Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.727.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
donator_bubrega kaže...

Pozdrav ekipa, jedno pitanjce. Koliko su točne ove Android/iOS aplikacije tipa Endomondo što se tiče kalorija sagorijelih tijekom trčanja, hodanja, bicikliranja...?

Preciznije je od ručnog računanja tipa "trčanje mi troši x kcal / min, trčao sam 30min pa sam potrošio y kalorija". Aplikacija uzme u obzir tvoju masu, aktivnost i brzinu kretanja tako da je ok.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
10 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

odgovori mi na ovo pitanje. Boravis li ti ikada vani na svjezem zraku, odnosno socijaliziras li se? 

To su dva pitanja različita značenja. Boravljenje vani na svježemu zraku nije istoznačno socijalizaciji. Zaista, kad shvatim da sam blijeda kao mrtvi Jackson, iziđem na ulicu ne bih li dobila kakvu-takvu boju, ali osobito pazim da ni sa kime ne razgovaram kako se ne bih socijalizirala. o.O

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
14 godina
odjavljen

Bilo bi kul kad bi vidjeli tebe. Aj kači amo sliku jednu, dvije.

18 godina
donator_bubrega kaže...

Pozdrav ekipa, jedno pitanjce. Koliko su točne ove Android/iOS aplikacije tipa Endomondo što se tiče kalorija sagorijelih tijekom trčanja, hodanja, bicikliranja...?

Za bicikliranje najbolja aplikacija ti je Strava... Ona je koliko toliko točna... Odstupanja su 10-20 posto. Imam pulsmetar koji mi mjeri kalorije i prema tome gledam. Nije ni on najtočniji skroz, ali su odstupanja puno manja nego kod Strave.

Niti jedan alat od tih nije 100% točan, sve su to okvirna mjerenja, za putpuno točnost treba jako puno parametara koje ti uređaji ne mogu dati. Ovisi o veličini, snazi, brzini, uzvisini, utreniranosti, brzini metabolizma, aerobnoj/anaerobnoj zoni, Tako da, ne zamaraj se s tim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 8:45 (lllnuclearlll).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Planiram naručivati s myprotein.co.uk, imam 60-tak funti, ako se netko još hoće prikačiti, područje Splita.

EUNE: 321Zdravko
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

U utorak sam u se vratio u teretanu nakon više od dva mjeseca (slomljena ruka) i odradio trening prsa biceps, danas imam uzasne probleme sa upalom, jedva micem rukama a prsa su mi doslovno natekla i bolovi su uzasni. Najmanji mi je problem da izdrzim, ali sutra i prekosutra radim na bausteli 8h po danu, ima li neko preporuku neku kako da si bar ublazim malo upalu do sutra?

If you're going through hell, keep going!
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni su pomogli ledeni oblozi za tetive, no ne boli probati i za mišiće

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
18 godina
MARKOZD15 kaže...

U utorak sam u se vratio u teretanu nakon više od dva mjeseca (slomljena ruka) i odradio trening prsa biceps, danas imam uzasne probleme sa upalom, jedva micem rukama a prsa su mi doslovno natekla i bolovi su uzasni. Najmanji mi je problem da izdrzim, ali sutra i prekosutra radim na bausteli 8h po danu, ima li neko preporuku neku kako da si bar ublazim malo upalu do sutra?

A kak ti ja palo na pamet trenirat punom snagom nakon 2 mjeseca pauze? 

15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

popij ibuprofen.mada nemoj ga ubuduce pit ako imas upale jer ti on zaustavlja proces regeneracije misica.i izmasiraj upaljena podrucja da ti prokrvi podrucje i razbije mlijecnu kiselinu koja se skuplja u misicima.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...
MARKOZD15 kaže...

A kak ti ja palo na pamet trenirat punom snagom nakon 2 mjeseca pauze? 

A ne pitaj, mislio sam da me neće velika upala uhvatiti, iako trening nije bio punom snagom.

Evo gotov sam sa poslom, idem doma sa još većim bolovima, al dnevnica 300kn pa me nije briga, idem u gym opet vcrs

16 godina
Rast mišića i visina
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 16:41 (loky4i4).
18 godina
loky4i4 kaže...

Odlično, taman, prvi puta kupujem proteine, kaj uzeti? Impact Whey Protein? I koji Chocolate, brownie, cake ili smooth s obzirom da nema jednostavno Chocolate? Koji okus je najslađi od čokoladnih?

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 22:17 (Unimatrix 007).
16 godina
Nez meni je smooth super al ove nisam probao
13 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Brownie mi je malo finiji od smooth i malo brže se miksa.

18 godina
loky4i4 kaže...
Nez meni je smooth super al ove nisam probao

Probao sam ih više, ali smooth je naj-naj :)

Xbox: Muskarcina
12 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
loky4i4 kaže...

Odlično, taman, prvi puta kupujem proteine, kaj uzeti? Impact Whey Protein? I koji Chocolate, brownie, cake ili smooth s obzirom da nema jednostavno Chocolate? Koji okus je najslađi od čokoladnih?

Ako se ne varam cokoladni okus ti ima par posto manje proteina (8% nagadjam)

If you have nothing to lose, try.
18 godina
Filip720 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
loky4i4 kaže...

Ako se ne varam cokoladni okus ti ima par posto manje proteina (8% nagadjam)

Zanemarivo, staviš prstohvat wheya više i na istom si :)

Xbox: Muskarcina
12 godina
neaktivan

Istina, ali eto samo kažem tek toliko :)

If you have nothing to lose, try.
12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Koje vj. za trbusnjake radite? Kako ih radite i koliko puta tj.? Ja sam radio 3x tj. sad vec 6 mjeseci uvijek jedno te iste vjezbe i dosadilo mi vec.

16 godina
IvanDado kaže...

Koje vj. za trbusnjake radite? Kako ih radite i koliko puta tj.? Ja sam radio 3x tj. sad vec 6 mjeseci uvijek jedno te iste vjezbe i dosadilo mi vec.

Hanging leg raises (kolko ide) i/ili plankovi (minimalno 30sec). 3x tjedno po 3-4 serije i onda na dan Deadlifta minimalno 5 serija

LoL EU West - KingNothing666
12 godina
odjavljen
KingNothing kaže...

Hanging leg raises (kolko ide) i/ili plankovi (minimalno 30sec). 3x tjedno po 3-4 serije i onda na dan Deadlifta minimalno 5 serija

I to je to? Zadovoljan trbuhom? 

15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

I to je to? Zadovoljan trbuhom? 

kao da ces dobit plocice jer ih vjezbas.one ovise o BF-u a ne jel ih treniras.inace osobno ih radim da imam jak core i da mi drze ledja jer su me boljela prije.

15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ovise i o genetici, Mirko Filipović nema nešto nizak bf ali mu se pločice vide, meni su tek vidljive kad se spustim na 12%

Ali pločice mi ne trebaju, bitno da imam ravan i čvrst trbuh, snaga i masa mi je najbitnija

#beastmode

18 godina
Rast mišića i visina

Kad smo već kod Mirka..

Natty or not? 

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Naravno da NIJE natty

Svi profesionalni sportaši su na dopingu, dakle sport bez dopinga ne postoji, ako želiš biti u vrhu svijeta moraju se sve drastične mjere poduzeti.. a meni je to osobno ok, sportaš ne može biti svako

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Do kad cete povlacit tu temu natty ili ne? Danas nitko od profesionalnih sportasa nije natty, a pogotovo nije netko tko se bavi borilackim sportovima.

18 godina
Rast mišića i visina

Hej hej nisam ništa rekao, slažem se s vama :).

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
16 godina
cod4gamer kaže...

Danas nitko od profesionalnih sportasa nije natty

necemo pretjerivati 

12 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

kao da ces dobit plocice jer ih vjezbas.one ovise o BF-u a ne jel ih treniras.inace osobno ih radim da imam jak core i da mi drze ledja jer su me boljela prije.

Znam to, ali treba ih ipak vjezbat.

15 godina
odjavljen
loky4i4 kaže...

necemo pretjerivati 

Nema pretjerivanja, to je jednostavno tako, bio sam sportaš(košarka) i svjestan sam svega što se oko mene dešavalo i nudilo se okolo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice