I nedavno je Van Persie(ak ose ne varam) rekao da Messi dođe u Engdlesku ne bi dao ni priblizno golova kao sto zabija u Španjolskoj.
Ferguson je to izjavio, pa vjerojatno nebi zabio 50 golova, a možda i bi, ali to vjerojatno nećemo nikada saznat.
I nedavno je Van Persie(ak ose ne varam) rekao da Messi dođe u Engdlesku ne bi dao ni priblizno golova kao sto zabija u Španjolskoj.
Ferguson je to izjavio, pa vjerojatno nebi zabio 50 golova, a možda i bi, ali to vjerojatno nećemo nikada saznat.
Koliko nisko možete pasti?? Mene bi bilo sram komentirati išta da je Barca izgubila, al vi kao da ste dobili tekmu pa pišete gluposti po našoj temi.
hmmmmmmm
! ovaj busqets je najposteniji igrac na svijetu,ni za sto se nebi bacio i nesto odglumio. Stvarno je primjer ostalima! ja mslm da decku treba dat nagradu za najboljeg glumca !hmmmmmmm
! ovaj busqets je najposteniji igrac na svijetu,ni za sto se nebi bacio i nesto odglumio. Stvarno je primjer ostalima! ja mslm da decku treba dat nagradu za najboljeg glumca !ja koliko sam cuo mentori su mu bili di diver,ronaldo,pepe i jos mnoge svijetske face u svijetu glume ;))
hmmmmmmm
! ovaj busqets je najposteniji igrac na svijetu,ni za sto se nebi bacio i nesto odglumio. Stvarno je primjer ostalima! ja mslm da decku treba dat nagradu za najboljeg glumca !daj molim te od*ebi iz ove teme, dosadniji si i limitiraniji u znanju (da se blago izrazim) od svih ostalih realovaca zajedno na ovom forumu, mada se niakd nsaim nadao da ću naletjeti na takvog.
Pa kad ces se ti maknut iz nase teme i mi cemo ostali iz tvoje! ali vec se prema samome naslovu tvojeg nicka vidi da si provokator!
Busqets igra 4-5 godina i ti nađeš klip od 20 sekundi, na youtubeu budeš našao video o dajvanju Ronalda koji traje po 10-tak min, a da ne pričam o ostatku momčadi Reala, ohladi dečko. 
Dosta ne zelim se vise svadati!
Pa kad ces se ti maknut iz nase teme i mi cemo ostali iz tvoje! ali vec se prema samome naslovu tvojeg nicka vidi da si provokator!
boli me ona stvar što ti misliš o meni, isto kao što nas sve skupa u temi bolio ona stvar što misliš o Busquetsu. Pogledaj taj moj post, tj. video koji sam stavio i vidjet ćeš što znači inteligentan igrač koji je stvoren za poziciju zadnjeg veznog. znam da je to previše za tvojih 12 godina da shvatiš i pohvataš sve, najlakše je pihvatiti ono što svi govore o tom dečku, a i ma puno gorih od njega po tom pitanju, i to posebno mislim na klub za koji ti navijaš. Registrirao si se na forum prije nekoliko tjedana i soliš svima pamet ovdje, dečko oladi malo.
Dosta ne zelim se vise svadati!
Nemoj te ga više provocirat, počet će plakati pa će nas tužit tati.. 
pazite kako je ovo odrađeno kod 3. gola sinoć. Messi se vraća na svoju polovicu i navlači 3 igrača na sebe, Xavi se genijalno zavlači iza te trojice i za sobom povlači još jednog igrača i to ostavlja prostor za Iniestu, a šlag na tortu je uočavanje i pas Busquetsa za Iniestu koji kasnije radi pola posla i dodaje Xaviju za gol. Svatko zna svoj zadatak i odrađuje ga vrhunski., da mi je samo znati koliko još ovakvih i sličnih rošada imaju uvježbanih.
hmmmmmmm da! ovaj busqets je najposteniji igrac na svijetu,ni za sto se nebi bacio i nesto odglumio. Stvarno je primjer ostalima! ja mslm da decku treba dat nagradu za najboljeg glumca !
Ujme malo smo simulirali, jel te duša boli zbog toga?
Nitko nije rekao da je pošten već da je inteligentan i nadprosječan zadnji vezni, to što simulira i uspijeva mu to je isključivo greška sudaca.
pazite kako je ovo odrađeno kod 3. gola sinoć. Messi se vraća na svoju polovicu i navlači 3 igrača na sebe, Xavi se genijalno zavlači iza te trojice i za sobom povlači još jednog igrača i to ostavlja prostor za Iniestu, a šlag na tortu je uočavanje i pas Busquetsa za Iniestu koji kasnije radi pola posla i dodaje Xaviju za gol. Svatko zna svoj zadatak i odrađuje ga vrhunski., da mi je samo znati koliko još ovakvih i sličnih rošada imaju uvježbanih.
Mou je rekao, 3 će čuvat Messija no to nije dosta. Odlična riješenja e nalaze. Obožavam takav gol vidjet kad jednim pasom izbaciš pol momčadi *_* :D
Utakmicu Osasuna-Barcelona cemo moci pratiti na kanalu Sportklub+. Utakmica se igra u nedjelju u 19 sati.
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/KiX7777][img]http://g.bf3stats.com/pc/opEhPk7a/KiX7777.png[/img][/url]
Utakmicu Osasuna-Barcelona cemo moci pratiti na kanalu Sportklub+. Utakmica se igra u nedjelju u 19 sati.
ma ne vjerujem im više ništa. Ista stvar je bila sa prošlim vikendom kad su najavljivali Barcelona - Real Sociedad na SportKlub+ tjedan dana pa su stavili reprizu Škotske lige.
za sutra je najavljen i "mini el calsico" na SportKlubu, nadam se da nas i za to neće zakinuti.
ma ne vjerujem im više ništa. Ista stvar je bila sa prošlim vikendom kad su najavljivali Barcelona - Real Sociedad na SportKlub+ tjedan dana pa su stavili reprizu Škotske lige.
za sutra je najavljen i "mini el calsico" na SportKlubu, nadam se da nas i za to neće zakinuti.
Da su samo tu utakmicu najavljivali...najavljuju Primeru jos od prosle sezone i onda ubace neku snimku...
Navodno traju neki pregovori sa Davidom Luizom. Vidjet ćemo šta će od toga biti. Bio bi ok pojačanje.
Navodno traju neki pregovori sa Davidom Luizom. Vidjet ćemo šta će od toga biti. Bio bi ok pojačanje.
i sigurno bi se odmah sprijateljio s Puyolom ;)
nemojte ici u realovu temu i govoriti da je barca bolji klub od reala
slazem se.
uopce ne bi trebalo ici u njihovu temu i uzaludno im pokusati nesto objasniti. neka zive u svom svijetu ako im to odgovara. ionako nisu sposobni za normalan razgovor.
isto tako bi bilo dobro ne nasjedati na njihove niske provokacije dok dodju ovamo i trabunjaju gluposti.
di si pročitao ovo? ja sam pročitao da je bio u Barceloni, ali da je išao na snimanje reklame sa Nike-om.
i ja sam ti isto pročitao da je išao snimat reklamu, al su jučer iscurile neke vijesti da pregovaramo s njim i da će 30 milijuna funti valjda probit abramoviča, al mi nije jasno jer imamo trenutačni budžet od 7 milijuna a i tito je rekao da više ne planira nikog dovest 
Da su samo tu utakmicu najavljivali...najavljuju Primeru jos od prosle sezone i onda ubace neku snimku...
Mislim da će biti na SK+, zato što neće biti prijenosa na SK Prime!
slazem se.
uopce ne bi trebalo ici u njihovu temu i uzaludno im pokusati nesto objasniti. neka zive u svom svijetu ako im to odgovara. ionako nisu sposobni za normalan razgovor.
isto tako bi bilo dobro ne nasjedati na njihove niske provokacije dok dodju ovamo i trabunjaju gluposti.
Ma ja sam ih u zadnje vrijeme mozda najvise zivcirao svojim postovima,al nisam nikog provocirao nego samo govorio istinu i cinjenice koje su njima toliko bolne da pocnu vrijeđat i sl....jednostvano si nemogu pomoc kad vidim da neko se*e po Barci,Messiju...nek oni zive u svom svijetu gdje su najbolji,a mi imamo svoje i boli nas uho za njih
i ja sam ti isto pročitao da je išao snimat reklamu, al su jučer iscurile neke vijesti da pregovaramo s njim i da će 30 milijuna funti valjda probit abramoviča, al mi nije jasno jer imamo trenutačni budžet od 7 milijuna a i tito je rekao da više ne planira nikog dovest 
Di Matteo (coach Chelsea): "Reports on Barça bid for David Luiz? We have not had any approaches and he is not for sale at any price."
steta, dobro bi dosao jedan kvalitetan obrambeni.
Di Matteo (coach Chelsea): "Reports on Barça bid for David Luiz? We have not had any approaches and he is not for sale at any price."
steta, dobro bi dosao jedan kvalitetan obrambeni.
Malo više citata koji potvrđuju da ništa od toga:
Luiz is part of our future. It's normal that he'll get interest because he's a Brazilian international centre back.
There have been no approaches for Luiz and he's not for sale at any price.
I believe we can withstand Barcelona. Personally we don't feel any pressure from them. This club has been very successful in the past.
I don't see why any players would want to leave us for anywhere else.
We always compete for trophies. We're an ambitious club with an ambitious owner. We have great facilities.
We have a great group of players who over the years have won a lot and still have the hunger to win more.
Meni kao navijaču Chelsea najdraži 3 citat kada malo podjebava Arsenal zbog Fabregasa. Uostalom ne pamtim kada je naš igrač prešao u barcu, ali obrnuto znam - Belleti, Deco, Romeu
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
da, šteta.... 
http://www.barcabalkan.com/news/read/4037/Tito-Vilanova-jasno-porucio-Fontas-Dos-Santos-i-Afellay-mogu-ici