Uf, triple post!!!
Eto vidim neki stavljaju slike pa ću se i ja malo obrukati.
Stavljam kritčne točke, leđa i noge, oba krećem nakon nove, tj. već jesam. Prsa su mi ok, samo ovdje se na slici radi poze ne ističu.
Noge su komatozne, a leđa moram još izdefinirati, tj. pojačati da se što više vide, da su onako ''reljefna''.
KIlaža je 92.8 sad mjerena maloprije, visina neki dan 185, što je kul jer sam mislio da sam 183 kako se dugo nisam mjerio.
Dakle 185/93.
Ima tu dosta masti, ali dobro najgore je prošlo sad idemo pumpati.
Raspalite! :)
Hehe, trebao si odma napraviti onaj session "prije-poslije" za prije-opustiš, pogrbiš i objesiš,
za poslije nauljiš, depiliraš, udahneš, napneš i staviš svjetlo da baca bolje sjene;)
Drago mi je vidjeti da se ovdje ipak samo ne priča, nego i vježba i imaju rezultati:)
Meni je to sve okej, ljudi - usporedite se sa "prosječnim" vršnjakom, koji ne da nema
definiciju, masu(samo u abdomenu), nego umire nakon pješačenja uz stube.
Ovo što se vrte jedni te isti sterkani i holivudski overclockani glumci po medijima
je lažna slika, jednako kao žene-barbike: to je minoran postotak koji je samo
medijski eksponiran(plus što su svi u stripovima, animiranima, akcijskim figuricama ili igrama kreirani nabildano).
Ali u reali, već sad svi ste na gornjih 10% ljudi koji nešto
čine sa svojim zdravljem, rastom i snagom.
Naravno, kad već vježbanje ide i zdravlje služi, nema odmora ni stagnacije 
p.s.
Neki dan sam naletio na usporedbe glumaca-superheroja, evo jedan jedini
(batman bez robina) koji navodno nije koristio dodatna sredstva i trenera, što se i vidi ;)

Why so serious?