Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.031
|
čitano: 8.158.664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav!!

Zanima me jel zna neko s cim mogu otprilike uzimat mjerice protein cca 30 grama sa zlicom mi je nespretno ( razmisljo sam o cepu sa kole ) !!!

14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Demzi94 kaže...

Pozdrav!!

Zanima me jel zna neko s cim mogu otprilike uzimat mjerice protein cca 30 grama sa zlicom mi je nespretno ( razmisljo sam o cepu sa kole ) !!!

2 jušne žlice,onako sa hrpicom pune su ti oko 30g,a neznam za čep od kole ali sam isprobao sa čepom od 'Jane'(voda) i jedan čep,ravno s rubom ima cca 5 grama. 

www.fotoprizma.com
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel uzimao tko Myprotein s njuškala od korisnika: prodajaulaz ?

15 godina
alpe1 kaže...

ja sam uzimao od korisnika proteos. dobro iskustvo,sve po dogovoru. 

12 godina
neaktivan
crack kaže...
alpe1 kaže...

ja sam uzimao od korisnika proteos. dobro iskustvo,sve po dogovoru. 

Taj mi se ne javlja...

15 godina
Rast mišića i visina

oko mjesec i pol radim drukciju vjezbu za triceps,i mogu reć da mi je bolja od prošle.

zanima me kako je mogu poboljšat,već radim sa opterećenjem 10-15 kg radi se o propadanjima,ali pošto nemam još onu spravu za propadanja nešto sam improvizirao.

uglavnom zanima me polozaj laktova,kut koji bi lakat treba imat bi najnižem položaju,općenito položaj ruku dali idu uz tijelo ili više prema van.

trazim što preciznije obavljanje jer želim što više izolirat samo triceps,znači da mi prsa ne kradu reppove nego da mi triceps što više napravi.

a vježbu izvodim tako da su mi ruke na klupici za bench a noge na stolici na sebe stavim par ploča zbog oprerećenja.

vježba vježba
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja ta propadanja nevolim, kako god da ih radim s*ebem rame.

14 godina
Jabulani kaže...

Ja ta propadanja nevolim, kako god da ih radim s*ebem rame.

Ocito nesto krivo radis, ja sam ima problema isto sa propadanjima i samo sam smanjio kut do kojeg mi se spuste ramena. Nastojim da to bude max opterecenje pod 90* jer sve vise od toga mi s*ebe rame.

12 godina
neaktivan
crack kaže...

oko mjesec i pol radim drukciju vjezbu za triceps,i mogu reć da mi je bolja od prošle.

zanima me kako je mogu poboljšat,već radim sa opterećenjem 10-15 kg radi se o propadanjima,ali pošto nemam još onu spravu za propadanja nešto sam improvizirao.

uglavnom zanima me polozaj laktova,kut koji bi lakat treba imat bi najnižem položaju,općenito položaj ruku dali idu uz tijelo ili više prema van.

trazim što preciznije obavljanje jer želim što više izolirat samo triceps,znači da mi prsa ne kradu reppove nego da mi triceps što više napravi.

a vježbu izvodim tako da su mi ruke na klupici za bench a noge na stolici na sebe stavim par ploča zbog oprerećenja.

Što ne radiš na paralelnim šipkama, manji je stres na rame, a i lakše je nadodati kilažu.

@Jabulani

Povuči lopatice. Ja sam isto imao problema s ramenima dok nisam naučio ih povući, jer stavljaš rame u osjetljivu poziciju ako su zaokružena prema naprijed. Ja idem dokle mi palac nije u razini donjih prsa i nikad nisam osjetio problem, bilo da ih radim na gimnastičkim paralelnim šipkama, stolicama i gimnastičkim karikama. Usto stisni čitavu nogu i drži je ravnom, ispruži nožne prste, vidjet ćeš kako ćeš biti stabilniji, a naravno stisni trbušne. Ova "hollow body" pozicija bez luka u donjim leđima skrene teret na prsa, a ne na triceps. Povećaj dubinu pokreta postupno, kad vidiš da ti ne iritira rame idi niže, sam pokret je istezanje prema Chad Waterburyu.

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zna li netko kako se riješiti ili bar smanjiti vidljivost strija, vjezbam od 6. mjeseca i prilicno mi dobro ide ali kad vidim da sve vise i vise dobivam strije obeshrabrim se

UCV
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Predobro mi je ispala slika pa sam ju morao staviti. {#} Da sam 10 cm viši i da imam sve prednje zube mogao bi u manekene. {#}

www.fotoprizma.com
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma izbijelit ce s vremenom, probaj neke kreme za to da brze prode.

15 godina
Rast mišića i visina

Može li se dan za cardio zamijenit jednim dobrim sexom?
Pitam ove iskusne momke, a ne dječake tipa mar, koji ovo ne trebaju ni čitat....

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Pitam ove iskusne momke, a ne dječake tipa mar, koji ovo ne trebaju ni čitat....

Pa mislim da može,ako traje barem sat vremena. I bilo bi dobro da se to obavi u stojećem položaju sa šta složenijim pozama. {#}

www.fotoprizma.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 21:39 (TriP).
15 godina
neaktivan

Imam kratko pitanje,
Vracan se treniranju (teretana, trcanje i slicno) nakon godinu dana skoro (zdravstveni problemi)

I sad  po prvi put mislim podpomoc malo sa nekim whey-em  

Imam ponudu za gold standard mislim da je oko 2,5kg pakiranje za 380kn jel se to isplati uzet ili?  

17 godina
alpe1 kaže...

1-da, ja uzimao od prodaja ulaz, primopredaja, sve original i prema dogovoru.
TriP kaže...
1.Lovac kaže...

Pa mislim da može,ako traje barem sat vremena. I bilo bi dobro da se to obavi u stojećem položaju sa šta složenijim pozama. {#}

2-nije to isto, keksanje je više kardio aktivnost ;) no svakako je veći libido, forma i snaga pomaže u boljem keksanju.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 21:47 (overhaul).
16 godina
pejkan_ucv kaže...

Zna li netko kako se riješiti ili bar smanjiti vidljivost strija, vjezbam od 6. mjeseca i prilicno mi dobro ide ali kad vidim da sve vise i vise dobivam strije obeshrabrim se

Postoje kreme za to. Samo je malo bed kad sam ih došo tražit u ljekarnu pitali me tko mi je trudan stara/cura. Pa kad sam reko da je za mene bilo im je nugodno više nego meni {#}

Dakle kreme su namijenjene za trudnice. Ublaže ožiljke, al nikad potpuno ne nestanu. Time se pomiri.{#}

12 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Postoje kreme za to. Samo je malo bed kad sam ih došo tražit u ljekarnu pitali me tko mi je trudan stara/cura. Pa kad sam reko da je za mene bilo im je nugodno više nego meni {#}

Dakle kreme su namijenjene za trudnice. Ublaže ožiljke, al nikad potpuno ne nestanu. Time se pomiri.{#}

I kolko si otprilike platio to

UCV
16 godina
1.Lovac kaže...

heh nemozes ti tolko hebat :D

14 godina
badboycro kaže...

Imam kratko pitanje,
Vracan se treniranju (teretana, trcanje i slicno) nakon godinu dana skoro (zdravstveni problemi)

Imam ponudu za gold standard mislim da je oko 2,5kg pakiranje za 380kn jel se to isplati uzet ili?  

Racunaj da ti je 1kg oko 280kn; ponuda je odlicna tako da se nemoj puno mislit nego aj odma sutra to kupit :)

15 godina
shadowlapy kaže...
badboycro kaže...

Imam kratko pitanje,

Racunaj da ti je 1kg oko 280kn; ponuda je odlicna tako da se nemoj puno mislit nego aj odma sutra to kupit :)

kod proteosa 1kg 120 kn

15 godina
neaktivan

onda da uzmem ili ne?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koliko g proteina treba dnevno otprilike?

15 godina
Jabulani kaže...

tvoja težina puta 2

16 godina
Jabulani kaže...

mislis kolko wheya trebas uzet ili koliko ti treba proteina opcenito?

15 godina
neaktivan
pejkan_ucv kaže...

Pa nemos vjerovat pitas za jedan savjet a gospoda te izvrijeđaju, i ja sam sad pi*kica ako ne zelim bit sav u krvavim strijama

Ma nemoj me krivo shvatiti, ja sam jako dobar i prijateljski nastrojen mladić, samo ne toleriram glupost.
Što se tiče strija, stvar je u tome da ih SVI, apsolutno SVI imaju, i da su uglavnom dobar znak, znak rasta. Sad, jel se debljaš, ili ti rastu mišići, to je pravo pitanje.
Nakon vremena se strije uglavnom smanje ili nestanu, ako ne, jebiga. Neki ljudi su dlakavi, neki imaju strije. Nemoj se opće zamarati time.
RIMA. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Jabulani kaže...

mislis kolko wheya trebas uzet ili koliko ti treba proteina opcenito?

Opcenito, znaci trebo bi nekih 170g, trebat cu nabavit whey, jer je isplativije i lakše nego pojest tolko hrane.

16 godina

Prije 2 godine 70-ak kn. Sad po netu vidim da ima i ovih za 200+ http://www.mojaljekarna.hr/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=strije&submit_search=

Njabolje idi  lječniku ili u ljekarnu i pitaj. Ima toga i dm , bipa i sl. To su ti uglavnom kreme/ulja namjenjena za trudnice. Ja sam imao po oba bicepsa i dosta je ružno izgledalo koristio sam mjesec i pol i sad su još tamo ali se vide tek na svijetlu.{#}

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pozdrav,jer 182 cm i mojih 58 kila dobro ili?a onak vide mi se trbušni a i bicesu veelike...

Life is a bitch.
15 godina
Gumeni Patak kaže...

pozdrav,jer 182 cm i mojih 58 kila dobro ili?a onak vide mi se trbušni a i bicesu veelike...

Ja imam 184 i 70kg i malo mi je, to je premalo.

Pingu ;)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice