Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.053
|
čitano: 8.449.639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...
Demzi94 kaže...

Jel neko uzima myprotein whey prek nekoga da mi preporuci!

Ja sam zadnji put uzimo od nekog frajer sa njuskala frajer se ispostavio vrlo neodgovoran, dogovroili smo se da kad uplatim on salje da bi na kraju cekao mjesec dana da nabavi paket a reko je da ima na zalihama!!

bodybuilding.hr webshop, odlični popusti, brzi i vrlo sam zadovoljan njima. Probaj.

Ma mislio sam ovak prek nekog (ne prek trgovine) jer u trgonima su cijene dosta skuplje , ja sam uzimo od ovog lika po 450 kn 5kg vreca !

15 godina
neaktivan
14 godina
Rast mišića i visina

ali kolega Mislav je radio s likom koji je imao vec neku misicnu masu, pa se samo rezao do kraja, onda ima smisla radit to. ali ovaj lik nema nista. prsa ravna, ruke tanke, ramena tanka. skinny fat je. sta ce mu defka? lik samo da pocne trenirati kako treba, i hraniti se kako treba, znaci lagani suficit, i napredovat ce .. moguce je istovremeno i istopit to sto ima, sto da ne. .sigurno teg u zivotu nije dignuo,tako da...  

17 godina
exer1234 kaže...

ali kolega Mislav je radio s likom koji je imao vec neku misicnu masu, pa se samo rezao do kraja, onda ima smisla radit to. ali ovaj lik nema nista. prsa ravna, ruke tanke, ramena tanka. skinny fat je. sta ce mu defka? lik samo da pocne trenirati kako treba, i hraniti se kako treba, znaci lagani suficit, i napredovat ce .. moguce je istovremeno i istopit to sto ima, sto da ne. .sigurno teg u zivotu nije dignuo,tako da...  

Dobro nebih sad baš ulazio u tvrdnje da "sigurno nije u životu dignuo teg",
ali da - ja isto mislim da se primi bilo kakve aktivnosti, 
prebrodi inicjalne muskulfibere, time ubrza metabolizam, pročita ovdje neke starije savjete što, kako i kada jesti, i

kad se formira neka forma, snaga ( pa i mišići), neka vidi jel mu to zadovoljava smisao života, zdravlje i sreću.
Mnogi su prezadovoljni i time da mogu aktivno odigrati subotnju tekmu ili odvoziti bicikl, bez da uiru slijedećih dana:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
12 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Apsolutno se slažem s tvojim planom za njega. Ja sam samo komentirao Kramerdidin plan da počne s definicijom, samo sam želio napomenuti da čak i ako se ide na definiciju s one razine mora prvo biti nekakva masa. Ali, uglavnom, slažemo se da je plan sa suficitom najbolji za njegovu situaciju. Preporučujem mu da te posluša. {#}

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
14 godina

Dali ja mogu pomijesati whey 2kg(myprotein impact whey bez okusa) i imam kreatina 200g i dekstroze(to je bar jeftino) i to sve u jednu smjesu da se ne zamaram svaki put zlicicu onog zlicu onog itd. I ako da u kojem omjeru bi vi pomijesali

17 godina
antimon95 kaže...

Dali ja mogu pomijesati whey 2kg(myprotein impact whey bez okusa) i imam kreatina 200g i dekstroze(to je bar jeftino) i to sve u jednu smjesu da se ne zamaram svaki put zlicicu onog zlicu onog itd. I ako da u kojem omjeru bi vi pomijesali

pa ja nebi bas, jer neces dobro izmjesat i onda ces jednom uzet 10 g kreatina a jednom 2 g, bolje svaki put uzimaj posebno.

14 godina
antimon95 kaže...

ako si ljen tako jednostavne stvari radit kako onda obavljaš nešto za što se trebaš potrudit ? , možeš pomješat samo ako dobro izmješaš, gaineri su isto mix tih stvari samo koliko budeš dobro to napravio to je druga priča.

Al što ti nije jednostavnije staviš mjericu od proteina dextroze, i mjericu proteina te malo manje od kafene žličice kreatina i to skupa popiješ i nemoraš ništa pit osim toga

14 godina
antimon95 kaže...

ne... sta ce ti. kreatin koristi 5g dnevno i to je to. whey kad zelis..a dex poslije treninga

14 godina

HAHAHA.. o boze 

a najjaci su ovi dole " stvarni ljudi stvarni! rezultati" , skinute slike s neta, vidi se iz aviona da su likovi neki stranci ... kako fejk... 

totalno se nabildaj.. jel to nest u stilu "budi velik! " :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 22:41 (exer1234).
13 godina
neaktivan
farty kaže...
exer1234 kaže...

pojasni sta si htio reci s time? mj dana mase? sta ce postici s time.. za svaki rezultat treba vremena.. njemu treba jedna duza masa

Pojasniti ću ti citiranjem ako se ne ljutiš (jer ima riječitijih od mene {#}) : "prvo 2 tjedna mase kako bi se tijelo i um privikli na rezim+pocetnicki prirast snage, a onda definicija. Sto se snazniji udje u definiciju ona ce biti bolje odradena. Defka do pred ljeto, a onda punjenje kcal kako bi se stegla koza". Lijepo je to objasnio gospodin Skrepnik za drugog mladića koji je u sličnoj situaciji kao kolega s foruma. Kolega s foruma je manje iskusan u vježbanju pa bih savjetovao čak mjesec dana mase za iste učinke.

johnsteR kaže...

Imam prvo pitanje vezano uz visinu:

Visok sam 1,81-1,82, imam 16 godina dok svi muski u mojoj obitelji su 185+...Da li postoji mogucnost da cu jos rast?

A ko drugo, htio bih dobit neku definiciju znaci ramena,prsa,trbuh, no nemam pojma koje vjezbe su najbolje za te dijelove tijela te kak bi mi treninzi trebali izgledat ( mislim vremenski, kolko dugo jedan trening treba trajat te kolko puta tjedno naprimjer ) te kakvu prehranu trebam imat. Prije jedno 2 mjeseca poceo sam s insanity workoutom,no vec mjesec dana nis ne radim zbog koljena,ali sad se polako vracam pa bih htio pocet vjezbat. Pritom bih zelio dobit na sirini ramena.

Hvala.

Koliko kila imaš? Nitko ti ovdje neće pomagati u programu koji ne uključuje dvije trećine ljudskog tijela koje nisi spomenuo. Moraš biti voljan vježbati sve, a onda ćeš lako dobiti pomoć od bilo koga ovdje.

Ima oko 76-77 kila. Stvarno se ne razumijem u to pa sam vas pito za savjete,  tak da se nemojte ljutit ak nes krivo kazem

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 0:03 (johnsteR).
14 godina
Rast mišića i visina

a gle.jel treniras?ako ne, onda ti ne treba nikakva defka, jer ti fali misicne mase, jednostavno treniraj... 

17 godina
exer1234 kaže...

HAHAHA.. o boze 

a najjaci su ovi dole " stvarni ljudi stvarni! rezultati" , skinute slike s neta, vidi se iz aviona da su likovi neki stranci ... kako fejk... 

zanimljivo kako je Bruno Šimić postao Bryan Stevens :)
http://www.lebensegen.com/
A i zanimljivo je kako su ubacili u logo Men's Healtha sivi "life" da lokalni dječarac
ne primjeti da je fejk ime časopisa. Kao one tenisice abidas, ili niks, ili new ballons :)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
12 godina
neaktivan
johnsteR kaže...

Ima oko 76-77 kila. Stvarno se ne razumijem u to pa sam vas pito za savjete,  tak da se nemojte ljutit ak nes krivo kazem

Hvala.

Želiš li trenirati doma ili u teretani?

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
14 godina
overhaul kaže...
exer1234 kaže...

HAHAHA.. o boze 

zanimljivo kako je Bruno Šimić postao Bryan Stevens :)
http://www.lebensegen.com/
A i zanimljivo je kako su ubacili u logo Men's Healtha sivi "life" da lokalni dječarac
ne primjeti da je fejk ime časopisa. Kao one tenisice abidas, ili niks, ili new ballons :)

ma prejaki su :D .. to samo totalni idiioti mogu popusit

13 godina
Rast mišića i visina

Koliko serija i ponavljanja radite čučanj? Koliko je po vama optimalno da pogodi noge. Ja osobno radim 5x12, a razmišljam da radim "šok" trening od 10x10 sa istim kilažama.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
KiX777 kaže...

Koliko serija i ponavljanja radite čučanj? Koliko je po vama optimalno da pogodi noge. Ja osobno radim 5x12, a razmišljam da radim "šok" trening od 10x10 sa istim kilažama.

vecinom 5-8

13 godina
neaktivan
farty kaže...
johnsteR kaže...

Hvala.

Želiš li trenirati doma ili u teretani?

Za pocetak bi doma poceo, a onda bi vjerojatno s frendovima nastavio u teretani. A doma iam spravu za trbusnjake i zgibovu ak bu mi nes koristilo.Koje bi mi vjezbe za neki pocetak mogli preporucit i kak bi taj trening trebo izgledat.

Hvala.

13 godina
neaktivan
farty kaže...
exer1234 kaže...

Apsolutno se slažem s tvojim planom za njega. Ja sam samo komentirao Kramerdidin plan da počne s definicijom, samo sam želio napomenuti da čak i ako se ide na definiciju s one razine mora prvo biti nekakva masa. Ali, uglavnom, slažemo se da je plan sa suficitom najbolji za njegovu situaciju. Preporučujem mu da te posluša. {#}

Ma sorry, nisam mu ni vidio slike, onaj sam post nabrzaka napisao, inače u njegovome stanju kao što sam bio napisao u sljedećemu postu lagani suficit + heavy compound 3x tjedno je lijek i dostatna razina snage prije nečega naprednijega. Što se tiče snage, nešto poput 1.5xbw Čučnja, 1.25xbw Bendžoa, 2xbw Mrtvoga i 0.75xbw Stojeći rameni potisak sa šipkom.

13 godina
Rast mišića i visina

Do you even lift bro ?? 

13 godina
Rucipe kaže...

Do you even lift bro ?? 

14 godina
Rast mišića i visina

koristite li neke aplikacije za ios/android? takoder za vjezbanje?

16 godina

Ja ovo... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.pushup.lite&hl=hr, čisto iz zajebancije.. a i volim sklekove radit :)

Only God Can Judge Me
16 godina
Rast mišića i visina

Neznam. Morate znat da je moj posao sidit i zabit glavu u kompljuter cijeli dan uz popodnevnu šetnju sa ženom i dicom. Kad završim sa poslom, onda opet igram igrice na kompljuteru. Kad završim igrat igrice, onda sa ženom gledam filmove i serije.

Dakle, ja ako pojedn keks - to nije isto kao u srednjoj školi gdje samo od autobusne stanice do škole i nazad je 4 km. + navećer izać u grad. Ja jednostavno što god pojedem mi ide u stomak.

Gladovat ne mogu zato jedem ali jedem prave stvari - ribu, voće, povrće. Mislim da ne treniram toliko da bi to opravdalo uzimanje dodataka prehrani ali hej, to je moje mišljenje, možda griješim. Naravno, ne želim se uništvat sa krivom prehranom pa je svaki savjet dobrodošao.

14 godina
Rast mišića i visina

ode ti u stomak zato sto se lose hranis....previse masti i uh.. ne treniras.. kad bi si sredio prehranu, i poceo trenirati kako treba (ne racunam hodanje i te pizd.., nego trening snage (tegovi)), bilo bi drukcije...

nije problem sjedenje za kompom, i ja sjedim... ne trebas cijeli dan biti na nogama, ali uradi taj trening, i hrani se prema cilju, i biti ce ok... 

cek, ti zaista mislis da se pc pise kompLJuter ili se zajeb..? :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 20:46 (exer1234).
15 godina
KIKI3ooo kaže...

Neznam. Morate znat da je moj posao sidit i zabit glavu u kompljuter cijeli dan uz popodnevnu šetnju sa ženom i dicom. Kad završim sa poslom, onda opet igram igrice na kompljuteru. Kad završim igrat igrice, onda sa ženom gledam filmove i serije.

Dakle, ja ako pojedn keks - to nije isto kao u srednjoj školi gdje samo od autobusne stanice do škole i nazad je 4 km. + navećer izać u grad. Ja jednostavno što god pojedem mi ide u stomak.

Gladovat ne mogu zato jedem ali jedem prave stvari - ribu, voće, povrće. Mislim da ne treniram toliko da bi to opravdalo uzimanje dodataka prehrani ali hej, to je moje mišljenje, možda griješim. Naravno, ne želim se uništvat sa krivom prehranom pa je svaki savjet dobrodošao.

pa da popodne umjesto opet sjedanja za igre i računalo, izađeš van, odraidš neki dobar run, pa odeš do teretane, digneš koji teg. vratiš se doma, legneš sa ženom malo, pa pojedeš jedan kvalitetan obrok i začas ćeš se i osjećati bolje i izgledati bolje.

Ne možeš sjediti doma i očekivati čuda, samo od jela da ćeš odjednom jako smršaviti, moraš ubaciti u to i dodatnu potrošnju kalorija na neki način.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 20:48 (fila2208).
15 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

dobro sto si promijenio prehranu ali da bi iskorsitio puni potencijal te prehrane treniraj odnosno upisi se u teretanu i davaj svaki dan sve od sebe.i u mjesec dana ces vidjet napredak.godine su tu lagano ali nikad nije kasno za tjelovjezbu.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
Rast mišića i visina

Pod treningom, ili da ne treniram dovoljno - mislim, treniram 3 puta tjedno u teretani i trčim jednom tjedno.

Ne brine me trening, bivši sam sportaš koji se doslovno uništio sa lošim načinom života (rad na računalu 24/7/365 x 10 godina)

više vas želim pitat, neznam, treba li jest više jaja, mlika (uzimajući u obzir moje uvjete)? Nemam veze sa prehranom, kamoli sa sportskom prehranom tipa proteini/aminokiseline.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 20:59 (KIKI3ooo).
17 godina
Rast mišića i visina

covjek kaze da trenira, zasto vi cijelo vrijeme pricate da ne trenira?

15 godina
mar123 kaže...

covjek kaze da trenira, zasto vi cijelo vrijeme pricate da ne trenira?

Pa čitam gore da sjedi za kompom, na poslu, doma i onda još gleda filmove. Nisam nigdje vidio da trenira pa se eto ispričavam ako sam ga uvrijedio svojom pretpostavkom.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice