Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.124
|
čitano: 8.720.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Kupio sam si spravu Iron Gym.Kako imam skoliozu kraljeznicu,samo jednu vjezbu,
2:15)- Alternating Dip/Leg Raise,samo bez dizanja.Pa me zanima,dali ta vjezba,utjece na moju kraljeznicu,ne osjetim nikaku bol,nego sam zatezanje u rukama.Ovaj tjedan idem u ZG,kod doktora.Također imam Ab rocket,njega bas ne koristim,pa me zanima
smijem li raditi vjezbu 3:45.Mislim da ne utječe na moju kralježnicu.Također mislio sam si napraviti neku vrećiu za boks,uz bicikl nadam se da cu stepsti kilograme.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koliko je ta Iron Gym sprava sigurna za stavit na vrata. Ja je mislim kupit za vježbat zgibove jer sam vidio da dođe 70kn u Kauflanda na akciji, ali mene je strah da će mi puknit gornji okvir od vrata -.-'

18 godina
Rast mišića i visina

Ne visi ona na okviru vrata, riječ je o poluzi, taj gornji dio koji postaviš na štoku je samo sidrište poluge.

Hvala za info o kauflandu :)

I.Kk kaže...
kule93 kaže...

cilj mojeg posta je i bio nasmijati nekoga {#}

Pa vidim kad si spomenuo Galileo ili si sarkastičan?

Joj gledao sam taj galileo jučer, prvo su, u biti najveći dio emisije naganjali nekog "novinara" po polju kukuruza.
Žao mi bilo kuruze kad su ju napali BMWom, dalje su krenule zanimljive reklame kako tonmajstori slažu zvuk

mašine u Audiju da bude uhuugodan... Na kraju je bilo o vježbanju, ali totalni površni mišung koječega. Osim relativno

ispravne teze da trbušnjaci neće stvoriti pločice, nabrojali su i da veći mišići NE troše (bitno) više kalorija (?!) i da

se nakon vježbanja (ako sam dobro shvatio) nesmije jesti ili tako nešto, jer će sve otići opet u salo.
O pravilnoj prehrani nula bodova, samo malo natuknica kako vježbanje neće zaliječiti muskulfiber (što osobno mogu potvrditi

da nije uvijek istina - lagano ugrijavanje mi itekako ubrza oporavak) i ajde, da se ne napada iste mišiće istim tempom dan

za danom. I da, zgodan ali vjerujem većiniprisutnih forumaša nebitan podatak: seksanje ne škodi vježbanju.
Upravo suprotno. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 4:22 (overhaul).
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina

Neznam,dali imaju jos tu spravu u Kaufladnu.Htio sam si uzeti sipku za zgibove u Lidlu,no prodavačica kaže da opće nisu dobili te sipke.I molim nekog da mi odgovori na moj prijašnji post.
Hvala

EDIT-Taj Iron Gym-ne kosta ni 60 kn,ako se ne varam.No jedini problem je taj sto ja nemam toliko velika vrata,kao sto oni imaju u Americi,pa nemam nigdje da objesim spravu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 9:31 (Dolu).
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

I da, zgodan ali vjerujem većiniprisutnih forumaša nebitan podatak: seksanje ne škodi vježbanju.

Upravo suprotno. {#}

Meni je najdraže napaljen vježbati.{#} Veća uživancija što se tiče seksa nakon svega što sam uradio.

EDIT: Ovo sam našao neki dan, savršena tehnika za zgibove.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 9:39 (I.Kk).
16 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Ne visi ona na okviru vrata, riječ je o poluzi, taj gornji dio koji postaviš na štoku je samo sidrište poluge.

Hvala za info o kauflandu :)

Ma znam da ide na štok, al kolika je šansa da štok može izdržat tu kilažu?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Otkud vam to za iron gym u kauflandu ? 

16 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Otkud vam to za iron gym u kauflandu ? 

Dobio sam onaj "katalog" i vidio, malo me začudilo, al stvarno je bio...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Daj pogledaj od kad do kad traje ponuda molim te 

EDIT : Našao sam ..od 05.04 do 11.04

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 13:15 (hrvoje_zg91).
16 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Daj pogledaj od kad do kad traje ponuda molim te 

EDIT : Našao sam ..od 05.04 do 11.04

Daj ako imaš na netu link, daj da vidim, jer su mi bacili katalog u smeće -.-'

Hvala.

16 godina
Rast mišića i visina

evo ti je...mogao bi si ju i ja uzet...samo sta nemam zid iznad vratiju, nego staklo, neznam kako ce onda :(

btw. dal bi ja mogao to na neki zid staviti i ispod tog zida metalnu sipku? umjesto drvenog stoka...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 16:04 (RuskeGTT).
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

evo ti je...mogao bi si ju i ja uzet...samo sta nemam zid iznad vratiju, nego staklo, neznam kako ce onda :(

btw. dal bi ja mogao to na neki zid staviti i ispod tog zida metalnu sipku? umjesto drvenog stoka...

i ja sam skužia da je nemam di doma stavit -.-'

svugdje staklo ili knauf, a štokovi mi nemaju ni centimetar širine -.-'''''''''

PS hvala na linku ;) još da mi je znat jel Kaufland radi danas i do kada....

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Moj radi do 21:00 ,provjeri na njihovoj stranici da li radi

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Ne vjerujem da je jos ostalo tih sprava,zbog toga sto ta sprava,na tv-u kosta 200 kn.
14 godina
Rast mišića i visina

evo ja je upravo kupio,sastavio i veceras testiranje.ali cisto sumnjam da ce me izdrzati (imam 100kg) ali ako nista drugo biti ce dobra za sklekove,triceps,itd

16 godina
neaktivan
lange kaže...

evo ja je upravo kupio,sastavio i veceras testiranje.ali cisto sumnjam da ce me izdrzati (imam 100kg) ali ako nista drugo biti ce dobra za sklekove,triceps,itd

ček, znači da kaufland radi?

daj ako je, moram trčat do tamo, zatvorit će mi, ali daj reci mi u kojoj je sekciji to, da ne lutam ko kreten, jer ove mi prodavačice to neće znat reč...

14 godina
Rast mišića i visina

u karlovcu ti kaufland radi do 8.a neznam gdje stoji kod vas-tebe u kauflandu.a pogledaj negdje gdje su proizvodi na akciji negdje na sredini.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Došao u Kauflanda, prvo sam prošao sve police i sve i nisam našao, onda sam pitao osoblje, koje me uputilo na početak da vidim u katalogu -.-' pa ja kreten išao dolje, pa pitao drugu ženu, pa je zvala lika na telefon, pa me uputila nazad, pa sam opet tražio, pa ništa. Na kraju sam pitao 3. žensku koja je pitala svog kolegu, pa smo ja i taj lik tražili to, nismo nigdi našli i lik mi kaže da dođem sutra -.-'''

14 godina
1.Lovac kaže...

Došao u Kauflanda, prvo sam prošao sve police i sve i nisam našao, onda sam pitao osoblje, koje me uputilo na početak da vidim u katalogu -.-' pa ja kreten išao dolje, pa pitao drugu ženu, pa je zvala lika na telefon, pa me uputila nazad, pa sam opet tražio, pa ništa. Na kraju sam pitao 3. žensku koja je pitala svog kolegu, pa smo ja i taj lik tražili to, nismo nigdi našli i lik mi kaže da dođem sutra -.-'''

od kuda si?ak hoces mogu ti ja kaupiti ako bude sutra bilo u karlovcu pa ti posaljem poštom ili busom?!

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Trčao sad do Kauflanda i nazad -.-'

Nema te šipke za zgibove, klošari nisu izvadili iz skladišta... Koji jadnici, šta sve rade za zaradit 30kn više.

Nego da se vratimo malo na temu... Kupio sam jučer neke žitarice sa voćem. Na 100g imaju 10g proteina i negdje 80 ugljikohidrata (od čeka je 10g šećera), jutros ih probao i skoro povratio, a nisam ih mogao progutat da me ubiješ :(

I da, koliko ste vi kilograma dobili od Uskrsa. Svi mi govore kako su dobili kilo, neki čak i 2, a ja sam imao za ručak u nedjelju teletinu, janjetinu, njoke, kumpire, još poslije tortu i kolače i to sam sve jeo cijeli dan abnormalne količine. Da bi evo sada izmjerio na vagi 69.5 kg, točno onoliko koliko sam imao u zadnjih 10 dana -.-'

18 godina
Rast mišića i visina

Nula grama rekao bih da sam dobio od Uskrsa. Totalna mi je i enigma kako se u jedan-dva dana može nadobijat toliko kila i

kako neki, po novinama piše upali u depresiju "jer su pojeli i ispili plaću za cijeli mjesec". Nisam znao da se za Uskrs jede

kilo beluga kavijara sa tartufima i burgundac iz 1952. Jedan dan nekakvog čašćenja kolačima i kaloričnom hranom neće nimalo djelovati na

kile.

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Trčao sad do Kauflanda i nazad -.-'

Nema te šipke za zgibove, klošari nisu izvadili iz skladišta... Koji jadnici, šta sve rade za zaradit 30kn više.

Nego da se vratimo malo na temu... Kupio sam jučer neke žitarice sa voćem. Na 100g imaju 10g proteina i negdje 80 ugljikohidrata (od čeka je 10g šećera), jutros ih probao i skoro povratio, a nisam ih mogao progutat da me ubiješ :(

I da, koliko ste vi kilograma dobili od Uskrsa. Svi mi govore kako su dobili kilo, neki čak i 2, a ja sam imao za ručak u nedjelju teletinu, janjetinu, njoke, kumpire, još poslije tortu i kolače i to sam sve jeo cijeli dan abnormalne količine. Da bi evo sada izmjerio na vagi 69.5 kg, točno onoliko koliko sam imao u zadnjih 10 dana -.-'

ja sam pojeo 10kila hrane u 3 dana a malo prije sam to sve istovario :( baš sam se ponadao da ću se udebljat koju kilu :D

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina

ako hoces kupim ti ja sipku kod mene u kauflandu?ako hoces?!ja sam trenutno na 100kg al ne radi uskrsa nego sto sam trenutno na masi.cek lovac kaj se ti zelis zdebljati ili nabiti misicnu masu?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja napokon udario 65icu. (kg)

I to onu subotu prije uskrsa tako da je nevezano. Al osjecaj je super. Ovih dana cu German Volume napravit,pa idemo na SS.

Ali imam problem,U mojoj teretani nema squat rack,tako da ili na smithu cucnjeve mogu,ili sa sipkon od benca,ali onda mi je mora ovaj sto ide samnom,i jos neko stavit na leda,isto tako i spustit. I jos je problem kad bi tako radio,da prakticki nema ko pazit na formu i na sipku,jelde.

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nepojmljivo  mi je da netko u dva dana dobije 2-3 kile možda uz normalnu probavu i kretanje koje i ne mora biti ne znam ni ja što...pa koliki to kalorijski suficit mora biti da bi se svaki dan dobila jedna kila????

Znači čovjek se za 10 Uskrsa udeblja 20kg

15 godina
neaktivan
kule93 kaže...

Nepojmljivo  mi je da netko u dva dana dobije 2-3 kile možda uz normalnu probavu i kretanje koje i ne mora biti ne znam ni ja što...pa koliki to kalorijski suficit mora biti da bi se svaki dan dobila jedna kila????

Znači čovjek se za 10 Uskrsa udeblja 20kg

Tezina varira.
Tjedno se,idealno dobiva 0.25 kg misica. (ciste misicne mase)

To sto su neki dobili 2kg je sto su se nazdrerali i jos se nisu pos*ali

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav svima,

kupio sam šiku za zgibove, onu iz Lidla. Doduše, nestalo ih je isti dan pa sam kupio prek Njuškala. No kolko vidim fali jedna zaštita i šaraf. (slike su u privitku)

Šaraf lako nabavim, al ta zašita me muči. Ne želim uništiti jako štok. Šta je najbolje i najjednostavnije kaj mogu napravit? Neki komad tvrde gume? 

Ima možda neko za prodat orginal zaštitu {#}?  Ajd pomažite, treba mi neko nadam se privremeno rješenje dok šipke opet ne dođu u Lidl i maznem im tu zaštitu {#}..

17 godina
neaktivan
lange kaže...

Nauči pravilnu tehniku.

http://michaelgrayfitness.com/2011/05/23/poor-form-fix-push-ups/

http://stronglifts.com/how-to-perform-push-ups-correctly/

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
14 godina

ne kuzim sta si sa time htio reci? objasni mi!

15 godina
Rast mišića i visina

Kupio sam i ja tu šipku za zgibove u Lidl-u ali ne znam gdje da je stavim.. Na štok mi je malo nezgodno. Još bi mi najbolje bilo raditi zgibove na otvoronom tj. ispred kuće..

Ima li netko iskustva sa liječenjem skolioze? Prije par godina sam naglo narastao i "dobio" skoliozu.. Išao sam na one vježbe/terapije 3-4 mjeseca ,ali nekog značajnog pomaka nije bilo. Leđa me bole kad sam neko vrijeme sagnut ,a i malo mi je jedna strana prsa malo više izraženija.

Što bi sad trebalo raditi? Mislio sam uskoro krenuti u teretanu pa da mogu malo i raditi vježbe za jačanje leđa.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice