Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.157
|
čitano: 9.208.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Rast mišića i visina

Evo slučajno naletio na članak, pa pogledajte i prokomentirajte ;)

http://health.yahoo.net/experts/dayinhealth/six-pack-abs-12-weeks

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

pozdrav!!!

Evo nezz jel ima ovde jos skolaraca {#} al pitat cu svejedno !!

Zanima me sto jedete kad ste u skoli (illi nosite u skolu ,, osim bureka i tih gluposti {#})

Većinom stvari koje mi se uklapaju u Makrose, ali ne jedem često junk u školi, većinom jedem piletnu sa sirom i kukuruzom. Nema potrebe za nošenjem hrane osim ako nisi cijeli dan tamo.

EDIT:

1.Lovac kaže...

http://health.yahoo.net/experts/dayinhealth/six-pack-abs-12-weeks

"The greatest drug-enhanced gains seen in the scientific literature are 7 kg (15.4 lbs) in 6 weeks, or about 2.5 lbs per week. This is roughly a pound less per week than the claims made at the start of the article, and a pound more than the expectations set for the ‘regular guys’ at the end."

http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/supplement-marketing-on-steroids-by-alan-aragon.html

Ili je neka anomalija ili debelo laže. Usto nema šanse da je zadnja slika 5.5 BF %

Ovo ispod je toliki level BF-a.

http://www.muscle-base.com/wp-content/gallery/matt-ogus/matt-ogus.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 17:15 (Kramerdida).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Malo motivacije ;) 

15 godina
protjeran
Demzi94 kaže...

pozdrav!!!

Evo nezz jel ima ovde jos skolaraca {#} al pitat cu svejedno !!

Zanima me sto jedete kad ste u skoli (illi nosite u skolu ,, osim bureka i tih gluposti {#})

ja kad sam išo u školu kupio bi konzerve tune ili srdela i kruha ili peciva pa ždero.. ako ti se ne jede riba znao sam kupit i 20 dag salame i pecivo.. možeš i čokolade ili 200 grama kikirikija svašta se jede u školi sam smisli

možeš i posnog sira uzet pol kile pa ga jedeš u razredu poslje užine

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 17:30 (novak92).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Hmm..dali bi mi netko od iskusnijih mogao napisati neki full body program po kojem bi vježbao kod kuće?? Vježbao bi ponedeljkom,srijedom i petkom. Imam bench,šipku,bučice,vratilo za zgibove,klupu za trbušne/leđne ,power wheel i puno volje. {#}

Znači trebao bi mi neki program za masu sa ovim rekvizitima šta imam. Tnx. {#}

www.fotoprizma.com
16 godina
neaktivan
TriP kaže...

Hmm..dali bi mi netko od iskusnijih mogao napisati neki full body program po kojem bi vježbao kod kuće?? Vježbao bi ponedeljkom,srijedom i petkom. Imam bench,šipku,bučice,vratilo za zgibove,klupu za trbušne/leđne ,power wheel i puno volje. {#}

Evo pogledaj ovo https://www.youtube.com/watch?v=LPoupuqPwqU 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 19:39 (Jabulani).
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ekipa,šta mislite

,odradio sam 3 puta takav trening ovaj trening,planiram to raditi jos 3-4 tjedna pa onda preći na

Iznesite mišljenje da li su učinkovite? 

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ako misliš nešto ozbiljno napravit od prsa s ovim nećeš otprilike nikad uspjet.

napraviš par ženskih sklekova na dan kakav si ti to muškarac :)

i zadnja vježba ti nije za unutrarnja prsa,nego za triceps.

ova razina 2 ti treba bit nekakvo zagrijavanje,za nešto ozbiljnije.

sorry ako sam ti srušio snove al s ovim (neznam jel ima više razina) nećeš postić više manje ništa.

16 godina
protjeran
Prelose kaže...

jedete normalnu hranu i streetworkout,najbolje

Ako nemislis na streetworkout u kojem ne radis noge uopce onda super :)

Jer kad sam bio na jarun street workoutu 80% njih su imali čačkalice umjesto nogu :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
17 godina
EZY-E kaže...
Prelose kaže...

Jer kad sam bio na jarun street workoutu 80% njih su imali čačkalice umjesto nogu :)

u vecini street workouta se ne rade noge.

14 godina
big_guy kaže...

Ekipa,šta mislite

,odradio sam 3 puta takav trening ovaj trening,planiram to raditi jos 3-4 tjedna pa onda preći na

Iznesite mišljenje da li su učinkovite? 

Ne valja! Ako se pitas zasto evo odgovor :) . Kad radis vjezbe sa vlastitom tezinom nastoj pronac i odradit sto vise razlicitih vjezbi inace se tijelo navikne za 2-3 tjedna na jednu te istu rutinu, pa ti onda to dode ka cardio i nista vise od toga.

Evo ti sve vjezbe koje ce ti tribat, lipo su objasnjene i imas mnogo razlicitih rutina za cilo tijelo. I zapamti, sta vise razlicitih vjezbi za sta bolje rezultate ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 21:55 (shadowlapy).
18 godina
mar123 kaže...
EZY-E kaže...
Prelose kaže...

A noge netreba radit il?

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 22:29 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan

Iz licnog iskustva predlazem zgibove,sklekove,trbusnjake,i propadanja,.....to su prirodne vjezbe koje ce vam mnogo bolje oblikovati tijelo...prirodne vjezbe za prirodan izgled,.....i dobicete na snazi i eksplozivonsti ,.....

17 godina
R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...
EZY-E kaže...
Prelose kaže...

A noge netreba radit il?

jesam to reko?? kazem samo da se to tamo obicno ne radi. jer se vejzbe (vecina) izvode na sipci, i neznam kako bi na sipci razvio noge.

13 godina
neaktivan
dogman kaže...

Iz licnog iskustva predlazem zgibove,sklekove,trbusnjake,i propadanja,.....to su prirodne vjezbe koje ce vam mnogo bolje oblikovati tijelo...prirodne vjezbe za prirodan izgled,.....i dobicete na snazi i eksplozivonsti ,.....

Bolje mu je propadanja zamijeniti napredovanjem skleka u stoju rukama (od verzije na podu pa do one između stolica ili nečega gdje možeš skroz duboko spustiti se), jer nijedna od tih vježbi ne pogađa baš srednje rame, a ono daje širinu ramenima.

TriP kaže...

http://www.askscooby.com/excellent-postings/21-workout-routines-37958/

18 godina
Kramerdida kaže...

1.Lovac kaže...

Ili je neka anomalija ili debelo laže. Usto nema šanse da je zadnja slika 5.5 BF %

Slažem se. I glumi "average Joea, koji nije prije znao vježbati". Urednik fitness časopisa?!.
Koji pritom tvrdi da si je mislio da "nema genetiku".
Tip koji ima pristup svim mogućim mjerenjima "genetike"
i propagira suplemente i rekvizite i vježbanje na profesionalnoj bazi.
Uvjerljivo kao da lopov priča o poštenju. Kad smo kod lopovluka, sve je jasno u zaključku:
Warner’s workout, which he and his trainer detail in a new book—12 Week Body Plan (€9.99 or just over $13 in the U.S.) 
Ako smo već kod maminovaca za kupovanje literature koja će nam reć kako da vježbamo
Evo ovo je barem zabavnije za gledati:

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 3:07 (overhaul).
18 godina
Kramerdida kaže...

Ma ulje je najbolje potpuno izbaciti, ja koristim maslac za sve. Meni su rekli vaditi nalaze nakon što se me vidili da jedem 8 jaja sa maslom (namjerava sam 10 jaja jesti). Ma vidljivost mišića ti je većinom razina potkožnog sala, što je tanja koža to su vidljiviji, ovi bilderi na pozornici su dehidrirani, "oguljeni" i nauljeni + dobro osvjetljenje pa su zato takvi. Jednog na kojih 5-7 % posto sala planiram odraditi Phootoshooting.

Da nadodam, čitao sam na foruma od tipa koji vodi svoju firmu za prehranu da je prije svog doktorata (?) jeo više od 6 tjedana 12 jaja na dan i nalazi su bili dobri, ali džaba uvjeravati moju obitelj, *First World bilder problems* (znaš onaj meme).

Pitao sam tebe, tko je onaj hercegovac s kime si na kickbox išao. Neki K.

A jaja su dobra, vele kolesterola može naštetiti, u najgorem slučaju moreš umrit od tog, šo znači da treba izbaciti žumanjak :D
Jedan moj frend je pojejeo je 30 tvrdo skuhanih jaja(u 30 min*) radi oklade haha, živ je naravno.

Aaa znam, Kolak? haha to si ti? {#}

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 20:55 (markoal).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jaja  nisu štetna, taj kolesterol koji se unese ne utiječe na kolesterol u krvi jer se on sprema u jetri i tijelo ga uzima kolko mu treba, te studije koje su pokazivale da su jaja štetna su zastarjele.

17 godina
k1klop kaže...

Jaja  nisu štetna, taj kolesterol koji se unese ne utiječe na kolesterol u krvi jer se on sprema u jetri i tijelo ga uzima kolko mu treba, te studije koje su pokazivale da su jaja štetna su zastarjele.

Daj link.

Vecina buildera ne jede zumanjak radi kolesterola i radi masti.

18 godina

Trebas jest i zumanjak jel inace nemas sve potrebne aminokiseline da razgradis to.

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
k1klop kaže...

Daj link.

Vecina buildera ne jede zumanjak radi kolesterola i radi masti.

Zasićene masti su važne za produkciju testosterona. Evo u članku koji je ispod je citirano oko 250 istraživanja, ako te to ne uvjeri onda ništa neće. Nutricionisti svjetskog glasa poput Alana Aragona ne misle da su oni babaroga koja će te srediti. Osim toga jetra proizvodi dosta više kolesterola nego što ti uneseš izvana. Izvorno istraživanje koje navodi na njihovu štetnost isključilo je bitne podatke koji kada ih se vidi pokazuju da one nemaju veze sa srčanim bolestima, to se desilo kad su ponovo pogledali u to istraživanje.

http://www.neocalisthenics.com/thetruthaboutsaturatedfat.html

http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/the_truth_about_saturated_fat - Članak napisao pro bilder.

@markoal

Da to sam ja. Kako masa? Javi mi se preko fejsa, ako si ovako spor na forumu.

EDIT: Alana Aragon je naveo istraživanje u kojem su ljudi koji su pili puno masno mlijeko (moj favorit) čak imali smanjene levele kolesterola. Ma nemaš se čega bojati, osim ako nisi u maloj skupini (nekoliko ili par posto) hiperespondera na životinjski kolesterol. Evo ja svaki dan jedem tone zasićenih masti iz jaja sa maslom i sa slaninom/pečenicom, iz mlijeka i mesa i evo me ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 23:06 (Kramerdida).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

imam pitanje, živim na selu i kako stalno radim neke poslove desna strana mi je malo jača od ljeve, kako da to izjednačim ??

14 godina

Sad koristi lijevu za poslove umisto desne pa dok se ne izjedance :D , salim se naravno. Iskreno nemozes bas tu mnogo cinit jer ces uvijek poslove odradivat desnom stranom, mozda mozes pokusat sa utezima ali za to ce trebat duze vremena posto nemozes potpuno dizat utege samo jednom rukom. 

13 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...

Sad koristi lijevu za poslove umisto desne pa dok se ne izjedance :D , salim se naravno. Iskreno nemozes bas tu mnogo cinit jer ces uvijek poslove odradivat desnom stranom, mozda mozes pokusat sa utezima ali za to ce trebat duze vremena posto nemozes potpuno dizat utege samo jednom rukom. 

zašto bi dizao utege s jednom rukom? nek dize s obje i onda ce mu se izjednacit, s jednom ce mu rukom/cim vec bit lakse dizat, a drugom malo teze, ali ce se s vremenom izjednacit(znam jer je i meni bilo tako, lijeva mi je ruka bila jaca od desne, ali se ovako iznormalilo i sad normalno vjezbam)

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
14 godina

Krivo si shvatija, reka sam da nemoze dizat samo jednom rukom posto bi onda desna zakazala :)Pocne li dizat utege s vremenom ce se to ispravit, nece odma ali ce doc sa vremenom.

17 godina
Rast mišića i visina

tako je i kod mene, i triceps i biceps je jaci na desnoj. a i primjecujem to i kod dizanja utega, s desnom komotno odradim 4 serije a lijeva se muci vec nakon dvije.

16 godina
Rast mišića i visina

Ljudi moji, ja još uvijek ne mogu naći utege. Nema ih u dućanima nit za 500kn par, a kamoli za manje... Pomoć molim :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Probaj one iz Top Shopa, teško da ces nes jeftinije pronac.

13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ljudi moji, ja još uvijek ne mogu naći utege. Nema ih u dućanima nit za 500kn par, a kamoli za manje... Pomoć molim :D

Odi na forum.teretana.net i napravi temu.

16 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
1.Lovac kaže...

Odi na forum.teretana.net i napravi temu.

imas njuskalo,google,teretanu.net,forum.hr(tamo sam ja svoje kupio)...imas milijun izvora.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice