Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.128
|
čitano: 8.725.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rast mišića i visina

da ali kod glumaca je zanimljivo da oni budu takvi samo za ulogu a kasnije dođu na neku normalu isto kao i kad je on za ulogau film machinist smrsavi do kostiju(za godinu dana je glumio batmana pa zamislite tu promjenu). to je jako nezdravo za tijelo ali ne mislim da ce se njemu osusit koza kao nekim bilderima na steroidima sto ih gledamo na tv-u.

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina
Ovisi kakva ti je genetika, nakon prestanka uzimanja steroida mozes izgubiti 10-15 kila ali mozes izgubiti 3-5 kila i nikome nista. No istina je da sa steroidima dobijes 20 kila i izgledas skroz drugacije.
17 godina
Rast mišića i visina

kako se oni uopce nabavljaju?

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina
To ne znam, mislim da ih u drugim drzavama ima za kupiti u ducanu.
18 godina
Rast mišića i visina

Nema ih za kupiti u dućanu. Pa jel tako teško odgledati onaj dokumentarac?

Ili crno tržište, ili doktorski recept, jer to su inače lijekovi.

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/168305/Slovenski-par-na-dopingu-zaradio-40-mlijuna-eura.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 0:16 (overhaul).
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina
Znaci ovi UFC borci kupuju na crno ili se švercaju kod doktora. :/
17 godina
Rast mišića i visina

ja nisam vidio bas ufc borce koji izgledaju kao da su na steroidima, neki su cak i debeli i misici im se i ne vide. 

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina
Overem i Filipovic su pravi primjeri .
18 godina
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

ja nisam vidio bas ufc borce koji izgledaju kao da su na steroidima, neki su cak i debeli i misici im se i ne vide. 

Diplomat kaže...
Overem i Filipovic su pravi primjeri .

Eh, još da na onom prošlom linku sa slovencima koji su netom dilali steroide, nije odma i ova vijeest,

popušio bih foru da ste možda nešto pročitali:)

http://www.tportal.hr/sport/ostalisportovi/189930/Suspenzija-Overeemove-bajke-nisu-bile-uvjerljive.html

...

Don Strongtoni kaže...
mar123 kaže...

da znam ali sto tocno, sto se s njihovim tijelom događa? koliko je to zapravo nezdravo? jer on u 4 mjeseca se nabilda kolko ja nebi u 5 godina pa mora da su mu dosta govana ubrizgali.

Kolko ja znam on kad prestane pit to smece i trenirat on ce se doslovno osusit i tijelo ce mu imat jbnih problema posto mu sad uzima sve za misice iz kemije, a ne iz tijela, a kad prestane generalno sra*e..

Neće. Totalno ovisi što će raditi sa prehranom, vježbom i odmorom, kao i svako drugi čovjek.
Pogledaj i ti onaj dokumentarac koji sam linkao.
bemu, pa national geographic ima lijepe animacije, nije nerazumljiv ni dosadan.

Ova današnja mladež, pažnju i zanimanje u stanju održat 3 sekunde.
mislim ako vas već zanima tema, ne????

1.Lovac kaže...
cod4gamer kaže...

a zanima me nakon koliko se mogu očekivati prvi rezultati i jel se sklekovi trebaju svaki dan raditi?

radi svaki dan i poslije 2 mjeseca će bit napredka!!!

EDIT: Opet sam istegnuo j...nu tetivu u desnom laktu -.-' pa šta se to događa?

NIje ni čudo kad dijeliš takve savjete. Pogledajte i vi onaj dokumentarac.
Normalnim mišićima treba za oporavak barem 48 sati. Ako niste na dopingu.
ponavljam link

pogledajte barem taj prvi dio, kvragu, to je 15 minutaa pitate stvari koje tamo lijepo animacijom

i primjeria objašnjavaju doktori. 

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina
A-a Overem ne uzima sterkane! xD
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel normalno da mi je razlika oko 5-7kg ujutro i navečer? Mislim to mi se dešava samo kad popijem nedovoljno vode, ako popijem 3-4l vode znam imat čak i 1-2 kg manje navečer.

17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

NIje ni čudo kad dijeliš takve savjete. Pogledajte i vi onaj dokumentarac.
Normalnim mišićima treba za oporavak barem 48 sati. Ako niste na dopingu.

Mora da su svi stari snagatori (iz 19. st do početka 20. st) bili na steroidima.

Možeš ti svaki dan trenirati, samo trebaš postepeno povećavati volumen i ne ići do otkaza. Zato ja mogu 6 dana u tjednu trenirati bez straha da mi išta bude. Broz je u pravu, a i Jamie Lewis.

Ili Hannibal for king na youtubu koji trenira svaki dan.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
Rast mišića i visina

Je li bolje raditi sklekove tako da se do poda spušta polako ,a onda da se od poda podigne brzo? Tako sam nešto čitao..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
17 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Je li bolje raditi sklekove tako da se do poda spušta polako ,a onda da se od poda podigne brzo? Tako sam nešto čitao..

Spusti se kontrolirano (1-2 sekunde) dolje i eksplozivno se podigni gore. Ovo za sporo važi za bodybuildere, ali za snagu je bolje eksplozivno raditi vježbe.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
I.Kk kaže...
dv14 kaže...

Spusti se kontrolirano (1-2 sekunde) dolje i eksplozivno se podigni gore. Ovo za sporo važi za bodybuildere, ali za snagu je bolje eksplozivno raditi vježbe.

Važi li ista stvar i za bučice? Za snagu ih je bolje dizati explozivno?

I je li bolje raditi više ponavljanja i manje serija ili manje ponavljanje i više serija za snagu?

17 godina
neaktivan
dv14 kaže...
I.Kk kaže...
dv14 kaže...

I je li bolje raditi više ponavljanja i manje serija ili manje ponavljanje i više serija za snagu?

Da. Pa ukratko samo radi 2-3 seta sa ponavljanjima od 6-12 ili 6-8, ako hoćeš više snage 3 seta od 1-5 ponavljanja, ali ne bih ovo kasnije preporučio ako neznaš pravilnu tehniku za te vježbe pošto tu koristiš težine blizu tvoga maxa.

15 godina
I.Kk kaže...
dv14 kaže...
I.Kk kaže...
dv14 kaže...

Da. Pa ukratko samo radi 2-3 seta sa ponavljanjima od 6-12 ili 6-8, ako hoćeš više snage 3 seta od 1-5 ponavljanja, ali ne bih ovo kasnije preporučio ako neznaš pravilnu tehniku za te vježbe pošto tu koristiš težine blizu tvoga maxa.

Sklekove sam počeo raditi skoro svaki dan. 3-4 serije 10-12 ponavljanje. Ruke su uz tijelo ili je neki manji kut.

Sa bučicama najviše radim bicepse. Radim 3 različite vježbe, u svakoj vježbi 3 serije po 8 ponavljanja.

17 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Sklekove sam počeo raditi skoro svaki dan. 3-4 serije 10-12 ponavljanje. Ruke su uz tijelo ili je neki manji kut.

Sa bučicama najviše radim bicepse. Radim 3 različite vježbe, u svakoj vježbi 3 serije po 8 ponavljanja.

Otežaj sklekove nekako ako ih tako možeš uraditi. Smanji ponavljanja kad ponovno dođeš do 12 nadodaš ponovo.

Ovo sa bučicama je potpuno nepotrebno (dosta ti je jedna vježba ako baš voliš to raditi), radi zgibove. Vjeruj mi imati ćeš dosta bolji napredak, a osobito kad ih počneš raditi sa nadodanim otporom.

15 godina
I.Kk kaže...
dv14 kaže...

Otežaj sklekove nekako ako ih tako možeš uraditi. Smanji ponavljanja kad ponovno dođeš do 12 nadodaš ponovo.

Ovo sa bučicama je potpuno nepotrebno (dosta ti je jedna vježba ako baš voliš to raditi), radi zgibove. Vjeruj mi imati ćeš dosta bolji napredak, a osobito kad ih počneš raditi sa nadodanim otporom.

Imaš preporuku neke dobre vježbe sa bučicama za bicepse.

Dosada sam radio "običan" Curl i Hammer Curl.

Zgibove nemam gdje raditi.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

koje sve da radim vježbe svakodnevno, a da su moguće kući?

mogu i one s utezima, imam od 2kg i još jedne koji mogu biti 6 i 10 kg

planirao sam za početak:

tri serije po 12 sklekova

trbušnjake(za svaki di ne navedem, napišite mi koliko je najbolje)

malo zgibova(tog neću previše)

obrnute sklekove

i dizanje utega za ramena

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Rast mišića i visina

Nisu steroidi nikakva magija... 10 punjenja testosterona nabavis za 50 eura, ali te nece transformirati u cudoviste. Koja korist i treninga i steroida ako npr jednostavno ne jedes dovoljno, tijelo nema gradivnog materijala...

17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

planirao sam za početak:

obrnute sklekove

Radi za trbušne ono što sam ti naveo po tri serije od 5-15 ponavljanja.

Za zgibove dosta 3-5 setova makara možeš više. Potraži na guglu Grease the Groove.

Šta su obrnuti sklekovi? Ako misliš na propadanja radi ih između šipki ili stolica.

Utege radije koristi da otežaš sklekove ili zgibove pošto su te težine koje imaš nedovoljne za vježbe sa utezima.

Za ramena počni radiit pike sklekove pa napreduj do sklekova u stoju na rukama (protiv zida) po tri serije.

EDIT:

dv14 kaže...

Što se mene tiče to ti je svejedno. Sam kupi više težina jer nećeš dobiti velike bicepse ako radiš samo s istom težinom.

Ma šališ se da ih nemaš nigdje. Kladim se da ima puno mjesta. Samo trebaš malo razmisliti. Evo ti ovaj post da si malo olakšaš potragu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 16:50 (I.Kk).
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
djdomi kaže...

planirao sam za početak:

obrnute sklekove

Radi za trbušne ono što sam ti naveo po tri serije od 5-15 ponavljanja.

Za zgibove dosta 3-5 setova makara možeš više. Potraži na guglu Grease the Groove.

Šta su obrnuti sklekovi? Ako misliš na propadanja radi ih između šipki ili stolica.

Utege radije koristi da otežaš sklekove ili zgibove pošto su te težine koje imaš nedovoljne za vježbe sa utezima.

Za ramena počni radiit pike sklekove pa napreduj do sklekova u stoju na rukama (protiv zida) po tri serije

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/triceps/dips-on-bench/

to sam mislio pod obrnute.

ono za trbušne, ne znam di bi izveo to(tražim nešto po kući)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/triceps/dips-on-bench/

to sam mislio pod obrnute.

ono za trbušne, ne znam di bi izveo to(tražim nešto po kući)

Nemoj te, samo ćeš rame u dužem roku s*ebati. Radi onako prema slici koju sam stavio.

Ako nemožeš viseća dizanja raditi nigdje, uzmeš dvije stolice i eto ti L-sit. Prouči onaj članak o njemu koji sam ti stavio.

15 godina
I.Kk kaže...

dv14 kaže...

Što se mene tiče to ti je svejedno. Sam kupi više težina jer nećeš dobiti velike bicepse ako radiš samo s istom težinom.

Ma šališ se da ih nemaš nigdje. Kladim se da ima puno mjesta. Samo trebaš malo razmisliti. Evo ti ovaj post da si malo olakšaš potragu.

Sad sam baš tražio neko mjestu gdje bi mogao raditi zgibove i jedino što bi mi možda odgovaralo je ograda na balkonu.

Spustim se ispred kuće, popnem se na nešto i uhvatim se za ogradu i radim. Mogu čak i kombinirat hoću li uži ili širi hvat. Jedini problem je što je malo nezgodno za uhvatiti zbog oblika ograde i to što dlanovi nisu okrenuti ni prema meni ni od mene već su sa "strane". Valjda to neće biti problem?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

imam ekspander za grudi i radim vježbe za prsa sa njim.koliko serija i ponavljanja trebam raditi i trebam li svaki dan to raditi?

Avenged Sevenfold foREVer!
16 godina
Rast mišića i visina

Ja ne vjerujem u ovo, ROFL

Nothing lasts forever
18 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ja ne vjerujem u ovo, ROFL

koje novinarsko sranje {#}

NI jedan bilder ne može istrčati 40km, on nema uskladištene energije za takvo nešto...

1000 sklekova i nije umoran? ma kako da ne

o ugljenu da ne spominjem,...

16 godina
neaktivan

Može istrčat (dobro sad baš 40km malo pretjeruju), ali samo u slučaju da nije svaki dan u teretani nego da ide cik cak trčanje teretana. Al ovo dalje sad ko zna, možda je šleper TAMić, pa to nije problem {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Malo su prenapuhali ovaj članak. Ali vidljivo je iz videa da svašta može napravit, samo sam uvjeren 100% da on uzima neke proteine i nešto, jer jednostavno ja ne vidim kako bi itko ovako mogao nešto radit, a da se stigne noramalno hranit i spavat, a kad radi, to me isto zanima -.-'

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice