Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.754.294
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rast mišića i visina

Da

You got to lose to know how to win
14 godina
novak92 kaže...
shadowlapy kaže...

koliku tezinu otprilike mogu podnit te ravne standardne sipke?

nemreš ti dignut kolko one mogu podnjet. ne brini

haha, bolji odgovor nisan moga dobit :D

15 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...
novak92 kaže...
shadowlapy kaže...

koliku tezinu otprilike mogu podnit te ravne standardne sipke?

nemreš ti dignut kolko one mogu podnjet. ne brini

haha, bolji odgovor nisan moga dobit :D

Zna netko najbrzi nacin za dobivanje plocica tj abdomena na trbuhu :D

Zan klo van dam
18 godina
mad9dog kaže...

Zna netko najbrzi nacin za dobivanje plocica tj abdomena na trbuhu :D

Nemoj jesti 2mj pa će ti se vidjeti {#}

Čega sve neće biti u ovoj temi...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
Rast mišića i visina

Zasto nebi napravili nekakvi faq? Skupit najcesce postavljena pitanja i to je to. Ovako svako malo ljudi pitaju iste stvari, a da upisu u search ili da privrte par strana unazad sigurno bi nasli odgovor

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Pa imaju profi forume za takve stvari
14 godina
Rast mišića i visina

a i to sta kazes :)

17 godina
Rast mišića i visina
Ovo za faq je dobra ideja. Trebo bi to napravit overhaul ili neko ko se stvarno kuzi.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kad vam je dosadno da imate sta za raditi :)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

zanima me valja li što ovaj whey pošto je u katogoriji pop ili je obično sr.. 

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/Gold-Whey-Protein.aspx

15 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

Weider je precijenjen..

17 godina
ATI HD3870 kaže...

i računaj da to imaš za samo 8dana

16 godina
neaktivan
bik kaže...
ATI HD3870 kaže...

i računaj da to imaš za samo 8dana

šta ti rokaš 62 g wheya na dan?

17 godina
Rast mišića i visina

kolko bi otprilike vode trebalo pit na dan? uzmiajuci u obzir da uzimam kreatin.

17 godina

ne uzimam ja whey. koliko ti "rokaš" wheya dnevno i koji uzimaš?

Citiram preporuku primjene:

* Dvije porcije dnevno. Jedna ujutro za postizanje anaboličkog stanja i druga odmah nakon treninga.
* Porcija = 30 g praha

Šta tu nije točno?

17 godina
Rast mišića i visina

eni pol kile whey dura dugoo. uzimam samo poslije treninga 30 g, to je znaci 3 puta tjedno

13 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...

Zasto nebi napravili nekakvi faq? Skupit najcesce postavljena pitanja i to je to. Ovako svako malo ljudi pitaju iste stvari, a da upisu u search ili da privrte par strana unazad sigurno bi nasli odgovor

http://www.acaloriecounter.com/building-muscle.php

http://body.ba/bodybuilding/savjeti/najbolji-vodic-za-izgradnju-misicne-mase/74

17 godina
mar123 kaže...

eni pol kile whey dura dugoo. uzimam samo poslije treninga 30 g, to je znaci 3 puta tjedno

čitajuci tvoje postove u ovoj temi često mi dođe da si zapalim facepal {#} 

Koliko sam skontao dosta si mršav, koji ce ti vrag kreatin? wheya uzimaš premalo, trebaš piti svaki dan ako vec uzimaš a prije svega dobra, kvalitetna i obilna prehrana da dobiješ na masi a onda kasnije radiš definiciju, izražavanje mišića itd..

Moja preporuka je da se ostaviš suplemenata i prvo poradiš na kvalitetnoj prehrani i vježbanju bar godinu dana, sve se može iz dobru prehranu (jer sve to imaš u hrani) i redovito vježbanje/bavljenje sportom to je preporuka za sve početnike, ništa ne ide preko noci a pogotovo ne ekserimentiranjem suplementima.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kolko bi otprilike vode trebalo pit na dan? uzmiajuci u obzir da uzimam kreatin.

Kreatin se uzima kad ti je prehrana već 100% usavršena i imaš odličan program treniranja

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 15:25 (cuspajz).
17 godina
Rast mišića i visina
Eo sto je problem u ovoj temi, prvo na pitanja odovaraju ljudi koji nikad nisu rekli da ista vjezbaju i rade nego samo komentiraju, njihove komentare samo preskocim. Drugo odgovaraju na pitanja koja nisam postavio, niti znate kako izgledam niti znate sto mi je cilj a niti kako napredujem, molim da onda svoje prijedloge ostavite za sebe. I da nemate pojma o mojoj prehrani, ko kaze da nije usavrsena? Nisam uopce nigdje postavio pitanje o kreatinu a poceli ste o tome. Sta nitko jednostavno nemoze napisat kolko vode se pije na dan?!? Neznam ocito je bug forum pun potrncijalnih trenera i ljudi koji izgledaju ko slika i isklesani su.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

upravo to...i nisam dobio odgovor na pitanje a svi nešto trljezgaju uglavnom nebitno 

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Whey je jedna od najkvalitetnijih firmi na trzistu i s njim ne mozes fulati. Ali ne zaboravi da je to samo dodatak prehrani, koja je "alpha i omega" za dobijanje mase. Ja kad sam pocinjal s treninzima, osobno sam koristil Weiderov Mega Mass koj je puno bolji za pocetak ako ti fali kila, jer je kompletniji proizvod. Samo nemoj brzo nabirati kile, jer si time samo povecavas index masti u tjelu. 2-3 kile mjesecno je optimalno, osim ako nisi na AAS.

daniel
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Whey je jedna od najkvalitetnijih firmi na trzistu i s njim ne mozes fulati. Ali ne zaboravi da je to samo dodatak prehrani, koja je "alpha i omega" za dobijanje mase. Ja kad sam pocinjal s treninzima, osobno sam koristil Weiderov Mega Mass koj je puno bolji za pocetak ako ti fali kila, jer je kompletniji proizvod. Samo nemoj brzo nabirati kile, jer si time samo povecavas index masti u tjelu. 2-3 kile mjesecno je optimalno, osim ako nisi na AAS.

i kolko si dobio kila s tim mega mass-om?

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Uf, davno je to bilo, ne sjecam se tocno, ali sam se mjesecno dizal nekih 3 kile.

Zapocel sam sa Mega Mass-om, Creatin-riboz-om i cistim proteinom sirutke (sve od Weidera) i ta kombinacija je davala odlicne rezultate.

Uz to je uvjek isla kvalitetna prehrana i 6 dana u tjednu trening, jednom dnevno po cca 75 min.

Previse sam ja nabiral, pa sam kasnije moral skidati, tak da pazi. Sva ta silna prehrana i dodaci, u nedostatku kvlitetnog treninga se pretvare u mast i onda su to bacene pare u vjetar. 

Samo budi strpljiv i disciplinira i sve ce doci na svoje.

daniel
17 godina
Rast mišića i visina

ma kuzim da, 3 kg mjesecno mi je i previse. evo ja sam sad uso u 2. mjesec treniranja i od pocetka do sad sam nabio 3 kg, a promjene na tijelu su malo vece ruke, dosta veci desni triceps i lijevi se poceo isticat(prije nije), te isticanje treceg reda trbusnih(onaj najdonji) zbog cega imam ogromnu striju na trbuhu sad, no ajde dobro je. ne zelim zurit nigdje, treniram pon uto sri ovako s utezima i to, a u subotu neki laganini skelkovi, zgibovi i dipsevi. sad si razmisljam dal da pocnem uzimat whey svaki dan ili samo kad treniram.

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Nemoj to uzimati u dane kad ne treniras jer ces se samo udebljati. 

A strije, hah, to ti je logicna posljedica, bar znas da napredujes, haha. Kupi u ljekarni kremu protiv toga, pa mazi kriticna mjesta.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 18:08 (daniel.hajdinjak666).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Neće se udebljati od wheya sigurno.

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Whey kao whey je brzi protein. Ako ga unosis u tjelo u vecim kolicinama nego ga mozes apsorbirati, tjelo ce iz njega crpiti energiju, a carb ce se pretvarati u salo.

Na kraju se indirektno od njega debljas i to je tako, a sad ti pricaj kaj god hoces.

daniel
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sve dok ne unosiš previše kalorija nećeš se debljat, barem ne puno.

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Pa zasto bi se i malo udebljao? Da posle moze potroditi jos para i vremena na skidanje kila?

Ako vec dajes puste novce za kojekakve suplemente, onda ih koristi pravilno.

A u dane kad se ne vjezba, nek se samo drzi kvalitetne prehrane i nista vise. 

I sama prehrana je skupa s obzirom da je sve to u rekreativne svrhe.

daniel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice