Naveo sam ti i sebe kao primjer. Ono što sam htio reći, a što ti zaobilaziš primjetiti, je da su genetske predispozicije ipak ono najvažnije, a ne prehrana.
A da je prehrana bitna, ha, ne treba previše naglašavati budući da bismo umrli da se ne hranimo, jel. Ovisi od osobe do osobe koliko kvalitetna mu ona mora biti za izvršavanja njegovih aktivnosti. Tu opet dolazimo do tih genetskih predispozicija...
Gle tko kaze da ti ne spadas eventualno u tih1%... Apsolutno nisam zaobisao to.. Genetika je vazna stavka pri odredivanju prehrane.. Genetske predispozicije za sto? BB, profesionalni sport, ili pak obicna fizicka aktivnost za potrebna za mrsavljenje/dobivanje mase, odrzavanje mase.. Kao sto sam i gore rekao jako velika vecina ljudi(vidim da ne volite postotke pa cemo ovako) zeli izgledati regular/atletski bez velike misicne mase i bez previse masnoca na sebi.. Jako malo ih ide u krajnost BB za koju ti dajes primjere.. Za takve ljude koji nemaju vremena za sport, BB itd nego samo rade svoj posao i zele dobro izgledati prehrana je najvaznija..