Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.162.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Nitro233 kaže...

nešto me zanima,odnosno svrbi, ima li itko mozda link na neovisno testiranje myprotein impact wheya u analitickom labaratoriju kao i rezultate sastava i sve sto dolazi uz to?

Ja sam ga uzeo topljivost i okusa su predobri a uzeo sam od cokolade.

Rezultate cmo vidjet :)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ne zamaraj se time, sve je ok ;) ... 

14 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
Nitro233 kaže...
NEW_MAN kaže...

Sex da si digneš hormone kolko god ide bez igle i gg.

ovaj,zanima me koliko istine ima u ovome?

itko?

mislim da se ti jos ne trebas zamarati time..tvoje vrijeme za sex  ce tek doci

14 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

mislim da se ti jos ne trebas zamarati time..tvoje vrijeme za sex  ce tek doci

naravno, ovo mi je uzor

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Okačite koju fotku,da malo vidimo kako napredujete

12 godina
Rast mišića i visina

ide lagano ^^

napredujem ^^ napredujem ^^
Amber Heard <3
13 godina
neaktivan
res03pem kaže...

ide lagano ^^

rastu dlake,rastu {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja ne napredujem

16 godina
Rast mišića i visina

ja sam tek poceo novu "sezonu"

17 godina
Rast mišića i visina

...malo dnevne doze žutila:)
http://www.index.hr/black/clanak/prije-je-jeo-i-do-6000-kalorija-dnevno-a-sad-mu-kazu-da-izgleda-kao-beckham/774915.aspx http://www.24sata.hr/sudbine/tisuce-obozavatelja-tezi-362-kg-i-toga-se-nimalo-ne-srami-386939

Silvio12 kaže...
Nitro233 kaže...

nešto me zanima,odnosno svrbi, ima li itko mozda link na neovisno testiranje myprotein impact wheya u analitickom labaratoriju kao i rezultate sastava i sve sto dolazi uz to?

Ja sam ga uzeo topljivost i okusa su predobri a uzeo sam od cokolade.

Rezultate cmo vidjet :)

http://www.allthingsgym.com/protein-powder-analysis/
http://supplementreviews.com/myprotein/impact-whey-protein
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ag9uT-E4EIL7dFZPZnR0WVZybGtFWnRKNzdKNm9XOVE#gid=0
http://whatwhey.com/supplements/myprotein-impact-whey-isolate 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 2:18 (overhaul).
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovaj tjedan samo jedan trening odradio, baš me j*be ova druga smjena, još zakuhalo učenje. Vrijeme je za pravljenje rasporeda da se stigne u gym, fale mi treninzi jako.

17 godina
Probudi se ranije pa stignes :)
11 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Probudi se ranije pa stignes :)

Pokušavam haha, ali uvijek prespavam alarm (srs)

Sad će prva smjena pa ću odradit duplo jače treninge samo zbog ovog crappy tjedna.

17 godina

Kod mene je situacija takva da poslije posla nemam vremena, ono zena, malo dijete i RL issues. Znaci posto nejde kasnije, moram prije.
Dizem se u 4:45 i najkasnije u 5:15 sam na prvoj seriji. najkasnije u 6:45 sam doma. Posto radim u drugom gradu moram vozit 50 km i jednostavno ode dan.

Ne znam ak imas fitness gdi mozes tak rano ali kod mene fitness radi 24/7. Mozes za Bozic u tri u jutro pumpat ako te volja. Nesto pregenijalno!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 10:53 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav,imam 15 godina...I poceo sam vjezbati pocetkom 9.mjeseca,tada sam imao 61.5kg a dok sada imam 65kg pijem impact whey proteine i sada neznam kako mogu dobiti jos kilograma al ne sala vec ako je moguce samih misica? I kako dobiti plocice jer znam da su 70% prehrana 30% vjezbe al jednostavno neznam kako se pravilno hranit {#} Pa ako mi mozete dati neki savjet sto se prehrane tice?

14 godina
odjavljen
DuMe kaže...

Okačite koju fotku,da malo vidimo kako napredujete

daj stvarno ljudi stavite nesto...znatiželjan sam posebno oko ovih što ovdje pričaju uvijek o serijama i ponavljanjima i dosta su aktivni,al se nesjecam da sam vidio niti jednu sliku njihovu još

11 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Kod mene je situacija takva da poslije posla nemam vremena, ono zena, malo dijete i RL issues. Znaci posto nejde kasnije, moram prije.
Dizem se u 4:45 i najkasnije u 5:15 sam na prvoj seriji. najkasnije u 6:45 sam doma. Posto radim u drugom gradu moram vozit 50 km i jednostavno ode dan.

Ne znam ak imas fitness gdi mozes tak rano ali kod mene fitness radi 24/7. Mozes za Bozic u tri u jutro pumpat ako te volja. Nesto pregenijalno!

Uh da mi je to, moja radi od 8-23.

Sad me počela i neka prehlada hvatat, krasno, sad kad još jedan tjedan budem moro preskočit.

14 godina
Rast mišića i visina

Ja se sljedeći tjedan vraćam u gym, nadam se. Od 7. mjeseca nisam bio {#}

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Što se tiče MyProteina,jeftin je zato što koristi jeftine a ujedno i manje kvalitetne sirovine. kratko i jasno... jeftin proizvod rijetko kad može biti dobar.A i nisam siguran koliko on vrsta testiranja prolazi.. zasigurno manje nego ovi skuplji. I kad mi pričate o lijepoj strukturi i sl. pa i K-plus ima lijep oblik tjestenine,a kad je ideš kuhat je mljeckava i vidiš kakvo je to smeće nasuprot Barille. 

To vam je ukratko to.Na kraju se ustanovi da je to i skup proizvod jer za 50,60 kn više možete kupiti puno kvalitetnije i provjerenije proizvode.

14 godina
Rast mišića i visina

Pozdrav, recite mi koja je razlika između rada prsa sa šipkom i bučicama? 

Zanima me jer ih želim učvrstiti, dosta su mi široka, i na tim vanjskim dijelovima dosta čvršća nego u sredini.

14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Pozdrav, recite mi koja je razlika između rada prsa sa šipkom i bučicama? 

Zanima me jer ih želim učvrstiti, dosta su mi široka, i na tim vanjskim dijelovima dosta čvršća nego u sredini.

Dipsevi( pogledaj na youtubu kako da se nagneš za pogađanje srednjeg dijela prsa) i benč sa malo užim hvatom(ne preuski da ne pogodiš tricu previše)

13 godina
Rast mišića i visina

A šta te točno zanima kod tog whey-a ? Postotak proteina ili jos nesto ?

14 godina
DuMe kaže...

Što se tiče MyProteina,jeftin je zato što koristi jeftine a ujedno i manje kvalitetne sirovine. kratko i jasno... jeftin proizvod rijetko kad može biti dobar.A i nisam siguran koliko on vrsta testiranja prolazi.. zasigurno manje nego ovi skuplji. I kad mi pričate o lijepoj strukturi i sl. pa i K-plus ima lijep oblik tjestenine,a kad je ideš kuhat je mljeckava i vidiš kakvo je to smeće nasuprot Barille. 

To vam je ukratko to.Na kraju se ustanovi da je to i skup proizvod jer za 50,60 kn više možete kupiti puno kvalitetnije i provjerenije proizvode.

Koji bi onda proizvod, osim MyProteina, po tebi bio best buy?

11 godina
DuMe kaže...

MyProtein je jedan od NAJKVALITETNIJIH proteina na svijetu (plus jedan od najboljih sto se tice okusa i teksture, tako da ova usporedba s barilom pada u vodu)...Provedeno je istrazivanje, tj. testirali su Myprotein whey pa si proguglaj rezultate ako te zanima...Whey ko whey, nema tu bolji ili losiji,, cak se usudujem reci ako ti je prehrana u redu, whey ti nece niti 10 % pomoci (citaj bezveze bacanje para...).

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

au..totalno pogresno.. totalno... znaci ON whey je najkvalitetniji, zbog tolike cijene? pa pogledaj sastav myproteinovog wheya, omjer aminokiselina, i sve... zar ti treba drugi dokaz? 

sto se tice tih dipseva za srednji dio prsa, uzi bench za sredinu prsa. to su gluposti. ne postoji srednji dio prsa... 

Dr.Feel slazem se.. samo sto bih rekao.. whey je samo da lakse uneses protein u sebe.... nista vise. nije neophodan, niti je ista carobno... jednostasvno. ako imas bubam 200 g proteina dnevno da uneses u sebe... dal ces ti svih 200 iz hrane, ili nesto iz wheya, nebitno je... sigurno je lakse par mjerica wheya, nego jesti kg piletine.. Dakle, whey ti moze puno pomoci, ako imas problema s hranom...isto tako.. nece ti nista pomoci,ako ti prehrana nije sredjena... kao sto neki misle.. samo whey poslije treninga, i rijesio si problem s preoteinima.. lol

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 13:23 (exer1234).
11 godina
Rast mišića i visina

exer u potpunosti se slazem sa tobom :)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Ko govori o sastavu?? Ja ne govorim koliko on ima proteina i aminokis. po mjerici. Ja govorim o SIROVINAMA koje se koristu u skupljim i jeftinijim proizvodima. @feel - to sto si rekao da je on najkvalitetniji whey na trzistu,tu se vidi tvoje totalno neznanje,i to je drustveno opasno jer ce ti neki cak i povjerovati i siriti dalje te gluposti.
14 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Ko govori o sastavu?? Ja ne govorim koliko on ima proteina i aminokis. po mjerici. Ja govorim o SIROVINAMA koje se koristu u skupljim i jeftinijim proizvodima. @feel - to sto si rekao da je on najkvalitetniji whey na trzistu,tu se vidi tvoje totalno neznanje,i to je drustveno opasno jer ce ti neki cak i povjerovati i siriti dalje te gluposti.

sta ti mislis da ON koristi neke posebne genetski modificirane sirovine?decko pricas gluposti i neda mi ti se pojasnjavat neke stvari jer sumjam da bi promijenio misljenje.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
Rast mišića i visina

Dume drzi se ti Herbalife i gaminga, po tvojim postovima covjek bi reko da teretane u zivotu nisi vidio...

11 godina
neaktivan
DuMe kaže...

umad bro?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice