Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.154
|
čitano: 9.029.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Rast mišića i visina
xR4Z3R kaže...
Kako se vi tako lako debljate? Ja jedem ko svinja svaki dan i ne vidim nikakvih promjena.

Op Op Op Gangnam Style!!
16 godina
Rast mišića i visina

Izgleda da sam dobiju neku jaču upalu. Evo već 2. dan jedva ispružim ruke. Osjeti se bol u predjelu lakta tj. točno na onim mjestim odakle se vadi krv.

Pričekati da prođe ili popiti nešto( i što) ?

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Izgleda da sam dobiju neku jaču upalu. Evo već 2. dan jedva ispružim ruke. Osjeti se bol u predjelu lakta tj. točno na onim mjestim odakle se vadi krv.

Pričekati da prođe ili popiti nešto( i što) ?

Magnezij. Popij ako imas proteinski shake, jedi prehranu sa vise proteina (mesa jaja itd..). Malo se protegni, razgibaj napravi lagan cardio. I najvažnije od svega dobro se odmori i naspavaj.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

NE BUDI PI*KICA I ODI ODMAH NAPRAVITI 50 SKLEKOVA I 10 ZGIBOVA.
UPALA SE LIJEČI UPALOM :D 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Kakve upale i lijekovi to se sve rijesava vjezbom
Ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina
Rast mišića i visina

Kakvi jbni magneziji, andoli... mlijecna kiselina je najucinkovitiji oblik energije. trosi trosiii

18 godina
Rast mišića i visina

Polako ljudi, teško je ovako iz šturog opisa zaključiti dali se ozljedio ili je samo

uobičajeni muskulfiber. Ako ne prođe nakon 3 dana, moguće da su se ozlijedile

tetive. No čovjek bi obično morao znati razlikovati boli li ga mišić, zglob, ligament?

16 godina
Rast mišića i visina

Izgleda da je muskulfiber. Imam isti problem kao i ovaj.

Samo što je već prošlo 3 dana, a stanje se ne popravlja.

18 godina
Rast mišića i visina

Malo inspiracije svim 16 godišnjacima na temi:)
http://www.barstarzz.com/news/world-strongest-16-year-old/

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo napokon sam skupio novce za utege i krenuo sa normalnim P90X, sad mi je drugi dan, tako da me prsa i triceps ubijaju od prvog dana, a noge od Plyo X, ali nije nikakva loša bol {#}

17 godina
Rast mišića i visina

nakon prvog tjedan p90x sam ja dobio upalu svih misica u tijelu, da ne govorim da si na kraju treninga mrtav.

16 godina
odjavljen
Jabulani kaže...

mar123 kaže...

Vezano uz P90x, koju opremu koristite, odnosno koja je neophodna za pravilono izvođenje treninga?

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja sam zapravo kupio "resistance bands" i mogu reć da su jako učinkovite, ništa lošije od klasičnih utega koji su dosta skuplji, i to ti jedini i treba. Jedino sada mi je problem prehrana, mislim lagano je kad sam doma, ali kad sam u školi moram pojest bar 2 sendivča dnevno.

18 godina
Jabulani kaže...

Ja sam zapravo kupio "resistance bands" i mogu reć da su jako učinkovite, ništa lošije od klasičnih utega koji su dosta skuplji, i to ti jedini i treba. Jedino sada mi je problem prehrana, mislim lagano je kad sam doma, ali kad sam u školi moram pojest bar 2 sendivča dnevno.

Probaj si ako ikako možeš u školu nositi složenu hranu od kuće, dakle u nekakvoj tupperware zdjelici.
Neznam jel to doduše {#}  u odnosu na face koje umjesto hrane radije kupuju i donose cigarete, ali sendvič je u pravilu loša hrana za mišiće.
-osim ako i njega nisi slagao kod kuće, iz integralog kruha, sa tunjevinom, ili pilećim prsima u svježem siru :)

17 godina
alankish kaže...
Jabulani kaže...

mar123 kaže...

Vezano uz P90x, koju opremu koristite, odnosno koja je neophodna za pravilono izvođenje treninga?

ja imam sipku za zgibove, i utege(one sipke na koje meces kolko oces tezinu). to ti je dovoljno, jedino bi bilo pozeljno imat nesto za pod, jer dosta vjezbi se izvodi da se lezi na podu, nemozes recimo lec na krevet ili tako nesto jer je mekano, mora bit bas pod a ja nazalost lezim na golom podu pa je malo gadno.

16 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Jabulani kaže...

Probaj si ako ikako možeš u školu nositi složenu hranu od kuće, dakle u nekakvoj tupperware zdjelici.
Neznam jel to doduše {#}  u odnosu na face koje umjesto hrane radije kupuju i donose cigarete, ali sendvič je u pravilu loša hrana za mišiće.
-osim ako i njega nisi slagao kod kuće, iz integralog kruha, sa tunjevinom, ili pilećim prsima u svježem siru :)

Ma nije ništa {#}, čak sam se iznenadio što nema pun k*rac faca s obzirom da je tehnička škola, dobra je ekipa {#} Napravim si sendvič sa pilečim prsima i salatom, ali nisam do sad stavljao u integralni kruh nego u običnu liziku.

18 godina
mar123 kaže...
alankish kaže...
Jabulani kaže...

mar123 kaže...

ja imam sipku za zgibove, i utege(one sipke na koje meces kolko oces tezinu). to ti je dovoljno, jedino bi bilo pozeljno imat nesto za pod, jer dosta vjezbi se izvodi da se lezi na podu, nemozes recimo lec na krevet ili tako nesto jer je mekano, mora bit bas pod a ja nazalost lezim na golom podu pa je malo gadno.

Imaš tih padova obično u opremi za kampiranje, i kao sirovinu na metre u dućanima tipa bauhaus, ako ne nađeš ništa, dobar je i onaj kupaonski spužvasti pod na metre.
-ovaj link je samo da skontaš na što mislim, nemam pojma kakav je to dućan :)
On se ne skliže i dovoljan je da se na njemu nekako izvode vježbe.

17 godina
Rast mišića i visina

e super, moram nabavit tako nesto jer me vec sve ubija od lezanja na golom podu, a one vjezbe za trbusne se sve tako izvode.

15 godina
Rast mišića i visina

Jel normalno da dobijem grč u nozi(list) nekada noću, otprilike jednom mjesečno, pitao sam ostale i nitko nema nit je imao problema. Napomena, grč je poprilično bolan, par puta sam probudio starce :D. Skoro 16.5 godina, treniram rukomet, 3 puta tjedno po 1.5 h i utakmica vikendom.

steam:hcplankton
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 14:59 (Keops).
17 godina
Rast mišića i visina

Pij magnezij.

16 godina
Rast mišića i visina

Sunožno s mijesta se uhvatim za obruč jednom rukom bez problema ali s zagrijavanjem, a visok sam 183(ovo je definitivno najtočnije mjerenje do sada) i težak sam 73kg.

Imam malo veći raspon ruku od normalnog, ali opet ja mislim da je ovo solidno..

Air Alert nisam dugo radio i stalno govorim da ću krenuti i nikako da počnem ili počnem pa napravim odmah četvrti tjedan odmah i onda sljedeći ništa...

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
17 godina
Keops kaže...

Jel normalno da dobijem grč u nozi(list) nekada noću, otprilike jednom mjesečno, pitao sam ostale i nitko nema nit je imao problema. Napomena, grč je poprilično bolan, par puta sam probudio starce :D. Skoro 16.5 godina, treniram rukomet, 3 puta tjedno po 1.5 h i utakmica vikendom.

Da, rastes. To je i mene hvatalo tad. U stoplau, listu i slicno...skroz normalno. 

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

I mene je znalo uhvatiti navečer dok sam imao tamo oko 16 godina, tako rijetko kao i tebe...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
I ja sam dobivao grceve u stopalu pred spavanje
Ljubomorne duše mogu da mi puše
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mene isto nekad zna u listovima i stopalu kad spavam, boli, ali stisnem zube tih par minuta {#}

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozz evo imam pitanje pa cu ovde pitat posto je u vezi s misicima !

Neki sam dan vidio bio neke utege  znaci par od 10 kg(20kg sve skupa) plastificirani pise da je punjenje CM e sad me zanima ovo CM valda znaci cement??

Ako sam u pravu moze li mi neko reci kako so takav uteg ponasa dal se lako lomi s obzirom na plastificiranje tj dal se isplati uzet posto je cijena duplo manja od pravih utega??

17 godina
Jabulani kaže...

Mene isto nekad zna u listovima i stopalu kad spavam, boli, ali stisnem zube tih par minuta {#}

Pa to se treba istegnut a ne trpit bol.

18 godina
Demzi94 kaže...

Neki sam dan vidio bio neke utege  znaci par od 10 kg(20kg sve skupa) plastificirani pise da je punjenje CM e sad me zanima ovo CM valda znaci cement??

Ako sam u pravu moze li mi neko reci kako so takav uteg ponasa dal se lako lomi s obzirom na plastificiranje tj dal se isplati uzet posto je cijena duplo manja od pravih utega??

To si ove našao? Nebih rekao, mislim da je u pitanju kratica Central Metal ili slično.
Beton je mislim relativno prelagan /prekrhak za prodaju u pločama. No neznam pouzdano,
što god da je, valjda je provjereno da se ne raspadne?

16 godina
overhaul kaže...
Demzi94 kaže...

To si ove našao? Nebih rekao, mislim da je u pitanju kratica Central Metal ili slično.
Beton je mislim relativno prelagan /prekrhak za prodaju u pločama. No neznam pouzdano,

Baš sad malo gledam ove ploče i prilično su jeftine.

Zna netko pašu li ove ploče na Intersport tj. Energetics šipke? Nigdje nemogu naći promjer šipke.

18 godina
dv14 kaže...
overhaul kaže...
Demzi94 kaže...

Baš sad malo gledam ove ploče i prilično su jeftine.

Zna netko pašu li ove ploče na Intersport tj. Energetics šipke? Nigdje nemogu naći promjer šipke.

Energetics šipka mislim ima promjer 3 cm, u najgorem slučaju 27mm, oba ta bi trebala biti ok za te utege koji imaju 30mm rupu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice