- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima. :)
Samo ono što dodje u hrani i piću. :)
Ono što vi nazivate 'normalna prehrana', ne uzimate suplimente i to ... ne kužim vas, pa protein i kreatin spadaju u normalnu prehranu, bio on u prahu ili u nekim namirnicama.
Tebe citiram zato jer i ti ''uzimas'' protein i kreatin kroz prehranu.
Ono što vi nazivate 'normalna prehrana', ne uzimate suplimente i to ... ne kužim vas, pa protein i kreatin spadaju u normalnu prehranu, bio on u prahu ili u nekim namirnicama.
Da to sve stoji ali ga ne uzimam pored prehrane i kao sto je gore kolega stavio sliku haha mogu samo reci lol
Nemoj te se uvrijedi al jos ste vi neiskusna djeca vecina vas..pozdrav
ja imam svoj shaker dosta dugo i operem ga prije PWM i poslje PWM i ne smrdi,zna samo nekad smridt ako ostane vode u njemu malo i zatvori se poklopac.
Uglavnom vidio sam da sam pokrenuo lavinu sa onih 10 kg u deadliftu :) Netko je spomenuo rehabilitaciju e to je upravo što sam radio, kao što sam rekao DL-ao sam ja svoju tezinu,samo npr.od 10 ponavljanja 9 i pol ih napravim super pravilno i ovom jednom na sekundu mi popusti donji dio leđa i onako baš neka neugodna bol u križima.
Inače veslam u pretklonu sa 50kg tako da što se toga tiče moram svaku seriju tih 50 podignut kako bi podignuo da radim deadlift,i uz to križa mi izdrže u tom položaju bez problema dok veslam, mislim da mi je veći problem to što mislim da će mi se to dogodit nego što izvodim nepravilno DL, i uz to vjerovatno je problem i to što volim svakih 1-2 treninga povećat pomalo težinu,trebao bi možda radit to u nekim malo dužim periodima,barem što se tiče deadlifta.
Da to sve stoji ali ga ne uzimam pored prehrane i kao sto je gore kolega stavio sliku haha mogu samo reci lol
Da vas ispravim, i šećer, sol i začini su suplementi tj dodaci prehrani ili aditivi, kako vam paše.
Jer sigurno se sa slatkim ne opskrbljujete isključivo
iz svježeg voća i biljaka, a za soljenje koristite morsku vodu? Znate li koliko prehrambene industrije trpaju
aditiva u vidu sojinog lecitina ili kukuruznog škroba ili glukozno frkutoznog sirupa u sve što kupite?
Sve su vam to isto tako dodaci ilitiga suplementi. Samo lošiji, a zašto - naravno jer su daleko jeftiniji.
Tko bi lud stavljao u voćni sirup glukozu kad je fruktozni sirup 8x jeftiniji, ili u npr vrhnje whey za emulgaciju,
kad se 1000 puta jeftinije uvali lecitin i karagenan
Dakle, jede se svaki dan gomila dodataka (znate onaj popis aditiva tj. E -nešto).
Jasno što jeftinijih, pa onda nažalost i nekvalitetnijih pa i relativno opasnih (sojine prerađevine u hrani npr. sadrži fitoestrogene).
Znam da sam sad naporan, ali eto samo da skrenem pažnju, da teško da stoji izjava "ja ne jedem suplemente, samo pravu hranu"
Smiksam ja to u shakeru al i dalje bude malo grudica..
Smiksam ja to u shakeru al i dalje bude malo grudica..
Mozda topliju vodu malo da stavis. Inace nije lose da stavis prah i onda kako dolijevas vodu malo zlicom mjesas i nakon toga dobro izmuckas...
danas mi se dogodilo nesto za sta se nesican da mi se ikad dogodilo, nisan moga odradit trening uopce. Uopce nisan ima snage za dignit se, napravia jednu seriju zgibova i to 6 (pravilnih) i nakon toga drugu seriju jeeedva, 3 vec uopce nisan moga, isa nakon toga sklekove opet ista stvar, vjerovatno san se malo preforsira pa se misici nisu stigli oporavit
Inace ovo pokusavan doma radit malo sklekove zgibove i sta jos mogu sa utezima od 5kg da se bar malo vratim u formu za teretanu
Prije sam mogao bez problema do 12 zgibova po 4 serije, sklekova koliko oces pa san ih pocea radit i sa dodadnom tezinom na ledima... a sad ovo, nemogu ni 2 serije posteno odradit
MOžda te kakva boleština uhvatila, ili pao šećer, bez panike, topli napitak dobro zaslađen,
vitamina i minerala, odmorit pa vidi kad ti poraste bioritam. Znam ja na biciklu najbolje primjetim
biti ko penzioner, drhtavica, zrak lovim, koda umirem okretajući pedale.
2sata kasnije odjednom opet sve pet. No svakako ako imaš glutamina, bilo bi ti super, moguće
ako se tijelo bori neprimjetno sa kakvom upalom ili zarazom, da ti je jako pao.
danas mi se dogodilo nesto za sta se nesican da mi se ikad dogodilo, nisan moga odradit trening uopce. Uopce nisan ima snage za dignit se, napravia jednu seriju zgibova i to 6 (pravilnih) i nakon toga drugu seriju jeeedva, 3 vec uopce nisan moga, isa nakon toga sklekove opet ista stvar, vjerovatno san se malo preforsira pa se misici nisu stigli oporavit
Inace ovo pokusavan doma radit malo sklekove zgibove i sta jos mogu sa utezima od 5kg da se bar malo vratim u formu za teretanu
Prije sam mogao bez problema do 12 zgibova po 4 serije, sklekova koliko oces pa san ih pocea radit i sa dodadnom tezinom na ledima... a sad ovo, nemogu ni 2 serije posteno odradit
Mozda si gladan? Ja sam znao tako biti u k* cu nisam mogao odradit trening da mi se nije vrtjelo u glavi i mislio sam da cu se onesvjestiti, i to je trajalo neko vrijeme,cak sam prestao trenirat zbog toga, onda sam poceo ranije odlazit spavati i jesti prije treninga oko pola sata i onda je sve bilo ok...
Gladan nisan bia jer ruca san do 2 sata prije i pola sata prije sam popio pola mjere whey-a i 2 banane
Mislim da mi jednostavno nije bilo dovoljno 1 puni dan da se misici odmore, buduci ta tim vjezbama radim relativno velike skupine misica
Ima li ikoga ovdje da nista ne uzima,ni kreatin ni protein nista ?
x2
Ni whey u životu nisam probao osim onoga što dobijem iz mlijeka.
ima ima
Budem ja stavio sliku ovih dana .. ne koristim nikakve proteine i kreatin
Cak se ni ne predrzavam prehrane, jedem sve i svasta i cak po mom misljenu sam i vise nego dobar, budete vidili:)
Imam 3 puta tjedno trening po sat i pol .. znaci 1 sat kickboxing i pol sata u teretani i samo radim 2 vjezbe sipka i sklekovi po 8 serija x20 i tako utorkom cetvrtkom i subotom.
Tj. sklekovi 8 x20 al sipka 5 x10
ima ima
Budem ja stavio sliku ovih dana .. ne koristim nikakve proteine i kreatin
Cak se ni ne predrzavam prehrane, jedem sve i svasta i cak po mom misljenu sam i vise nego dobar, budete vidili:)
Imam 3 puta tjedno trening po sat i pol .. znaci 1 sat kickboxing i pol sata u teretani i samo radim 2 vjezbe sipka i sklekovi po 8 serija x20 i tako utorkom cetvrtkom i subotom.
Tj. sklekovi 8 x20 al sipka 5 x10
ja ti isto jedem sve i to 3 obroka dnevno + teretana neki 2h svaki dan,osim sub.i nedjelje pa sam sigurno veci od pola ovih "hemicara".
ja ti isto jedem sve i to 3 obroka dnevno + teretana neki 2h svaki dan,osim sub.i nedjelje pa sam sigurno veci od pola ovih "hemicara".
Pročitaj par zadnjih postova od overhaul-a pa onda postaj u ovoj temi. Moras naučit razliku između steroida i dodataka prehrani, koji su u slučaju whey protein-a, jedan od najzdravijih dodataka prehrani koje čovjek svakodnevno može konzumira
Pročitaj par zadnjih postova od overhaul-a pa onda postaj u ovoj temi. Moras naučit razliku između steroida i dodataka prehrani, koji su u slučaju whey protein-a, jedan od najzdravijih dodataka prehrani koje čovjek svakodnevno može konzumira
That's true. neki bi trebali nauciti razliku, al ja ih jednostavno ne konzumiram jer me to zamara i pazenje na prehranu blah blah, zderem sta god i onda na treningu ispalim pol toga barem ali nije mi toliko ni bitno da budem neki tamo maneken il nesto nego tek toliko za ljeto da budem spreman 
želim se registrirati na fitness.hr stranici ali nejde koji god username utipkam pise da se koristi.. ima neko iskustva stim xd
Ne znam zaš ljudima smetaju "kemičari", njihova odluka, ali opet se ljudi ubijaju od treninga, prehrana im je savršena... ljudi se truju na bezbroj načina prehranom, a da ni neznaju, ovi bar znaju cime se(ako to danas uopće više ima negativnih efekata)
uzeo sam si ovaj proizvod, ima ko iskustva snjim?
http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/povecanje-mase/Gain-Bolic-6000.aspx
Možda bolje sa spustiš na 7-7.5 % ipak je bolje to...
šta se zamaraš uopće sa tim jel 12% ili 8% -.-'
uzeo sam si ovaj proizvod, ima ko iskustva snjim?
http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/povecanje-mase/Gain-Bolic-6000.aspx
Imam ja.
Izgradi masu koju želiš, s masom normalno da ide bf. Koliko znam nemoguće je jedno bez drugog tj. uz određenu masu uvijek će biti nešto bf. Kad postigneš željenu masu skineš višak bf. Ili ako vidiš da se bf skuplja brže od željenog prekineš s masom nakratko , skineš bf s kardiom i vratiš se nazad na masu.
Probao sam razlicite proteine, ali najbolji je ovaj definitivno
http://www.heliks.hr/katalog_popup.php?proizvod=38
topla preporuka, Inkospor je odlican
želim se registrirati na fitness.hr stranici ali nejde koji god username utipkam pise da se koristi.. ima neko iskustva stim xd
Bolji ti je teretana.net, barem iz mog iskustva. Što se tiče prehrane, čitaj se od Fendera, Janjetine i Zmaje.
Da, to mislim. Masa se postiže kalorijskim viškom. Skidanje mase (sala) kalorijskim deficitom. Logično je da ne možeš oboje istovremeno.Jedino na što možeš utjecat je količina dobivenog sala u odnosu na dobivenu masu mišića, na način da odrediš idealan unos kalorija. Bar koliko ja znam.