jesi cuo nekad za izraz "zavodeniti se"? ajd onda pojasni to
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ekipa, imam jedno pitanje za vas. Dakle imam 19 godina, visok sam točno 2 metra i imam trenutno 90 kg (prije sam težio više ali eto, studentska dijeta hahah). Pošto sam dosta bio u sportu (veslanju) naviknut sam na teške anaerobne treninge, zamorne kondicijske treninge i slično. No tu dolazi do mog problema. Dok sam trenirao veslanje, donji dio tjela tj. bedra, listovi su mi se razvili podosta, dok mi je gornji dio ostao slabiji, puno slabiji u odnosu na donji. Dosad nisam pokušavao forsirati neke treninge za gornji dio tijela, jedino sam fizičkim radom (bauštela sa bratom) donekle razvio neku "prividnu" definiciju hahah, nemojte me ni pitati kako mislim prividnu, neznam, uglavnom, pojedine išićne strukture su mi se počele puno više nazirati. No ja bi htio nabiti više mase, ojaćati bicepse, ramena, latissimus dorsi ilitiga lat te prsa i sličn, uglavnom cijeli gornji dio tijela. Sad vas molim da mi pomognete kako i što raditi dalje, kako se hraniti (nemojte samo pileća prsa i slično jeer, student sam, nemam para za to haha) te kako vježbati. Ja mislim po svemu što znam i što sam pročitao da spadam u ektomorfni tip tjelesne građe, pošto sam visok, nikad nisam imao problema sa količinom tjelesne masti.
Hvala vam na vašem vremenu i ugodan vam dan želim. 
Bump :)
Zeppe :D
Zna netko kako se kategoriziraju natjecalji na natjecanjima kao što je ono u viroviti bilo u 1. mjesecu ?
Te jel se može u pojedinačnim disciplinama natjecat ??
Zna netko kako se kategoriziraju natjecalji na natjecanjima kao što je ono u viroviti bilo u 1. mjesecu ?
Pitaj na body building forumu di si bio regan jer sam te prepoznao po fotkama,znaju vise Toorop,Maximus,Dinc i ta ekipa koja powerlifta...
Pitaj na body building forumu di si bio regan jer sam te prepoznao po fotkama,znaju vise Toorop,Maximus,Dinc i ta ekipa koja powerlifta...
E hvala ti :) Totalno sam zaboravio da pitam tamo :D
Kao sto rekoh, zdravo tijelo bez ikakvih dodataka nece tek tako zadrzavati vodu. Vodu zadrzava ili kreatin ili problemi s bubrezima. Naravno, nisu jedina stanja koja zadrzavaju vodu, ali to su, recimo, dva glavna kada dodje do teretane. Nisam rekao da se ne dogadja, nego da se ne dogadja tek tako zato sto netko pije vodu ili sto.
Jel zna netko gdje se u ZG-u može jeftino i sa zadovoljavajućom točnošću izmjeriti %BF?
Kao sto rekoh, zdravo tijelo bez ikakvih dodataka nece tek tako zadrzavati vodu. Vodu zadrzava ili kreatin ili problemi s bubrezima. Naravno, nisu jedina stanja koja zadrzavaju vodu, ali to su, recimo, dva glavna kada dodje do teretane. Nisam rekao da se ne dogadja, nego da se ne dogadja tek tako zato sto netko pije vodu ili sto.
?? pa neces se zbog vode zavodeniti, nego zbog natrija, i svega toga.. probaj junkat malo vise, pa ces vidjeti koliko ces se zavodeniti.
Nije loše imati uže za preskakanje, ako se ne može trčat zbog hladnoće, ne treba puno prostora
Pozz ekipa. Dugo nisam pisao u ovoj temi. 6 mj sam pauzirao sa teretanom i nazalost, vidi se na meni heheh. Nisam propao, ali bilo je to daleko bolje u mojim zlatnim godinama. Nedavno sam se preselio u Rijeku i upisao se u Blue Gym na kantridi. Danas je bio prvi trening, i proslo je losije nego sto sam ocekivao hahah. Ugl, kupio sam si i moj dragi whey, gold standard od Optimum Nutrition. Inace, u Italiji sam kupovao uvijek Weider, ali odlucio sam malo promjeniti. Kako vi napredujete? Jel fila jos aktivan?
Weider je valjda najskuplji brand, a vjerojatno i medju gorima
Vjerojatno me se ne sjecas...Stavit cu sliku da se prisjetis...to je slika od prije godinu dana, kad sam bio na 94. Do ljeta sam dogurao na 98, otisao na praznike u 7. mj u Split, pa u 8. mj u makedoniju i bugarsku, i kad sam se vratio doma, nisam se vratio u gym. Trenutno sam na 92 ali sam izgubio malo formu. i definiciju..whey su svi isti k...to sto meni pase potrositi vise, to je moja stvar. Gdje pise da je medju gorima? Po cemu tocno to sudis?
Opet shebao lijevi skočni zglob :/
@MatijaZG ti si onaj sto je se bavio plivanjem ?
Matija..odličan si :)
Ne razumjem zašto je Weider loš? Skup je da,ali kad bi birao između MyProteina i Weidera,weider bi prije uzeo
Vjerojatno me se ne sjecas...Stavit cu sliku da se prisjetis...to je slika od prije godinu dana, kad sam bio na 94. Do ljeta sam dogurao na 98, otisao na praznike u 7. mj u Split, pa u 8. mj u makedoniju i bugarsku, i kad sam se vratio doma, nisam se vratio u gym. Trenutno sam na 92 ali sam izgubio malo formu. i definiciju..whey su svi isti k...to sto meni pase potrositi vise, to je moja stvar. Gdje pise da je medju gorima? Po cemu tocno to sudis?
Ma s vremenom ces naucit da ga on puno pametuje..
Zavidna forma ovo sa slike, jos ako je 94 kg kao sto kazes stvarno respect
Ne razumjem zašto je Weider loš? Skup je da,ali kad bi birao između MyProteina i Weidera,weider bi prije uzeo
Nije da je los nego je skup,za istu stvar platis puno puno vise,inace whey nemoze bit los,whey ko whey,razlika je minimalna u my proteinu i weideru i gold standardu,a cijena nebo i zemlja
Što se dogodilo da se vratiš u ovu banana državu?
zasto bi prije uzeo weider? ako kupujes svojim parama, moras biti idiot da uzmes weider pored myproteina.. Weider je medju losijim brandovima upravo zbog bezobrazne cijene, koja je bezobrazno visoka, ali upravo zato sto je to WEIDER.. ... Istina da je whey ko whey, ali isto tako,na testiranjima se pokazalo koliko koja marka odstupa od deklaracija, i mislim da je ON i myprotein medju boljima, dakle jako mala odstupanja, dok je weider ima dosta velika, medju zadnjima je bio.. Ne mogu sad naci tablicu, probam kasnije..
ugl maknimo to u stranu, jednostavno je preskup za obican whey.. radije kupi hrane za te pare....
Zasto mi stavljas svoju sliku? sjecam se te slike,al sto to pokazuje? da si te misice izgradio iskljucivo od WEIDEROVOG wheya?
btw stavljajte slike obroka..
evo moj danasnji zadnji.. oko 1000 kalorija ako se ne varam.
250 posnog sira, 210g jaja, 100g BIJELOG KRUHA koji deblja, a na definiciji sam. kako to? .60g purece salame i neki toast... jesam dobro spremio? jel fina dekoracija? kao u restoranu jel...
Šta si to pomiješo na tanjur posni i jaje? pa barem možeš napravit da bude fino..razreži salamu na rezance,lagano je poprži na tavici,onda prejil sa razmućenim jajima i napravi si kajganu lijepo.. a posni pojedeš malo kasnije :)
Opet shebao lijevi skočni zglob :/
@MatijaZG ti si onaj sto je se bavio plivanjem ?
Tako je, bivsi plivac.
Ma s vremenom ces naucit da ga on puno pametuje..
Zavidna forma ovo sa slike, jos ako je 94 kg kao sto kazes stvarno respect
Znam ga od kad sam prije god dana sudjelovao u ovoj temi. Visok sam 190, pa se to sve rastegne i ne daje dojam takve tezine.
Što se dogodilo da se vratiš u ovu banana državu?
hahah bio sam vec prije na faksu u Splitu. Nakon tri godine se vratio u Italiju god dana, i sada opet natrag sa ocem u RI. U Italiji sam zivio od svoje 4. godine, i vjeruj mi da barem ja, zivim bolje u Hrv.
Zasto mi stavljas svoju sliku? sjecam se te slike,al sto to pokazuje? da si te misice izgradio iskljucivo od WEIDEROVOG wheya?
Te misice sam izgradio pretezno hranom, a whey je dodatak koji sam koristio godinu dana, i sada cu ponovo poceti, ali pretezno kao dodatak.
Bilo je price nedavno o MyProteinu na jednom forumu i netko je napisao da je MyProtein provjerena tvrtka i zna se porijeklo sirovine za sve kasnije.
Zna se otkud dolazi,tko proizvodi i kako,koji su certifikati i da je provjeren taj nutritivni sastav koji je,a opet ljudi daju 50 % vise jer nosi ime Weider,mislim iskreno bmk,samo hocu reci MyProtein je puno "provjereniji" brand i sigurniji od Weidera...
btw.sto se tice okusa banane MyProtein,dobio 500 gr na poklon,ovo ne da je bljutavo i nikakav okus nego nemam rijeci,najodvratniji okus...
Šta si to pomiješo na tanjur posni i jaje? pa barem možeš napravit da bude fino..razreži salamu na rezance,lagano je poprži na tavici,onda prejil sa razmućenim jajima i napravi si kajganu lijepo.. a posni pojedeš malo kasnije :)
ma kakvi. bas mi se da to raditi.. nije mi se dalo prljati noz za rezat salamu,, ispekao jaja, stavio i to je to.. gg. .. iovako ionako je gadno, jer ne volim posni,ali bio na akciji ,,7kn 500g pa uzeo 2 komada, i nekako cu na silu pojesti. jbg... posni da jedem sam? nikad
MatijaZG pa onda zasto davati tolike pare? ajd mi reci koliko kosta 5kg tog weidera? ako uopce ima 5kg.. ili recimo 2.3 kg?
ma ja vise ne kupujem whey s okusom.. 100kn je skuplji 5kg,,... za 100kn dobijes 1.5 kg vise wheya.. sto je 1200g proteina druze
posni onda stavi u blender i dodaj mlijeka..pa popij tako je lakše
nemam vise makrosa za mlijeko.. :)
MatijaZG pa onda zasto davati tolike pare? ajd mi reci koliko kosta 5kg tog weidera? ako uopce ima 5kg.. ili recimo 2.3 kg?
Povodim se poznatim markama. Ne sjecam se koliko sam placao. Ja uzimam pakiranje od 1kg. To mi je za mj dana dovoljno. Pretezno dnevno pojedem 500g crvenog mesa. Ponekad svinjetina, ali pretezno, junetina, teletina ili konjetina. Hebiga, tako ti je u svemu samnom. Drzim se poslovice da nisam toliko bogat da kupujem jeftino. Ali dobro, pusti to. Reci mi bas gdje nadjes 1,5 kg Wheya za 100kn? Ja sam danas 1kg wheya od optimum nutrition platio 289kn.
Myprotein bez okusa direktno s www.myprotein.co.uk na akciji kada je 20% off (vecinom bude krajem mjeseca) se moze uzeti za manje 390 kn 5kg, na iznos preko 1000 kn je dostava free iz UK ako se placa u funtama. Ako se placa u eurima, cijena je nesto mrvicu skuplja, ali vec od 90€ mislim da je free dostava, bar je tako bilo zadnji puta kad sam narucivao..
Povodim se poznatim markama. Ne sjecam se koliko sam placao. Ja uzimam pakiranje od 1kg. To mi je za mj dana dovoljno. Pretezno dnevno pojedem 500g crvenog mesa. Ponekad svinjetina, ali pretezno, junetina, teletina ili konjetina. Hebiga, tako ti je u svemu samnom. Drzim se poslovice da nisam toliko bogat da kupujem jeftino. Ali dobro, pusti to. Reci mi bas gdje nadjes 1,5 kg Wheya za 100kn? Ja sam danas 1kg wheya od optimum nutrition platio 289kn.
ali kao sto rekoh, whey je whey... wow.. ja za 260 kupim 2.5 myproteina s okusom..a za 400 kupim 5 kg bez okusa.. pa ti gledaj koliko te deru
Hvala ti majdo na informaciji. Kad potrosim ovaj svoj, bas cu naruciti 5kg. Koliko se ceka dostava?
Hvala ti majdo na informaciji. Kad potrosim ovaj svoj, bas cu naruciti 5kg. Koliko se ceka dostava?
3,5 dana.. odakle si? mozes naruciti s njuskala od provjerenih prodavaca za isto para
3,5 dana.. odakle si? mozes naruciti s njuskala od provjerenih prodavaca za isto para
Zivim u Rijeci, ali inace sam iz Zagreba. Brat mi zivi u Zg, pa ako ce doci brze u velegradu, onda bih kod brata narucio ili nabavio rucno od preprodavaca. Skoro svaki vikend sam u Zg.