Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.408
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Dinamo 2010/11
patch123 kaže...
muhaqeri kaže...

ne sviđa mi se Vaha,opet se škrtari i neda se lova za pravog trenera,kaj je najgore mislim da nebu tak brzo otišao,možda je zbilja vrijeme da se Maminjo makne.

maminjo se trebao maknuti davnih dana

sramoti klub

čekaj malo, pa kaj ti nisi hajdukovac?ne kužim brigu hajdukovca kaj neko sramoti dinamo

15 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

ne sviđa mi se Vaha,opet se škrtari i  neda se lova za pravog trenera,kaj je najgore mislim da nebu tak brzo otišao,možda je zbilja vrijeme da se Maminjo makne.

Prema ovom članku iz Jutarnjeg ispada ka neki super trener. A i zašto ti se ne sviđa, šta mu fali. Jedino ako nebude Maminjo tjerao svoje igrače da se prodaju...

15 godina
protjeran
15 godina
neaktivan
vgetik kaže...
muhaqeri kaže...

ne sviđa mi se Vaha,opet se škrtari i  neda se lova za pravog trenera,kaj je najgore mislim da nebu tak brzo otišao,možda je zbilja vrijeme da se Maminjo makne.

Prema ovom članku iz Jutarnjeg ispada ka neki super trener. A i zašto ti se ne sviđa, šta mu fali. Jedino ako nebude Maminjo tjerao svoje igrače da se prodaju...

jesi i ti hajdukovac?sorry ak nisi jer se više hajdukovaca javlja i komentira o dinamu nego dinamovaca,he,he,kaj se tiče jutarnjeg ne vjeruj ništa,kaj se tiče vahe rađe bi i nekog hajdukovca za trenera a dalje neću govoriti,zbog ovoga je i meni dosta maminja

16 godina
neaktivan
Čekaj malo muhaqeri... Što ti nisi rekao da se i s hajdukovcem može normalno pričat (a govorio si o patchu123)?
Što tebe briga što se mi 'brinemo' za Dinamo?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan

omg, ovo ima samo kod nas... hahahah

bc2: SaPPhir3
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Baš vam je dosadno u vašoj temi. A dobro razumljivo stalno gubite pa dolazite ovdje gdje su pobjednici, SS sve govori Smijeh

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 2:15 (Kora).
15 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...
 čekaj malo, pa kaj ti nisi hajdukovac?ne kužim brigu hajdukovca kaj neko sramoti dinamo

Ne trebaš biti navijač modrih da shvatiš kako netko sramoti klub

a usotalom kad dinamo igra u europi,mamić ne sramoti samo dinamo nego i hrvatsku

Kora kaže...

Baš vam je dosadno u vašoj temi. A dobro razumljivo stalno gubite pa dolazite ovdje gdje su pobjednici, SS sve govori Smijeh

pa kad mamić uvijek ima neke ispade o kojima se može napisati milijun postova

hajduk svog mamića(srećom)nema

15 godina
odjavljen
Kora kaže...

Koji ti si specijalac, usporedujes broj otvaranja jedne te druge teme.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
17 godina
Kora kaže...

Plus mi imamo čovjeka "iznutra" kao moderatora, vi imate ivu xĐ

tu mislim na osobu koja je pokrenula temu!

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 13:38 (rooswelt1991).
17 godina
Dinamo 2010/11
Welcome to the new decade: Java is a restricted platform, Google is evil, Apple is a monopoly and Microsoft are the underdogs.
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Evo Kora jedan, I know you like it :D

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Eto o tom pričam, u ovoj temi postaju samo 2 prava dinamovca, ja i Muhaqueri. Omfg, trebali bi teme Hajduk 2010/2011 i Dinamo 2010/2011  mergati kao i FIFAu i PES.

edit - Hahahha trebalo je da ja dođem postati u Hajduk 2010/2011 da tema postane zanimljiva i da se makne sa mrtvog mjesta hahah. A Šef odmah za mnom tamo, kakav lik, samo se nastavlja sramotiti kao "nogometni stručnjak" hahahh

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 15:55 (Kora).
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Kora, ti si tipicni Dinamo frik.

Jedan od 90% tipicnih Dinamovih navijaca- znaci frik teski.

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&feature=related
16 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

jesi i ti hajdukovac?sorry ak nisi jer se više hajdukovaca javlja i komentira o dinamu nego dinamovaca,he,he,kaj se tiče jutarnjeg ne vjeruj ništa,kaj se tiče vahe rađe bi i nekog hajdukovca za trenera a dalje neću govoriti,zbog ovoga je i meni dosta maminja

E moj frende. Zeko je bio samo vostana figurica koja je trajala 76 dana. Priredba za navijace. Navlakusa! A sad su si kupili (uprava! da ne pomislis krivo, za navijace ih tak nije briga), vidim, tvog miljenika. Bez uvrede frende, ne znam drugaciju uzrecicu, ali i tebi je doslo iz dupeta u glavu.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/
17 godina
moderator
parizer kaže...

Na vlastiti zahtjev, što ne piše u ovom površnom tekstu na koji linkaš!

"Kao prvo, ne bih ovom mom raskidu ugovora s Dinamom pridavao nikakav spektakularni ili senzacionalni značaj. Ugovor je raskinut na moj izraziti zahtjev, a klub se ponio maksimalno korektno i na tome mu zahvaljujem," rekao je Butina.

"Ono što želim istaknuti jest da su gluposti informacije kako imam novi klub gdje ću nastaviti karijeru. Prava istina je da završavam karijeru iako se zaista ne može znati hoće li me tko u budućnosti još gdje pozvati", istaknuo je dvoznačno vratar Dinama.

O nekakvim nesuglasicama unutar kluba i svlačionice nije želio govoriti...

"Ma nema govora, o čemu pričate? Nije bilo nikakvih nesuglasica ili svađa, kao što to mediji vole pisati. To je jednostavno bila moja odluka", dodao je za kraj razgovora nekadašnji reprezentativni vratar.

...
17 godina
moderator
Dinamo 2010/11

A evo i što je sve danas rekao novi trener na službenom predstavljanju:

Dinamov novi trener Vahid Halilhodžić predstavio se novinarima na press konferenciji u Dinamovom Plavom salonu. Otvoren i pričljiv, ali i čovjek s jasnim ciljem i vizijom. Tako su ga naime svi prisutni mogli doživjeti dok im je strpljivo odgovarao na pitanja.

Prije nego što je progovorio o svojem dolasku u Dinamo te svojim očekivanjima i načinu rada, posvetio je nekoliko rečenica predstavnicima medija.
- Znam da će moj rad biti kritiziran, ali želim uzajamno poštovanje s vama, da prevladava sportski aspekt, a ne jeftino udaranje po ličnosti. Došao sam u klub koji je pred mene stavio zadatak, zahvaljujem na povjerenju i pokušat ću ispuniti predstavljene ciljeve – započeo je Halilhodžić pružajući novinarima ruku suradnje.
- Želim imati kulturu ophođenja i rada. Prije nekoliko godina obilazio sam svjetske klubove i vidio kako se oni odnose s medijima. Svi kontakti idu preko kluba, on će to prenijeti meni i igračima. Neki će treninzi biti otvoreni, neki zatvoreni. Ja ću vam biti na raspolaganju koliko mogu, ali došao sam radi sporta, nogometa i radi Dinama.

Osvrnuo se potom Vahid i na sam klub u kojemu, kako kaže, ima ponekih poteškoća, no s njima će se uhvatiti u koštac.
- Već sam najavio generalnu mobilizaciju. Igračima treba vratiti samopouzdanje, a to se postiže dobrim radom i dobrim rezultatima.

O eventualnim pojačanjima nije htio govoriti jer još nije dobro upoznat s momčadi.
- Ne poznajem još dovoljno Dinamo kako bih rekao što mi treba, a što ne. Vidio sam da je klub dobro organiziran. Imamo još desetak dana za pojačanja – ustvrdio je dodavši kako je u klubu naišao na veliko povjerenje od strane njegovih čelnika.
- Bit ću gazda i u svlačionici i na terenu. Doći će pomoćnik na probni rad, možda dođe i jedan francuski trener, no s njim postoji problem jezične barijere.

Dodaje kako nije očekivao kako će povesti momčad već u utakmici protiv Mađara, no Vaha vjeruje u uspjeh.
- Ne smijemo si priuštiti da ne sudjelujemo u Europskoj ligi, odmah sam rekao igračima da idemo na pobjedu. Preuzeo sam taj rizik, znam da je Gyor izbacio Montpellier i da im treba posvetiti puno pažnje.

Na pitanje hoće li u igru više “gurati” strance ili mlađe igrače iz domaćeg pogona, Halilhodžić je odgovorio kako prednost imaju – najbolji.
- Svi su profesionalci, i strani i domaći, najvažnije je da Dinamo postigne uspjeh – objasnio je.

Na račun kluba stiglo je još nekoliko pohvala od Vahe. Primjereice, činjenica da Dinamo crpi snagu iz vlastitoga pogona. Zatim se okrenuo prema ciljevima.
- Moramo što prije na vrh ljestvice, cilj nam je biti prvak pa dogodine pokušati ući u Ligu prvaka. Zato sam i došao u Dinamo. Drugi je cilj plasman u Europsku ligu, to je važno zbog motiva, pa pokušati prezimiti u Europi, jer to ovdje bitno, zar ne? Treći je cilj osvojiti Kup. Bez laganja i samohvale, da ne mislim da to možemo ostvariti, ne bih ni dolazio.

Za utakmicu u Gyoru Vahid će pripremiti ekipu najbolje što zna.
- Imamo dvije utakmice, neću dozvoliti nepotrebne rizike već u prvoj jer imamo i uzvrat. No, idemo u Mađarsku na pobjedu, o ovome nam ovisi sezona.

Vahid je otišao i korak dalje.
- Ova jesen u Europskoj ligi je priprema za iduću sezonu, gdje bismo željeli još jedan korak više – rekao je Halilhodžić otkrivši i svoju viziju prave momčadi.
- Proces stvaranja momčadi traje godinama, ali to ne znači da ne moramo biti svjesni ekonomske situacije. Dođe li mi šef i kaže da nekoga mora prodati, tako će biti. Dinamo živi od prodaje igrača i to radi izvanredno. I PSG je morao prodati Ronaldinha zbog više čimbenika, inače bi ga poslali u drugu ligu. U današnjoj situaciji nije lako odbiti transfer od 10 milijuna eura.

Halilhodžić si je dao rok od tri mjeseca nakon čega bi se trebali vidjeti prvi rezultati njegovog rada.
- Pritisak u Dinamu je golem, ali vidio sam već neke detalje kod pojedinih igrača, pa čak i liječnika i masera. Mora se znati svačija odgovornost – zaključio je.

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 20:28 (Miro).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

i tko će sada braniti, lončarić? ma sigurno je mamić već krenuo u potragu...

edit: a gdje je kelava, negdje na posudbi il? nisam baš pratio situaciju

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 20:31 (ph3nom_gamer).
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

isse Miro pa što si pejstao ako to sve tamo piše i ako si dao link?

Dinamo živi vječno
17 godina
moderator
ph3nom_gamer kaže...

i tko će sada braniti, lončarić? ma sigurno je mamić već krenuo u potragu...

edit: a gdje je kelava, negdje na posudbi il? nisam baš pratio situaciju

LOL - pa ako nisi baš u tijeku, što se javljaš?

Kelva brani u Lokomotivi i za U-21 reprezentaciju. Na oba polja je izvrstan (prošle subote je čuda radio u Osijeku, gdje je samo zahvaljujući njemu Lokomotiova izvukla 0:0).

Vrlo je izvjesno da će se on vratiti, čeka se presuda novog trenera...

Inače, Butina je ozljeđen, zadnjih par utakmica nije bio ni rezervni golman, čak i da nije raskinuo ugovor, pitanje je da li bi uopće bio rezerva...

Meni je Tomo legenda, simpa tip, ali mu vjerujem da je odluka o kraju bila njegova, posebice nakon neugodnih prozivki nakon problema kojih je ima u zadnjem nastupu...

...
17 godina
moderator
Kora kaže...

Zato da se ima i nešto kvalitetno za pročitati, a ne samo navijačka prepucavanja i uvrede...

Pokušavam diči razinu rasprave i pisanja! Cool

...
15 godina
neaktivan
Miro kaže...

LOL - pa ako nisi baš u tijeku, što se javljaš?

Kelva brani u Lokomotivi i za U-21 reprezentaciju. Na oba polja je izvrstan (prošle subote je čuda radio u Osijeku, gdje je samo zahvaljujući njemu Lokomotiova izvukla 0:0).

Vrlo je izvjesno da će se on vratiti, čeka se presuda novog trenera...

pa samo pitam Izlanuo se

znam da je odličan al nisam znao da je u lokomotivi...

15 godina
protjeran
Miro kaže...
Kora kaže...

Zato da se ima i nešto kvalitetno za pročitati, a ne samo navijačka prepucavanja i uvrede...

Pokušavam diči razinu rasprave i pisanja! Cool

Pa nemoraš onda link davati! I još onda nama govorite da dajemo predugačke citate i u pravilima se govori da upotrebljavamo mozak i da ne dajemo predugačke citate! A upravo to ti radiŠ!

Btw što se tiče Butine da je sam dao odluku za kraj, sumnjam, mislim da je to reakcija na onu Maminjovu propovijed.

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ovaj novi trener mi se jako svida pogledao sam video izjavu kod potpisa,direktan i zaheban XD

17 godina
moderator
Kora kaže...

Pa nemoraš onda link davati! I još onda nama govorite da dajemo predugačke citate i u pravilima se govori da upotrebljavamo mozak i da ne dajemo predugačke citate! A upravo to ti radiŠ!

Btw što se tiče Butine da je sam dao odluku za kraj, sumnjam, mislim da je to reakcija na onu Maminjovu propovijed.

Citat? Nisam dao citat nego cijeli tekst!

I nemoj ti meni tumačiti pravila - prestani se prepucavati, drži se teme, a ako nemaš ništa za reći u vezi nje - šuti!

...
15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
muhaqeri kaže...

E moj frende. Zeko je bio samo vostana figurica koja je trajala 76 dana. Priredba za navijace. Navlakusa! A sad su si kupili (uprava! da ne pomislis krivo, za navijace ih tak nije briga), vidim, tvog miljenika. Bez uvrede frende, ne znam drugaciju uzrecicu, ali i tebi je doslo iz dupeta u glavu.

ne kužim, kupili mog miljenika,ako misliš na Vahu onda nisi u toku i ne čitaš,nije ni bitno tebe samo zanima Mamić

16 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

ne kužim, kupili mog miljenika,ako misliš na Vahu onda nisi u toku i ne čitaš,nije ni bitno tebe samo zanima Mamić

Napisao si da ti se ne svidja vahid i da se opet skrtari na treneru? Sorry kaj nisam miljenik stavio pod navodnike. Meni se za sada svidja, barem ono sto je rekao. A sad, jedno je reci a drugo napraviti. Mene samo zanima Mamic? OK ak ti tak kazes. Barem znam da je najveci problem Dinama. Vise ne znam di da stavljam navodnike da ti nesto skuzis.

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

lol, ja Halilhodžića nisam pola pokopčao što je rekao, haha, stalno nešt govori ovo-ono, tamo-vamo, nisam pola skužio. Ah bosanci.........:))))

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Dobra pricica iz Maksimirske sume. Vahid je krenuo ostro. A kraj je LOL:

"Pa je zapravo vozač autobusa Mile Bilić odvezao plave u nepoznato. On je znao put, ali veliko je pitanje zna li i Vahid Halilhodžić put kojim bi mogao s plavima uhvatiti Europsku ligu."

15 godina
Dinamo 2010/11

Idemo Dinamo!!!!!

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 18:15 (Joe Cooker).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice