedan dokaz ovoga o čemu sam govorio. Kad Barca stvori priliku za gol, to je onda pad koncentracije Reala, nikako briiljantna proigravanja Messija prema Albi i Montoyi, pogledaj te prilike još jednom pa onda govori da je slučajno ili pad koncentracije. Kad si već kod redtube-a, potraži tamo i jedan video koji nije baš star, ali taj video ne traje 30 minuta, nego 90, pravi pornografski uradak sa 5 komada u realovoj stražnjici.

Lijep pozdrav i tebi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 21:30 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Bilo bi tu lijepih golova... {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice