Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.154
|
čitano: 9.037.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma počni odma, glupo je tako odgađat, na kraju nikad ne pocnes.

16 godina
Re: Rast mišića i visina
WestOne kaže...

Imam probleme s leđima pa ne mogu sve te vježbe radit, ali ću valjda moć za par mjeseci :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
18 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
WestOne kaže...

Imam probleme s leđima pa ne mogu sve te vježbe radit, ali ću valjda moć za par mjeseci :D

Počni nešto, ne trebaš sve (ni u punoj snazi).

Bitno je početi, bitno je da ti to postane navika.

Kad ti postane navika, primjerice, trenirati svaki dan 2-3 sata, onda ti neće kasniej biti problem mijenjati intenzitet rada i vježbe. :))

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
16 godina
puma1400 kaže...

Kad ti postane navika, primjerice, trenirati svaki dan 2-3 sata, onda ti neće kasniej biti problem mijenjati intenzitet rada i vježbe. :))

Iša sam u teretanu dok mi je nisu zatvorili, doma imam montiranu šipku za zgibove koju koristim :D Sklekove sam radia ko lud, dok mi nije nešto na lijevoj ruci otišlo, ugl. sve to znam, samo šta ne mogu sada... Kad budem moga, počet ću

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
18 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
puma1400 kaže...

Iša sam u teretanu dok mi je nisu zatvorili, doma imam montiranu šipku za zgibove koju koristim :D Sklekove sam radia ko lud, dok mi nije nešto na lijevoj ruci otišlo, ugl. sve to znam, samo šta ne mogu sada... Kad budem moga, počet ću

:))

Ja san slomija nogu nedavno i u gipsu mi je. Pa ne mogu ni na Marjan, ni u teretanu. Tako da tučem samo trbušne zadnja dva tjednaaa, moš mislit šta će to bit dok ozdravin ;)))

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
puma1400 kaže...

uopce ti stav nije dobar,sta ti moze otic u ruci,ja vjerovatno odkad znam za sebe nisam potpuno zdrav iso vjezbat,uvijek nesto istegnuto/slomljno/boli al stisnes zube i odradis sta trebas odradit.

18 godina
neaktivan
crack kaže...

uopce ti stav nije dobar,sta ti moze otic u ruci,ja vjerovatno odkad znam za sebe nisam potpuno zdrav iso vjezbat,uvijek nesto istegnuto/slomljno/boli al stisnes zube i odradis sta trebas odradit.

Baš si isus mora ti se priznati. Nezz dal da se smijem ili da plačem svaki put kad otvorim ovu temu (dosta rijetko jer nemam više živaca) i vidim ovakve genijalne izjave. Ti bi vjerojatno benchao da su ti od ruku ostala dva batrljka - nije ti to nikakav problem, stisnes zube. Može ti u ruci otići doslovno sve - od trganja kosti, do pucanja mišića i tetiva zbog nepravilnog rada i/ili preforsiranja. Tebe vjerojatno ni puknuti biceps nebi spriječio da radiš zgibove. Al ja sam otišao u ekstreme. Recimo da je momak sj*ebao tetive u laktu - za oporavak min 2-3mj mirovanja, sa tvojim stiskanjem zubi bi to samo pogoršao i došao bi ko jedan moj frend sada do dijela kada ne može odnijeti tanjur sa stola da ga ne boli.. Jedna stvar su upale (i to u njihovom slučaju žešće upale) jer ekipa tek počinje sa vježbanjem, a u životu se nije maknula od kompjutora i potrčala ili nedo bog uzela uteg u ruku, dok su ozljede sasvim druga stvar..

He who is brave is free.
17 godina
Rast mišića i visina

evo rekoh da cu stavit slike pa et.

mjere su mi visina: 171 cm   tezina: 57 kila(u najboljem slucaju, varira izmedu 56.5 i 57).

bez vjezbanja i ikakve aktivnosti, na prehranu ne pazim, jedem sta stignem.

18 godina
Dwyane Wade kaže...
crack kaže...

Baš si isus mora ti se priznati. Nezz dal da se smijem ili da plačem svaki put kad otvorim ovu temu (dosta rijetko jer nemam više živaca) i vidim ovakve genijalne izjave. Ti bi vjerojatno benchao da su ti od ruku ostala dva batrljka - nije ti to nikakav problem, stisnes zube. Može ti u ruci otići doslovno sve - od trganja kosti, do pucanja mišića i tetiva zbog nepravilnog rada i/ili preforsiranja. Tebe vjerojatno ni puknuti biceps nebi spriječio da radiš zgibove. Al ja sam otišao u ekstreme. Recimo da je momak sj*ebao tetive u laktu - za oporavak min 2-3mj mirovanja, sa tvojim stiskanjem zubi bi to samo pogoršao i došao bi ko jedan moj frend sada do dijela kada ne može odnijeti tanjur sa stola da ga ne boli.. Jedna stvar su upale (i to u njihovom slučaju žešće upale) jer ekipa tek počinje sa vježbanjem, a u životu se nije maknula od kompjutora i potrčala ili nedo bog uzela uteg u ruku, dok su ozljede sasvim druga stvar..

Da tako je, i ja se sve manje svađam sa vjetrenjačama:)
Svaki dan nova ekipa sa novim "savjetima", evo krek aka no pain-no gain
je pokupio i lajkova, dakle ovdje prolazi samo hardcore - što nas ne ubije to nas osakati:)

mar123 kaže...

Okej, ali pa mogao si ih barem okrenuti za 90 :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 21:45 (overhaul).
16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
crack kaže...

pa koliko sam skuzio iz posta lik je pi*kica jer da on voli vjezbat nebi trazio izgovore i pitanja tipa puls,jer je prije u temi pisao kako on vec ite u gym i to.

jesi ti ozbiljan s tim da ti mislis da ce nejmu puknut biceps??odkud ti ideje lik sklekove radi alo sklekove ako mu od toga pukne misic onda stvarno...

na boldano da se osvrnem, cisto sumljam da bi pod 'nešto ' smatrao da strgam ruku,pucanje mišića mi je smješno.

meni skljoca lijevi lakat zadnjih 5 godina i imo sam pauze vece od 2-3 mjeseca i svejedno nije proslo,i jednostavno vise ne obracam paznju na to.

mislim da si ti ovako po avataru neki kosarkas tebi je sigurno u krvi da se boris pa si naviko da imas puno ozljeda i to u tom grubom sportu pa pricas ovakve gluposti.

uglavnom da skratim ovo sma htio rec

"Pobjednici traže načine,a gubitnici razloge"

svaki dan cujem bezbroj tih ofucanih prica "joj danas kad sam se probudio e nes me rame boli"...necu moc danas napravit trening i takve gluposti,lik nema problema s rukom ili sta vec nego mu je motivacija u banani i u prijevodu neda mu se vjezbat.A ti slobodno mozes jos uvijek vjerovat u to da je njemu mozda cak i misic pukno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 22:38 (crack).
17 godina
overhaul kaže...
Dwyane Wade kaže...
crack kaže...
mar123 kaže...

Okej, ali pa mogao si ih barem okrenuti za 90 :)

nisu ovakve bile, to kad sam upload-o okrenule su se.

16 godina
Rast mišića i visina

Koliko bi prosječnom čovjeku trebalo da dođe do ovakvog tijela?

(220a sekunda..)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JDdhVQyQE5s#t=220s 

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
16 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Koliko bi prosječnom čovjeku trebalo da dođe do ovakvog tijela?

(220a sekunda..)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JDdhVQyQE5s#t=220s 

1 god., ali ako imaš odličnu prehranu.

17 godina
Rast mišića i visina

ovisi kako izgledas kad pocinjes, ali prosjecnom covjeku bi trebalo oko 1 god mukotrpnog rada, jako teskog. totalno bi trebo izmjenit nacin zivota. dok recimo poznatim osobama npr glumcima za ovo treba par mjeseci, ni sam neznam kako uspijevaju to.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ovisi kako izgledas kad pocinjes, ali prosjecnom covjeku bi trebalo oko 1 god mukotrpnog rada, jako teskog. totalno bi trebo izmjenit nacin zivota. dok recimo poznatim osobama npr glumcima za ovo treba par mjeseci, ni sam neznam kako uspijevaju to.

Zato sto imaju para, mogu kupiti sve sto je potrebno za vjezbanje i prehranu, imaju najbolje trenere i jos plus ne rade nista osim toga.

17 godina
Rast mišića i visina

da al fascinantno je kakve prevrate rade na svom tijelu, cini se nemoguce.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da, stvarno ti treba puno para da smanjiš unos masti i ugljikohidrata, i treniraš ko luđak svaki dan.
Mislim prije 20 godina bi to još išlo, ali danas uz internet svatko može dobiti vrhunski trening. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
17 godina
Rast mišića i visina

da al ako govorimo o glumcima, oni tijelo bolje nego s onog videa dobe za par mjeseci(5-6), ima tu i raznih preparata, i posebna prehrana za tu osobu a ne nesto sto je skinuto s interneta.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne možete uspoređivat nas normalne ljude i ljude koji žive od svog izgleda...

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
Rast mišića i visina

Malo nabrijavanja:

Danas počinjem s Insanityjem..

Today will be that day, not tomorrow, not next week, but right now, right here!

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 0:21 (Top Bugovac).
18 godina
Slash 666 kaže...

Da, stvarno ti treba puno para da smanjiš unos masti i ugljikohidrata, i treniraš ko luđak svaki dan.
Mislim prije 20 godina bi to još išlo, ali danas uz internet svatko može dobiti vrhunski trening. 

Ništa od toga. Normalnim treningom se u kratkom roku mišići pretreniraju i uskoro, nakon tjedan i pol maltretiranja,

sve skupa zapne u ozljedama i stagnaciji. Glumci u tako "kratkom roku" dobijaju masu i gube salo isključivo na roidsima.

Samo s njima se može lupati svom snagom dva puta dnevno po 3 sata po teretani i sutra biti svjež za ponovo, i još više. 
Stallone se barem ne srami reći, ali ima i gomila fitness trenera koji anonimno objasne koji se kokteli roidsa

daju u kombinaciji s čime za kojeg glumca. Brad Pitt, Ben Stiller, Robert Downey junior, Matthew McConaughey,
Christian Balle, Tobey Maguire, Brandon Fraser, Edward Norton... i još mnogi drugi, 
prešutno koristi blagodati "medicine" za potrebe pojedine uloge, ili i stalno. Sly tvrdi da ga to i pomlađuje, pa se svađao

na australskoj granici kad su mu našli punu torbu, da je to njemu doktor prepisao:)

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

mjere su mi visina: 171 cm   tezina: 57 kila(u najboljem slucaju, varira izmedu 56.5 i 57).

bez vjezbanja i ikakve aktivnosti, na prehranu ne pazim, jedem sta stignem.

iznenadio sam se,nisam mislio da si toliko jak :) 

sta ne radis ti bodyweight neki doma?

17 godina
Rast mišića i visina

ma ja radim nesto ovako sve bezveze, tj uhvatim se neceg ali se odma ostavim jer karakter je nula. ocu rec da je tijelo ovakvo bez fizicke aktivnosti(to sto sam malo vjezbo nesto nema bas utjecaja). p90x sam radio 2 tjedna, i odusto. sad namjeravam opet krenut s jednim programom, ali moram nabavit neke stvari.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Danas u teretani sam odradio prsa i krenuo na triceps i kad sam sjeo na spravu i napravio prvu seriju, nakon ustajanja sam osjetio neugodnu nelagodu u donjem vratu/gornjim leđima pinkicu desno od kraljeznice. Prekinuo sam trening i dosao doma i sad nemogu okretat glavu normalno lijevo i desno i nemogu se u potpunosti ispravit zbog neugodne ostre boli. Kad držim desnu ruku visoko u zraku to mi nekako pomaze i mogu setat ispravljen. Zna li netko što bi to moglo bit i kako da se oporavim što prije od toga?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
cecenac kaže...

Danas u teretani sam odradio prsa i krenuo na triceps i kad sam sjeo na spravu i napravio prvu seriju, nakon ustajanja sam osjetio neugodnu nelagodu u donjem vratu/gornjim leđima pinkicu desno od kraljeznice. Prekinuo sam trening i dosao doma i sad nemogu okretat glavu normalno lijevo i desno i nemogu se u potpunosti ispravit zbog neugodne ostre boli. Kad držim desnu ruku visoko u zraku to mi nekako pomaze i mogu setat ispravljen. Zna li netko što bi to moglo bit i kako da se oporavim što prije od toga?

Koja sprava? Kako si radio? Koja vjezba?

14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Koja sprava? Kako si radio? Koja vjezba?

Obrnuti triceps potisak na lat spravi: http://www.building-body.com/Obrnuti-triceps-potisak-na-lat-spravi.html

Radio sam ga kao uvijek dosad. Normalno i pravilno. Na težini dovoljnoj da dobro upregnem misice a da ne izazovem muskul fiber, kao i na svim ostalim spravama. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
18 godina
Rast mišića i visina

Mislim istegnuće mišića od grča. Nema neke pametne, osim onih krema tipa Voltaren/neofen plus gel, ketonal krema i slični, ako imaš onaj masažer

od mame ili nekog električno, dobar je za itrljavanje tih gelova, inače, hladne obloge, i pošteda. Po nekoj mojoj iskustvenoj procjeni.

.............

Nevezano - zanimljiv tip koji vježba godinama stoj na rukama, inspirativno svakako:

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kaj jedete od proteina i ugljikohidrata, a da je jeftino?

ja ne znam što bi uzeo osim banana, paprika, piletine, jaja, sira, zoba..

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
djdomi kaže...

riba?

18 godina
neaktivan
mar123 kaže...
djdomi kaže...

riba?

riba je preskupa. jedino za šta se izdvaja više novaca je piletina.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice