Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.732.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Rast mišića i visina
#wot#vk.0h kaže...
Pozdrav ide li tko u gyms4you teretane ?jel ja nisam nesto dobro skužio ili stvarno maloljetnici ne smiju u njihove teretane po 21 točki sa slike ???

Ja idem u Gyms4You i nisam vidio nikog tko bi bio mlađi od 18 tamo tako da očito ne smiješ, a provući se ne možeš kad ti gledaju osobnu.

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
11 godina
neaktivan
Posto planiram od rujna odnosno početka škole nesto ozbiljnije početi paziti na prehranu,zanima koji vi koristite i koji mi preporučujete u koji kruh da stavim piletinu (tujekom odmora u školu )mislio sam lepinju ,jel ona štetna/dobra za misice ?
12 godina
neaktivan
#wot#vk.0h kaže...
Posto planiram od rujna odnosno početka škole nesto ozbiljnije početi paziti na prehranu,zanima koji vi koristite i koji mi preporučujete u koji kruh da stavim piletinu (tujekom odmora u školu )mislio sam lepinju ,jel ona štetna/dobra za misice ?

Koji god kruh imaš doma, počeo si izmišljat nemoj bezveze bacat pare kad ti neće pomoć bilo koji kruh ako ne jedeš kako treba. lp

If you have nothing to lose, try.
18 godina
u2Noobish4Me kaže...

Samo kompresiju furam.

Probao obje i Adidas.

Sve je to vrlo blizu, ali nekako najkvalitetniji meni se pokazao Adidas(najdeblji materijal).

Konkretno od svih imam bar po jedan par, i to vec 2godine, i ko nove su. 

A idem 5x u gym tjedno minimum tako da se nose svaki dan.

Na kraju ti ispadne da uzmes il onu koja je na akciji il koja bolje izgleda - jednako prodes kvalitetom.

Imam neku Nike, više je za borilačke sportove, iz Pro combat linije. Uzeo sam ju na 50% za nekih 150kn i za tu lovu je majica stvarno kvalitetna, ali davati po 300-400kn za takve majice je bacanje para.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
18 godina
Rast mišića i visina

Unazad 3 tjedna kako idem u gym, skuzio sam kako ogladnim kad dodem doma poslije treninga od 90min.

Kako preferirate unosit hranu, prije treninga ili poslije ?

Truth in engineering.
9 godina
neaktivan

Obavezno prije i obavezno poslije treninga.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Bljuje mi se kad treniram na pun želudac, obično tempiram obrok 2-3h prije treninga i shake poslije

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da li je neko koristio Battery proizvode?

Konkretno Battery Whey Protein ili Battery Whey Gold Isolate?

9 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

Bljuje mi se kad treniram na pun želudac, obično tempiram obrok 2-3h prije treninga i shake poslije

Pa da, obicno 2h prije treninga, meni cak odgovara 1,5h prije. Uglavnom nije dobro trenirat na pun zeludac, a jos gore na prazan. 

Intelovac123 kaže...

Probao sam Battery Whey, a ono nista posebno, zadovoljavajuce s obzirom na cijenu. Lako se topi u hladnoj vodi, nisam primjetio ni grudice niti da se previse pjeni. Onaj novi Natural (bez okusa) mi je odvratan s vodom.

18 godina
crazy_luđak kaže...

Također :)

Xbox: Muskarcina
18 godina
Intelovac123 kaže...

Probao sam Battery Whey Protein.

Skroz uredan, topi se dobro te su okusi dobri.

Protein puding im je također ukusan, mmmm :)

Xbox: Muskarcina
16 godina
Rast mišića i visina

Vezano za Nike vs Adidas - meni je se nike pokazao puno kvalitetnijim. Možda mi adidas ima ljepše proizvode ali kvaliteta je po meni bolja u najka a kvaliteta je bitna kad se treba izbrojat 2-3 ili 5-6 stoja. Recimo patike adidas su mi se odljepile u roku 3 mjeseca od kupnje. Pokušao sam opet sa drugim parom patika vjerujući da možda nisam imao sreće ali opet se dogila ista stvar. Znači patike od 500kn u smeću. Što bi bilo da sam dao 1500kn za onaj top model.

A svim najkicama nikad ništa. Vječne.

Ovo je iz mog iskustva, znači nisam radio istraživanje isl. i možda neko ima neko drugo iskustvo itd.

14 godina
neaktivan

Ista stvar kod mene. Imam najkica starih i po par godina, savršeno su funkcionalne. Lijepe ne, ali funkcionalne da. 

Trava raste tamo gdje je posadiš.
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo nešto i od mene, prve 2 slike ožujak 2015., ostale od nedavno. Trenutno sam na carb cyclingu da još malo skinem bf, a onda planiram polako reverse diet.

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina
odjavljen

Jako lijep izgled i to u dosta kratkom roku ako se mene pita. Kakav ti je bio proces mrsavljenja i svega? Kako treniras?

14 godina
Bruno_K!ng kaže...

Evo nešto i od mene, prve 2 slike ožujak 2015., ostale od nedavno. Trenutno sam na carb cyclingu da još malo skinem bf, a onda planiram polako reverse diet.

Impresivno, sjedni, 5. 

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Jako lijep izgled i to u dosta kratkom roku ako se mene pita. Kakav ti je bio proces mrsavljenja i svega? Kako treniras?

A niš posebno zapravo, imao low carb defku, tu i tamo ubacio punjenje i meni je bilo predobro tako, onda sam išao na bulk par mjeseci al sad od 2. mjeseca ove godine sam opet na definiciji i bit ću do kraja 9. mjeseca a onda idemo dizat kalorije haha.

Treniram 5 put tjedno (prsa, leđa, ruke, noge i ramena), znači sve posebno i ubacim sprinteve 2 dana, to sve zavisi kakva je upala nogu i to. Ako su noge shebane onda 1 samo a ako ne ubacim 2, to traje kojih 15 min.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 20:03 (Bruno_K!ng).
12 godina
odjavljen

Odlicno! Btw koliko god, visina i kg?

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Odlicno! Btw koliko god, visina i kg?

18 god, visok sam cca 180, nisam siguran hahah a trenutno 83 kg

12 godina
odjavljen
Bruno_K!ng kaže...

18 god, visok sam cca 180, nisam siguran hahah a trenutno 83 kg

Slicni podaci samo sto sam ja ipak 10 kg laksi -.-

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pošto sam dobio nekoliko upita u box vezano uz proces mršavljenja evo da malo napišem nešto o tome pa da bude svima vidljivo. Znači kad sam tek krenuo sa svim time znao sam jako malo, gotovo ništa. Spočetka sam bio jako low s carbsima jer sam naravno mislio da ako njih ne unosim ću brže mršavit ovo ono. Jedini izvor UH bi mi bile zobene ujutro, i to cca 30g. Sad kad se sjetim kako sam to radio bude mi muka odma. Ako neko od vas početnika kreće na defku, nemojte srezat do kraja ugljiče jer to ne doprinosi ničemu, osim ako imate taj carb cycling pa ste onda jedan dan na kojih 150, pa 100, 50, pa 200g. Lupam bzvz brojeve jer bi to svako trebao prilagoditi sebi i svojoj kilaži, visini, ciljevima itd. Al opet ni onda niste stalno low nego imate i punjenje i tako. Time se opet ubrza metabolizam i testosteron, ko da se resetirate, jer stalno bez ugljiča samo se usporava metabolizam i na kraju bude to goli krac. Masti isto obavezno unositi jer se nećete od njih udebljati (žumanjak, orašasti plodovi, maslinovo, bučino itd.) Proteine unosim 2-2,5g po kg. To je manje više sve, samo treba biti uporan i ako nosite hranu u školu ili posao il bilo gdje zahebite šta vam kažu. Meni su spočetka svi srali koji će ti to k i to, al sad mi više nitko niš ne govori. Kad sam bio debeo svi su me "voljeli", al sad čim sam se malo dotjerao u formu, odma sam umišljen i tak sve šta ide uz to. Bar se skuži koji ljudi će uvijek biti uz tebe a koji ne. Nvm, samo trenirajte i tijelo će reći hvala. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 12:32 (Bruno_K!ng).
16 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

,,,

Naravno, to sa cvokotanjem na tvoje nošenje hrane je uvijek isto hahah!

V ti je brutalan !

Tvrdo igraš, samo tako nastavi!!

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
13 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
Bruno_K!ng kaže...

,,,

Naravno, to sa cvokotanjem na tvoje nošenje hrane je uvijek isto hahah!

V ti je brutalan !

Tvrdo igraš, samo tako nastavi!!

Pa da baš to, hvala! 

12 godina
protjeran

@#wot#vk.0h

Hm, ja koristim samo ujutro, kruh iz Pan-Peka koji se zove Chia(500 grama)(u sebi ima mješavinu sjemenki cihe, lana, sezama i suncokreta-svjež je više dana zbog svojeg sastava), 9.90 kuna.

Uvijek kaj se tiče kruha biraj neki taminiji, da nije baš ono bijeli.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
14 godina
Bruno_K!ng kaže...

Pošto sam dobio nekoliko upita u box vezano uz proces mršavljenja evo da malo napišem nešto o tome pa da bude svima vidljivo. Znači kad sam tek krenuo sa svim time znao sam jako malo, gotovo ništa. Spočetka sam bio jako low s carbsima jer sam naravno mislio da ako njih ne unosim ću brže mršavit ovo ono. Jedini izvor UH bi mi bile zobene ujutro, i to cca 30g. Sad kad se sjetim kako sam to radio bude mi muka odma. Ako neko od vas početnika kreće na defku, nemojte srezat do kraja ugljiče jer to ne doprinosi ničemu, osim ako imate taj carb cycling pa ste onda jedan dan na kojih 150, pa 100, 50, pa 200g. Lupam bzvz brojeve jer bi to svako trebao prilagoditi sebi i svojoj kilaži, visini, ciljevima itd. Al opet ni onda niste stalno low nego imate i punjenje i tako. Time se opet ubrza metabolizam i testosteron, ko da se resetirate, jer stalno bez ugljiča samo se usporava metabolizam i na kraju bude to goli krac. Masti isto obavezno unositi jer se nećete od njih udebljati (žumanjak, orašasti plodovi, maslinovo, bučino itd.) Proteine unosim 2-2,5g po kg. To je manje više sve, samo treba biti uporan i ako nosite hranu u školu ili posao il bilo gdje zahebite šta vam kažu. Meni su spočetka svi srali koji će ti to k i to, al sad mi više nitko niš ne govori. Kad sam bio debeo svi su me "voljeli", al sad čim sam se malo dotjerao u formu, odma sam umišljen i tak sve šta ide uz to. Bar se skuži koji ljudi će uvijek biti uz tebe a koji ne. Nvm, samo trenirajte i tijelo će reći hvala. 

Pa i sam sam u startu unosio nista, ili jako malo UH, i kilaza je brzo  isla dole, ali prvenstveno zbog  premalo kalorija,a ne zbog nedostatka UH. 

i UH , a pogotovo masti su potrebne, sad koja kolicina, to ovisi od osobe do osobe, ali je logicno da je bolje jesti sto vise, a mrsaviti.. zasto bi unosio 50g uh, ako mozes 300.

Nosenje hrane svuda sa sobom takodjer vise nije potrebno, ali naravno ako ides u skolu, moras nesto jesti, tesko je 6-8 sati bez hrane, ali recimo u slucaju gdje si odsutan 3-4 sata, i odmah nosis hranu sa sobom, jedes po kaficima,,, samo zato da slucajno ne bi preskocio obrok, je veoma debilan, osim ako si IFBB PRO

18 godina
Rast mišića i visina

Ekipa, ima za vikend 50% popusta na aminokiseline i kapsule na myprotein.hr.

Kila BCAA ide za 200kn, kod AMINOPIL50

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

U polleo sportu Inpact whey

14 godina
bluBear kaže...

Obavezno prije i obavezno poslije treninga.

nista od toga nije obavezno, zasto bi bilo? jedi kad si gladan, ne moras nista na silu.. Ako si jeo prije treninga, sigurno nije potrebno hitno odmah poslije treninga jesti, ako  nisi gladan. Ako radis IF, onda poslije treninga jedes. 

Zasto je lose trenirati na prazan stomak? nisi cuo za IF? 

14 godina
Bruno_K!ng kaže...

super je, sigurno nisi natural, mora da koristis kreatine i protejine

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

super je, sigurno nisi natural, mora da koristis kreatine i protejine

Ne koristim proteine, mama kaže da sam još premali za to. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice